- 30 Mart 2018
- 2.908
- 6.754
-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Kuş gribi,domuz gribi şimdi de Corona...Maalesef tıp sistemimize güvenemiyorum. Haberciliğin ne halde olduğunu zaten biliyoruz.
Hastalık yayılmaya başlasa. haber gelecek mi bize gerçekten. Hastalar düzgün tespit edilebilecek mi. Hiç belli değil
bunları düşünüp üzülmeyin. dünya da çok insan var.Birsürü virüs salgını zaten öncede de vardı. Bu salgını sürekli haberlerde görüyoruz. Ondan etkilendik çok fazla.
hepsini düşünerek yaşasak psikolojimiz kaldıramaz. Yani dünya üzerinde birsürü tehlikeli virüs var. nasıl öncesinde düşünmüyorsak şimdi de düşünmeden hayatımıza devam etmeye çalışalım. Gerekli önlemleri alıp. Aklımızdan atarak günü geçirelim.
deprem olması zaten çok çok üzücü. Göçük altında kalmak Ne demek. Hem de ailecek. Tüm sevdiklerinizle. Kabusun gerçeğe dönüşmesi Bu.
o yüzden deprem beni çok üzüyor. Korkutuyor. içim parçalanıyor o insanları düşündükçe.
sağlam binalar inşa edilmedi. Şimdi acısı hepimizden çıkıyor . Hem de ne acı. Zavallı insanlar.
Neden öpmesine izin verdin ben kimseyi öpmüyorum ve yanımda çocuk varsa yaklaştırmıyorum da insanlara zatenbugun dis hatlara birini goturmemiz gerekiyordu havaalaninda 2,5 yasinda oglumu aman virus kapmasin diye ellerini yikamaya goturdum bir temizlikpersoneli tuvalette ay sen ne tatlisin diye sapur supur optu cocugu, bizim insanimiz da bir gerizekali... hemen yikadim cocugun elini yuzunu ama aklim kaldi. hic farkinda degil kimse tehlikenin
Geçmiş olsun. Size itiraf edeyim ben de ülkeye virüsün çoktan girdiğini düşünüyorum.Van ne kadar irandan turist alıyor kimsenin bildiği yok
Ben türkiyeye gelmediğine inanmıyorum
Ki kaçak yollarla girenler hariç
Bu ülkede yaşayanların çoğu ülkesinden bi haber
Neyse öleceğimiz varsa ölürüz
Magazinin allahını bilen ülkem insanı sınırda kiminle komşu olduğumuzu bilmez
Not vandayım
Teşekür ederimGeçmiş olsun. Size itiraf edeyim ben de ülkeye virüsün çoktan girdiğini düşünüyorum.
ben biyoloji okudum biraz biliyorum bu işleri. Yani bizim topluma giren çıkan insan belli değil. Çoktan girdi virüs bence.
Burda virüsten ölmüstur ile ilgili deliliniz varmi?Teşekür ederim
Evet virüs girdi ve ölmler bile oldu bence
İran açıklama yapmasaydı türkiye sessizliğini sürdürecekti
İrandaki virüs haberlerinden sonra bile ile birçok turist girdi
Gelen tepkiler artınca işte bugün daha yeni kapılar kapatılmış
Depremin zaten açıklaması bile yok benim nazarımda
Ben senin gibi düşünmüyorumBurda virüsten ölmüstur ile ilgili deliliniz varmi?
Bence doluya konuşmak lazim. Genel illerde bilmjyorum ama burda olsa kesinlkle duyardim diye dusunuyorum.
izin vermedim elimi yikiyodum arkami bir dondum kadin opuyor cocugu, saniyelik arkami donmemle olan bisey.Neden öpmesine izin verdin ben kimseyi öpmüyorum ve yanımda çocuk varsa yaklaştırmıyorum da insanlara zaten
Yahu hastane dibimizde kimseyi birsey soylemeyin etmeyin diye ikaz yok birsey yok.Ben senin gibi düşünmüyorum
Ülkede sana bunu açıklayacak kadar bağamsız bir organ olduğuna inanmıyorum
Nasıl olur biliyormusun
İnsanlar çindeki patır patır düşer ya öyle yada dünya sağlık örgütü bir araştırma yapar
Sen böyle bir açıklamanın yetkililere nelere mal olabileceğini biliyormusun
Ama umalım ki sen haklısın
Yayın kanalları konusunda size katılıyorum ama bizim ülkede bir de “fısıltı gazetesi” var - yani bir şekilde haber gayriresmi yollardan sızardı diye düşünüyorum... belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum .... bence henüz tanı konulamadı .... ama belki de birkaç gün , hafta içinde konulacak .... İtalya’da iran’da Olay kaç gün sonra patladı .... dalga dalga yayılıyor ... tek yapabileceğimiz kendimizi , sevdiklerimizi korumaya çalışmak .... kalabalık ortamlardan uzak durmak belki (nasıl olacaksa ....)Ben senin gibi düşünmüyorum
Ülkede sana bunu açıklayacak kadar bağamsız bir organ olduğuna inanmıyorum
Nasıl olur biliyormusun
İnsanlar çindeki patır patır düşer ya öyle yada dünya sağlık örgütü bir araştırma yapar
Sen böyle bir açıklamanın yetkililere nelere mal olabileceğini biliyormusun
Ama umalım ki sen haklısın
tabiki kimsenin hele oule hir yerde sevmesine bile musade etmiuorum, etmem yani.Evet bazı insanlar çok saygısız ve düşüncesiz.
O yüzden sizin daha atik olup "öpmeyin her yer hastalık kaynıyor" demeniz lazım.
Oğlum bir kaç gün ateşliydi. Kreşten kaptı. Ondan sonra da bize bulaştı. Ben yıllardır böyle bitkinlik böyle boğaz ağrısı yaşadığımı bilmem. 4 gece aç yattım boğazımdan yutamadığım için. İştah da kesiliyor tabi..
O kadar çok sarstı ki artık kimseyle tokalaşmayı bile düşünmüyorum açıkcası.
Neyse konuşmak istemiyorumYahu hastane dibimizde kimseyi birsey soylemeyin etmeyin diye ikaz yok birsey yok.
Bana kimsenin birsey soyledigi yok ozel biri degilim. Hangi zamandayiz ne saklanacak yayin yasagimi var ney?
Hastalar soyleniyor oluler neden soylenmiyor.
Ben hakli olma derdinde deģilimNeyse konuşmak istemiyorum
Umalım sen haklı ben yanlış olayım
Vanda bir hafta önce bir corona virüs şüphesi yaşandı hastahane karantinaya alındı diye duyduk dedikodu gaztelerinde ama resmi açıklama böyle birşeyin söz konusu olmadığı yönündeydiYayın kanalları konusunda size katılıyorum ama bizim ülkede bir de “fısıltı gazetesi” var - yani bir şekilde haber gayriresmi yollardan sızardı diye düşünüyorum... belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum .... bence henüz tanı konulamadı .... ama belki de birkaç gün , hafta içinde konulacak .... İtalya’da iran’da Olay kaç gün sonra patladı .... dalga dalga yayılıyor ... tek yapabileceğimiz kendimizi , sevdiklerimizi korumaya çalışmak .... kalabalık ortamlardan uzak durmak belki (nasıl olacaksa ....)