van başkale depremi ve vana bulaşan virus

zaman zaman acaba nasil ölücem ne sebeple falan diye düşünürdum Allahin kopek yiyen çinlisi yuzunden ölebilme ihtimalim hic aklima gelmemişti ya 😶😶😶
Bizi öldürecek olan köpek yiyen Çinli degil de bencil kendi ....tünü kurtarma peşindeki İranlı ve Afgan kaçaklar olacak yanarım yanarım buna yanarım ... kendi kendimize golü attık ....

Bizi öldürecek olan köpek yiyen Çinli degil de bencil kendi ....tünü kurtarma peşindeki İranlı ve Afgan kaçaklar olacak yanarım yanarım buna yanarım ... kendi kendimize golü attık ....
hayir kaçarak gelirken sanki hastalik tasimadiginin garantisi var mal aptal adam heryerde soyluyolar kac gun kuluckasi suruyor bu hastaligin sen neyin derdindesin
hepsini gectim bizim kacip gidecegimiz bizi alacak bir ülke bile yok yani

hayir kaçarak gelirken sanki hastalik tasimadiginin garantisi var mal aptal adam heryerde soyluyolar kac gun kuluckasi suruyor bu hastaligin sen neyin derdindesin
hepsini gectim bizim kacip gidecegimiz bizi alacak bir ülke bile yok yani
Ben de dünkü uçak muhabbetinde(ben bizim vatandaşımız olduğunu bilmiyordum önce İranlılar zannettim gelenleri) ; sanki Amerika’ya geliyorlar dedim kendi kendime bizim derdimiz paramız gücümüz bize anca yetiyor zaten dedim meğerse zaten kendi vatandaşımızmış 😶
Bence zaten hasta olduklarını biliyorlardı işin acı tarafı ..... ama bulundukları yerde %100 öleceklerdi .... buradaysa %80 ölecekler belki .... ama bize bulaştıracaklardı kesin....

Niğde'de olsun Kayseri'de olsun hastanede yatan kişilerin testi negatif çıktı denildi haberlerde yalan mı yani. Pozitif olsa söylenmez mi millet ona göre tedbirini alır

Ben de dünkü uçak muhabbetinde(ben bizim vatandaşımız olduğunu bilmiyordum önce İranlılar zannettim gelenleri) ; sanki Amerika’ya geliyorlar dedim kendi kendime bizim derdimiz paramız gücümüz bize anca yetiyor zaten dedim meğerse zaten kendi vatandaşımızmış 😶
Bence zaten hasta olduklarını biliyorlardı işin acı tarafı ..... ama bulundukları yerde %100 öleceklerdi .... buradaysa %80 ölecekler belki .... ama bize bulaştıracaklardı kesin....
birde hepsini ayni ucakta tasimislar

Niğde'de olsun Kayseri'de olsun hastanede yatan kişilerin testi negatif çıktı denildi haberlerde yalan mı yani. Pozitif olsa söylenmez mi millet ona göre tedbirini alır
tedbir almak icin pozitifi gormeye gerek yok
insanlarin diken ustunde olduklarinj biliyorlar
yoksa gecen hafta 20 liraya aldigim maskeyi dun 200 liraya satmazlardi.
isin ekonomi boyutunu dusunuyorlar bence
italyada marketlerde millet bir birini dövüyormuş

Peki pozitif vaka var da neden açıklanmıyor

Toplumda kaos çıkmasını istemiyorlar bence.

Denizli,Uşak,Kütahya,Afyon gibi Iç Anadolu illerinde de karantinaya alınan vakalar olmuş hatta Kütahyada ya da Afyonda emin degilim mevsimsel grip denilerek taburcu edilen bir cocuk hayatını kaybetmiş diye bir söylenti de var

Denizli,Uşak,Kütahya,Afyon gibi Iç Anadolu illerinde de karantinaya alınan vakalar olmuş hatta Kütahyada ya da Afyonda emin degilim mevsimsel grip denilerek taburcu edilen bir cocuk hayatını kaybetmiş diye bir söylenti de var

Bilemiyorum ya

Bunu bizim hukumet düşünüyor da diğer ülkeler düşünemedi mi

Yunanistanda 1 vaka var bugün her yerde yazdı kaos olacaksa her yerde olur ki

Offf valla bilemiyorum ama korkuyorum yani

tedbir almak icin pozitifi gormeye gerek yok
insanlarin diken ustunde olduklarinj biliyorlar
yoksa gecen hafta 20 liraya aldigim maskeyi dun 200 liraya satmazlardi.
isin ekonomi boyutunu dusunuyorlar bence
italyada marketlerde millet bir birini dövüyormuş
Zaten öyle tedbir daha tehlike gelmeden alınır, ticari amaç güdülecek zaman değil ki zannetmiyorum yaa ekonomik nedenden olduğunu. böyle ciddi bir durum varsa, testler kesin pozitif sonuç verdiyse söylenirdi ohal ilan edilir o bölge karantina altına alınırdı filan

Afyonda boyle bir haber var, cocuk ölmüş mu 😱

Zaten öyle tedbir daha tehlike gelmeden alınır, ticari amaç güdülecek zaman değil ki zannetmiyorum yaa ekonomik nedenden olduğunu. böyle ciddi bir durum varsa, testler kesin pozitif sonuç verdiyse söylenirdi ohal ilan edilir o bölge karantina altına alınırdı filan
Ülke insanının böcek kadar değeri yok Ülke icin canını veren şehitlerimizin adını bile vermeden defnettiler.Saglik bakanı hala diyorki termal kameralara güvenin hepimizi salak yerine koyuyorlar .Irak bile virus olan bisuru ülkeye uçuşlarını durdurdu.Nefret ediyorum bu tiyniyetsiz lakayit herşeyi bosvermis insanlardan

Afyonda boyle bir haber var, cocuk ölmüş mu 😱

Okudunuz mu paylaştığınız yazıyı

Haberler asılsız

Virus yok yazıyor

Ülke insanının böcek kadar değeri yok Ülke icin canını veren şehitlerimizin adını bile vermeden defnettiler.Saglik bakanı hala diyorki termal kameralara güvenin hepimizi salak yerine koyuyorlar .Irak bile virus olan bisuru ülkeye uçuşlarını durdurdu.Nefret ediyorum bu tiyniyetsiz lakayit herşeyi bosvermis insanlardan
Gündemden hiç haberim yok ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum tamamen virüse ve depreme odaklanmış durumdayım ve kara kara düşünüyorum 16 aylık bebeğim var kendimi geçtim onun için endişeleniyorum, şayet var da soylenmiyorsa büyük vebal yemin ederim. Ben her gün okula gidiyorum 35 kişilik sınıflara girip ders anlatıyorum, öğrencilerin tepeme üşüşmelerine engel olamıyorum, ağzını kapamadan öksüren tıksıran bir ton öğrenci var okulda. eğer virüs ülkeye girdiyse zaten potansiyel risk grubunun başında ben ve benim gibiler vardır Allah sonumuzu hayretsin nasıl çıkıcaz bu işin içinden hiç bilmiyorim

iran 50 kişi ölene kadar sakladi mesela.
müşteri garantili hastaneler geliyor aklima
umarim sizin dediginiz gibidir tek temennim bu

X