Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Ben de iç dış dudak için estetik yaptırmak istiyorum ama iyileşme süreci korkutuyor. Arzum sen 3 aralıkta ameliyat olmuşsun 14 aralıkta yürüyorum geziyorum demişsin. Bu süreçte yürüme nasıldı aradaki 11 günlük süreçte.

Tatlım ben ameliyat olduğum gün bile yürüdüm. Zaten mecbur yürütüyorlar .. Biraz zor oluyor tabi ama yürümen gerek. Sünnetli çocuklar gibi düşün :)) Oturman yürümen biraz sıkıntılı,ama zor imkansız degil sonuçta

İŞe başlanır mi peki cumartesi olsam pazartesi salı başlayabilir miyim
Yok,sanmıyorum.. Zaten dikkatteysen gerek,dikişler atabilir. Zorlanmaman yorulmamak gerek. Öyle eğilip kalkmak falan yani zor.. Normal oturamazsın. Yan oturtabiliyorsun. Hijyen çok çok önemli zaten. Her daim baticon gazlı bez yapıyorsun.. 2 aya ancak dikişlerim düştü benim.

selam arzumcum ben doğuştan kah hastasiyim ve klitorism asiri büyük sadece bu ameliyatı olmak istiyorum dudaklar normal boyutlarda
sen hangi hastanede oldun birde Dr.un tam adını alabilir mıyım senden canim kısmetse ilkestetigim olacak hiç bilgim yok bu konuda

Merhaba..
Doktorum Hasan Fındık Can'ım. Istanbul Altunizade de NewEst plastik cerrahi hastanesinde oldum ameliyatımı

Tekrar merhaba Arzu Hanım verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcıydı karar vermem için çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Genel olarak operasyonlardan memnun olduğunuzu yorumlarınızdan anladım ancak benim için çok önemli olduğu için tekrar sormak istedim Labioplasti ameliyatından son görüntüden memnun musunuz ?

Herşeyden memnunum evet. Bebek gibi kusursuz bir görüntü oldu. Tek kelime ile kusursuz bence

sevgili arzum ben dört ay önce normal doğum yaptım 2. doğumum ve benim problemim dışarı yapılan kesi sonucunda vajina girişine atılan dikişlerden iki tanesi açıldı içer de yırtık yokmuş ama haliyle genişleme varmış ben devlet hastanesin de muayene oldum benim öğrenmek istediğim sizin vajina girişin de genişleme,perine bölgesinde dikişiniz oldumu ve olduysa bakımını nasıl yaptınız wc ye otururken filan nasıl dikişleri korudunuz.benim iki doğumumdan sonra dıştaki dikişlerim hep açıldığı için korkum ameliyat olursam onları nasıl korucam.

Benim zor doğumlardan dolayı hem iç kısımlara atılan dikişler büzüş büzüş olmuş,doktorun tabiri ile etker büzüş büzüş nerdeyse kopacak gibi olmuştu. Dış kısımdanda kesi yapılmıştı. Fakat düzgün dikilmemişti.
Bu ameliyatla hem iç daraltma yapıldı,dikişli..Hemde iç dudak büyüklüğü vardı,onlar kesildi fazlalık alındı,dikiş vardı.
Ameliyat günümde sonda takılıydı,yani idrarla hiç temas olmadı. Çıkacağım gün,ertesi gün çıkartıldı sonda. Sonrası idrardan sonra Ve büyük tuvaletten sonra hep gazlı bezle batıcon yaptım. Sonra gazlı bezle kapattım. İlişki zaten dikişler düşene kadar yasaktı. Aslında zor gibi görülsede bakım kolay. Her tuvalet sonrası batıcon. Ayrıca antibiyotikler de kullandım tabi.
Siz bir talihsizlik yaşamışsınız ama aslında doğumlardan sonra yapılan dikişlere pek önem verilmiyor gördüğüm kadarıyla. Çünkü çevremdekilerden ve konuştuğum her bayandan aynı sorunları duyuyorum. Doğum yaptığımız için bu sorunu herhangi bir kadın doğumcu ilke paylaşıp şikayet ve memnuniyetsizliğimizi dike getirdiğimizde ise gayet normal. Kesisi bir Doğum yapmışsınız,dikişleriniz var,şeklinde oluyor. Çok sinir bozucu..

Yaklaşık bir senedir bu konuyu araştırıyorum herkes labioplasti olmuş iyi veya kötü fakat yağ dolgusu yaptırana forumda henüz bir kişi bulabildim
buyük dudaklara yağ dolgusu sürekli olarak tekrarlaniyormus ayrıca bir Dr. hazır dolgularin enfeksiyon riski olusturabilecwgini söylemişti
arzum77 tatlim senin dolguyu tekrarlatma gibi bir durumun oldu mu maddiyati da geçtim kalıcı olsun diye de sürekli narkoz yemek istemiyorum hazır dolgular da riskliymis
Konu eskidi ama bilgilerine umarım ulaşabilirim sevgiler

Hazır dolguyu hiç konuşmamıştım doktorumla. Bu ameliyatı yaptırmadan önce dış dudakların hacim kaybettiğini hissettim,yağ dolgusu olabilirmi daha diri durması için diye sormuştum. Doktorum gerek görürsem tabiki yaparım demişti. Yağ dolgusu yapıldı evet,tekrarlatmadım çünkü kalan miktar bile gayet iyi bir durumda

Him ozaman şöyle bir sonuca ulaşıyoruz yeterli seviyede yaptirildiginda tekrara gerek kalmıyor metabolizma ne kadar hızlı çalışırsa çalışsın
Zaten sen de bildiğim kadarıyla bayağı iyi bir sporcusun yani metabolizman tam gaz

:))
Ayağım kırılana kadar iyi bir sporcuydum evet Sonrasında ameliyatlar falan,spora ara verdim ama hareketsiz bir yaşantım yok

Konunu hep okudum canım. Ben bugün dogumumu yapan doktordan hariç bir doktora gittim. Doğum yapalı 2.5 ay oldu ilki sezeryan ikincisi normal olmak üzere iki evladım var hamdolsun. Yanlız sağlıklı olan normal doğum diyip zorladım ve yaptım ama sonrası beni resmen çökertti eşimle ilberaberliklerimiz berbat oldu aktif bir cinsel hayatımız varken bu durum bizi baya üzdü sonuç itibariyle başka uzman görüşü almak için gittik herşey normal dedi idrar torbam hafif sarkmış başkada sıkıntı yokmuş ve de vajina daraltma ameliyatını önermiyorum dedi o zaman yıkılduk umudumuzu ona bağlamıştık vajina daraltma ameliyatı oranın yapısını bozuyormuş bu doğru mu ne kadar oldu ameliyat olalı şimdi nasılsınız eşinle herşey düzelebilir mi bana akıl verir misin yoksa ben akilimi yitircem gibi hissediyorum bebegimin bu günlerini çok kötü ruh halinde geçiriyorum bilsem iyi olucam gözümü kirpmicam ama korkuyorum çünkü normal doğumda herşey doğurama kadar diyorlardı benim kavuşum o zaman başladı icim uyuşuk bir tuaf dikisim açıyor vs ne zaman biticek bunlar uyuşukluk tuhaflık oldumu sende de

Merhaba canım,Aralık’ta iki sene olacak . Herşey çok iyi. Yaşadığım tüm sıkıntılar Yok artık.
Vajina daraltma oranın yapısınımı bozuyormuş ? :)))
Peki normal Doğum oranın yapısını bozmuyormuymuş?? O zaman normal Doğum yapmayalım biz.. Olurmu öyle şey yahu,hiç öyle birşey duymadım bu zaman kadar... vajina daraltma işte bizim gibi benzer ve aynı sorunları yaşayan kadınlara çözüm oluyor. Böyle kalmak,yaşamak kolaymıymış acaba. O doktor senin yaşadığın sıkıntıları anlayabiliyormuymuş acaba??
Özel doktoramı gittin,devlet hastanesinemi gittin ?
Kesinlikle öneririm bu ameliyatı,sorun yaşıyorsan. İnan herşey mükemmel oluyor,eskisinden bile daha iyi. Lazerle önermem,kesinlikle cerrahi olan kesin yöntemi öneririm . Bu konuda ameliyatlar yapan bir doktor seç kesinlikle,plastik cerrah ta seçebilirsin. Ben plastik cerraha oldum,çok memnun kaldım. Ne iz kaldı Ne sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…