- 7 Ağustos 2016
- 120
- 14
- 30
Tatlım ben ameliyat olduğum gün bile yürüdüm. Zaten mecbur yürütüyorlar .. Biraz zor oluyor tabi ama yürümen gerek. Sünnetli çocuklar gibi düşün :)) Oturman yürümen biraz sıkıntılı,ama zor imkansız degil sonuçtaBen de iç dış dudak için estetik yaptırmak istiyorum ama iyileşme süreci korkutuyor. Arzum sen 3 aralıkta ameliyat olmuşsun 14 aralıkta yürüyorum geziyorum demişsin. Bu süreçte yürüme nasıldı aradaki 11 günlük süreçte.
İki günde imkansız kesinlikle oturamıyosunuz yan kalçanız üzerine falan otrysnz..acı oluyo dikişler iyileşene kadar bacaklarımı ayırıp otrysn yatysnİŞe başlanır mi peki cumartesi olsam pazartesi salı başlayabilir miyim
Yok,sanmıyorum.. Zaten dikkatteysen gerek,dikişler atabilir. Zorlanmaman yorulmamak gerek. Öyle eğilip kalkmak falan yani zor.. Normal oturamazsın. Yan oturtabiliyorsun. Hijyen çok çok önemli zaten. Her daim baticon gazlı bez yapıyorsun.. 2 aya ancak dikişlerim düştü benim.İŞe başlanır mi peki cumartesi olsam pazartesi salı başlayabilir miyim
Merhaba kızlar.. Yeni bir Ameliyat macerası ile karşınızdayım :))
3 Aralık 2015 Perşembe günü Hasan beye Labıoplasty ve vajınoplasty ameliyatı olacağım.. İki normal ama zor doğum yaptım. Çok kesi ve yırtık oluşmuştu. İç dudaklarda büyüdü,görüntü rahatsız ediyor. Kot pantolon giyindigim Zaman ağrı oluyor. Bisiklete bindiğim Zaman'da ağrı oluyor..
Vajinadaki genişlikte rahatsız ediyor beni. Kadın doğumcularlada görüştüm. Hepsi ameliyat şart Dedi.
Daha önce Hasan beyden tarih almıştım ama ayağımı kırdığım içimin tarih ertelendi.. Şimdi inşallah perşembe günü ameliyatımı olacağım
Ameliyatım Hakkı'nda bilgi isteyenlere bu konuda yardımcı olmaya bilgi vermeye çalışırım..
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Görüşürüz ..
selam arzumcum ben doğuştan kah hastasiyim ve klitorism asiri büyük sadece bu ameliyatı olmak istiyorum dudaklar normal boyutlardaMerhaba kızlar.. Yeni bir Ameliyat macerası ile karşınızdayım :))
3 Aralık 2015 Perşembe günü Hasan beye Labıoplasty ve vajınoplasty ameliyatı olacağım.. İki normal ama zor doğum yaptım. Çok kesi ve yırtık oluşmuştu. İç dudaklarda büyüdü,görüntü rahatsız ediyor. Kot pantolon giyindigim Zaman ağrı oluyor. Bisiklete bindiğim Zaman'da ağrı oluyor..
Vajinadaki genişlikte rahatsız ediyor beni. Kadın doğumcularlada görüştüm. Hepsi ameliyat şart Dedi.
Daha önce Hasan beyden tarih almıştım ama ayağımı kırdığım içimin tarih ertelendi.. Şimdi inşallah perşembe günü ameliyatımı olacağım
Ameliyatım Hakkı'nda bilgi isteyenlere bu konuda yardımcı olmaya bilgi vermeye çalışırım..
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Görüşürüz ..
Merhaba..selam arzumcum ben doğuştan kah hastasiyim ve klitorism asiri büyük sadece bu ameliyatı olmak istiyorum dudaklar normal boyutlarda
sen hangi hastanede oldun birde Dr.un tam adını alabilir mıyım senden canim kısmetse ilkestetigim olacak hiç bilgim yok bu konuda
Herşeyden memnunum evet. Bebek gibi kusursuz bir görüntü oldu. Tek kelime ile kusursuz benceTekrar merhaba Arzu Hanım verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcıydı karar vermem için çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Genel olarak operasyonlardan memnun olduğunuzu yorumlarınızdan anladım ancak benim için çok önemli olduğu için tekrar sormak istedim Labioplasti ameliyatından son görüntüden memnun musunuz ?
İşte bu kadına bayılıyorum! :)Herşeyden memnunum evet. Bebek gibi kusursuz bir görüntü oldu. Tek kelime ile kusursuz bence
Yok artık :))) Memnunsanız asıl önemlisi sorun yoksa tabiki düşünmeyinİşte bu kadına bayılıyorum! :)
İnsanın kendi minnoşundan memnunken bile Hasan hocanın kapısına dayayıp "ben de Arzum'unkinden istiyorum!!!" diyesi geliyor
Benim zor doğumlardan dolayı hem iç kısımlara atılan dikişler büzüş büzüş olmuş,doktorun tabiri ile etker büzüş büzüş nerdeyse kopacak gibi olmuştu. Dış kısımdanda kesi yapılmıştı. Fakat düzgün dikilmemişti.sevgili arzum ben dört ay önce normal doğum yaptım 2. doğumum ve benim problemim dışarı yapılan kesi sonucunda vajina girişine atılan dikişlerden iki tanesi açıldı içer de yırtık yokmuş ama haliyle genişleme varmış ben devlet hastanesin de muayene oldum benim öğrenmek istediğim sizin vajina girişin de genişleme,perine bölgesinde dikişiniz oldumu ve olduysa bakımını nasıl yaptınız wc ye otururken filan nasıl dikişleri korudunuz.benim iki doğumumdan sonra dıştaki dikişlerim hep açıldığı için korkum ameliyat olursam onları nasıl korucam.
Cok pahali benceSlm arzumcum hayirli olsun konunu yeni gördūm masallah bunuda atlattin:)canim meme buyutme ve karin germe ameliyattinda bende yaptirim diyorum bunu kombine oldugu icin 7 50euro dedi sence uygunmu 3zor olurmuki acaba
Hazır dolguyu hiç konuşmamıştım doktorumla. Bu ameliyatı yaptırmadan önce dış dudakların hacim kaybettiğini hissettim,yağ dolgusu olabilirmi daha diri durması için diye sormuştum. Doktorum gerek görürsem tabiki yaparım demişti. Yağ dolgusu yapıldı evet,tekrarlatmadım çünkü kalan miktar bile gayet iyi bir durumdaYaklaşık bir senedir bu konuyu araştırıyorum herkes labioplasti olmuş iyi veya kötü fakat yağ dolgusu yaptırana forumda henüz bir kişi bulabildim
buyük dudaklara yağ dolgusu sürekli olarak tekrarlaniyormus ayrıca bir Dr. hazır dolgularin enfeksiyon riski olusturabilecwgini söylemişti
arzum77 tatlim senin dolguyu tekrarlatma gibi bir durumun oldu mu maddiyati da geçtim kalıcı olsun diye de sürekli narkoz yemek istemiyorum hazır dolgular da riskliymis
Konu eskidi ama bilgilerine umarım ulaşabilirim sevgiler
Him ozaman şöyle bir sonuca ulaşıyoruz yeterli seviyede yaptirildiginda tekrara gerek kalmıyor metabolizma ne kadar hızlı çalışırsa çalışsınHazır dolguyu hiç konuşmamıştım doktorumla. Bu ameliyatı yaptırmadan önce dış dudakların hacim kaybettiğini hissettim,yağ dolgusu olabilirmi daha diri durması için diye sormuştum. Doktorum gerek görürsem tabiki yaparım demişti. Yağ dolgusu yapıldı evet,tekrarlatmadım çünkü kalan miktar bile gayet iyi bir durumda
:))Him ozaman şöyle bir sonuca ulaşıyoruz yeterli seviyede yaptirildiginda tekrara gerek kalmıyor metabolizma ne kadar hızlı çalışırsa çalışsın
Zaten sen de bildiğim kadarıyla bayağı iyi bir sporcusun yani metabolizman tam gaz
Merhaba canım,Aralık’ta iki sene olacak . Herşey çok iyi. Yaşadığım tüm sıkıntılar Yok artık.Konunu hep okudum canım. Ben bugün dogumumu yapan doktordan hariç bir doktora gittim. Doğum yapalı 2.5 ay oldu ilki sezeryan ikincisi normal olmak üzere iki evladım var hamdolsun. Yanlız sağlıklı olan normal doğum diyip zorladım ve yaptım ama sonrası beni resmen çökertti eşimle ilberaberliklerimiz berbat oldu aktif bir cinsel hayatımız varken bu durum bizi baya üzdü sonuç itibariyle başka uzman görüşü almak için gittik herşey normal dedi idrar torbam hafif sarkmış başkada sıkıntı yokmuş ve de vajina daraltma ameliyatını önermiyorum dedi o zaman yıkılduk umudumuzu ona bağlamıştık vajina daraltma ameliyatı oranın yapısını bozuyormuş bu doğru mu ne kadar oldu ameliyat olalı şimdi nasılsınız eşinle herşey düzelebilir mi bana akıl verir misin yoksa ben akilimi yitircem gibi hissediyorum bebegimin bu günlerini çok kötü ruh halinde geçiriyorum bilsem iyi olucam gözümü kirpmicam ama korkuyorum çünkü normal doğumda herşey doğurama kadar diyorlardı benim kavuşum o zaman başladı icim uyuşuk bir tuaf dikisim açıyor vs ne zaman biticek bunlaruyuşukluk tuhaflık oldumu sende de