Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Merhabalar ,ben de bir muddettir bu ameliyati arastiriyorum ama cesaret edemiyrum.Bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.ilk dogumum cok zor ve forseple oldu,bu yuzden de vajinada genisleme oldu,cinsel iliskide hissizlik ve hava girmesi sorunlari yasiyorum,bununla birlikte idrar tutmada zorluk da yasiyorum,hapcirir veya ziplarken zor bi harekette idrar kacirma gibi durumlar da mevzut.Merak ettigim,memnunmusunuz kime yaptirdiniz ? bu amilyat sonrasi cok daraldigi icin cok acili iliski yasadiklarini asla islanmadiklarini belirtenler olmus bu tarz yan etkiler yasadiniz mi siz ? simdiden tesekkur ederim

Merhaba..
Amelşyat sonrası herşey yolunda gitti çok şükür. Hiçbir problem yaşamadım . İlişki konusunu konunun tümünü okuduysanız bilgi verdim. Lütfen baştan sona kadar okuyun 19 sayfa zaten topu topu .

Doktorunuz kimdib

Merhaba bende cuma ve pazartesi iki ayrı doktor için randevu aldim. Kadın doğum yalnız. Bu yanaklara yağ dolgusuna tam olarak ne deniliyor hani vajina daraltmaya vajinoplasti ya. Onun da bir ismi varmı. Şimdiden teşekkürler

Merhaba,yani başka ismi varmıdır bilmem. Dış dudaklara yag dolgusu deniyor ama tıpta başka ismi varmıdır bilemedim

Merhaba,yani başka ismi varmıdır bilmem. Dış dudaklara yag dolgusu deniyor ama tıpta başka ismi varmıdır bilemedim
Merhabalar 2 ay once dkgum yaptim mesanede ve rahimde sarkmam var yaş 28 mesane alttan elime geliyor aynayla belli oluyor psikolojim cok kotu sutum dahi kesildi kendimi boyle gorunce ama siziin yazinizi bastan sona okudum, ve korkulcak bisi olmadigini gordum, sizinde mesane bu derece arkma varmiydi bana donusbyaparsanz etiketleyerek cok mutlu olurum ayricabyazilarinizdan anladigim kadariyla enerjinize ve pozitif olmanoza hayran kaldım ama dogum sonrasi durumunuz mesanenniz ilk zamanlar bu derece asagidamiydi acaba sonradan topladimi :)

Merhaba, yani şöyle anlatayım. Kadın Doğum doktorlarına muayene olunca hepsi ameliyat olsan iyi olur diyordu. Doğum dikişlerim de kötü atılmıştı. İdrar kaçırma da oluyordu bazen. Şimdi çok rahatım Allahım şükür Hem Cinsel yönden, hemde sağlık olarak.. Görüntü de düzeldi tabi. Ameliyat zor degil. Sadece ameliyat sonrası bakıma dikkat etmek gerekiyor
Öncelikle bir muayene olmanızı öneririm. Bakalım doktor ne diyecek. 2 ay önce doğum yapmışsınız, daha rahim toparlanır mı yoksa böyle mi kalır bilemiyorum. Bu konuda doktor görüşü önemli

Cok tesekkurler peki sizin mesaneniz nasildi acaba afedersiniz ayip olucak ama oarmakla yada aynayla sarkmayi farkedebiliyormuydunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…