Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Arzum estetiklerin mükemmel olmuş. Sorması ayıptır çok maliyetli olmadı mi? Kesin olmuştur.

Arzum estetiklerin mükemmel olmuş. Sorması ayıptır çok maliyetli olmadı mi? Kesin olmuştur.
Teşekkür ederim :)
Yani.. Ama fiyat araştırması yaptım her zaman. Mesela bu ameliyatım için Kadın doğumcularlada görüşüp fiyat aldım.. En yüksek fiyatı vermedim..

Hayırlı olsun geçmiş olsun canım yaaaaa hızına yetişemiyorum vallahi sana hayranım cesaretin zirvede eeee güzellikte öyle ne güzel

Baslığınızı ilk günden beri takip ediyorum merakla... Suan sonucu cok merak ediyorum... Henuz genc ve 2 yıllık evli biri olarak bu konu benim takıntım bu yuzden doğum şeklimi seçerken bile etkiledi inşallah sezaryen olacak... Normal doğumun bu yanından cok cekiniyordum cunku... Ola ki ileride gerek duyarvdüşünürsem sizin yazacağınız sonuc oldukça etkili olacak :) perhizin bitmesini bekliyorum bir aydır

Aslında normal doğumu öneririm size. Yani o duyguyu tatmak bambaşka birşey..
Benim hamileliklerimde doğumlarımda sıkıntılı oldu. Ama herkesin böyle geçmiyor tabi. Siz bilirsiniz tabi,doktorunuzla bu durumu değerlendirirsiniz
Valla bizde henüz bekliyoruz :) Pazartesi günü muhtemelen kontrole gideceğim bakalım :)

teşekkürler.. hakkımızda hayırlısı olsun :)
bizde bekliyoruz bakalım kontrolu tekrar geçmiş olsun...

Ayy koptum ya herkes perhizin bitmesini beklemiş falan
Ablamm çok sevindim perhizin bitmesi- ay pardon sağlıklı bir süreç geçirmene
Çok özledim bu topikleri, seni. Artık bende yeni estetik deneyimleriyle aranızda olucam tekrardan. Bu ayın 22sinde 6 ayım biticek meme ameliyatında. Başka ufuklara yelken açıcağm

Perhiz bitti :)))
Herşey yolunda,gayet güzel memnunuz

Merhaba abla bende 2 dogum yasadim oglum 19 aylik yazin olmak istiyorum vajina daraltma bende normal dogum yaptim ic dudak sarkmasida var benim sorum ben henuz gorusmelere gitmedim hangi bolumle gorusmem lazim plastip mi kadin dogummu lutfen cvp verirmiwin tesekkurler....

Merhaba Hoşgeldin leyla_ebrum :))
Kadın doğumcularda bu ameliyatı yapıyor plastik cerrahlarda Bence her iki branşlada görüş fikir al. İçine sinene,güvendiğine,uzman birine karar kılarsın

Merhaba çok geçmiş olsun. =) Ben bu ameliyatı oldum ama kafama takılan bişey var. Klitoris bacağı dedikleri kısım çıkıntı gibi duruyor ve çok acı veriyor. Fazla kesim mi yaptınız dedim, hayır dokunmadım dedi doktorum.

Klitoriste şişlik yan kısmından fırlama gibi durumlar normal mi? Çok tedirgin oluyorum ya geçmezse diye. Bacağımı biraz sıkıştırdığımda çok acı veriyor.

Merhaba,sizede geçmiş olsun
Bende öyle bir sorun olmadı. Klitorisle ilgili sorun yaşayan kişiler bardı forumda ama bende olmadığı için birşey diyemeyeceğim Can'ım .. Çok geçmiş olsun,ne kadar oldu ameliyat olalı?

Merhaba Hoşgeldin leyla_ebrum :))
Kadın doğumcularda bu ameliyatı yapıyor plastik cerrahlarda Bence her iki branşlada görüş fikir al. İçine sinene,güvendiğine,uzman birine karar kılarsın

Ayyy hosbulduk beni hatirladigina cok sasirdim inan cunku 2,5 yil oldu bu sayfaya ugramayali o donem yana yana dr arastirirken ogluma hamile kaldim dogurdum suan 19 aylik teyzesi emziriyorum bu yaz kesecegim nasip olursa ve toptan ameliyatlarimi olacagim hemde meme ucu kekesiyle cunku cocuk fasli bitti sen baya ilerletmissin masallahh darisi bize ben albumlerini gormek istiyorum nasil bakabilirim yaa buarada abla diyorum ozur dilerim arzucum desem olurmu yas 33 benim masallah bizden gencsin buarada rahim sarkmam var suan acil ameluyat olmam lazim cok zor dogumlar gecirdim ve dudak kucukltme vajina daraltma ve rahim kakdirtma olmak istiyorum dedigin gibi gorusmeler yapmam lazim ancak fikir verirmisin bebegim oldugundan dr dr gezemicem bu ameliyati en iyisiyle kadin dogumcumu mantikli plastipmi kucuk bir fikir verirmisin

Bendede rahim aşşagıdaydı,idrar torbasıda .. Hep bu zor doğumlar mahvetti bizi :))
Hepsi hallolodu,sıkıntılar bitti.
Yani ne desem bilemiyorum. bu ameliyatları yapan,yapmış olan bir doktor bulup görüşmen gerekiyor . Ben kadın doğumcularlada görüştüm,plastik cerrahımlada. Herşeyi ölçtüm biçtim tarttım ve öyle karar verdim. Yani sende görüşüp karar versen iyi olur ..

Cnm cok tesekkur ederim zuhtu demir plastip cerrahiyla faceden gorustum randevu ayarladik gorusmeye gidecegim bu hafta zaten operasyonlarimda bu hocada olacak insallah bakalim gorunce n diyecek :)

Merhaba arkadaslar doğumdan sonra vajinal gnişleme oldu aslında sezeryan yaptım ama neden oldu bilmiyorum bursada önerebileceğiniz doktor var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…