Merhaba kızlar.. Yeni bir Ameliyat macerası ile karşınızdayım :))
3 Aralık 2015 Perşembe günü Hasan beye Labıoplasty ve vajınoplasty ameliyatı olacağım.. İki normal ama zor doğum yaptım. Çok kesi ve yırtık oluşmuştu. İç dudaklarda büyüdü,görüntü rahatsız ediyor. Kot pantolon giyindigim Zaman ağrı oluyor. Bisiklete bindiğim Zaman'da ağrı oluyor..
Vajinadaki genişlikte rahatsız ediyor beni. Kadın doğumcularlada görüştüm. Hepsi ameliyat şart Dedi.
Daha önce Hasan beyden tarih almıştım ama ayağımı kırdığım içimin tarih ertelendi.. Şimdi inşallah perşembe günü ameliyatımı olacağım
Ameliyatım Hakkı'nda bilgi isteyenlere bu konuda yardımcı olmaya bilgi vermeye çalışırım..
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Görüşürüz ..
Merhabalar ,ben de bir muddettir bu ameliyati arastiriyorum ama cesaret edemiyrum.Bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.ilk dogumum cok zor ve forseple oldu,bu yuzden de vajinada genisleme oldu,cinsel iliskide hissizlik ve hava girmesi sorunlari yasiyorum,bununla birlikte idrar tutmada zorluk da yasiyorum,hapcirir veya ziplarken zor bi harekette idrar kacirma gibi durumlar da mevzut.Merak ettigim,memnunmusunuz kime yaptirdiniz ? bu amilyat sonrasi cok daraldigi icin cok acili iliski yasadiklarini asla islanmadiklarini belirtenler olmus bu tarz yan etkiler yasadiniz mi siz ? simdiden tesekkur ederim