Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Merhaba kızlar.. Yeni bir Ameliyat macerası ile karşınızdayım :))
3 Aralık 2015 Perşembe günü Hasan beye Labıoplasty ve vajınoplasty ameliyatı olacağım.. İki normal ama zor doğum yaptım. Çok kesi ve yırtık oluşmuştu. İç dudaklarda büyüdü,görüntü rahatsız ediyor. Kot pantolon giyindigim Zaman ağrı oluyor. Bisiklete bindiğim Zaman'da ağrı oluyor..
Vajinadaki genişlikte rahatsız ediyor beni. Kadın doğumcularlada görüştüm. Hepsi ameliyat şart Dedi.
Daha önce Hasan beyden tarih almıştım ama ayağımı kırdığım içimin tarih ertelendi.. Şimdi inşallah perşembe günü ameliyatımı olacağım :KK66:
Ameliyatım Hakkı'nda bilgi isteyenlere bu konuda yardımcı olmaya bilgi vermeye çalışırım..
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Görüşürüz ..:KK54:

Merhabalar ,ben de bir muddettir bu ameliyati arastiriyorum ama cesaret edemiyrum.Bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.ilk dogumum cok zor ve forseple oldu,bu yuzden de vajinada genisleme oldu,cinsel iliskide hissizlik ve hava girmesi sorunlari yasiyorum,bununla birlikte idrar tutmada zorluk da yasiyorum,hapcirir veya ziplarken zor bi harekette idrar kacirma gibi durumlar da mevzut.Merak ettigim,memnunmusunuz kime yaptirdiniz ? bu amilyat sonrasi cok daraldigi icin cok acili iliski yasadiklarini asla islanmadiklarini belirtenler olmus bu tarz yan etkiler yasadiniz mi siz ? simdiden tesekkur ederim

Merhabalar ,ben de bir muddettir bu ameliyati arastiriyorum ama cesaret edemiyrum.Bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.ilk dogumum cok zor ve forseple oldu,bu yuzden de vajinada genisleme oldu,cinsel iliskide hissizlik ve hava girmesi sorunlari yasiyorum,bununla birlikte idrar tutmada zorluk da yasiyorum,hapcirir veya ziplarken zor bi harekette idrar kacirma gibi durumlar da mevzut.Merak ettigim,memnunmusunuz kime yaptirdiniz ? bu amilyat sonrasi cok daraldigi icin cok acili iliski yasadiklarini asla islanmadiklarini belirtenler olmus bu tarz yan etkiler yasadiniz mi siz ? simdiden tesekkur ederim
Merhaba..
Amelşyat sonrası herşey yolunda gitti çok şükür. Hiçbir problem yaşamadım . İlişki konusunu konunun tümünü okuduysanız bilgi verdim. Lütfen baştan sona kadar okuyun :KK66: 19 sayfa zaten topu topu .

Teşekkür ederim canım,çok daha iyiyim :) Eriyen dikişlerin birçoğu düştü ama kalanlar var henüz. Geçen kontrole gittim biraz akıntım vardı birazda şişlik. Cipro hap verildi çok iyi geldi :)
Yürüyorum,geziyorum artık. Yılbaşından önce tekrar kontrolüm var.. Herşey çok iyi gidiyor süreç harika Dedi doktorum :) Çok mutluyum :nazar::KK49:
Doktorunuz kimdib

Kızlar.. Ameliyatımı oldum,tam iki saat sürmüş operasyon. Doktorum,asistanım gerçekten çok ihtiyacın varmış keşke karın germede söyleseydin o Zaman birlikte yapardık dediler ..
Sabah sekizde hastanede oldum,hemen kan tahlilleri için kan alındı hazırlandım..
Sedye geldi sakinleştirici ve antibiyotik verildi. Sakinleştiriciden dolayı yarım yamalak hatırlıyorum bazı şeyleri :KK53:
Vajına daraltıldı,iç dudaklar küçültüldü.. Ve dış dudaklara yağ dolgusu yapılıp daha diri görünmesi sağlandı :KK76:
Tampon var,idrar sondası var .. Ağrı ve yanma başta çok fazla idi.. Şimdi baskı hissi ve hafifi sızı var.. Çorba ve meyve suyu içtim yürüyüşümü yaptım dinleniyorum şimdi..
Doktorum odaya gelmiş ama hatırlamıyorum.. Artık yarın sabah detaylı konuşurum kendisi ile :)
Şimdilik size aktaracaklarım bu kadar.. :KK54:
Merhaba bende cuma ve pazartesi iki ayrı doktor için randevu aldim. Kadın doğum yalnız. Bu yanaklara yağ dolgusuna tam olarak ne deniliyor hani vajina daraltmaya vajinoplasti ya. Onun da bir ismi varmı. Şimdiden teşekkürler

Merhaba bende cuma ve pazartesi iki ayrı doktor için randevu aldim. Kadın doğum yalnız. Bu yanaklara yağ dolgusuna tam olarak ne deniliyor hani vajina daraltmaya vajinoplasti ya. Onun da bir ismi varmı. Şimdiden teşekkürler
Merhaba,yani başka ismi varmıdır bilmem. Dış dudaklara yag dolgusu deniyor ama tıpta başka ismi varmıdır bilemedim 😊

Merhaba,yani başka ismi varmıdır bilmem. Dış dudaklara yag dolgusu deniyor ama tıpta başka ismi varmıdır bilemedim 😊
Merhabalar 2 ay once dkgum yaptim mesanede ve rahimde sarkmam var yaş 28 mesane alttan elime geliyor aynayla belli oluyor psikolojim cok kotu sutum dahi kesildi kendimi boyle gorunce ama siziin yazinizi bastan sona okudum, ve korkulcak bisi olmadigini gordum, sizinde mesane bu derece arkma varmiydi bana donusbyaparsanz etiketleyerek cok mutlu olurum ayricabyazilarinizdan anladigim kadariyla enerjinize ve pozitif olmanoza hayran kaldım ama dogum sonrasi durumunuz mesanenniz ilk zamanlar bu derece asagidamiydi acaba sonradan topladimi :)

Merhabalar 2 ay once dkgum yaptim mesanede ve rahimde sarkmam var yaş 28 mesane alttan elime geliyor aynayla belli oluyor psikolojim cok kotu sutum dahi kesildi kendimi boyle gorunce ama siziin yazinizi bastan sona okudum, ve korkulcak bisi olmadigini gordum, sizinde mesane bu derece arkma varmiydi bana donusbyaparsanz etiketleyerek cok mutlu olurum ayricabyazilarinizdan anladigim kadariyla enerjinize ve pozitif olmanoza hayran kaldım ama dogum sonrasi durumunuz mesanenniz ilk zamanlar bu derece asagidamiydi acaba sonradan topladimi :)
Merhaba, yani şöyle anlatayım. Kadın Doğum doktorlarına muayene olunca hepsi ameliyat olsan iyi olur diyordu. Doğum dikişlerim de kötü atılmıştı. İdrar kaçırma da oluyordu bazen. Şimdi çok rahatım Allahım şükür 🧿 Hem Cinsel yönden, hemde sağlık olarak.. Görüntü de düzeldi tabi. Ameliyat zor degil. Sadece ameliyat sonrası bakıma dikkat etmek gerekiyor 😊
Öncelikle bir muayene olmanızı öneririm. Bakalım doktor ne diyecek. 2 ay önce doğum yapmışsınız, daha rahim toparlanır mı yoksa böyle mi kalır bilemiyorum. Bu konuda doktor görüşü önemli 👍

Merhaba, yani şöyle anlatayım. Kadın Doğum doktorlarına muayene olunca hepsi ameliyat olsan iyi olur diyordu. Doğum dikişlerim de kötü atılmıştı. İdrar kaçırma da oluyordu bazen. Şimdi çok rahatım Allahım şükür 🧿 Hem Cinsel yönden, hemde sağlık olarak.. Görüntü de düzeldi tabi. Ameliyat zor degil. Sadece ameliyat sonrası bakıma dikkat etmek gerekiyor 😊
Öncelikle bir muayene olmanızı öneririm. Bakalım doktor ne diyecek. 2 ay önce doğum yapmışsınız, daha rahim toparlanır mı yoksa böyle mi kalır bilemiyorum. Bu konuda doktor görüşü önemli 👍
Cok tesekkurler peki sizin mesaneniz nasildi acaba afedersiniz ayip olucak ama oarmakla yada aynayla sarkmayi farkedebiliyormuydunuz acaba

X