Vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatım...

Merhaba,sizede geçmiş olsun :KK66:
Bende öyle bir sorun olmadı. Klitorisle ilgili sorun yaşayan kişiler bardı forumda ama bende olmadığı için birşey diyemeyeceğim Can'ım .. Çok geçmiş olsun,ne kadar oldu ameliyat olalı?

Çok teşekkür ederim. Doktorum klitorise dokunmadı. Sadece fazla sarkık labiumları aldı. Şuanda o şişlikler azaldı, hassasiyet de azaldı. Ama bi ara çok korkmuştum klitorisin yan kısmı elektrik çarpmış gibi acıyordu. Şişlikten dolayı olmuş. Şimdi daha iyiyim.. =)

Bendede rahim aşşagıdaydı,idrar torbasıda .. Hep bu zor doğumlar mahvetti bizi :))
Hepsi hallolodu,sıkıntılar bitti.
Yani ne desem bilemiyorum. bu ameliyatları yapan,yapmış olan bir doktor bulup görüşmen gerekiyor . Ben kadın doğumcularlada görüştüm,plastik cerrahımlada. Herşeyi ölçtüm biçtim tarttım ve öyle karar verdim. Yani sende görüşüp karar versen iyi olur ..

Arzum mrba ben gorusmelerimi yaptim :) ve kadin dogumcuya olmaya karar verdim bayan dr ve buaneliyatta cok basarili hastalariyla gorustum herkes cok memnun benim hem daraltma hemde ic dudak kuculmesi olcak :) haftaya 29 ameliyatim var bugun tahlillerim yapildi bana bu konuda yardimci olurmusun :KK43:
.... benim oglum halen emiyor sen hastanede kac gun kaldin
.... Agri esigi nasildi oturup kalkarken dogum kesisi gbi agri aci oluyormu
....ic dudak kucultmesinde gercekten deger sonuc aliyormuyuz degiyormu goruntu olarak
....esinle beraber olurken gercekten deger fark oluyormu daraltmadan dolayi
....birde beraber olurken ic tarafta aci oluyormu
Ve arzumcum sigara kullaniyorum ameliyti ve iyilesme surecini etkileyecek bir durum olurmu birde bana onerebilecegin onemli noktalar varmi ameliyat oncesi ve sonrasi sunu yap bunu yapma diye burda forum olusturacagim ankarada ameliyat olmak isteyenlere fikir olsun diye ordan gidisatida okursun ve seni nasil etiketlicem ki senden yardim isteyebilirim:KK43: cok heyecanliyimm cokk lutfen sorularima cvp verirmisin kafamda deli sorular :KK43: birde eger mahsur yoksa beni izlemeye alirsan cok sevinirimm artik burdayim cunku gogus ve karin gerdirmeyede girecegim plastip dr 400 de alir gogus yapin ve omuzlarin musait dedi sanki cok buyuk hatirliyorum bu cc yi lutfen yardimci ol :KK43:

Birde arzumcum face kullaniyorsan beni eklesen kiyafetli nasil duruyor resimlere bakma sansim olabilirmi kabul etmezsen saygi duyarim ozelden msj bekliyorum benim face profilim burdaki profilim ayni yani Leyla Başer Şahin olarak aratirsan gorursun kendine iyi bak :)

Arkadaşlar meraba labioplasti ve lazerli vajinal daraltma yaptrdığım için paylaşmak istedim.muhteşem bi doktordu.labioplasti yani vajinal estetik yaptırırkende anestezi almadım bu yüzden canım yandı tavsiyem anestezi almanız. Ama sonuçtan memnumum çünkü dudaklar orantısız ve dışa doğruydu sonuçta görsel olarak güzel bi görüntüye kavuştum ama lazerli daraltma tavsiyem değil çünkü. Ben sonuçtan memnun kalmadım daraltma sonrası doktorun her yasağına uydum ancak yasak bitip ilk ilişkiye girdiğimde darlığı hissettim bi kaç kez ilişkiden sonra yine aynı haline döndü yani hiç
İşe yaramadı yarayacagını sanmıyorum blki seans seans yapılıp uzun süre uygulanmalı bnce umarım işinize yarar

Merhaba.. Cinsel anlamda cidden farkediliyor mu daraltma ameliyatı.. Sonuç nasıl? Yaptırmaya değer mi.. Kaç gündür gözüm bozuldu arastirmaktan.. En son dusuncelerinizi alabilirmiyim daraltmayla alakalı.. Ozelden de yazabilirsiniz

Merhaba.. Cinsel anlamda cidden farkediliyor mu daraltma ameliyatı.. Sonuç nasıl? Yaptırmaya değer mi.. Kaç gündür gözüm bozuldu arastirmaktan.. En son dusuncelerinizi alabilirmiyim daraltmayla alakalı.. Ozelden de yazabilirsiniz
Tabiki fark ediyor,etmemesi imkansız sonuçta ortada bir sıkıntı vardı ve o sıkıntı yok edildi. Ben her iki operasyonun sonucundanda memnun kaldım. Çok çok rahatladım,hafifledim ve güvenim arttı..

Tabiki fark ediyor,etmemesi imkansız sonuçta ortada bir sıkıntı vardı ve o sıkıntı yok edildi. Ben her iki operasyonun sonucundanda memnun kaldım. Çok çok rahatladım,hafifledim ve güvenim arttı..[/Q
Tabiki fark ediyor,etmemesi imkansız sonuçta ortada bir sıkıntı vardı ve o sıkıntı yok edildi. Ben her iki operasyonun sonucundanda memnun kaldım. Çok çok rahatladım,hafifledim ve güvenim arttı..
Teşekkürler.. Kimisi lazerle yaptırmış hiç bir işe yaramadığını söylüyor arastirdigima göre o yüzden sordum..sanırım sizinki dikişli cerrahi operasyon oldu..birkaç çeşidi var en iyisi hangisi onu öğrenmeye çalışıyorum..

Lazerle olan işlem öyleymiş evet. Banada zaten lazerle daraltma önerilmedi. Dikişli idi evet ama dikişler içerideydi sıkıntı olmadı zaten. Sadece cinsel perhiz oluyır iki ay kadar. Benim ekstra iç dudaklarada işlem oldu,belki bı yüzden uzun sürdü bilemiyorum ama..
bernysita bernysita

Evet cinsel perhiz oluyormuş önemli değil sonucu degerse 5 ayda beklenir yani :) bende 2.doğumumu yapicam normal yapmayi düşünüyorum nasipse..ama ilk doğum zor ötesi oldu benim..ve tabiki farkettiğim şeyler kafamı çok kurcalıyor ve üzülüyorum..bence evlilikte en önemli şeylerden biri bu..o yüzden şimdiden araştırmaya başladım..çok özenle seçilmesi gereken bi konu doktor konusu.. Geri dönüşü olmayan durumlarda olabilir..bu sefer daha cok uzulebilir insan.. Bakalım nolcak

Evet cinsel perhiz oluyormuş önemli değil sonucu degerse 5 ayda beklenir yani :) bende 2.doğumumu yapicam normal yapmayi düşünüyorum nasipse..ama ilk doğum zor ötesi oldu benim..ve tabiki farkettiğim şeyler kafamı çok kurcalıyor ve üzülüyorum..bence evlilikte en önemli şeylerden biri bu..o yüzden şimdiden araştırmaya başladım..çok özenle seçilmesi gereken bi konu doktor konusu.. Geri dönüşü olmayan durumlarda olabilir..bu sefer daha cok uzulebilir insan.. Bakalım nolcak
Bende iki normal doğum yaptım ama çok zor oldu. Açılma olmadı tam,çok kesi vardı ve kediler büzük büzük doprudürüst dikilmemişti..
Öyle tabi,doktor önemli. Hakkı'nda hayırlısı olsun :KK66:

Bende iki normal doğum yaptım ama çok zor oldu. Açılma olmadı tam,çok kesi vardı ve kediler büzük büzük doprudürüst dikilmemişti..
Öyle tabi,doktor önemli. Hakkı'nda hayırlısı olsun :KK66:
Amin insallah.. Benim dış görünüşte dikişsiz gibi görüntüde bişey yok..ama ışte icerden baya yırtılma oldu demisti dr. Dikti ama ne kdr da olsa doğumda genişliyor ve buda insanı etkiliyor.. Bu yüzden taktım kafama.. :) hayırlısı olsun.. Doğumdan sonra en kısa zamanda olmayı düşünüyorum inşallah..ameliyatı olupta sonuç paylaşanlar çok büyük bir iyilik yapıyor.. Çünkü insan allandira ballandira anlatilan doktorlarin kendi sitelerindeki aciklamalara inanamıyor..bu olayı yaşamış ve sonuç almış gerçek kişilerden duymak insana yön veriyor.. O yüzden sonuç paylaşan herkese çok teşekkürler başta size :)

benim fikrim olmadı boşuna para verdim ayrıca ilk bi iki. İlişkide far etti sadce oda zaten 4 haftabklysnz okadar kndide toparlanrdı

Merhaba kızlar.. Yeni bir Ameliyat macerası ile karşınızdayım :))
3 Aralık 2015 Perşembe günü Hasan beye Labıoplasty ve vajınoplasty ameliyatı olacağım.. İki normal ama zor doğum yaptım. Çok kesi ve yırtık oluşmuştu. İç dudaklarda büyüdü,görüntü rahatsız ediyor. Kot pantolon giyindigim Zaman ağrı oluyor. Bisiklete bindiğim Zaman'da ağrı oluyor..
Vajinadaki genişlikte rahatsız ediyor beni. Kadın doğumcularlada görüştüm. Hepsi ameliyat şart Dedi.
Daha önce Hasan beyden tarih almıştım ama ayağımı kırdığım içimin tarih ertelendi.. Şimdi inşallah perşembe günü ameliyatımı olacağım :KK66:
Ameliyatım Hakkı'nda bilgi isteyenlere bu konuda yardımcı olmaya bilgi vermeye çalışırım..
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Görüşürüz ..:KK54:
Kızlar.. Ameliyatımı oldum,tam iki saat sürmüş operasyon. Doktorum,asistanım gerçekten çok ihtiyacın varmış keşke karın germede söyleseydin o Zaman birlikte yapardık dediler ..
Sabah sekizde hastanede oldum,hemen kan tahlilleri için kan alındı hazırlandım..
Sedye geldi sakinleştirici ve antibiyotik verildi. Sakinleştiriciden dolayı yarım yamalak hatırlıyorum bazı şeyleri :KK53:
Vajına daraltıldı,iç dudaklar küçültüldü.. Ve dış dudaklara yağ dolgusu yapılıp daha diri görünmesi sağlandı :KK76:
Tampon var,idrar sondası var .. Ağrı ve yanma başta çok fazla idi.. Şimdi baskı hissi ve hafifi sızı var.. Çorba ve meyve suyu içtim yürüyüşümü yaptım dinleniyorum şimdi..
Doktorum odaya gelmiş ama hatırlamıyorum.. Artık yarın sabah detaylı konuşurum kendisi ile :)
Şimdilik size aktaracaklarım bu kadar.. :KK54:

Merhaba arzum77.geçen yıl ameliyat olmak istediğini okumuştum şimdi dolaşırken ismini gordum hatırladım hemen.okuduğum kadariyla biraz agrili ama basarili bir ameliyat gecirmişsin.lütfen bana biraz bilgi verirmisiniz. Bende aynı ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Hasan demişsin soy ismi nedir?memnun kaldın mi?anladigim kadari ile plastik cerrahi.Jinekolog tercih etmemenin özel bir nedeni varmi?sanki onlar bu isi daha iyi yapar diye bir dusunce var nedense.estetik cerrahlar sadece girisi daraltiyor diye okudum bi yerde doğru mu?hastane de 1 gecemi kaldın? Ben yurtdışında yaşıyorum. 12 gün daha burdayım. Ve istanbulda olmayı düşünüyorum.iyileşme döneminde hep yattın mi?sonuçta yolculuk yapmam çocuklar bavullar çok mu zor olur acaba.birde kontrole gitmem şart mı. Şu an Çanakkale'deyim.2 gündür o kadar çok yazı okudum okadar sayfaya baktım ki kafam çorba oldu.bende bir kaç yerle konuştum aşağı yukarı fiyat aynı.lütfen tecrübelerini paylaşir misin.bişeyler biraz daha netleşti belki.sevgiler

Merhaba arzum77.geçen yıl ameliyat olmak istediğini okumuştum şimdi dolaşırken ismini gordum hatırladım hemen.okuduğum kadariyla biraz agrili ama basarili bir ameliyat gecirmişsin.lütfen bana biraz bilgi verirmisiniz. Bende aynı ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Hasan demişsin soy ismi nedir?memnun kaldın mi?anladigim kadari ile plastik cerrahi.Jinekolog tercih etmemenin özel bir nedeni varmi?sanki onlar bu isi daha iyi yapar diye bir dusunce var nedense.estetik cerrahlar sadece girisi daraltiyor diye okudum bi yerde doğru mu?hastane de 1 gecemi kaldın? Ben yurtdışında yaşıyorum. 12 gün daha burdayım. Ve istanbulda olmayı düşünüyorum.iyileşme döneminde hep yattın mi?sonuçta yolculuk yapmam çocuklar bavullar çok mu zor olur acaba.birde kontrole gitmem şart mı. Şu an Çanakkale'deyim.2 gündür o kadar çok yazı okudum okadar sayfaya baktım ki kafam çorba oldu.bende bir kaç yerle konuştum aşağı yukarı fiyat aynı.lütfen tecrübelerini paylaşir misin.bişeyler biraz daha netleşti belki.sevgiler
Merhaba.. Sürecimi konuya detaylı yazdım zaten. Çok sıkıntılı olmayan ama tabi biraz dikkat gerektiren bir ameliyat oldu. Hem labıo hem vajınoplasty birlikte oldum. Dikişler biraz sıkıntı verdi,düşmesi Zaman aldı. İki ay kadar cinselperhiz ve dikişlerin tam olarak düşmesi sürdü.
Doktorum Hasan Fındık. Sonuçtan çok memnun kaldım. Yaşadığım tüm sorunlar yok oldu . Neler yaşamışım,boşa yaşamışım o sıkıntıları. Çok rahatım şimdi,çok memnunuz :KK66:
Kadın doğum doktorları ilede görüştüm Tabiki. Ama sonuç ve süreç ile anlatılanlar farklı oldu. Yine içime sinen Hasan bey oldu,yine yanılmadım :)
Hayır,Tabiki sadece giriş degil daraltılan yer. İçeriye doğruda daraltma oldu. Benim iki doğumumda zor ve kesili geçmişti. Tüm o deformasyonlar düzeltildi.
Bir gece hastanede yattım,idrar torbası vardı bende. Daraltma ile birlikte iç dudaklar küçültüldü ve dış dudaklara dolgu yapıldı benim. Tamamen diri bir görüntü oldu. Ameliyat sonrası Tabiki sürekli yatmadım,ağır işler yapmadım sadece. Bu ameliyattan sonra hijyene çok dikkat edilmesi gerek. Dikişlere zarar vermemeye dikkat etmek gerek..
Size yapılacak işlem neler olur bilemiyorum tabi,bu süreci çok değiştirir. Kalacağınız süre ile bağlantılı olarak işlemler değiştirilebilir. Dikişte kullanılan materyaller değişebilir misal. Çok kontrol süreci olan bir ameliyat değil zaten. Biran önce karar verip ameliyat olmanızı öneririm. :KK66: Ben çok memnun kaldım,umarım sizde sorunsuz bir süreç geçirip memnun kalırsınız :KK66:

X