Merhaba,sizede geçmiş olsun
Bende öyle bir sorun olmadı. Klitorisle ilgili sorun yaşayan kişiler bardı forumda ama bende olmadığı için birşey diyemeyeceğim Can'ım .. Çok geçmiş olsun,ne kadar oldu ameliyat olalı?
Bendede rahim aşşagıdaydı,idrar torbasıda .. Hep bu zor doğumlar mahvetti bizi :))
Hepsi hallolodu,sıkıntılar bitti.
Yani ne desem bilemiyorum. bu ameliyatları yapan,yapmış olan bir doktor bulup görüşmen gerekiyor . Ben kadın doğumcularlada görüştüm,plastik cerrahımlada. Herşeyi ölçtüm biçtim tarttım ve öyle karar verdim. Yani sende görüşüp karar versen iyi olur ..
Tabiki fark ediyor,etmemesi imkansız sonuçta ortada bir sıkıntı vardı ve o sıkıntı yok edildi. Ben her iki operasyonun sonucundanda memnun kaldım. Çok çok rahatladım,hafifledim ve güvenim arttı..Merhaba.. Cinsel anlamda cidden farkediliyor mu daraltma ameliyatı.. Sonuç nasıl? Yaptırmaya değer mi.. Kaç gündür gözüm bozuldu arastirmaktan.. En son dusuncelerinizi alabilirmiyim daraltmayla alakalı.. Ozelden de yazabilirsiniz
Tabiki fark ediyor,etmemesi imkansız sonuçta ortada bir sıkıntı vardı ve o sıkıntı yok edildi. Ben her iki operasyonun sonucundanda memnun kaldım. Çok çok rahatladım,hafifledim ve güvenim arttı..[/Q
Teşekkürler.. Kimisi lazerle yaptırmış hiç bir işe yaramadığını söylüyor arastirdigima göre o yüzden sordum..sanırım sizinki dikişli cerrahi operasyon oldu..birkaç çeşidi var en iyisi hangisi onu öğrenmeye çalışıyorum..Tabiki fark ediyor,etmemesi imkansız sonuçta ortada bir sıkıntı vardı ve o sıkıntı yok edildi. Ben her iki operasyonun sonucundanda memnun kaldım. Çok çok rahatladım,hafifledim ve güvenim arttı..
Bende iki normal doğum yaptım ama çok zor oldu. Açılma olmadı tam,çok kesi vardı ve kediler büzük büzük doprudürüst dikilmemişti..Evet cinsel perhiz oluyormuş önemli değil sonucu degerse 5 ayda beklenir yani :) bende 2.doğumumu yapicam normal yapmayi düşünüyorum nasipse..ama ilk doğum zor ötesi oldu benim..ve tabiki farkettiğim şeyler kafamı çok kurcalıyor ve üzülüyorum..bence evlilikte en önemli şeylerden biri bu..o yüzden şimdiden araştırmaya başladım..çok özenle seçilmesi gereken bi konu doktor konusu.. Geri dönüşü olmayan durumlarda olabilir..bu sefer daha cok uzulebilir insan.. Bakalım nolcak
Amin insallah.. Benim dış görünüşte dikişsiz gibi görüntüde bişey yok..ama ışte icerden baya yırtılma oldu demisti dr. Dikti ama ne kdr da olsa doğumda genişliyor ve buda insanı etkiliyor.. Bu yüzden taktım kafama.. :) hayırlısı olsun.. Doğumdan sonra en kısa zamanda olmayı düşünüyorum inşallah..ameliyatı olupta sonuç paylaşanlar çok büyük bir iyilik yapıyor.. Çünkü insan allandira ballandira anlatilan doktorlarin kendi sitelerindeki aciklamalara inanamıyor..bu olayı yaşamış ve sonuç almış gerçek kişilerden duymak insana yön veriyor.. O yüzden sonuç paylaşan herkese çok teşekkürler başta size :)Bende iki normal doğum yaptım ama çok zor oldu. Açılma olmadı tam,çok kesi vardı ve kediler büzük büzük doprudürüst dikilmemişti..
Öyle tabi,doktor önemli. Hakkı'nda hayırlısı olsun
benim fikrim olmadı boşuna para verdim ayrıca ilk bi iki. İlişkide far etti sadce oda zaten 4 haftabklysnz okadar kndide toparlanrdıMerhaba.. Cinsel anlamda cidden farkediliyor mu daraltma ameliyatı.. Sonuç nasıl? Yaptırmaya değer mi.. Kaç gündür gözüm bozuldu arastirmaktan.. En son dusuncelerinizi alabilirmiyim daraltmayla alakalı.. Ozelden de yazabilirsiniz
Lazerlemi yoksa cerrahi mi yaptrdinz?benim fikrim olmadı boşuna para verdim ayrıca ilk bi iki. İlişkide far etti sadce oda zaten 4 haftabklysnz okadar kndide toparlanrdı
LazerliLazerlemi yoksa cerrahi mi yaptrdinz?
Lazerle yapılan işlemler pek etkili olmuyormuş zaten. Bence dikişli yapılması daha iyi.. Geçmiş olsun..Lazerli
Olabilir..lazer etkili değilLazerle yapılan işlemler pek etkili olmuyormuş zaten. Bence dikişli yapılması daha iyi.. Geçmiş olsun..
MerLazerle yapılan işlemler pek etkili olmuyormuş zaten. Bence dikişli yapılması daha iyi.. Geçmiş olsun..
Merhaba kızlar.. Yeni bir Ameliyat macerası ile karşınızdayım :))
3 Aralık 2015 Perşembe günü Hasan beye Labıoplasty ve vajınoplasty ameliyatı olacağım.. İki normal ama zor doğum yaptım. Çok kesi ve yırtık oluşmuştu. İç dudaklarda büyüdü,görüntü rahatsız ediyor. Kot pantolon giyindigim Zaman ağrı oluyor. Bisiklete bindiğim Zaman'da ağrı oluyor..
Vajinadaki genişlikte rahatsız ediyor beni. Kadın doğumcularlada görüştüm. Hepsi ameliyat şart Dedi.
Daha önce Hasan beyden tarih almıştım ama ayağımı kırdığım içimin tarih ertelendi.. Şimdi inşallah perşembe günü ameliyatımı olacağım
Ameliyatım Hakkı'nda bilgi isteyenlere bu konuda yardımcı olmaya bilgi vermeye çalışırım..
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Görüşürüz ..
Kızlar.. Ameliyatımı oldum,tam iki saat sürmüş operasyon. Doktorum,asistanım gerçekten çok ihtiyacın varmış keşke karın germede söyleseydin o Zaman birlikte yapardık dediler ..
Sabah sekizde hastanede oldum,hemen kan tahlilleri için kan alındı hazırlandım..
Sedye geldi sakinleştirici ve antibiyotik verildi. Sakinleştiriciden dolayı yarım yamalak hatırlıyorum bazı şeyleri
Vajına daraltıldı,iç dudaklar küçültüldü.. Ve dış dudaklara yağ dolgusu yapılıp daha diri görünmesi sağlandı
Tampon var,idrar sondası var .. Ağrı ve yanma başta çok fazla idi.. Şimdi baskı hissi ve hafifi sızı var.. Çorba ve meyve suyu içtim yürüyüşümü yaptım dinleniyorum şimdi..
Doktorum odaya gelmiş ama hatırlamıyorum.. Artık yarın sabah detaylı konuşurum kendisi ile :)
Şimdilik size aktaracaklarım bu kadar..
Merhaba.. Sürecimi konuya detaylı yazdım zaten. Çok sıkıntılı olmayan ama tabi biraz dikkat gerektiren bir ameliyat oldu. Hem labıo hem vajınoplasty birlikte oldum. Dikişler biraz sıkıntı verdi,düşmesi Zaman aldı. İki ay kadar cinselperhiz ve dikişlerin tam olarak düşmesi sürdü.Merhaba arzum77.geçen yıl ameliyat olmak istediğini okumuştum şimdi dolaşırken ismini gordum hatırladım hemen.okuduğum kadariyla biraz agrili ama basarili bir ameliyat gecirmişsin.lütfen bana biraz bilgi verirmisiniz. Bende aynı ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Hasan demişsin soy ismi nedir?memnun kaldın mi?anladigim kadari ile plastik cerrahi.Jinekolog tercih etmemenin özel bir nedeni varmi?sanki onlar bu isi daha iyi yapar diye bir dusunce var nedense.estetik cerrahlar sadece girisi daraltiyor diye okudum bi yerde doğru mu?hastane de 1 gecemi kaldın? Ben yurtdışında yaşıyorum. 12 gün daha burdayım. Ve istanbulda olmayı düşünüyorum.iyileşme döneminde hep yattın mi?sonuçta yolculuk yapmam çocuklar bavullar çok mu zor olur acaba.birde kontrole gitmem şart mı. Şu an Çanakkale'deyim.2 gündür o kadar çok yazı okudum okadar sayfaya baktım ki kafam çorba oldu.bende bir kaç yerle konuştum aşağı yukarı fiyat aynı.lütfen tecrübelerini paylaşir misin.bişeyler biraz daha netleşti belki.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?