Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)Arzum estetiklerin mükemmel olmuş. Sorması ayıptır çok maliyetli olmadı mi? Kesin olmuştur.
Teşekkür ederim canım:)))Hayırlı olsun geçmiş olsun canım yaaaaa hızına yetişemiyorum vallahi sana hayranım cesaretin zirvede eeee güzellikte öyle ne güzel
Baslığınızı ilk günden beri takip ediyorum merakla... Suan sonucu cok merak ediyorum... Henuz genc ve 2 yıllık evli biri olarak bu konu benim takıntım bu yuzden doğum şeklimi seçerken bile etkiledi inşallah sezaryen olacak... Normal doğumun bu yanından cok cekiniyordum cunku... Ola ki ileride gerek duyarvdüşünürsem sizin yazacağınız sonuc oldukça etkili olacak :) perhizin bitmesini bekliyorum bir aydır
teşekkürler.. hakkımızda hayırlısı olsun :)Aslında normal doğumu öneririm size. Yani o duyguyu tatmak bambaşka birşey..
Benim hamileliklerimde doğumlarımda sıkıntılı oldu. Ama herkesin böyle geçmiyor tabi. Siz bilirsiniz tabi,doktorunuzla bu durumu değerlendirirsiniz
Valla bizde henüz bekliyoruz :) Pazartesi günü muhtemelen kontrole gideceğim bakalım :)
Perhiz bitti :)))Kontroller, perhizler bitti mi
Çok sevindim... Hadi bakalım şimdi geçmiş olsun :)Perhiz bitti :)))
Herşey yolunda,gayet güzel memnunuz
Perhiz bitti :)))
Herşey yolunda,gayet güzel memnunuz
Merhaba Hoşgeldin leyla_ebrum :))Merhaba abla bende 2 dogum yasadim oglum 19 aylik yazin olmak istiyorum vajina daraltma bende normal dogum yaptim ic dudak sarkmasida var benim sorum ben henuz gorusmelere gitmedim hangi bolumle gorusmem lazim plastip mi kadin dogummu lutfen cvp verirmiwin tesekkurler....
Merhaba,sizede geçmiş olsunMerhaba çok geçmiş olsun. =) Ben bu ameliyatı oldum ama kafama takılan bişey var. Klitoris bacağı dedikleri kısım çıkıntı gibi duruyor ve çok acı veriyor. Fazla kesim mi yaptınız dedim, hayır dokunmadım dedi doktorum.
Klitoriste şişlik yan kısmından fırlama gibi durumlar normal mi? Çok tedirgin oluyorum ya geçmezse diye. Bacağımı biraz sıkıştırdığımda çok acı veriyor.
Merhaba Hoşgeldin leyla_ebrum :))
Kadın doğumcularda bu ameliyatı yapıyor plastik cerrahlarda Bence her iki branşlada görüş fikir al. İçine sinene,güvendiğine,uzman birine karar kılarsın
Bendede rahim aşşagıdaydı,idrar torbasıda .. Hep bu zor doğumlar mahvetti bizi :))Ayyy hosbulduk beni hatirladigina cok sasirdim inan cunku 2,5 yil oldu bu sayfaya ugramayali o donem yana yana dr arastirirken ogluma hamile kaldim dogurdum suan 19 aylik teyzesi emziriyorum bu yaz kesecegim nasip olursa ve toptan ameliyatlarimi olacagim hemde meme ucu kekesiyle cunku cocuk fasli bitti sen baya ilerletmissin masallahh darisi bize ben albumlerini gormek istiyorum nasil bakabilirim yaa buarada abla diyorum ozur dilerim arzucum desem olurmu yas 33 benim masallah bizden gencsin buarada rahim sarkmam var suan acil ameluyat olmam lazim cok zor dogumlar gecirdim ve dudak kucukltme vajina daraltma ve rahim kakdirtma olmak istiyorum dedigin gibi gorusmeler yapmam lazim ancak fikir verirmisin bebegim oldugundan dr dr gezemicem bu ameliyati en iyisiyle kadin dogumcumu mantikli plastipmi kucuk bir fikir verirmisin
Bendede rahim aşşagıdaydı,idrar torbasıda .. Hep bu zor doğumlar mahvetti bizi :))
Hepsi hallolodu,sıkıntılar bitti.
Yani ne desem bilemiyorum. bu ameliyatları yapan,yapmış olan bir doktor bulup görüşmen gerekiyor . Ben kadın doğumcularlada görüştüm,plastik cerrahımlada. Herşeyi ölçtüm biçtim tarttım ve öyle karar verdim. Yani sende görüşüp karar versen iyi olur ..