vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

ya kızlar biraz abartmıyor musunuz?bu kadar zor değil, ben de yaşamış ve aşmış biri olarak size şunu söyleyim...herşey beyinde bitiyor...sadece sabır,acele yok..kayganlığı arttırın ve keyif almaya çalışın, o kadar...

Selam canım kurtulmana sevindim gözun aydın.. Bence abartılı değil biz zaten beğnimizde bitirebilsek herseyin olacagını biliyoruz, ama beğnimiz biz okadar oyun oynuyor ki kkaderım arkadasımız bu bilgileri bizle paylasmasaydı biz bütün ayrıntılara takılarak sorularımıza cevap aramak zorunda kalacaktık.. Acı olacak mı, nasıl kayganlasacak, nasıl kendimizi serbest bırakabiliriz.. Bu sorular hepsi paylasımda cevaplandıgı için soru sormadan direk denemelere geçiyoruz..

arkadaşım sağolasın yorumun için ama kolayını bir anlatsanda bizde bu kadar uğraşmasak, bir tane düğme var, kafanda bitirme düğmesi oraya mı basmak gerekiyor.yanlış anlamayın ama buraya bazen gelip eleştrip gidiyorlar, çözüm üretmeyip birde ortada ki konuşulan şeyle alay edip gidiyorlar. belki alay etmediniz ama ben artık sıkıldım yardımcı olmayıp sadece yorum yapanlardan.bu egzersizden sonra en kolay çözüm, daha kolayı varsa lütfen söyleyin baştan aşağı sileyim konuyu sizinkini ekleyelim.sadece kafanda bitir demekle olmuyr, kaçkez kafamızda bitirip kaç defa gözyaşıyla sonlandı o geceler biliyorsunuzdur.lütfen kırılma hakkını helal et sert tepki göstermek istemem ama bu konuyu ilk açtığımda bu kadar uzun değildi, arkadaşlar çekinip özel msj la soruyordu bende baktım hepimizin kafasında ki soru işaretlerini yazmaya çalışayım dedim, çünkü bizi üye olmadan okuyan soru soramayan arkadaşlarımızda var.siz ne güzel kafanızda bitirmişsiniz olmuş ama herkesin bilinç altında neler var ne korkular saklı biliyor musunuz? işte bu kokrular yüzünden sadece acıya odaklanıp zevk alamadıkları için o doğal kayganlık gelmiyor ve senelerce uzuyor sıkıntı, anlattığım o kadar da abartılı birşey değil, yağ sürüp nasıl deneme yapacaklarını anlattım sadece.

Son düzenleme:

inş. canım sağol yani artık geri döndüm ve yapacağım diyorum tabiki bıraktım o olumsuz şeyleri yapacağımm inş. :))

haklısın canım ama işte bazen insan bunalıma giriyor ama artık başarmadan gitmem inşallah yani gitmek istemiyorum hakkmızda hayırlısı olsun...

ya kızlar biraz abartmıyormusunuz öylemi ?? ben yanlış okudum diye farzetmek isterdim ama maalesef doğru okudum...

sen ki aynı şeyleri yaşamış birisin ama galiba çokda sıkıntı çekmeyen biriymişssin hatta sıkıntılarını çekmiş olsan bile baya çabuk unutmuş olmalısınki gelmiş böyle saçma bir yorum atıyorsun biz neler çekiyoruz ya okadar kolay evet yapana kolay ama şuraya bak ya evliliğin olması gereken bir olayını biz büyük sancılarla çekelim sen kalk burda bize ne söyle valla kaderiminde dediği gibi oakdar kolaysa bi anlat bakalım belki bi<de dediğin gibi abartıyorzdur demek sen bizim bilmediğimiz baya bi kolay bi yöntem biliyorsun biz boşuna çekiyoruz gel bi zahmet anlat arkadaşım beyinde bitirmek diyorsun olmuyo olmuyo işte insanlar neden psikologlara gidiyor tövbe est tepem attı kalksın ozaman onlar öyle bir dr bölümü olmasın herşey kafada ya insanlar tırlatmasın üff neyse çok sinirlendim ya bu yoruma kaderim canım baştan uzun yazına baktım valla okuyunca herşeyi biliyor olmama rağmen tekrardan motive oldum bu iş ister zeytinyağı ister egzersiz istersende hepsi bir arada hiç farketmez önemli olan başarmak ya biri çıkar derki bi kutu uyku ilacı iç olcak bu iş der onuda deneriz saçma sapan ne varsa deneyebiliriz ya ben aparat yapamıyorum mesela olmuyo krize iriyorum parmakla deniyebiliyorum anca jel konusuna gelince ultrason jeli kullanıyorum ama zeytin yağınıda birgün öyle bir denedim açıkçası hoşuma gitti yani ben başarayımda yahu neyle olursa olsun hiç farketmez yeterki başarayım ya neyse uzadı çok fazla...

cecem biliyorum tatlım insan bunalıma giriyor kabuğuna çekiliyor ama istiyorum ki işte öyle çaresiz anlarında da gel biz ne güne duruyoruz arkadaşımız bunalımdayken destek veremeyeceksek. lütfen artık çözmeden gitme,seni çok merak ettim, çok fazla soran da oldu, canım bak hep söylüyorum bende şuan 1 senelik vajiyi aşmış biri olarak (darısı başınıza inşallah) hala minicik bir parça bile kendi parmağımı girdiremiyorum, p o kadar farklı ki, serbest bıraktığın an yağlı olunca kayıp gidiyor, de ki bana aparatı yap aynı şekilde Allah mecbur bırakmasın yapamam.

evet canım aminnn çok zor valla yani gerçekten yaşamayan anlamaz hani bu işi başarsak bile uzun zaman alıcak bu psikolojik durumdan kurtulmamız çok ilginç birşey maalesef geldi çattı bizleri buldu dicemde biz olmasak ayse fama olacak yani biyerlerde hep birileri bu sıkıntıyı yaşıcaz Allah yaşatmasın zor ben yenmeden gitmeyi düşünmüyorum canım artık yani 1 sene oldu ya off içim gitti olmalı inşallah artık .. :)

cecem hani erken gelecektin konuşacaktık =( eşim geldi yine gitme vakti oldu aklım sende mi kalsın istiyorsun

boşverin kardeşlerim herkes halden anlamaz kolay gelir bazısına ama karşındakinide anlamak lazım. eğer yapabilsek kendimize neden bu kadr sıkıntı yaşatalım değilmi. neyse pazar günü zeytinyağı ile bitiriyoruz inşallah bu işi cecemm ve bennnn artık son olacak inşallah :)

aynen canım.peki ilk sayfa okudun bana soracağın birşey var mı tatlım, yada benim çok saçmalayıp karışık cümlelerimden anlamadağın daha doğrusu anlatamadığım yer var mı?gerçi sen çok şeyi biliyorsun ama konuşmakta fayda var. bak zeytinyağı eşine sürdürme aşamasında sıkıntı olur mu? ben kendi parmağımı yapamasam da dişimi sıkıp eşime ıkınarak yardımcı oldum.

Son düzenleme:
cecem hani erken gelecektin konuşacaktık =( eşim geldi yine gitme vakti oldu aklım sende mi kalsın istiyorsun

ay canım napım eşim geç gidiyo anca işlerim bitti dur daha erken gelmeye çalışıcam canım tamamı baya bi konuşuruz yani bu hafta deneme var çünkü :))

inşallah canım yaa inşallahhh lütfen yani olsun artık dğeilmii....

ıkınmayı denedim sanki parmağı itiyor gibi geldi ıkınmayıda mı beceremedim bilmiyorum ki

merhaba..
ben iki parmağımı boğum yerine kadar alabiliyorum kayganlaştırıcıyla. fakat p..s'e gelince yine büyük kalıyo!! 4 parmak gibi sanki(
zeytin yağıyla da denedik bir yere kadar ilerliyo sonra duvara çakılıyo sanki. eşim 'bu sefer olcak azcık sık dişini' diyo. ama dişi sıkmakla duvarı yok sayabilir mi insan?? yemin ederim çıldırcam!! yarım edin!!

haklısın gülüm inşallah ağzın dan bal damlıyor, soracak birşey yok mu arkadaşlar, herşey tamam mı zihninizde oturdu mu yani birşeyler.

yok canım ne saçmalaması delirme maşallah herşeyi çok güzel net anlatmışsın ben tebrik ediyorum seni yani maşallah yardım için çoğu arkadaş elini uzatıyor bu konuda diğer sayfa olsun sen ol Allah razı olsun canım başka ne denilir.. ben senin yazdıklarından sadece eş parmağını yapamam eşime izin veremiyorum parmağını çok denedik 2 kez alabildim oda öldüm bidaha yaptıramam kendi parmağımla denerim başta sonra geçeriz diye düşünüyorum canım...

canım bir yere kadar gelmişsin ne kadar güzel bir ilerleme, bir sonrakinde yapacağın şey ıkınarak itmeye devam etmek, o duvar kendmizi kasınca oluyor, birde hangi pozisyonda denedin, vajina biraz eğimli olacak, alttaysan mutlaka yastık koy poponla belin arasına, üstteysen eşinin omzuyla göğsü arasına ellerini koy öyle eğimli ol.

Son düzenleme:
ay canım napım eşim geç gidiyo anca işlerim bitti dur daha erken gelmeye çalışıcam canım tamamı baya bi konuşuruz yani bu hafta deneme var çünkü :))

haklısın tatlım da aklım sende kalıyor dünde öyle oldu, sayfada kim vardır şimdi ne konuşuyorlardır falan diyorum.

amin canım Allah cümlemizden razı olsun, ama bak ben eş parmağında ne yaptım çok tiksindim falan ellerimi kenetledim engel olmamak için, hep ıkındım ama zeytinyağ ile bir kere sürmesine izin ver tavana bak şarkı söyle ıkın bol bol, ilk girişte ilerlerken,kendini kastığın heran ıkın, zaten yağı bir kere sür çıkar ikincide anlamazsın bile, bir kere dene olmazsa sen sür yağı bol bol, sonra denemeye geç kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…