vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

hiç küsmemiştik ki:))))) benim ki sadece nazzz... önce naz yapıp olayı sevimlileştireyimde sonra seni sorularımla bunaltayım dedim. dün de yazmıştım ıkındıkça sanki parmağı ittiriyorum nerde yanlış yaptım diye... dün akşam misafirim vardı p denemesi yapamadım ama ilk fırsatını bulduğumda parmağı denedim,en azından kendim bir yapayım diye ıkındıkça parmağı geri ittiriyor sanki sıkışıp kalıyor gitmiyor beni yönlendirirsen sevinirim...

aferin benim kuzuma küsülmez zaten teyzelere sevimli olmak için özel çaba sarfetmene gerek yok bence doğal sevimlisin sen , makyaja gerek yok canım dün o msj ına cvp yazmıştım sanırım, bak şuan mesela 1 sene olduğu halde ben parmağımı girdiremiyorum biliyor musun? eş parmağı gerçekten kolay oluyor, başka şey düşünmeye çalışıp sadece ıkınarak izin verdim ben, ayna karşısında ıkınarak bak istersen minicik ufacık bir delikcik belirecek, işte o demek istiyor ki p gelebilir geçiş serbest =)
bak birde ne söyleyeceğim tatlım şimdi p denerkende mesela biz ıkınırken baskı yaparak ilerliyoruz ya, parmağını itiyormuş gibi hissetmen normal, kulak çöpü deniyor arkadaşlar streç filmle sarıp

Son düzenleme:

haklısın sanırım baskıdan kaynaklanan bişi, acaba kulak çubuğu işe yararmı ki birde onu deneyeyim bari...nerdeyse yazdıklarını ezberledim tatlım dur bakalım bu akşam neler olacak bekliyorum,hem çok korkuyorum hemde çok cesurum karmakarışık duygular işte... bu arada kendini de teyze ettin ya ne diyeyim sanaaa Rabbim işini gücünü rast getirsin arkadaşım ne diyeyim artık...

canım bak deneme esnasında da kendinle konuş,bak orda kas falan yok biz dışardan sıkıştırıyoruz resmen, kendine şunu söyle serbest bıraktığımda canım acımayacak milim milim ilerle gerekirse, ama serbest bırakıp nefes alıp verdiğin an böyle hani gevşeriz ya o halini düşün, ben bir örnek veriyordum hiç denk geldi mi sana bilmem, hani çok yakışıklı birine platonik aşık olduğunu düşün, durumu zorlaştıralım sen varya acayip çirkinsin =) yüzüne bakmaz o çocuk, hani onu görünce bir iç çekersin ya nefes alırsın ve böyle iç çekersin o sahneyi canlandır gözünde o an nasıl gevşersin p yi yerine koyup yerleştirdiğinde bir ilerliyor öyle gevşediğinde saniyede baştan sona geliyorsun inan.amin gülüm hepimizin işi gücü rast gelsin, siz yeninde ben teyze olayım ne çıkar

ayy çok güldüm örneğineee..süpppperrrr örnek valla sen çok yaşa emi kaderim.... aynen uygulayacağım düşünsene o esanada fazla kaptırıp kendimi düşünme olayına sesli geçtiğimi,kaş yapayım derken göz çıkıyormuş :)))) ayy stresten işi gırgıra vurdum artık hadi hayırlısı bakalım...

=)) o zaman sadece aklından geçir tatlım aman sonra eşin seni hayallerinle başbaşa bırakmasın bak kendi kendine alıştırma yapabilirsin, ayşen guruda tarık akanı görünce hep böyel ayyy ne yakışıklı adaaam der ya bir iç çeker onu yap kendi kendine sanki vajinanın serbest olduğunu hissedersin o an.
gırgıra vurmak iyidir olayı gözünde büyütme küçült

Bende geldim kiiii :)) Hani halay cekmiyormuyuz bugün.. Neyse biriktirelim yarin dubbel cekeriz

hoşgeldin tatlııım seni görünce dün okuyup eşim gelince cvp yazamadan çıktığım msj ın aklıma geldi :)) yazıyorum hemen afedersin. halayı inşallah topu çekeriz dediğin gibi bitti mi senin regl ?

yaaaa hayııırrrr canım ya dün okudum ya sonra tabi bildiriler arasında görmeyince az öncede msj kutun dolmuş dediler hepsini dalgınlıkla sildim özür dilerim kuzum tekrar yollama şansın var mı?

Olsun guzelim önemli degil :) Bitmek uzere son demlerini yasiyor Esim zaten bu gecede calisacak artik yarin gece icraata geceriz diye umuyorum

Olsun guzelim önemli degil :) Bitmek uzere son demlerini yasiyor Esim zaten bu gecede calisacak artik yarin gece icraata geceriz diye umuyorum

canım peki neydi ben o telaşta dayanamadım gizli gizli okudum ama cvp yazmaya fırsat bulamadım sonrada yaşlılık diyorum ya unuttum =(
bu gece de dinlen bakalım sonra çok büyük bir performans göster inşallah olacak diye yaklaş ve her şekilde ısrarla dene, p kayarsa tutarak destek ol falan hemen bırakma yeter ki.

Tamam canim bir haftadir kendi kendimi motive ediyorum.. umutluyum bu kez farkli duygular hissediyorum hayirlisi bakalim.. :)

Tamam canim bir haftadir kendi kendimi motive ediyorum.. umutluyum bu kez farkli duygular hissediyorum hayirlisi bakalim.. :)

olana kadar bırakmaz kararlı olursan birgecede biter kuzum inşallah. hadi inşallah ya .

evet eşim yeni gitti işlerimde var ama açıp öyle yapayım dedim bu sefer ara ara bakarım :)

iyi düşünmüşsün tatlım, biraz iş biraz biz idare et artık :) eee soracaklarını sırala bakalım hadi deneme hafta sonuydu değil mi?haftanında vajinin de sonu geldiiiiiiiii :)

Son düzenleme:
Canlar benim cıkmam lazım işe gitme vakti geldi aksam 6 dan sonra burdayımtekrar tr saati ile 7 :) burda olursanız görüşürüz cok öptüm hepinizi :))

iyi düşünmüşsün tatlım, biraz iş biraz biz idare et artık :) eee soracaklarını sırala bakalım hadi deneme hafta sonuydu değil mi?haftanında vajinin de sonu geldiiiiiiiii :)

evet pazar günü deneme var ama bi tuafım böyle şartlayınca kendimi hep olmadı şartlamayınca zaten hiç olmadı bilmiyorum ne olacak sadece Rabbim den diliyorum bana dayanma gücü versin combo da deneme yapıcak onada banada ve tüm deneme yapanlara inşallah endişeliyim maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…