vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

amin canım Allah cümlemizden razı olsun, ama bak ben eş parmağında ne yaptım çok tiksindim falan ellerimi kenetledim engel olmamak için, hep ıkındım ama zeytinyağ ile bir kere sürmesine izin ver tavana bak şarkı söyle ıkın bol bol, ilk girişte ilerlerken,kendini kastığın heran ıkın, zaten yağı bir kere sür çıkar ikincide anlamazsın bile, bir kere dene olmazsa sen sür yağı bol bol, sonra denemeye geç kuzum.

anladım canım bi deniyim dicemde biliyorum yapamıcagımı ama denicem bakalım bu yağ neler göstericek bize :)) emla ya ne diyorsun yani ben buharlı suya oturmayı düşünüyorum sonra emla sürmek gerekirmi acaba sürmek istemiyorum gerçi ama bilemiyorumda yaniii

anladım canım bi deniyim dicemde biliyorum yapamıcagımı ama denicem bakalım bu yağ neler göstericek bize :)) emla ya ne diyorsun yani ben buharlı suya oturmayı düşünüyorum sonra emla sürmek gerekirmi acaba sürmek istemiyorum gerçi ama bilemiyorumda yaniii

emla kullanmadım tatlım gerekte yok uyuşturmaya, zaten diyorum ki eğer ki acı olacak olsaydı Allah bizim kaygan doğal sıvımıza uyuşturucu etki verirdi o da bize hissizlik verirdi, inan sadece yağ yetiyor.buhara tut vajinanı yada suya otur hertürlü olur.bu arada sitenin 5 dk da bir msj yolayabilirsiniz uyarısı bitsin yazıcam, inşallah eşim hemen geliyorum dükkanı kapat dedi ben burdayım hala:KK1:hemen yazmam lazım dur yahu sen mailine baksana :KK1:

merhaba..
ben iki parmağımı boğum yerine kadar alabiliyorum kayganlaştırıcıyla. fakat p..s'e gelince yine büyük kalıyo!! 4 parmak gibi sanki:KK43:(
zeytin yağıyla da denedik bir yere kadar ilerliyo sonra duvara çakılıyo sanki. eşim 'bu sefer olcak azcık sık dişini' diyo. ama dişi sıkmakla duvarı yok sayabilir mi insan?? yemin ederim çıldırcam!! yarım edin!!

özelden gelen mesajlarınıza cevap yazamyorum offf:KK43:(
50 mesaj yollamam gerekiyomuş. bu ne biçim uygulama böyle.
üstelik benimle aynı kaderi paylaşanlarla tanışmayı bu kadar isterken:KK43:

emla kullanmadım tatlım gerekte yok uyuşturmaya, zaten diyorum ki eğer ki acı olacak olsaydı Allah bizim kaygan doğal sıvımıza uyuşturucu etki verirdi o da bize hissizlik verirdi, inan sadece yağ yetiyor.buhara tut vajinanı yada suya otur hertürlü olur.bu arada sitenin 5 dk da bir msj yolayabilirsiniz uyarısı bitsin yazıcam, inşallah eşim hemen geliyorum dükkanı kapat dedi ben burdayım hala:KK1:hemen yazmam lazım dur yahu sen mailine baksana :KK1:

tmm canımm dur bakıyorum hemen sen git yaa eşini bekletme canım :))))

özelden gelen mesajlarınıza cevap yazamyorum offf:KK43:(
50 mesaj yollamam gerekiyomuş. bu ne biçim uygulama böyle.
üstelik benimle aynı kaderi paylaşanlarla tanışmayı bu kadar isterken:KK43:

canım geyik bölümü var oraya gir msj hakkını doldur.

kızlar bu akşam zeytinyağıyla deneme yapcaz sonunda hamdolsun kendimde bu cesareti buldum ve sizden dua bekliyorum nolur içinizden geldiği gibi bi cümlede olsa bana dua edermisiniz kulun kula duası daha makbuldur biliyosunuz.rabbim benimde sizinde yardımcınız olsun ayrı şehirler de ayrı ayrı hayatlar da olsakta hepimizin hissettikleri aynıı biliyorum tez zamanda herkes muradına ersin inşallah..

kızlar bu akşam zeytinyağıyla deneme yapcaz sonunda hamdolsun kendimde bu cesareti buldum ve sizden dua bekliyorum nolur içinizden geldiği gibi bi cümlede olsa bana dua edermisiniz kulun kula duası daha makbuldur biliyosunuz.rabbim benimde sizinde yardımcınız olsun ayrı şehirler de ayrı ayrı hayatlar da olsakta hepimizin hissettikleri aynıı biliyorum tez zamanda herkes muradına ersin inşallah..

allah kolaylık versin umarım basarılı olursun...

Allah yardımcın olsun inşallah. bana da dua edin ben daha cesaretlenemedim bile.

allah kolaylık versin umarım basarılı olursun...

maleseff olmadı ama olucak inşallah Bi deneme oldu gerekirse olana kadar her akşam deneyecez eşimde artık bana yardımcı olucak beni anlamaya başladı hamdolsun sonunda.yaparız deneriz her akşam diyo birazcık parmağı girdi ama ben kendimi çekmesem çok daha iyi olurdu ama bakalım hayırlısı bundan sonrasına bakacaz.

Allah yardımcın olsun inşallah. bana da dua edin ben daha cesaretlenemedim bile.

Canım cesaretlen illa o gece olacak diye bişe yok olana kadar aylar geçsin isterse ben 12. ayıma girdim keşke diyorum 12 aydır deneseydim hergün bıkmadan yılmadan her yataga girdigimzde olmasada deneseydik ama hayırlısı umutsuzluğa kapılmadan deneyecem inşallah..

Allah yardımcımız olsun kızlaar durmak yok yola devam :))

aminnnnn diyerek günaydın diyeyim.

ben gündemi geriden takip ediyorum biraz ama yine de yazmak istedim. ben cesareti kazanıp niyetlendim de ondan ötesine hayırılısıyla bir gidemedim :)) ama haydi yola devammmmmm diyerek diğer arkadaşlarımı da en azından cesaretlendireyim istedimmm:))

tamam canım yarın erken gelirsen rahat rahat görüşürüz, olmadı sen müsait olunca yaz sorularını mail at ben cvp yazarım.

günaydınnnnnnn;

kkaderim ama sen benimle hiççççç ilgilenmiyorsunnn :KK43:(( unuttun beni vallaa :KK43:( seni online yakalayamıyorum yakalasam sen yoğunsun ama ne zaman bana sıraaa gelecekkkkkkk:KK25:

günaydınnnnnnn;

kkaderim ama sen benimle hiççççç ilgilenmiyorsunnn :KK43:(( unuttun beni vallaa :KK43:( seni online yakalayamıyorum yakalasam sen yoğunsun ama ne zaman bana sıraaa gelecekkkkkkk:KK25:

günaydın canım kıyamam sana :KK19: afedersin tatlım genelde yazılanlara hep cvp veriyorum ama müşteri geliyor bazen buraya o zaman online ken düşüyorum tabi yazamadığım için, ama akşam 5 ten sonra yarım saat falan durumu zorlayıp kalıyorum da eşim falan geldiğinden yazamıyorum, kızıyor çok fazla abartıyorsun ne zaman gelsem burdasın diye =( bak şimdi sabah tan akşam 4 e kadar çok rahat yazarım o zaman burda olursan pazar günleri dışında rahat görüşürüz. barıştık mı :KK19:

Son düzenleme:
maleseff olmadı ama olucak inşallah Bi deneme oldu gerekirse olana kadar her akşam deneyecez eşimde artık bana yardımcı olucak beni anlamaya başladı hamdolsun sonunda.yaparız deneriz her akşam diyo birazcık parmağı girdi ama ben kendimi çekmesem çok daha iyi olurdu ama bakalım hayırlısı bundan sonrasına bakacaz.

canım p denemesi yaptınız mı yoksa parmağı tam girmedi o şekilde mi bıraktınız, bak tatlım parmağını girdirdiğinde ıkınsan yağın etkisiyle rahat ilerliyor ama çekme kendini farzetki o an ameliyattasın Allah korusunda kalkıp gidemezsin değil mi? öyle düşün kalkmak canını yakacak farzet, popon ve belin arasına yastık koydunuz mu? yağı sürerken onuda yapın kolaylaşır.parmak girdikçe ıkın, şunu düşün birkaç saniye ıkınacaksın, canında acımayacak ikinci kez çıkardığında tekrar yağa batıracak ya parmağını ikinci girişte hiç anlamıyorsun ıkınıyorsun hemen kayıp gidiyor.

X