inşallah hoş bulursun canım ve sende yardım edenler kadromuza eklenirsin bugün yarın, süper olur, yaşlandım artık arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
bak eğer mümkünse ilk sayfanın çıktısını al fotokopi çek, evde internet yoksa, ama dikkat et fotokopi makinası hafızalı olmasın
en son çekileni kaydetmesin.şimdi canım parmak korkutuyor seni ama dediğim gibi bende çok cesur değildim, hani o benim için kolay olduğundan yapmadım,bacaklarım benden bağımsız gibi titriyordu,sanki belden aşağısı bana ait değil, kontrol etmek ne mümkün, ama yağı sürdürdüm ya, o sırada anlattığım gibi baya tedirgindim ama acımadığı sürece engel olmak yok dedim, kendi ellerimi kendim tuttum, ilk girişte tuhaf acı değil ama gıcık bir duygu ama ilk birkaç saniye ıkınarak izin verince alışır ve sonrası çok kolay olur senin için, hadi sadece ıkınarak birkaç saniye eşinin yağlamasına izin ver, tiksinince ıkın, korkunca ıkın, kasınca ıkın, elinle itmek istediğinde de gösünü kapat ve ıkın,hepimiz bu konuda ümitsiz vaka sanarız kendimizi, hep şu cümleyi duyarsın ben yaptıysam herkes yapar, en korkak benim deriz halbuki hepimiz aynı korkuları yaşamışızdır.erteleme nolur dediklerimi aynen uygula sakın kaçma, p yi yerleştirmeye çalışırkende sakın hemen pes etme, ilk başta sanırsın girmeyecek, kapalı gibi gelir, ama ıkınarak birazcık girse, gerçekten söylediklerimi harfiyen yap inanamayacaksın.