vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Benim de kasılmalarım çok sağlam oluyordu ilk iki hafta. Biraz şarap içip gevşedim. Sonra eşim oral seksi denedi. Sonuç: başarılı!

günaydınnnn;

ne mutlu sana sen üzerindeki yükü atmışsın darısı benim ve diğer benim gibi olan arkadaşlarımın başına.benim tek derdim cesaret ve kaygı. ya acırsaaa kaygısı,korkusu. çünkü birkaç denememde inanılmaz canım yandı,yanlış yaptığımız bişiler vardı kesin ama acemilik sonuçta dedim fakat bu acemilik bende korku bıraktı. bana kalan bu korku da sonucu buralara getirdi. yenecem yenmek istiyorum diyorum çünkü cidden çokk istiyorum artık germeye başladı bu konu bebek sahibi olmak istiyorum,kafamm rahat olsun istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. dün kkaderim sağolsun çok destek oldu,anlattı olay parmağa gelince orda tıkandım kaldım,mümkün değil cesaret edemiyorum.

günaydınnn;

sana yaşlanmak yokkkkkk sen daha lazımsın bana ve arkadaşlarıma:)) hepimiz çoluk çocuk sahibi olalım,listen uzasınnnnn sonra yaşlanabilirsin. online görünce slm vermek istedim. bir de bugün benim için büyük gün,dediklerini uygulamaya çalışacağım.çalışacağım diyorum çünkü dün biraz parmak olayını kendim denedim ama sanırım beceriksiz ben onu da beceremedim ki canım acıdı. neyi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yine canımı acıtıp korkmayı başardım. en iyi yaptığım şey bu oluyor ( ilk sayfanın fotokopisini alıcam yanıma evde netim var ama eşimin yanında açmayayım dedim, o da benim gibi stres olsun istemiyorum.umarım yarın burda sevinç yazıları yazar diğer arkadaşlarıma yardımcı olmak için sana destek olurummmm:)

günaydınnn;

sana yaşlanmak yokkkkkk sen daha lazımsın bana ve arkadaşlarıma:)) hepimiz çoluk çocuk sahibi olalım,listen uzasınnnnn sonra yaşlanabilirsin. online görünce slm vermek istedim. bir de bugün benim için büyük gün,dediklerini uygulamaya çalışacağım.çalışacağım diyorum çünkü dün biraz parmak olayını kendim denedim ama sanırım beceriksiz ben onu da beceremedim ki canım acıdı. neyi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yine canımı acıtıp korkmayı başardım. en iyi yaptığım şey bu oluyor ( ilk sayfanın fotokopisini alıcam yanıma evde netim var ama eşimin yanında açmayayım dedim, o da benim gibi stres olsun istemiyorum.umarım yarın burda sevinç yazıları yazar diğer arkadaşlarıma yardımcı olmak için sana destek olurummmm:)

bu arada özel msj hakkım daha yokmuş ( yazdığın mesaj canım inan çok houşuma gitti,destk çok önemli senn gibi değerli arkadaşlarımın desteği ve yaklaşımıda inanılmaz motive edice oluyor. kkaderimin bana yazdığı bir msj da vajinin en iyi yanı burda kazanılan arkadaşlıklar sanırım demişti,doğru diyor. özelden mesaj yazmak istedim çünkü belki açık açık yazmak istemezsin diye düşündüm. anladığım kadarıyla sen başaranlardansın bu işi. gerçi kkaderime de yazdım ama ne kadar çok tavsiye o kadar iyi olur diye düşünyorum. ben bu ıkınma ve parmak işini beceremedim. dün kendi parmağımla deneyeyim dedim canım acıdı.neyi yanlış yaptıysam artık olmadı bir türlü cesaretim kırıldı. sen nasıl başardın öğrenmek istedim sakıncası yoksa tabi. yazılanlar bana ders oluyor çünkü...

keşke kaçmasaydın canım utanılacak birşey yok bunda herkesin içinde ne yaşadığını kimse bilemez o yüzden kimseye birşey söylemeye hakkımız yok.insan ne yaparsa yine kendine yapar denir ya. ben ders çalışmasamda defter kitabı hergün yanımda getiriyordum sırf uzak kalmamak için, sende keşke hep gelseydin denesende denemesende.olsun ama geldin ya inşallah kimse aşmadan gitmesin bundan sonra.

canım şimdi etrafı ve geçmişi unut, bundan sonra ne yapabilirim diye düşün, ne yapıp edip aşmalıyım de, çünkü öyle yada böyle yapacaksın Allahın izniyle, sadece sen azmet ve süreyi kısaltalım böylesi senin için daha az yıpratıcı olur çünkü, o yüzden hep diyorum önce z. yağ ile deneyin sonra egzersize geçin olmazsa. çünkü daha sabır isteyen bir süreç olduğu için.kendine ne acı nede kız, kendini sevmeye başla ki oda sana güzel cvp lar versin.Allah bu bedeni ne fiziksel nede ruhsal eziyet edelim diye vermedi bize, Allahın değer verdiği varlıklarız, meleklerden bile üstün tutmuş bizi, bizde buna layık olalım, bol bol dua edip korkuların üstüne gidelim.

Denemeye devam o zzaman başarısızlık olunca moralimiz çok bozuluyor Allahım herkese yardım etsin sizden de Allah razı olsun gerçekten çok samimi bir dille anlatıyosunuz teşekkür ederim
amin canım Allah hepimizden razı olsun inşallah. karşıma geçip otursan yan komşu nasıl tanıyorsa öyleyim tatlım, burda hiçbirimizin maskesi yok, hepimizin beklediği küçük bir umut kıvılcımı, herkesten herşeyden medet umar hale geliyoruz, bazen ufacık bir cümle birisini gaza getirebilir sonuçta, o yüzden içimden geldiği gibi yazıyorum, zamanım olduğu sürece,inşallah herkes kurtulur biran önce.hepimiz birbirimize dua edelim, müslümanın müslümana duası kabul olurmuş,herkes şimdi birbirine dua etsin bugünden sonra ne dersiniz?

amiiiin inşallah canım. üzülme bugün olmaz yarın olur yeter ki sen aynı azmini kaybetme, bende sinir olurdum her zaman birşey çıkardı, demek nasip olmayacakmış dün, inşallah bugün ilk denemede olur.

Son düzenleme:

canım afedersin siteye girdim ama sonra müşteri gelince ancak yazabildim, inşallah tekrar denk gelirde konuşuruz.inşallah o liste km lerce uzasın diyeceğim, o kadar çok kişinin vajili olduğunu düşünmekte üzdü şimdi, inşallah vajinismus sıkıntısının kökü kazınsın, dr lar da ne yapar bilmem artık ne güzel çocuklarımız kucağımızda gireriz buraya , düşünmesi bile çok güzel, canım kendi kendine korkarsın kime yazmıştım bir arkadaşa dün yazmıştım ya, ağda yaparken kendi kendimize canımızı yakacağız diye hızlıca çekemez sonra daha çok canımız yanar, ama bir başkası daha dikkatli ve ansızın çekince daha az canımız acır, eşin yağı sürmeye çalıştığında inan acımayacak, sana tavsiyem ilk önce yağ sürmeden önce eşin masaj yapın duş alın diyorum ya hani gevşemek için, buhar banyosu yaptırın vajinaya, sonrada eşin önce sadece parmağını yağa batırıp sadece dokunsun, girmeden önce, onun dışında ıkındığın anda nasıl ilerlediğine hayret edersin, beceriksizlikse senin ki ben 1 sene önceaştım parmağımı 1 cm girdiremiyorum düşün =) yağı ben sürsem yapamazdım ama eşim sürerken bakmadan ıkındım sadece, çok kolay olacak bak bana inan.kendin boşyere deneyip canını yakma, acısız yöntemi dene.eşinin psikolojisi bozulmaz sen resimde ki p ilerleyişini göster mesela eğimli olduğunu bilsin, hemen azıcık deneyip bırakmayın ARKADAŞLARIM gerçekten uzun süre ara verince mesela bizde de bir türlü girmeyecek gibi oluyor, ama ben diyorum ki nasıl olsa olacak Allahın izniyle korkmaya gerek yok, sonra zile basma hareketiyle ilerliyor gidiyor. bir süre sonra ıkınmaya falan da ihtiyacınız olmayacak alışınca.şimdi birkaç dk dayan sadece o da ağrı değil sadece ilk anda alışkın olmamanın verdiği tuhaf his o kadar, sonra zaten yağ olunca anlamıyorsun bile, eşine sorarsın olmadı mı diye emin olamazsın.

ıkınmayı denedim sanki parmağı itiyor gibi geldi ıkınmayıda mı beceremedim bilmiyorum ki

ıkınmayı denedim sanki parmağı itiyor gibi geldi ıkınmayıda mı beceremedim bilmiyorum ki

ama canım bak kendine haksızlık etme diyorum bende ıkınarak kendi parmağımı şuan alamıyorum o yüzden diyorum inan bana eş parmağı çok kolay, eşinin sana zarar verme ihtimali sıfır, çünkü o gördüğü ve direk tam karşıdan girdirmeye çalıştığı için daha dikkatli olacaktır.ıkınmak derken, ıkınırken şuan bile oturduğun yerde dene, ıkın ve vajinanın sanki dışa doğru itildiğini hissedersin. kabız oldun farzet.

Hehe dimi :)) Yok ama bu kez gercekten kararliyim, kacmak yok korkunun üzerine üzerine gidicem, o korksun benden :)

hatırladım bu cümleyiii =)) aynen öyle o senden korksun.bak hatta yenenler listesine ekleyim herkes yndin mi diye sorar mecbur kalırsın pes edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…