Vardır bundada bir hayır canım.. Yarın olur ve kurtulursun inşallah :)canım eşine güven orda eş parmağı yazma nedenim kendi kendine denemekten eşinin parmağı daha kolay canım, bak ağda yaparkende afedersin kendi kendine çekemezsin canın acıyacak sanırsın ama karşıdaki denediğinde senden daha az canını yakar, inan bana yağ sürünce canın hiç acımıyor kayıp gidiyor.eşin hem başkası değil sana zarar vermez, dersin ki bak acıdı dersem dur, ama çıkarmasın ki zaten acıdı demeyeceksin inan, yastık koy poponla belin arasına hani vajina girişi eğimli ya öyle olunca daha kolay oluyor,birde denerken p sürekli kayıyor yağlandığından sakın bırakma ıkınarak azıcık girdirdikten sonrası daha kolay , yavaş yavaş p üstüne oturuyorsun. ıkınarak bazen nefes alıp vererek, paniklersen korkma ve çıkarma dur derin derin nefes al ve derin derin yavaş yavaş gevşeyerek ver, o gevşediğin anda poponu ileri geri minik hareketlerle oturarak biryandanda hareket ettir.bak olduğunda inanmayacaksın p nerde hepsi mi oldu, bu kadar mıydı hani kalındı hani büyüktü ne oldu anlamadım diyeceksin.eşin bu arada deneme sırasında klitorise uyarıda bulunabilir kendini kastığında eşin sana dokunursa hoşuna gidecek şekilde öpmeye çalışırsa falan o şekilde de gevşiyorsun.[/QUO
ne zaman planlı bi iş yapmaya kalksam planlarım suya düşüyo.aksilik bu ya sadece düşünmekle kaldım misafir geldikaderim en kısa zamanda bu illetten kurtulucam ve benim en büyük destekçilerim siz olucaksınız.kurtulsam bile sizin gibi herkese yardım etmeye deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem..allah bin kere razı olsun sizden
Vardır bundada bir hayır canım.. Yarın olur ve kurtulursun inşallah :)
inş canım allah razı olsun hepinizden :)
canım ne bas ağrıtması ne demek sen yeterki yenecem de biz burdayız istersen ozeldende mesaj atarsın ben geçtiğim an cevap veririm inan bana ben gecen hafta aynı oyleydim ama geçecek sen tamam de bi haftaya hersey bitecek ve güzel olacak
Cetrina tebrik ederim canım benim üstüme yenmişsin :)) çok sevindim darısı basımıza inşallah :)
canım ne bas ağrıtması ne demek sen yeterki yenecem de biz burdayız istersen ozeldende mesaj atarsın ben geçtiğim an cevap veririm inan bana ben gecen hafta aynı oyleydim ama geçecek sen tamam de bi haftaya hersey bitecek ve güzel olacak
inşallah hoş bulursun canım ve sende yardım edenler kadromuza eklenirsin bugün yarın, süper olur, yaşlandım artık arkadaşlar yardıma ihtiyacım varbak eğer mümkünse ilk sayfanın çıktısını al fotokopi çek, evde internet yoksa, ama dikkat et fotokopi makinası hafızalı olmasın en son çekileni kaydetmesin.şimdi canım parmak korkutuyor seni ama dediğim gibi bende çok cesur değildim, hani o benim için kolay olduğundan yapmadım,bacaklarım benden bağımsız gibi titriyordu,sanki belden aşağısı bana ait değil, kontrol etmek ne mümkün, ama yağı sürdürdüm ya, o sırada anlattığım gibi baya tedirgindim ama acımadığı sürece engel olmak yok dedim, kendi ellerimi kendim tuttum, ilk girişte tuhaf acı değil ama gıcık bir duygu ama ilk birkaç saniye ıkınarak izin verince alışır ve sonrası çok kolay olur senin için, hadi sadece ıkınarak birkaç saniye eşinin yağlamasına izin ver, tiksinince ıkın, korkunca ıkın, kasınca ıkın, elinle itmek istediğinde de gösünü kapat ve ıkın,hepimiz bu konuda ümitsiz vaka sanarız kendimizi, hep şu cümleyi duyarsın ben yaptıysam herkes yapar, en korkak benim deriz halbuki hepimiz aynı korkuları yaşamışızdır.erteleme nolur dediklerimi aynen uygula sakın kaçma, p yi yerleştirmeye çalışırkende sakın hemen pes etme, ilk başta sanırsın girmeyecek, kapalı gibi gelir, ama ıkınarak birazcık girse, gerçekten söylediklerimi harfiyen yap inanamayacaksın.
inşallah hoş bulursun canım ve sende yardım edenler kadromuza eklenirsin bugün yarın, süper olur, yaşlandım artık arkadaşlar yardıma ihtiyacım varbak eğer mümkünse ilk sayfanın çıktısını al fotokopi çek, evde internet yoksa, ama dikkat et fotokopi makinası hafızalı olmasın en son çekileni kaydetmesin.şimdi canım parmak korkutuyor seni ama dediğim gibi bende çok cesur değildim, hani o benim için kolay olduğundan yapmadım,bacaklarım benden bağımsız gibi titriyordu,sanki belden aşağısı bana ait değil, kontrol etmek ne mümkün, ama yağı sürdürdüm ya, o sırada anlattığım gibi baya tedirgindim ama acımadığı sürece engel olmak yok dedim, kendi ellerimi kendim tuttum, ilk girişte tuhaf acı değil ama gıcık bir duygu ama ilk birkaç saniye ıkınarak izin verince alışır ve sonrası çok kolay olur senin için, hadi sadece ıkınarak birkaç saniye eşinin yağlamasına izin ver, tiksinince ıkın, korkunca ıkın, kasınca ıkın, elinle itmek istediğinde de gösünü kapat ve ıkın,hepimiz bu konuda ümitsiz vaka sanarız kendimizi, hep şu cümleyi duyarsın ben yaptıysam herkes yapar, en korkak benim deriz halbuki hepimiz aynı korkuları yaşamışızdır.erteleme nolur dediklerimi aynen uygula sakın kaçma, p yi yerleştirmeye çalışırkende sakın hemen pes etme, ilk başta sanırsın girmeyecek, kapalı gibi gelir, ama ıkınarak birazcık girse, gerçekten söylediklerimi harfiyen yap inanamayacaksın.
günaydınnnn;
ne mutlu sana sen üzerindeki yükü atmışsın darısı benim ve diğer benim gibi olan arkadaşlarımın başına.benim tek derdim cesaret ve kaygı. ya acırsaaa kaygısı,korkusu. çünkü birkaç denememde inanılmaz canım yandı,yanlış yaptığımız bişiler vardı kesin ama acemilik sonuçta dedim fakat bu acemilik bende korku bıraktı. bana kalan bu korku da sonucu buralara getirdi. yenecem yenmek istiyorum diyorum çünkü cidden çokk istiyorum artık germeye başladı bu konu bebek sahibi olmak istiyorum,kafamm rahat olsun istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. dün kkaderim sağolsun çok destek oldu,anlattı olay parmağa gelince orda tıkandım kaldım,mümkün değil cesaret edemiyorum.
tembelliğe kötü alıştı benim vucudum canım artık yapacak halimde olmadığı için utancımdan kaçtım diyebilirim ama tekrar geldim ve başarmadanda gitmek istemiyorum yarın gelicem inş. görüşelim..
aynen bende sizin gibiyim imreniyorum evli bayanlara o işi yapabildikleri için böyle bişeyede imrenilebiliniyormuş insanburada yalnız olmadığımı hissettim, kendimi bu konuda tek gibi düşünüp iyice içime kapanır oldum .akli dengesi yerinde olmayan daha çocuk yaşta kişiler hiç sorun yaşamazken kendi kendime kızıyorum.
amin canım Allah hepimizden razı olsun inşallah. karşıma geçip otursan yan komşu nasıl tanıyorsa öyleyim tatlım, burda hiçbirimizin maskesi yok, hepimizin beklediği küçük bir umut kıvılcımı, herkesten herşeyden medet umar hale geliyoruz, bazen ufacık bir cümle birisini gaza getirebilir sonuçta, o yüzden içimden geldiği gibi yazıyorum, zamanım olduğu sürece,inşallah herkes kurtulur biran önce.hepimiz birbirimize dua edelim, müslümanın müslümana duası kabul olurmuş,herkes şimdi birbirine dua etsin bugünden sonra ne dersiniz?Denemeye devam o zzaman başarısızlık olunca moralimiz çok bozuluyor Allahım herkese yardım etsin sizden de Allah razı olsun gerçekten çok samimi bir dille anlatıyosunuz teşekkür ederim
Cetrina tebrik ederim canım benim üstüme yenmişsin :)) çok sevindim darısı basımıza inşallah :)
ne zaman planlı bi iş yapmaya kalksam planlarım suya düşüyo.aksilik bu ya sadece düşünmekle kaldım misafir geldikaderim en kısa zamanda bu illetten kurtulucam ve benim en büyük destekçilerim siz olucaksınız.kurtulsam bile sizin gibi herkese yardım etmeye deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem..allah bin kere razı olsun sizden
günaydınnn;
sana yaşlanmak yokkkkkk sen daha lazımsın bana ve arkadaşlarıma:)) hepimiz çoluk çocuk sahibi olalım,listen uzasınnnnn sonra yaşlanabilirsin.online görünce slm vermek istedim. bir de bugün benim için büyük gün,dediklerini uygulamaya çalışacağım.çalışacağım diyorum çünkü dün biraz parmak olayını kendim denedim ama sanırım beceriksiz ben onu da beceremedim ki canım acıdı. neyi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yine canımı acıtıp korkmayı başardım. en iyi yaptığım şey bu oluyor ( ilk sayfanın fotokopisini alıcam yanıma evde netim var ama eşimin yanında açmayayım dedim, o da benim gibi stres olsun istemiyorum.umarım yarın burda sevinç yazıları yazar diğer arkadaşlarıma yardımcı olmak için sana destek olurummmm:)
canım afedersin siteye girdim ama sonra müşteri gelince ancak yazabildim, inşallah tekrar denk gelirde konuşuruz.inşallah o liste km lerce uzasın diyeceğim, o kadar çok kişinin vajili olduğunu düşünmekte üzdü şimdi, inşallah vajinismus sıkıntısının kökü kazınsın, dr lar da ne yapar bilmem artıkne güzel çocuklarımız kucağımızda gireriz buraya , düşünmesi bile çok güzel, canım kendi kendine korkarsın kime yazmıştım bir arkadaşa dün yazmıştım ya, ağda yaparken kendi kendimize canımızı yakacağız diye hızlıca çekemez sonra daha çok canımız yanar, ama bir başkası daha dikkatli ve ansızın çekince daha az canımız acır, eşin yağı sürmeye çalıştığında inan acımayacak, sana tavsiyem ilk önce yağ sürmeden önce eşin masaj yapın duş alın diyorum ya hani gevşemek için, buhar banyosu yaptırın vajinaya, sonrada eşin önce sadece parmağını yağa batırıp sadece dokunsun, girmeden önce, onun dışında ıkındığın anda nasıl ilerlediğine hayret edersin, beceriksizlikse senin ki ben 1 sene önceaştım parmağımı 1 cm girdiremiyorum düşün =) yağı ben sürsem yapamazdım ama eşim sürerken bakmadan ıkındım sadece, çok kolay olacak bak bana inan.kendin boşyere deneyip canını yakma, acısız yöntemi dene.eşinin psikolojisi bozulmaz sen resimde ki p ilerleyişini göster mesela eğimli olduğunu bilsin, hemen azıcık deneyip bırakmayın ARKADAŞLARIM gerçekten uzun süre ara verince mesela bizde de bir türlü girmeyecek gibi oluyor, ama ben diyorum ki nasıl olsa olacak Allahın izniyle korkmaya gerek yok, sonra zile basma hareketiyle ilerliyor gidiyor. bir süre sonra ıkınmaya falan da ihtiyacınız olmayacak alışınca.şimdi birkaç dk dayan sadece o da ağrı değil sadece ilk anda alışkın olmamanın verdiği tuhaf his o kadar, sonra zaten yağ olunca anlamıyorsun bile, eşine sorarsın olmadı mı diye emin olamazsın.
ıkınmayı denedim sanki parmağı itiyor gibi geldi ıkınmayıda mı beceremedim bilmiyorum ki
teşekkür ederim canım darısı herkesin başına inşallah..buarada sen bitirdin dimi yaptın
inşallah canım, senin regl hızını kesti sende yeneceksin yakında =) inşallah
Hehe dimi :)) Yok ama bu kez gercekten kararliyim, kacmak yok korkunun üzerine üzerine gidicem, o korksun benden :)
Yok canim maalesef asamadim henuz, araya reglim girdi haftasonu insallah :)