amin canım Allah cümlemizden razı olsun, ama bak ben eş parmağında ne yaptım çok tiksindim falan ellerimi kenetledim engel olmamak için, hep ıkındım ama zeytinyağ ile bir kere sürmesine izin ver tavana bak şarkı söyle ıkın bol bol, ilk girişte ilerlerken,kendini kastığın heran ıkın, zaten yağı bir kere sür çıkar ikincide anlamazsın bile, bir kere dene olmazsa sen sür yağı bol bol, sonra denemeye geç kuzum.
anladım canım bi deniyim dicemde biliyorum yapamıcagımı ama denicem bakalım bu yağ neler göstericek bize :)) emla ya ne diyorsun yani ben buharlı suya oturmayı düşünüyorum sonra emla sürmek gerekirmi acaba sürmek istemiyorum gerçi ama bilemiyorumda yaniii
merhaba..
ben iki parmağımı boğum yerine kadar alabiliyorum kayganlaştırıcıyla. fakat p..s'e gelince yine büyük kalıyo!! 4 parmak gibi sanki(
zeytin yağıyla da denedik bir yere kadar ilerliyo sonra duvara çakılıyo sanki. eşim 'bu sefer olcak azcık sık dişini' diyo. ama dişi sıkmakla duvarı yok sayabilir mi insan?? yemin ederim çıldırcam!! yarım edin!!
emla kullanmadım tatlım gerekte yok uyuşturmaya, zaten diyorum ki eğer ki acı olacak olsaydı Allah bizim kaygan doğal sıvımıza uyuşturucu etki verirdi o da bize hissizlik verirdi, inan sadece yağ yetiyor.buhara tut vajinanı yada suya otur hertürlü olur.bu arada sitenin 5 dk da bir msj yolayabilirsiniz uyarısı bitsin yazıcam, inşallah eşim hemen geliyorum dükkanı kapat dedi ben burdayım halahemen yazmam lazım dur yahu sen mailine baksana
tmm canımm dur bakıyorum hemen sen git yaa eşini bekletme canım :))))
canım msn ye yazacakken buranın özel msj ı açıldı kıskandı mı neordan yazdım artık bende. yarın görüşelim ama öptm.
özelden gelen mesajlarınıza cevap yazamyorum offf(
50 mesaj yollamam gerekiyomuş. bu ne biçim uygulama böyle.
üstelik benimle aynı kaderi paylaşanlarla tanışmayı bu kadar isterken
tamam canım yarın erken gelirsen rahat rahat görüşürüz, olmadı sen müsait olunca yaz sorularını mail at ben cvp yazarım.tmm canım okudumm sağolasın Allah a emanet ol görüşürüz inş.
kızlar bu akşam zeytinyağıyla deneme yapcaz sonunda hamdolsun kendimde bu cesareti buldum ve sizden dua bekliyorum nolur içinizden geldiği gibi bi cümlede olsa bana dua edermisiniz kulun kula duası daha makbuldur biliyosunuz.rabbim benimde sizinde yardımcınız olsun ayrı şehirler de ayrı ayrı hayatlar da olsakta hepimizin hissettikleri aynıı biliyorum tez zamanda herkes muradına ersin inşallah..
Allah yardımcın olsun inşallah. bana da dua edin ben daha cesaretlenemedim bile.kızlar bu akşam zeytinyağıyla deneme yapcaz sonunda hamdolsun kendimde bu cesareti buldum ve sizden dua bekliyorum nolur içinizden geldiği gibi bi cümlede olsa bana dua edermisiniz kulun kula duası daha makbuldur biliyosunuz.rabbim benimde sizinde yardımcınız olsun ayrı şehirler de ayrı ayrı hayatlar da olsakta hepimizin hissettikleri aynıı biliyorum tez zamanda herkes muradına ersin inşallah..
allah kolaylık versin umarım basarılı olursun...
Allah yardımcın olsun inşallah. bana da dua edin ben daha cesaretlenemedim bile.
Allah yardımcın olsun inşallah. bana da dua edin ben daha cesaretlenemedim bile.
amiiiin inşallah canım. üzülme bugün olmaz yarın olur yeter ki sen aynı azmini kaybetme, bende sinir olurdum her zaman birşey çıkardı, demek nasip olmayacakmış dün, inşallah bugün ilk denemede olur.
Allah yardımcımız olsun kızlaar durmak yok yola devam :))
tamam canım yarın erken gelirsen rahat rahat görüşürüz, olmadı sen müsait olunca yaz sorularını mail at ben cvp yazarım.
günaydınnnnnnn;
kkaderim ama sen benimle hiççççç ilgilenmiyorsunnn(( unuttun beni vallaa ( seni online yakalayamıyorum yakalasam sen yoğunsun ama ne zaman bana sıraaa gelecekkkkkkk
maleseff olmadı ama olucak inşallah Bi deneme oldu gerekirse olana kadar her akşam deneyecez eşimde artık bana yardımcı olucak beni anlamaya başladı hamdolsun sonunda.yaparız deneriz her akşam diyo birazcık parmağı girdi ama ben kendimi çekmesem çok daha iyi olurdu ama bakalım hayırlısı bundan sonrasına bakacaz.