vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

taamam canım aynen denicem

canım okumaz mıyım tabi okurum her zaman duaya sığındım ben ve hep huzur buldum,sen ne dersen onu da yapmaya hazırım :))) bir bir dediklerini takip ediyorum,Rabbim inş. gönlüne göre versin biliyorum arkadaş gibi yaklaştığını yeni olsam da burda 1,5 aydır seni tanıyorum aslında,o güvenle buraya üye oldum. İnş. bende sana dua edenler kısmına katılacağım...:))))

inşallah canım, cesaret nerdeyse hiçbirimizde yok tahtaya çıkmadan soruyu çözemeyeceğimizi sanırız ama çıkıpta kalemi elimize alınca yavaş yavaş açılırız, ama arka sıralara oturup öğretmen kaldıracak korkusuyla yaşanmaz, geç ön sıraya kaldır parmağını en fazla soruyu yanlış çözerim , tekrar denerim tekrar tekrar, ölmeyeceğime göre denemekte fayda var.

kendi çekmeyen bilmez sende yaşadğın için anlıyorsun bizi okurken gözlerim doldu yazını çok tşkr duan ve dileklerin için bugünlük rahatladım inş. bu akşam olur dedğin gibi ayetel kürsiyi okuyacağm tabi isteklide olcam. umarım başarırım çok çok teşekkürlerr

çok samimi çok tatlısın Allah işini gücünü rast getirsin kuzum inşallah,ne mutlu bana ki kalbimi gösterebilmişim size, ne mutlu size görebilecek sağduyuya sahipsiniz.bu vajinin tek iyi yanıda bu galiba, çok değerli insanlarla tanışmak, çünkü burda herkes en savunmasız en masum, en doğal haliyle geliyor, maskesi yok kimsenin.

inşallah gözlerimiz sadece sevinçten dolsun bundan sonra,Allah hepimizin yüzünü güldürsün, iyi haberlerle gel arkadaşım, Allaha emanet ol, korku içine geldiğinde de o an bile olsa besmele çek ayetel kürsiyi oku, ben hep tereddüt etmişimdir o anda okunur mu günah olmaz mı ki diye ama beni rahatlatmıştı, niyetler önemli olan ya Allah içimizi biliyor.

Son düzenleme:
ben yarım saat içinde çıkmak zorundayım bana sormak istediğiniz yada söyleyeceğiniz birşey varsa bu süre içinde burdayım, giderken emin olun aklım sizde, dualarımda.

ben yarım saat içinde çıkmak zorundayım bana sormak istediğiniz yada söyleyeceğiniz birşey varsa bu süre içinde burdayım, giderken emin olun aklım sizde, dualarımda.

Allah a emanet ol canım Allahım güzel yüreğine göre nasip etsin herşeyi

Allah a emanet ol canım Allahım güzel yüreğine göre nasip etsin herşeyi

canım benim Allah razı olsun,o sizin güzelliğiniz
bugün ne utandım ben ya canım inşallah yarın şöyle 5 kişi falan bir Allaha şükür bitti diye yazsa ayyy valla ne sevinirim. ağlarken bile yüzümü güldüren; bir annemin gülüşü, bir bebeğin agusu, birde arkadaşlarımın yendik diye teşekkürü.

canım tam da çıkarken olmadı bu yarın gelsen de görüşsek seni çok merak ediyorum nerelerdesin.

canım ne bas ağrıtması ne demek sen yeterki yenecem de biz burdayız istersen ozeldende mesaj atarsın ben geçtiğim an cevap veririm inan bana ben gecen hafta aynı oyleydim ama geçecek sen tamam de bi haftaya hersey bitecek ve güzel olacak

tembelliğe kötü alıştı benim vucudum canım artık yapacak halimde olmadığı için utancımdan kaçtım diyebilirim ama tekrar geldim ve başarmadanda gitmek istemiyorum yarın gelicem inş. görüşelim..

başaracaksın emin ol sadece basla..

okadar uzakkı bana başarmak ay bilmiyorum ben ve başarmak gerçekten adağım bile var oakdar diyorum yani imkansız gelmeye başladı..

imkansız diye birseyi kapsamıyor bu konu...inan yaparsın ya hepimiz yaptık hepimiz aynı yollardan geçtik..agladıgım günleri bir bilsen sel oldu sel..amaa yapaıyorsun başarınca göreceksin lütfen oonce yapacam diye kabullen sen inanmazsan tamam demezsen kimse yardım edemez ki yapacam de ki gor bak yapacaksın ama artık tamam de başlamak iste

aynen bende sizin gibiyim imreniyorum evli bayanlara o işi yapabildikleri için böyle bişeyede imrenilebiliniyormuş insan burada yalnız olmadığımı hissettim, kendimi bu konuda tek gibi düşünüp iyice içime kapanır oldum .akli dengesi yerinde olmayan daha çocuk yaşta kişiler hiç sorun yaşamazken kendi kendime kızıyorum.

Denemeye devam o zzaman başarısızlık olunca moralimiz çok bozuluyor Allahım herkese yardım etsin sizden de Allah razı olsun gerçekten çok samimi bir dille anlatıyosunuz teşekkür ederim

Cetrina tebrik ederim canım benim üstüme yenmişsin :)) çok sevindim darısı basımıza inşallah :)

tşk ederim canım parmağımı girişte uzun süre tutabiliyorum o duyguya alıştım direk dokunabiliyorum.tam ittirecek oluyorum yapamıyorum cesaret edemiyorum..bence eş denemsi yap bi an önce ..eğer olmazsa ki inş başaracaksın;parmak egzersizlerine devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…