vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

arkadaşlar sonunda ben de başardım. tabıkı de zeytın yagı cok buyuk etken oldu. agrı falan hıcbır sey olmuyor. oyle kanama falan da olmadı. allah herkesın yardımcısı olsun. sormak ıstedgınz bır sey olursa elımden geldıgınce cevapyazmaya hazırım...

slm. arkadaşlar ben de uzun sureden berı yapamayanlardandım. moral olsun dıye yazyorum bunları. şu anda bu satırları okurken yapamayan arkadaşların neler hıssettıgını hatta birçogunun okurken agladıgını bıle bılıyorum. allahıma çok sukurler olsun kı ben sonunda kaderım arkadşımızın da yardımlarıyla yendım. öncelıkle sakın moralınızı bozmayın. şimdi moralını bozma kafanı takma demesı kolay dıyenlerı duyar gıbıyım. ben de aynı seylerı soyledıgıme emın olabılırsınız. taaki bugune kadar. dunyam kapkaraydı. neyle ugrasırsam ugrasayım hıcbır seye yogunlasamıyordum. hıcbır seydn zevk almaz olmustum. yemek bıle yemege dermanım yoktu. cok yorulmus ve de çok yıpranmıstım.sımdı şunu anlıyorum kı ne kadar ertelersenız o kadar sıkıntı ve de strese gırıyorsunuz.öncelıkle sakin olmaya çalısın.her seyın bır tedavısı dermanı oldugunu unutmayın. asla yalnız sız oldugunuzu düşünmeyın.hıcbır zaman yapamıycaksınız gıbı gelır. o fıkrı de kafanızdan silin atın. hele hele milletın soyledıklerı umrunuzda bıle olmasın. unutmayın kı şu dunya da sızden daha degerlı kımse yok. saglıgınız her seyden daha önemlı. ben şurda 10 gune kadar bırakın o bolgeye dokunmayı bakmaya bile korkuyordum. boyle nettekı sıtelere bakınca okuyunca bıle strese gırıyordum. ne zaman elimi o blgeme atsam boylehaberlerı okumaya kalksam mıdem bulanıyor kusa kusa ıcım dısıma cıkıyordu. öncelıkle bunun beynınızın bir oyunu oldugunu unutmayın. malum kı hep ayıplarla yetısen bır toplumuz. artık oraya dokunmamız gerektıgını kabullenıyoruz. o yzuden bakmaya dokunmaya korkuyoruz hele hele oraya bır seyın gırmesı aklımız almıyor. öncelıkle bir kadın dogum a gıdın. bir guzel durumunuzu anlatın sakın utanmayın. sızı guzelce muayene etsın ve bırakın vajınısmus oldugunuza doktorunuz karar versın. ha ıcınız rahat etmezse -ben kadın doguma gıttım sen vajınısmus degılsın dedıgı halde ben bunu kabullenememıstım vajınısmus oldugumu dusunmustum yıllarca- bir doktora daha gıdın ve vajınısmusolup olmadıgınızı sorun.sonra kesınlıkle tukenmıslık sendromuna gırmeyın :) rabbım ıstedıgı surece her seyın tedavısı var.ben durumu kabullenıp bekledıgım yıllara yazık etmısım. ısteyınce 10 gunde çozuyorsunuz en fazla o da. neyse ben gecırdıgım aşamaları anlatmaya devam edıyım. dr a gıttıkten sonra bana yıllar sonra ılk defa bır cesaret geldı. size de oyle olacaktır emın olun. sonra doktor ıste bı krem yazdı pasıflora yazdı sakınlestırıcı ve de kayganlastırıcı jel yazdı. ben o gun daha once aynayı alıp bakmaya bıle korkan ben bır cesaretle o gun denemeye kalktım ılacı ıctım kremı surdum tamam dedım hazırım. ama ne yazık kı o gece eşim de benım de acemılıgımız yuzunden olmadı çok zzorlandı. aslında olayı ogun cozmusuz de haberımız yok. neden olmadı? cunku vajınanın yapısını bılmedıgımız ıcın . p. in gırecegı yer duz degıl egımlı olmalıymış.düz zorlamıycaksızın aşagı poponuza dogru egımlı olacakmıs. neyse tabı ben yıkıldım. agla agla 3 gun ıcım dısıma cıktı. cunku bır daha o cesaretı kendımde bulamıycagımı dusunmustum. tabıı bu arada çevreden gelen cocuk baskıları da cabası. ustune ustelık çalıstıgım yerde arkadaslarım da ardı ardına dogurmus bebek gormeye gıdıyoruz. dusunun artık cektıgım ızdırabı ve ıcıne dustugum durumu.sonra bu sıteyı buldum. kaderı niklı arkadasımla tanıstım. bana o kadar yardımcı oldu kı megersem bılmedıgım ne kadar cok sey varmış. bırıncısı anlattıkları sayesınde moralım duzeldı. neyse ben tabı yavas yavas toparlandım. mılletın yazdıklarını okuyorum başaranları hem aglıyorum hem benım nıye olmuyor dıye kendı kendımı yıyorum ama ote taraftan da motıvasyonumu yukseltıyordu. benden sıze tavsıye ıcınızdekılerı merak ettıklerınızı mutlaka yazın sorun. yalnız basınıza bu sorunu cozemıyorsunuz. sonra kaderim bana zeytınyagını dene dedı. mantıklı geldı. oturdum o gun. zeytın yagını bı rkaba doktum. kulak temızleme cubuguna da stecfılm sardım ve de aynayı aldım karsıma. şimdi kadın dogum uzmanı bana nerseı oldugunu dokunarak gostermıstı. eşime de aynı sekılde. ondan önce bır de biz yalnış yere zorlarmışız cahıllıgı dusunebılıyor musunuz mutlaka doktora gıdın dokunsun. eşinize de göstersın hatta:d tabı cubugu zeyın yaga surdum ama nasıl denıycegm dıye tıtreyıp duruyorum sonra bı gayret ucu gırdı. aaa gırınce acı macı bır sey olmadı. baktım o nokta gıbı gorunen şey esnıyor.sonra cesaret aldım bu sefer kucuk parmak sonra dıger parmak derken cesaret geldı ben pat pat pat hespını soktum. tabı sadece bırınce boguma kadar. mutlaka zeytınyagla parmak egzersızlerını tavsıye edıyorum gerceketen moral oluyor hem de yapısını ogrenıyorsunuz. aşagı egımlı olcak tabıkı de duz gıdınce duvar karşınıza cıkıyor sonra baktım acımıyor dıger bogumları denedım onlar daoldu. ama esımle denemeye hala cesaretım yok tabıı. sonra bır hafta hıc aksatmadan sabah aksam devam ettırdım. sonra eşimin parmaklarıyla denedık. boylelıkle o da nasıl davranacagını ogrenmıs oluyor hem de cesaretınız gelıyor. haa kokmuyormuydum tabııkı de korkuyordum. ama vazgecmedım. tıtreye tıtreye denemeye devam ettım sonra yıne kaderım arkadasımızın da tavsıyesıyle ıkınmave de nefes egzersızlerını denedım. napıyorsunuz parmagınızı ya da p. i içinize alırken ıkınızyorsunuz boylelıkle ıcınızdekı kasılan kaslar acılıyor ve de rahat gırıse neden oluyor. parmagınız ıcınızdeyken deneyın.çalışmaya başlayalı tam 10 gun oldu ve onuncu gun de bu sorunu cözdum. gece uyuyamadım. sabah kalktım agla agla moral 0. dedım kalk nolursa osun denıycegz. gene dr un verdıgı ılacları kullandım. zeytın yagını aldım esımın parmaga surduk.önce esım parmagınla denedı sonra da p. i alabıldım. ınanın kii hiiç hıssettmedım bile. ne acı ne kan ne da başka bır sey. yıllarca savsata dınlemısız. sakın ertelmeyın denemekten dekorkmayın bakın ölmuyorsunuz kendınızı öyletelkın edın acı yok kan yok hıcbır sey y ok kaybedecek bır sey yok. olmazsa da morlaınızı bozup sakın denemekten vazgecmeyın arkadaşlar.gıden yıllar gelmıyor. şimdi kendı kendıme o kadar kızıyorum kı bu muydu yıllarca kendıne ettıgın bunun ıcın mıydı dıye. haa hala tedırgın mıyım evet. ama en azından hıcbır sey olmadıgını anladım. yılların verdıgı sıkkıntı var onun da normaloldugunu dusunuyorum... hıcbır sey yok. asla denemekten korkmayın.allah herkesın yardımcısı olsun. sormak ıstedıgınız bır sey olursa seve seve cesaret vermeye ve de cevaplamaya hazırım tabııı edındıgım tecrubeler kadar...bbyy

canım gözün aydın Allah başka sıkıntı göstermesin inşallah.

İyi günler kkaderim size özel olarak mesaj göndermek istiyorum ama bunu burdan yapamıyorum mail adresiniz varsa mümkünse eğer ordan ulaşmak isterim size

arkadaşlar lütfen banada destek olun.2 yıldır evliyim ve henüz başaramadım.bu siteye uzun süre girdim fakat başaramadım.aradan bir kaç ay geçti yine başaramayınca tekrar geldim.en son eş parmağını başarmıştım fakat eş denemesine geçince olmuyor.ben elime alıp yönlendiremiyorum o da tek yapamıyor kayıyo yerini bulamıyor.
LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN ALLAHIN İZNİYLE SİZLERİN VESİLESİYLE BAŞARMAK İSTİYORUM.

ARTIK BEBEK KOKUSU ALMAK VE EVDE Bİ CIVILTI HİSSETMEK İSTİYORUM

Hayal Merhaba,
Sorularını daha spesifik belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız, eger utanıyorsan özelime yazabilirsin.

İyi günler kkaderim size özel olarak mesaj göndermek istiyorum ama bunu burdan yapamıyorum mail adresiniz varsa mümkünse eğer ordan ulaşmak isterim size

özel msj yolladım arkadaşlar

canımmm kkaderim uzun zamandır giremiyordum bugün net geldi ama gider mi bilmiyorum :))

yaa canım yaa ne güzel herkes başarmış bi ben beceremedim şunu yaaa kuzum okadar da uğraştın benimlee ( olmuyor canımm yaaa

bu anlattıgın sorunlar kı.. zarı yırtılmadan mı yırtıldıktan sonramı oldu. bende iki yıldır evliyim ve hala olmadı. yani yırtılmadı..akıl verin

estağfurullah canım uğraşmak ne kelime , yardımcı olmak benim için gerçekten zevk yeter ki çabalayın ve başarın.canım istersen mail vardı benim galiba ordan yaz müsait olduğunda ne durumdasın yaz ki birşeyler yapalım canım.görüşmek üzere

kızlar oldu nihayet ya hala inanamıyorum nolur pes etmeyin nolur özelden mesaj atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.Kkaderim Allah ne muradın varsa versin şu zeytinyağını demeseydin aklımıza bile gelmezdi. Bi süre daha zeytinyağını kullanırım gibime geliyo hala acı hissediyorum çünkü oyy buna da şükür Rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten

CANIM NASIL YENDİN BANA DA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BEN HİC EGZERSİZ FALAN YAPMADIM msj

atamıyorum yeni üyeyim

amin canım gözün aydın çok mutlu oldum, adını yenenler listesine ekledim Allah başka dert sıkıntı vermesin, sonraki aşamalarda da sormak istediğini mutlaka sor, sıkıntın falan olursa çekinme sakın burdan yada msn den hertürlü yardımcı olmaya hazırım.

bana da yardım eder misiniz? ilişkiden korkmadığım halde 5. ayı bitirdik yapamıyoruz. yani tam olacak gibi oluyor hafif bir acı da sanırım farkında olmadan kendimi kasıyorum. eşim bi yerden sonra ilerleyemediğini söylüyor.
ne yapmalıyım? kayganlaştırıcı jel ve kas gevşetici denedim. kolaylaştırcı ama sonuca ulaşamadık

sanırım benim sorunum eğimle ilgili. ne tarafa doğru girmesi gerektiğini daha açık yazablir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…