vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım benim yaa sen hamile misin? Allahım tamamına erdirsin sağlıklı, sıhhatli, akıllı, dinli , imanlı, vefalı bir yavrun olsun inşallah darısı da başımıza olsun, kontrolleri aksatma ağır kaldırma , bol su iç , folik asiti ihmal etme bu arada hiçbirşey içinde strese girme. öptüm canım ara sıra uğra durumunu merak ederim

eee güzelim sen aştın sonuçta gelgitleri takma kafana çünkü o zaten zamanla yavaş yavaş oluyor, ama lütfen zorlama kendini hamilesin risk alma.

canım ben bimden zeytinyağı aldım , bulursan hakiki hani sızmalardan bulursan tabi süper olur ama zeytinyağ al çok masrafa gerek yok, benim aldığımda çok işe yaradı zaten.yaparsın güzelim inan biranlık cesaret inşallah güzel haberler verirsin, Allah yardımcın olsun canım.bu arada 3 gündür yoktum kusura bakma geç cvp yazdım.

kızlar parmak olayı beni çok etkiliyor biraz parmak soksun çok ktü yanıyor orası

canım yağsız mı denedin kuru kuru söylediğin gibi yanma hissi olur ama başka hiçbirşey sürmeden zeytinyağ sürün ve ıkın uzun uzun ıkın vajinanı dışa iter gibi , büyük abdestini yapar gibi afedersin.

şu erkeklere çok kızıyorum sen sür işte ne demek dışardan mı yardım alıcam tövbe tövbeeee neyse canım sen sıkma canını belkide sana çaktırmıyor ama yanlış birşey yapıp sana zarar vermekten korkuyordur, sadece p ye sürerekte yenenler var zaten ben ikisinede sürdüm ama belki sadece p ye bile sürsen olur, biraz girsin mesela baktın gitmiyor gibi, p yi çıkar biraz daha yağ sür, eşinede vajina içine sürsen daha kolay olacak dersin fazla üstelemedene belki olmaya başladığını görünce yardımcı olur. uzun uzun ıkın senin kimseye ihtiyacın olmadan bu durumu yenecek gücün var, nerden mi biliyorum, her kadın birgün anne olacaksa Allahın izniyle, doğum acısına erkekler değil kadınlar dayanabilirmiş,o acıya erkek dayanamazmış, aslında onlardan daha güçlüyüz biliyor musun? yani doğum yapan ne yapmaz, ağdaya erkekler dayanabilir mi? biz dayanıyoruz mesela, ki zaten öyle kendini serbest bırakıp ıkınınca kayıp gider üzme sen tatlı canını.

Amin canım çok sağol güzel duaların için rabbim isteyen dileyen herkese nasıp etsin.. Doktora daha gitmedim çok yeni olduğu için haftaya gitcem o zamana kadarda kalp atislari oluşur heralde.. Doktora gitmeden de bilinçsiz ilaç almak istemedim arastirdim folik asit içeren bol bol yeşillik yiyorum bakalım şimdilik herşey yolunda inşallah hepte öyle gider tabi ugrarim canım zaten takip ediyorum :)

amin canım inşallah, zaten folikasit hamilelik isteyen insanlara da veriliyormuş, zararlı değil aksine faydalı Allah korusun eksikliğinde sakatlık falan oluşuyormuş,zaten sende yeşillik falan yemeye başlamışsın güzel en doğalı aslında ama olurya belki miktarı yeterli olur olmaz yinede sen dr a hatırlat gittiğinde bazı dr lar vermiyormuş çünkü.son regl tarihinden itibaren 1.5 ay geçince kalp atışları duyuluyor diye biliyorum. hadi hayırlısı olsun inşallah.evet arkadaşlara destek oluyorsun farkındayım sağolasın canım.Allaha emanet ol sen ve bebeğin inşallah.

Son düzenleme:

Gecen gun bir ayna alip incelemeyi denedim ve kendim yag sürüp egzersiz olsun dedim ama minik deligin hemen üstünde giriş i engelleyen et parcasi var ikininca fazla genisleyemiyor bu da beni korkuttu parmagim da oraya takılıyor sanki korktum bıraktım bugun bir klinige telefon ettim galiba kendim basaramicam burdan başkalarını n da moralini bozmak istemiyorum aMa ben de durum bu psikoloji diye bir sey kalmadı

hayırlı olsun :)
kıskandım vallaaa ne güzel yazmışşın öylee

canım benim aynı şeyler bizde de var, zaten ıkındığında benzetmek gibi olmasın belki mercimek kadar bir delik açılıyor fazla değil güzelim kendinde kusur arama, üstünde aynen bir et parçası kapatıyor gibi geliyor, kendini her hücreni incelersen çıldırırsın psikolojin bozulur, çünkü bilmediğimiz o kadar çok ayrıntımız var ki biz bunları anormal sanıp endişeleniyoruz, o yüzden önce parmağınla falan uğraşmadan sadece aynada bak sonra birde ıkınarak bak orda minicik bir delik açılacak o kadar, ordan nasıl p geçer diye düşünme, bu aralar verdiğim iğrenç örneği sana da söyleyim hani popomuzda delik şeklinde bile görünmeyen bir yer var ya, dışkı ne kadar kalın ama ordan rahatça çıkıyor ve biz hiç kasmıyoruz kendimizi, orası nasıl esnek ki p den bile kalın dışkı çıkıyor afedersin ve sonra eski haline geliyor kapanıyor öyle değil mi? vajinada aynen öyle işte rahat bıraktığında zaten kayıp gidecek p, tabi küçük bir zeytinyağı desteğiyle

Son düzenleme:
bende seve seve ederim canım yeter ki sen azmet, sonra bende isterim ama o dualardan

dualarımız hep birlikte merak etme canım :)ne zaman biter artık bilmiyorum daha üç günüm varken regl oldum bakalım hayırlısı olsun

ayrıcaa şu minik sarı şeylerden ilk defa yaptım sayfanda ayy çok tatlıymış bunlar artık halay da çekebilirim gelinlere:)

Son düzenleme:

3 günden birşey olmaz strestendir güzelim, regl bitsin bu son vajili haftan tadını çıkar Allahın izniyle ufuk göründü artık,

o minik sarı şeyler evet çok tatlı gerçekten buna bayılıyorum ben gerçi hepside çok şeker inşallah yakında tüm sitede ki
vajililer hayırlısıyla şöyle olur, tabi aştıktan sonra

ne güzel konuşuyorsun sen öylee kaderim inşallah öyle olur bacım bitsin artık bende bittim sıkıldım bu sorun insanı çok yıpratıyor.3 ay beklyemeyceğiz biz bu gidişle eşim bayramda dolu gidelim üzülmeyelim diyor.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
hepimize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin inşallah.

aştıktan sonra hemen bebek düşünme biraz alış bence güzelim, yendiğiniz zaman bayram da falan üzülmezsiniz zaten merak etme, ikiz bebek bekliyor gibi mutlu olursunuz

aştıktan sonra hemen bebek düşünme biraz alış bence güzelim, yendiğiniz zaman bayram da falan üzülmezsiniz zaten merak etme, ikiz bebek bekliyor gibi mutlu olursunuz

Alışmayı tabii ki isterim ama kasımda 2 yıllık evli olacaz ne zaman birileriyle konuşşsak bu muhabbet açılıyor usandım artık RABBİM BİZE DE NASİP EDERSE HEMEN DÜŞÜNÜYORUZ:) ben beklesem eşim beklemez hem 28 olucak yakınlardaa

hayırlısıyla olur inşallah güzelim ama bir arkadaşa daha söylemiştim aylarca bekle demiyorum ki sadece 1 yada 2 ay düzene girsin, eşin 2 ay sonra 29 olacak değil beklesende beklemesende 2 ay da 28 den fazla yaşlanmaz merak etme ama sen alışırsan senin için çok daha iyi olur, neyse sen şimdi boşver bunları düşünme zihnini yorma sadece yenmek için odaklan gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten güzelim.

Son düzenleme:

inşallah inşallah canım gelir o günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…