uzun süredir bu bölümü okumuyordumm malum farklı işlerimiz vardı
öncelikle inş hepiniz yenersiniz yenenlerde başarıyla yollarına devam ederler .. benim acı olayı biraz uzun sürdü ve akıntı konusuyla birleşince doktora gittim .. 2 ayrı kadın doğumcuya .. ikisi de yaktırma veya dondurmamı söyledi yani ilişki sırasında acı çekenler zamanı geçirmeden doktora gitsinler .. yaram da büyükmüş bikaç ay önce idrar yolu enfeksiyonu vardı o körüklemiş üzerine de evlilik cinsel yaşam yaram büyümüş ,Allah izin verirse 10 gün sonra yaktıracağım .. doktorum da Yunus Emre Hastanesinden Nazife Erden Micozkadıoğlu kendisine tavsiye üzerine ve eve/işe yakın diye gidiyorum gerçekten güler yüzlü ve ilgili .. maalesef sait çiftçideki doktor suratsız ve ilgisizdi insan soru sormaya korkuyor ve cevapları agzından cımbızla alıyor .. buarada zeytinyagı kullandıgımızı da söyledim sorun teşkil etmez dedi yani yaramla alakası yok .. idrar yolu enfeksiyonu da üşütmek mikrop kapmak vs yüzünden .. hepimize sağlık huzur mutluluk diliorum canlarımm .. şu işi yapamayan arkadaslara da azıcık cesaret ve zeytinyağı diorum .. olay bitmiştir .. siz de bana dua edin de şu dondurma işlemi her ne kadar kısa ve acısız olacak deseler de hemencecik bitsin ve canım yanmasın ...