bana da yardım eder misiniz? ilişkiden korkmadığım halde 5. ayı bitirdik yapamıyoruz. yani tam olacak gibi oluyor hafif bir acı da sanırım farkında olmadan kendimi kasıyorum. eşim bi yerden sonra ilerleyemediğini söylüyor.
ne yapmalıyım? kayganlaştırıcı jel ve kas gevşetici denedim. kolaylaştırcı ama sonuca ulaşamadık
amin canım gözün aydın çok mutlu oldum, adını yenenler listesine ekledim Allah başka dert sıkıntı vermesin, sonraki aşamalarda da sormak istediğini mutlaka sor, sıkıntın falan olursa çekinme sakın burdan yada msn den hertürlü yardımcı olmaya hazırım.
özel msj yolluyorum msj kutunuza bakar mısınız?
çooook teşekkür ederim hiç kimseyi tanımadan herkesin yardımına koşuyosun Rabbim ne dileğin varsa gerçekleştirsin
mail adresi kullanmıyorum buradan yazışmamız mümkün mü?
gönderileri okuyunca fark ettim. bir çok kişi yazmış. bir yere kadar gidiyor sanki bi duvar ilerlemiyor benzeri.
ben duvar gibi hissetmesem de sanki zarın tam olduğu yere geliyor ama oradan sonrası acıdığı için devam edemiyoruz. sanki bi adım ddaha gitse iş bitecek ama:))
bi de şunu fark ettim sayenizde ben tam olacağı zaman çok konuşuyorum konsatrem bozuluyor. kayganlaştırıcı sür, öyle gir böyle yap bütün ıslaklık bitiyor
çooook teşekkür ederim hiç kimseyi tanımadan herkesin yardımına koşuyosun Rabbim ne dileğin varsa gerçekleştirsin
[
QUOTE=KS_18;31991643]CANIM NASIL YENDİN BANA DA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BEN HİC EGZERSİZ FALAN YAPMADIM msj
atamıyorum yeni üyeyim
canım bende hiç egzersiz filan yapmadım daha doğrusu ona bile cesaret edemedim erteledim.Kkaderim zeytinyağı önerisinde bulunmuş bi kaç kez denedik ama yine tam anlamıyla olmadı yani bi noktadan sonra ilerlemedi.Sanırım denedikçe rahatladım dünde nasıl oldu bitti anlamadım.Mümkün olduğunca rahat bırak kendini acıya odaklanma ne kadar gevşek bırakırsan kendini o kadar kolay olur. Sana özelden mesaj atıyorum şimdi
çok teşekkürler bu tam sorumun cevabı
merhaba ben zaman zaman takip ediyorum zeytinyağı ile yendiğini duyunca çok sevindim ve denemeye karar verdim. ben vajinismus değilim ama nedenini bilmediğim bir kasıntı geliyor vücuduma. baş kısmı giriyor, zeytin yağını denedim parmakla hem ben hem eşim denedi, ilk denemede iki parmak denedik ve hatta pe.. sonuna kadar girdi ama benim sorum şu acayip bir acı yada ağrı ne olduğunu çözemediğim bir şey oluyor hareket edemiyorum böyle olunca sadece girdiğiyle kalıyor ve o acı sebebiyle bişey yapamıyorum. dün yine denedik çok zor oldu yine aynı şekilde bu acı bana çok anormal geliyor neden böyle oluyor çok üzülüyorum
Ne olursunuz bana da yardımcı olun
merhaba ben zaman zaman takip ediyorum zeytinyağı ile yendiğini duyunca çok sevindim ve denemeye karar verdim. ben vajinismus değilim ama nedenini bilmediğim bir kasıntı geliyor vücuduma. baş kısmı giriyor, zeytin yağını denedim parmakla hem ben hem eşim denedi, ilk denemede iki parmak denedik ve hatta pe.. sonuna kadar girdi ama benim sorum şu acayip bir acı yada ağrı ne olduğunu çözemediğim bir şey oluyor hareket edemiyorum böyle olunca sadece girdiğiyle kalıyor ve o acı sebebiyle bişey yapamıyorum. dün yine denedik çok zor oldu yine aynı şekilde bu acı bana çok anormal geliyor neden böyle oluyor çok üzülüyorum
uzun süredir bu bölümü okumuyordumm malum farklı işlerimiz vardıöncelikle inş hepiniz yenersiniz yenenlerde başarıyla yollarına devam ederler .. benim acı olayı biraz uzun sürdü ve akıntı konusuyla birleşince doktora gittim .. 2 ayrı kadın doğumcuya .. ikisi de yaktırma veya dondurmamı söyledi yani ilişki sırasında acı çekenler zamanı geçirmeden doktora gitsinler .. yaram da büyükmüş bikaç ay önce idrar yolu enfeksiyonu vardı o körüklemiş üzerine de evlilik cinsel yaşam yaram büyümüş ,Allah izin verirse 10 gün sonra yaktıracağım .. doktorum da Yunus Emre Hastanesinden Nazife Erden Micozkadıoğlu kendisine tavsiye üzerine ve eve/işe yakın diye gidiyorum gerçekten güler yüzlü ve ilgili .. maalesef sait çiftçideki doktor suratsız ve ilgisizdi insan soru sormaya korkuyor ve cevapları agzından cımbızla alıyor .. buarada zeytinyagı kullandıgımızı da söyledim sorun teşkil etmez dedi yani yaramla alakası yok .. idrar yolu enfeksiyonu da üşütmek mikrop kapmak vs yüzünden .. hepimize sağlık huzur mutluluk diliorum canlarımm .. şu işi yapamayan arkadaslara da azıcık cesaret ve zeytinyağı diorum .. olay bitmiştir .. siz de bana dua edin de şu dondurma işlemi her ne kadar kısa ve acısız olacak deseler de hemencecik bitsin ve canım yanmasın ...
Bu acı kendini kastığın için olabilir fakat eğer kasmıyorum sadece ağrı duyduktan sonra acıdan dolayı kasıyorum diyorsan bi doktoa git derim canım çünkü aynı sorun bende de vardı farklı problemler çıktı kalın kızlık zarımdan dolayı bu ağrı oluyomuş... Bu yüzden muayene olsan kafan rahatlar doktor bu muayeneyi yaparken herhangi bi alet kullanmıyor sadece elle yapıyor herhangi bi ağrı olmuyo onu da belirteyim.