- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
Kızlar ne durumdasıniz niye hala güzel haberlerinizı duyamadik biraz kendinize guvenin lütfen ilk sayfadaki aşamalari bir bir uyguladıktan sonra inanın başarabilirsıniz takip ediyorum kkaderim bütün gayretiyle yardımcı olmaya çalışıyo ama nolur sizde sıkın disinizi bende 2 buçuk ay yaşadım sonra Allah razı olsun kkaderim kurtardı söylediklerini bir bir yaptım ( kkaderim canım sonsuz teşekkürler sana) şimdi hamileyim sabırsızlikla kucağımiza almayı bekliyoruz rabbim inşallah nasıp eder bunu bize darısı isteyen dileyen herkese olsun:) görüyorum burda bu sorunu aşmadan. Hamile kalmak isteyen var kızlar böyle bir haksızlığı yapmayin kendinize lütfen kolaya kaçmayin asilmayacak sorun değil bu herşeyi normal yollarla yapın..
canım benim yaa sen hamile misin? Allahım tamamına erdirsin sağlıklı, sıhhatli, akıllı, dinli , imanlı, vefalı bir yavrun olsun inşallah darısı da başımıza olsun, kontrolleri aksatma ağır kaldırma , bol su iç , folik asiti ihmal etme bu arada hiçbirşey içinde strese girme. öptüm canım ara sıra uğra durumunu merak ederim