denizcim nasılsın? :) bende sordum arkadaşa da tam olarak anlamadım hani bizde de baskı oluyordu başlarda birkaç kez, afedersiniz p sonuna kadar fazla baskı yapınca yada hani hareket etmeye çalışırken farklı pozisyon falan denemeye çalışırken oluyordu ama birsüre sonra geçti, bahsettiği ağrı o mu acaba.dr a gitmekte fayda var en azından birşey yoksa dediğimiz gibi birkaç kez denemeden sonra geçer inşallah.
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? ağrı konusunda bilmiyorum yani o dediğin de olabilir ama devamlı olduğunu söylemiş şu an o baskıyı ben hala hissediyorum hatta o baskı olunca hıh tamam oluyor diyorum :) o ağrı değil yani dayanılmayacak bişey değil bi prb olabilir diye düşündüm ben yine de doktora gitmesinde fayda var bence. Bu arada sorunum bitti diye buraya girmediğimi falan düşünme sakın :) malum okul açıldı biraz yogunum elimden geldiğince bakıp arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum :)
herkese merhaba..
ben de bu forumun sessiz takipçilerindendim...
3 gün önce çok şükür bu sıkıntıdan kurtuldum...
kkaderime çok teşekkür ediyorum.
Egzersiz yapmadım hiç.Doktora da gitmedim.
zeytinyağı ile deneyerek ilerleme katettik.
3 gün önce de tamamen başardım.
yakşaşık 5 aydır kendimi boşuna sıkıntılara sokmuşum.
korktuğum şey bu muymuş dedim.
Acıyı geçtim ilk anda olduğunu bile hissetmemişim :)
Umarım bu sıkıntıyla uğraşan herkes en yakın zamanda kurtulur.
En büyük tavsiyem "Asla ertelemeyin!"
canim bence profesyonel bi yerden destek almadan bunu yenmen cok zor olur imkansiz demiyorum ama bende kendi kendime parmak egzersizi denemistim psikolojimi daha cok bozdu sonusta incecik parmakla esininki bir olmaz bu psikolojiyi boyle yenemrzsin. bana sorarsan bunlarla krndini yorup herseyi dsha fazla yokusq surme. ben soyle dusunuyorum parmak egzarsiziyle bikac saat calisacaksin saatlerce dusunup hatta butun gun dusunup kendini geceye hazirlayacaksin cesaretini toplayacaksin qma o on geldiginde 3 dk hersey basa donecek.ben bunlari defalarca yasadigim icin bu sekilde anlatiyorum yoksq seni kirmak degil niyetim. tatlim soyledigim doktoru arastir suleyman eserdag hera klinik uada sna guvenilir gelen baska bi doktor ben hera klinikte tedavi gordugum icin burayi oneriyorum. bi doktor belirle kafandq ve destek alarar bu sorunu bir kac gunde yen. ben arastirmistim o yillarda suleyman eserdagi buldum ama karar vermem tabiki kolay olmadi aklimda bir suru soru isaretleriyle orqya gittim sonucta neyle karsilasacagimi bilmiyordum.sana yqrdimci olmasi acisindan tedavimden kisacq bahsedicem.bi sekilde gunlerce dusunmenin ardindan karar verp ankara yoluna koyuldum.sabah saatleri gunlerden carsqmba ve.ben abkaradayim.klinigi buldum bi taksiye bindim klinigin onune geldim. onda hissettiklerimi sabaha kadar burda anlatsam yine ifade edemem.cok heycanli ve endiseliydim allahim ben ne yaptim nereye gepdim acaba nasil olacak guvenebilirmiyi falan filan bi ton dusuncrler. iceri girdim kaydim yapildi tabi icerde baska hastalarda var yurt disindan gelenler bile vardi uc cifttik biz bekleme salanunda asistan ayda hanim diger kizlarla.bizi bi odaya aldiz biraz konusin dedi onlatin ikinci gunuydu bitanese bizim memleketten hemserim cikti digerinin esi cami hocasi kizlarin bana soyledigi ilk seyansta kendindeki buyuk degisimi goreceksin tedevinin yuzde yetmisi ipk seyansta bitiyo neyse kizlarla.konustuk doktorun odasina girdim beni muayne etti siddetli senin tedavin en az yedigun surebilirilk seyans ogun basladik ve hicbirsekilde agri sisi yok parmak egzersizi yok 45 dk suren bi seyans kanama catlak patlak yik ve seyqnstan ciktim yeniden dogmus gibi ferahlamis hissetim kendimi dedi carsamba gunu girdigim klinikten cuma gunu tedavi olmus bir sekilde ciktim sqdece ucbucuk milyar odeyerek ve ertesi gun esimle.ipiskiye girdim doktoru aadim tesekkur edip yep yeni bi hayata sayfa actim. simdi cok mutlu bi cinsrl yasamimiz var. kucuk bir butce ve az bir zamanla hayatini degistirebilirsin. sadece cesaretini toplayip bi karar vermen gerekiyor
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. kendimi başta kasmıyorum sonra bi ağrı geliyor ondan dolayı kendimi kasıyorum. adet günüm geldiği için vücut hassaslaştı ondan diye mi düşündüm ama sonunda sanırım doktor a gidicem. bakalım ne olacak =(
Kaderim, bugün doktora gittim adet sancısı da ben çok çekiyorum sol kasik resmen adet olunca pert oluyor ayağa kalkamıyorum çok sıkıntılı geçiyor. Gittim doktora söyledim ultrasonla baktı baktı sonra normal bir ilişki yaşıyor musun diye sordu ben birşey söylemeden.Bende malesef dedim işte sordu birşeyler ben söyledim filan kafanda bitir takma filan ıvır zıvır bildiğim teraneler bi de ilaç yazdı eczaneye geldim ki anestol pomad vermiş.Araştırdım da uyuşturucu gibi birşey hissizlik veriyormuş ağrıyı kesiyormuş bu benim işime yaramaz diye düşünüyorum. Doktor da hoşuma gitti ama konuşmaları bende bir değişiklik yapmadı aynen devam valla çok bunaldım özele mi gitsem diyorum da o da böyle konuşcak off ya ne yapcam bilmiyorum ama çok bunaldım arkadaşım.
bende hergun bakiyorum, basaranlar oldu mu die, gorunce cok mutlu oluyorum. bu arada kismetse p.tesi dogumum olcak insallah, dua istiyorum.vajili oldugum icin sezeryan dedi drum, ustelik normal doguma hersey musaitken kismet iste, hayirlisi olsun dedik. sonrasinda bende yenicem insallah bu sorunu. kaderim cok tesekkur edrim sana simdiden, Allah gonlunden gecen tum dualari kabul ve hayirli kilsin insallah :)
Bu zanana kadar internette okumadigim arastirmadigim site kalmadi, sükürler Olsun ki bugun bu forums buldum.. 1.5 senedir evliyim ve tahmin edeceginiz uzere bende ayni sorunla karsi karsiyayim.. Esim benim en büyük destekcim onun anlayisi olmasa bu zanana kadar gelemezdik. Uyguladiginiz formulu okudum, ve inanin bu benim Icin yeni bi umut oldu. Doktora gttim tek bildigi psikolojik oldugununsöylemek. Ben bunun beginde bittigine inaniyorum. Kesinlikle korku yok sadece duydugum o aci yuzunden olmuyor.
canım dr a bir git illaki kötü birşeyde aklına getirme biz her ihtimale karşı git diyoruz herşey normalse anlattığımız gibi bizimle aynı , hani başlarda yaşarsın sonra ilişkin düzene girdiğinde geçer dediğimiz ağrı olabilir canım,
merhaba arkadaşım hoşgeldiniz, inşallah umut olmakla kalmaz ilaç gibi gelir ve sonuca ulaştırır en kısa sürede, bende elimden geldiğince yardımcı olmayaçalışırım. aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.ayrıca umutsuzluk yok eğer ki bu yöntem hoşunuza gitmezse, egzersizle yenen arkadaşlar var iki yöntemide denersiniz ve bir şekilde çok sürmeden kurtulursunuz inşallah.
teşekkür edrm inşallah bişey çıkmaz şu aralar doktor araştırıyorum
Bu zanana kadar internette okumadigim arastirmadigim site kalmadi, sükürler Olsun ki bugun bu forums buldum.. 1.5 senedir evliyim ve tahmin edeceginiz uzere bende ayni sorunla karsi karsiyayim.. Esim benim en büyük destekcim onun anlayisi olmasa bu zanana kadar gelemezdik. Uyguladiginiz formulu okudum, ve inanin bu benim Icin yeni bi umut oldu. Doktora gttim tek bildigi psikolojik oldugununsöylemek. Ben bunun beginde bittigine inaniyorum. Kesinlikle korku yok sadece duydugum o aci yuzunden olmuyor.