vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

herkese merhaba..

ben de bu forumun sessiz takipçilerindendim...

3 gün önce çok şükür bu sıkıntıdan kurtuldum...

kkaderime çok teşekkür ediyorum.

Egzersiz yapmadım hiç.Doktora da gitmedim.

zeytinyağı ile deneyerek ilerleme katettik.

3 gün önce de tamamen başardım.

yakşaşık 5 aydır kendimi boşuna sıkıntılara sokmuşum.

korktuğum şey bu muymuş dedim.

Acıyı geçtim ilk anda olduğunu bile hissetmemişim :)

Umarım bu sıkıntıyla uğraşan herkes en yakın zamanda kurtulur.

En büyük tavsiyem "Asla ertelemeyin!"

sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? ağrı konusunda bilmiyorum yani o dediğin de olabilir ama devamlı olduğunu söylemiş şu an o baskıyı ben hala hissediyorum hatta o baskı olunca hıh tamam oluyor diyorum :) o ağrı değil yani dayanılmayacak bişey değil bi prb olabilir diye düşündüm ben yine de doktora gitmesinde fayda var bence. Bu arada sorunum bitti diye buraya girmediğimi falan düşünme sakın :) malum okul açıldı biraz yogunum elimden geldiğince bakıp arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum :)

bende iyiyim kuzum Allah razı olsun, dr a gitsin bencede içi rahatlasın, imkan varsa ben her zaman bir dr kontrolüne gitmenin zararı olmaz , faydası olur derimde.bende ki baskı gibi mi acaba bende de birşeyler var mı kendimden de şüphelendim ama olsa dr söylerdi normal muayenede değil mi?
sorunun bitti ve buraya gelmiyosun diye hiç düşünmedim canım, herkesin işleri var kolay değil, zaman bulabilen geliyor gelmek isterse,herkesten Allah razı olsun bende artık fazla zaman bulamıyorum yoğunluktan ,Allah razı olsun kuzum, görünce seviniyorum,görmeyince sadece merak ediyorum, ne yaptı ki herşey yolunda mı diye :2:

merhaba hoşgeldiniz arkadaşım , GÖZÜNÜZ AYDIN çok mutlu oldum Allah başka dert keder göstermesin inşallah, darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlerin başına olsun, hemen listeye ekleyim isminizi :) gerçi ekleyemediğim kişilerde var msn den konuştuğumuz, olsun listedeki sayı arttıkça arkadaşlarımızın cesareti daha da artıyor bence.

Slm canim bende hera klinige gitmeyi dusunuyorum kendi basima asabilecegimden emin dedilim.Ama guvenemiyorumda gidersek faydasini goremezsem diye korkuyorum.Suan ne durumdasin özelden ya da buradan bilgi verirsen sevinirim

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. kendimi başta kasmıyorum sonra bi ağrı geliyor ondan dolayı kendimi kasıyorum. adet günüm geldiği için vücut hassaslaştı ondan diye mi düşündüm ama sonunda sanırım doktor a gidicem. bakalım ne olacak =(

Kaderim, bugün doktora gittim adet sancısı da ben çok çekiyorum sol kasik resmen adet olunca pert oluyor ayağa kalkamıyorum çok sıkıntılı geçiyor. Gittim doktora söyledim ultrasonla baktı baktı sonra normal bir ilişki yaşıyor musun diye sordu ben birşey söylemeden.Bende malesef dedim işte sordu birşeyler ben söyledim filan kafanda bitir takma filan ıvır zıvır bildiğim teraneler bi de ilaç yazdı eczaneye geldim ki anestol pomad vermiş.Araştırdım da uyuşturucu gibi birşey hissizlik veriyormuş ağrıyı kesiyormuş bu benim işime yaramaz diye düşünüyorum. Doktor da hoşuma gitti ama konuşmaları bende bir değişiklik yapmadı aynen devam valla çok bunaldım özele mi gitsem diyorum da o da böyle konuşcak off ya ne yapcam bilmiyorum ama çok bunaldım arkadaşım.

bende hergun bakiyorum, basaranlar oldu mu die, gorunce cok mutlu oluyorum. bu arada kismetse p.tesi dogumum olcak insallah, dua istiyorum.vajili oldugum icin sezeryan dedi drum, ustelik normal doguma hersey musaitken kismet iste, hayirlisi olsun dedik. sonrasinda bende yenicem insallah bu sorunu. kaderim cok tesekkur edrim sana simdiden, Allah gonlunden gecen tum dualari kabul ve hayirli kilsin insallah :)

canım dr a bir git illaki kötü birşeyde aklına getirme biz her ihtimale karşı git diyoruz herşey normalse anlattığımız gibi bizimle aynı , hani başlarda yaşarsın sonra ilişkin düzene girdiğinde geçer dediğimiz ağrı olabilir canım,

canım benim mail adresim var mıydı sende? gel seninle bir konuşalım biz yoksa özelden yazıyorum şimdi.dr lardan çok şey biliyoruz değil mi nerdeyse :) canım anestol uyuşturucu benim hiç işime yaramamıştı hatta eşinde hissislik yapabiliyor, ama faydasını görende var, psikolojik ya bizim bu durum , o yüzden bazılarında işe yarıyor, ama bak yağ ile hiç deneme yaptın mı kuzum sen?sen bana bir mail atar mısın canım?

Allah razı olsun canım , cümlemizin hayırlı duaları kabul olsun inşallah. Allah yardımcın olsun, çokça salavat getir doğuma girerken. inşallah hayırlısıyla şu dönemini atlat biran önce seninlede başlayalım motivasyon , deneme artık elimizden ne gelirse yapıcaz. sen ve bebeğin inşallah sağsalim çıkın doğumdan herşey yolunda gitsin, bebeğini sağsalim büyütte, vajinismus geçer Allahın izniyle.

Bu zanana kadar internette okumadigim arastirmadigim site kalmadi, sükürler Olsun ki bugun bu forums buldum.. 1.5 senedir evliyim ve tahmin edeceginiz uzere bende ayni sorunla karsi karsiyayim.. Esim benim en büyük destekcim onun anlayisi olmasa bu zanana kadar gelemezdik. Uyguladiginiz formulu okudum, ve inanin bu benim Icin yeni bi umut oldu. Doktora gttim tek bildigi psikolojik oldugununsöylemek. Ben bunun beginde bittigine inaniyorum. Kesinlikle korku yok sadece duydugum o aci yuzunden olmuyor.

merhaba arkadaşım hoşgeldiniz, inşallah umut olmakla kalmaz ilaç gibi gelir ve sonuca ulaştırır en kısa sürede, bende elimden geldiğince yardımcı olmayaçalışırım. aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.ayrıca umutsuzluk yok eğer ki bu yöntem hoşunuza gitmezse, egzersizle yenen arkadaşlar var iki yöntemide denersiniz ve bir şekilde çok sürmeden kurtulursunuz inşallah.

Son düzenleme:

teşekkür edrm inşallah bişey çıkmaz şu aralar doktor araştırıyorum

Teşekkür ederim canım hoşbuldum.. Forum sayesinde daha cok bilgilendim emeginize saglık..inşallah ilerki günlerde sizlerle mutlulugumu paylasmak nasib olur.. Allah herkezin yardımcısı olsun .. Herkesle herseyini bu konuda kolayca paylaşamamak cok zor yaşayan bilir

Ya bana yardım edin ((Bugün büyük bir umutl denedim zeytinyağını ama olmadı.Ben p..yi yarısına kadar alıyorum.Ama devamında inanılmaz bir yanma oluyor anlatamam ve hemen geri çekiyorum ((Ben bunu hiç tam alamayacağım ağlamaktan bunaldım.((

Bence olumsuz düsünmemen gerek yarisina kadar aliyorsan bi kac denemeden sonra bence tamamen olabilir..

teşekkür edrm inşallah bişey çıkmaz şu aralar doktor araştırıyorum

Merhabalar,

Doktor araştırıyorum demıssınız.Ben sıze doktor tavsıye edeyım dılersenız ona gidin daha sonra bana burdan dua edersiniz :) buna emınım ama doktora eslı katılmanız lazım.Birde hocayı randavu almadan once hocamın kendı cebını arayıp konuyu anlatmanız yeterlı olacaktır.Hoca alanında uzman.Soracagın bır soru varsa yardımcı olmaya çalışırım.Hocam mükemmel bır doktor.,Korkmaya cekınmeye hıc gerekyok yok bende başka bır konudan dolayı hocam gıtmıstım okadar utanıyordum ki sonra bunları boş olduğunu sadece bunun bır hastalık olduğunu unutmamamız lazım.Allah bınlerce kez razı olsun hocamızdan...

www.suleymanengınakhan.com

Merhaba,

Biraz önce forumda doktor tavsıyesınde buldum .Mükemmel bır doktor ve sana care olacağına emınım bir bakın ıstersenız..Hocam bu konu hakkında da uzmandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…