vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım siz kayganlaştırıcı kullanmadan deneme yaparsanız canınız acır, çünkü biz korkup kendimizi kastığımız için olması gereken kayganlaştırıcı doğal sıvımız yeterli olarak gelmediğinden, doğal olarak kuru kuruya canımız acıyor.o yüzden zeytinyağ kullandığınızda o acıyı hissetmeyeceksiniz inşallah, ama kendinizi kastığınız an ıkının ve yavaş yavaş parmak girişi yapın, acele edersenizde canınız yanabilir, yanlış yöne doğru gider parmak canınız acır, vajina biraz eğimlidir mesela siz hızla dimdik denerseniz olmaz, o yüzden yavaş yavaş yönünü hissederek ilerlerseniz sorun olmaz.

yemek tarifi gibi; malzemeler 1 adet parmak;biraz zeytin yağı ve 1 adet de vajina :=)
yok yok kızmayınsadece yuzunuz tebessum etsin istedim . ablamın da basından gecti aynı dert psikolog yardımıyla ustesınden gelmisti
gecmısler olsun ALLH SİFA VERSN...

yani herşeye maydanoz olmak sözü geldi aklıma, maydanozsuz bu yemek olmazdı tabi. bana daha çok alay gibi geldi kusura bakmayın yanlış anladıysam, sizin başınıza gelmediyse anlamazsınız, ablanızın da ne hissettiğini inanın bilemezsiniz.hassas durumlarda şaka yapmamanız gerektiğini de umarım öğrenmek zorunda kalmazsınız.sizde kızmayın bende şaka yapıyorum.

Son düzenleme:
mrblar. dün bir arkadaşım sayesinde burayı keşfettim ve bende vajinusmusdan dolayı mağdurum. dün okudum yazdıklarınızı hayretler içinde kaldım. nasıl oldu olur diye. ben 4,5 aylık evliyim. aslında herşeyi çok açıkca yazmışsınız ama yinede sormak yazmak istedim. z.yağı ile parmak denemesinden önce bi giriş yokmuydu vajinaya. kızlık zarı falan yırtılmamışmıydı. nası kolayca girebildi şaşıyorum.

mrblar. dün bir arkadaşım sayesinde burayı keşfettim ve bende vajinusmusdan dolayı mağdurum. dün okudum yazdıklarınızı hayretler içinde kaldım. nasıl oldu olur diye. ben 4,5 aylık evliyim. aslında herşeyi çok açıkca yazmışsınız ama yinede sormak yazmak istedim. z.yağı ile parmak denemesinden önce bi giriş yokmuydu vajinaya. kızlık zarı falan yırtılmamışmıydı. nası kolayca girebildi şaşıyorum.

ilişki olmadan hamile kalıp doğummu yaptınızz

arkadaşım öncelikle merhaba, güzelim kızlık zarı zaten perde gibi kapalı birşey değil, ortasında delikli bir yapısı vardır, parmak tam deliğin ortasından geçiyor sadece ve parmakla amacımız yağı vajina içine sürmek, kayganlaşsın ve canımız acımasın tek amaç bu, egzersiz yapan arkadaşları takip ettiyseniz bilmiyorum, mesela parmak denemesi yaparlar ama biraz kalınlaştırmaya başlayınca bazılarının o deneme esnasında kızlık zarı yırtılıyor, ama o delik ne çok küçük nede çok büyük yani 1 parmakla yıryılacak kadar kadar küçük bir delik değildir genelde, ama p.. kalınlığında birşeyde tabiki yırtar.

zar söylediğim gibi ortasında delik olduğu için spremler ordan içeri girebiliyorlar evet, bazı insanların da hani duydunuz mu bilmiyorum zarları esnektir ve ilişki esnasında yırtılmaz işte onlarında doğum anında yırtılır.

bak şimdi sana ne diyeceğim, eğer daha önce yapmadıysan ve imkanın varsa şuan müsaitsen yani, aynanın karşısına geç poponu afedersin vajinayı görecek kadar kaldır yada yastık koy altına, o kısma bak delik var mı yok mu diye, sonra afedersin küçük abdestini yapar gibi, yada sanki o vajinayı içten dışa itiyor gibi ıkınarak bak orda bir delik açıldığını göreceksin, bak o vajina girişi sandığın gibi minicik bir delik değil, esnek bir yapısı var, hep söylediğimiz gibi , 4 kilo bebek doğuyor onu düşün, çok esnek ve açılmaya müsaittir,sadece biz korkup kastığımız için sanki orası kapalı ve giriş yok gibi hissediyoruz.ıkındığında o kasmayı yapamadığın için vajinada p girişine imkan veriyor.

şimdi ben senin taktiğini uygulamak istiyorum bu akşam. bana nası hangi yolu demeliyim bi kerede benim için sırasıyla anlatırmısın rica etsem. biçok kişiye biçok kere anlatmışsındır eminim ama bide benim için lütfen anlat..

canım ilk sayfada çok ayrıntılı şekilde anlattım orayı mutlaka oku ama madem istiyorsun sanada aynı şeyleri yazmak olacak ama bilmiyorum anlamı var mı? çünkü herkese ilk sayfadakileri yazıyorum zaten isteyene de mail adresimi veriyorum burdan çekindikleri şey olursa ordan soruyorlar.

canım hotmailden msj attım sana haberin olsun. müsait olduğunda bakarmısın

ılıskı olmadan derken oluyodu bıseyler ama tam olarak gırmıyodu yanı ben bacaklarımı acamıyodum esımde ole bole ıdare edıyodu ıste evet oldu sonunda hamıle kaldım sasırdım bende sevındım dedım oh ne güzel acısız oldu dıe tabı ben hep bole gıder sanıyodum ama esımle aramızda soğukluk olmaya başladı ve bu sıteyı buldum hayatım degıstı yoksa hala devam edecektı vajılılık bole bı hıkaye ıste hala yendım sayılmaz ama o zeytınyagı gerçekten süper denemelrımız suruyor gırıyor fakat gıtgellerde problem var oda zamanla olacak

Kızlar ne durumdasıniz niye hala güzel haberlerinizı duyamadik biraz kendinize guvenin lütfen ilk sayfadaki aşamalari bir bir uyguladıktan sonra inanın başarabilirsıniz takip ediyorum kkaderim bütün gayretiyle yardımcı olmaya çalışıyo ama nolur sizde sıkın disinizi bende 2 buçuk ay yaşadım sonra Allah razı olsun kkaderim kurtardı söylediklerini bir bir yaptım ( kkaderim canım sonsuz teşekkürler sana) şimdi hamileyim sabırsızlikla kucağımiza almayı bekliyoruz rabbim inşallah nasıp eder bunu bize darısı isteyen dileyen herkese olsun:) görüyorum burda bu sorunu aşmadan. Hamile kalmak isteyen var kızlar böyle bir haksızlığı yapmayin kendinize lütfen kolaya kaçmayin asilmayacak sorun değil bu herşeyi normal yollarla yapın..

Merhaba.... ben egzersiz yapiordum ama tek parmagi cok rht aliyorum esiminkinde aliyorum ama 2 parmak bazen oluyo bazen hic olmuyor .... zeytinyag uygulamak istiyorum biraz irensemde oraya zeytinyag surmeye.... bu normal suzme zeytinyag yani komili mesela yoksa bu cicekyag olanmi.... suzme zeytinyag komili snki pek begenmedm yani egzersiz de denedm bikere pek ise yaramadi . 3000 tl doktora verdm yine ouyo yine olmuyor.esimin parmagini bikere aldm ama ustume bi yapabilirim havasi geldi o yuzden denemek istiyorum..... yardimci olun

kızlar parmak olayı beni çok etkiliyor biraz parmak soksun çok ktü yanıyor orası

Ben hala basaramadim.cok Üzgünüm cunku kkaderimin yazdiklarinin hicbirini beceremiyorum esim de yapmak istemiyor yag ve parmak olayini sen sur iste deyip gecistoriyor.bu da beni daha umutsuz hale getirdi iki kez denedim ama cok yuzeysel olduğu icin ise yaramadi doktora gitmeden basarayim istedim ama yapamiyorum keske olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…