vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Cok tesekkur edrim canim denemeye devam edicem inşallah basarrim dualarinizi eksik etmeyin

canım verdiğim adresten mail atarsan gitmeden pozisyonla alakalı bir mail yollamak istiyorum sana, bana sitedeki ismini yaz kısaca mail at ki acil çıkmam gerekiyor çünkü.

Son düzenleme:
umutsuz16 canım hemen msj ı yazdığın yerde mesaj düzenleme paneli yazıyor o kısımdan yazdıklarını sil msn adresin kalmasın orda

Son düzenleme:
canım inşallah Rabbim sağsalim bebeğini dünyaya getirmek büyütmek nasip etsin sen o zamana geldiğinde mutlaka haber ver elimizden geleni yaparız denemeye karar verdiğinde lütfen haberimiz olsun. Allaha emanet ol.

cok cok tesekkur edrim, umut oldun bana, insallah dogumdan sonra denicem. drmla konustum 3 ay once falan cok moral verdi bana, cati muayenesini denerim kaslarin izin verirse normal dogum yaparsan senin icin cok cok iyi olur dedi, ama ben hem cati muayenesini yapamam, hemde Allah muhafaza olurda, istem disi zaten bu kaslar, kendimi kasarsam bu sacma sey yuzunden bebegime bisi olursa die cok korkuyorum. o yuzden sezeryan istedim. Allahin izniyle hepimiz kutulacaz bu agir yukten kafaya koydum

hangi yöntem canım ? Eşiğe b. salma nedir.

canim sprmler yurume ozelligine sahip oldugu icin vaji girisine, uzerine falan b.salma olursa ve sen iste hamile kalma yontemleri varya ayaklari havaya dikme,ovulasyon tarihi hesaplama falan onlarida uygularsan Allahin izniyle hamile kalmis olursun. yalniz bunun dusugu var, bazi nedenlerden dolayi kurtaji var bunlarida goz onune almalisin vajililer icin biliyosun cook zor. ama suda varki vajili olup normal dogumla 3 cocuk sahibi olanda var, kurtaj olanda...Rabbim herseyin hayirlisini versin

Kızlaar ben yapabildimse herkes yapar o kadar söylüyorum :) 3 sabahtir işime nasıl mutlu huzurlu gidiyorum nasıl tatlı uyanıyorum anlatamam o yük beni mahvetmiş evlenmisim ama yarım yamalak gün geçirmişim şimdi anlıyorum ve acisini çıkartıyorum lütfen bu zulmü ne kendinize ne eşinize yaşatmaya devam etmeyin lütfen hiç zor değil hiç hemde yeter ki kkaderimin ilk sayfada yazdiklari talimatlari bir bir uygulayin caniniz benim. Gibi çok tatlıysa emla krem size çok yardımci olacaktir sevgiler hepinize..:)

rica ederim canım sen sağsalim doğumunu yapta inşallah herşey yolunda gider, bu arada sakın gereksiz endişeler sokma kafana herşey Allahtan inşallah hiç olumsuz birşey yaşamazsın bebeğin sağsalim doğar ve büyür. sakınan göze çöp batar derler Allah korusun sürekli acaba bişey olur mu zarar verir miyiz dedikçe olumsuz oluyor herşey, bebeğine sen zarar veremezsin Allah birşeyleri insanın eline bıraksa hiçbirşeyde düzen kalmaz mutlaka bozarız, insan değil miyiz herşeyin doğasını bozmaya çalışıyoruz baksana ama istemeden ama isteyerek,o yüzden Allah istemedikçe sen bebeğine zarar veremezsin, Allaha emanet et kendini, sen koru Allahım de bebeğimide benide.

bebeğim vardı benim malesef kaybettim kalbi durduğu için hamilelik sonlandı.dualarını esirgeme Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.
canim cok uzuldum, RABBİM en guzel zamanda, hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

canim cok uzuldum, RABBİM en guzel zamanda, hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun, Rabbim yokluğunu göstermesin aratmasın inşallah hayırlısıyla versin ama.

kkaderim, öncelikle bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm ama o kadar iyi niyetli ve tanımadığın kimselere bile yardım edensin ki Rabbim sana en hayırlısını en yakın zamanda verir inşallah.. dün gece ben bu illeti yendim öncelikle Allaha şükrediyorum tabiki sonra sana çok duacıyım hatta duacıyız eşimi bir türlü ikna edemediğimi biliyosun ama düngeceki bol zeytin yağı ve senin önerdiğin pozisyonda ilk defa tamamı oldu o kadar mutlu olduk ki anlatamadım eşim bile bunu kim önerdiyse ve bunu yapmana kim seni ikna ettiyse Allah razı olsun dedi:))
Tabi bundan sonra biraz korkularım var acaba zeytinyağını bırakıpta yapabilecek miyim :) bundan sonrakiler için yine desteğini bekliyorum arkadaşım. Burası gerçekten bana derman oldu hepinize teşekkür ederim.Bu illet için ameliyat bile oldum ama her şey beyinde bitiyormuş onu anladım.Umarım herkes bir an önce kurtulur. Sadece şunu soyleyebilirim ki dayanılmayacak bir ağrı değil hatta hiç değil her şey beyinde bitiyo ben o dar zeytinyağına rağmen yine acıyacak hissindeydim girerken biraz acıdı gibi oldu sonra ölmücem ya dedim ve hepsini içime alabildim ve bunun huzuruyla eşimle sabaha kadar sarılarak uyumuşuz

canım merhaba sağolasın, sizin ve annemlerin dualarıyla güç buluyorum sabrım artıyor mutlaka.ne zamandır görüşemedik ilgilenemedim de seninle, çok mutlu oldum kurtulduğuna çok şükür başka sıkıntı vermesin Rabbim sana,bende korkmuştum acaba yağsız hiç olmayacak mı diye =) sonra ikincide ilk girişte yağı sürdüm sonra biraz duduktan sonra çıkardım p yi tekrar girişi denedim ama bu defa tekrar yağ sürmedim içinde ki yağ yetiyor dedim, p girdikten sonra çıkarmaktan korkma, eşim çıkarma şimdi zor olur derdi ben hayır alışmam gerekiyor derdim iyikide öyle olmuş çünkü ilkten daha kolay oluyor sonra ki girişlerde, sonra bakıyosun 3. de yağsız olacak diyosun yağdaki gibi hemen değil daha yavaş yavaş acıtmadan girmesini sağlıyosun zaten girdikçe ve sen kendini serbest bıraktıkça orası ıslanıyor rahatlıyor o zaman.bu arada ismin ilk sayfada yerini aldı :))

Son düzenleme:
burdan ulaşamazsan mail at birşekilde sorularını mutlaka paylaş benimle elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım. eşinden de senden de dualarınız için Allah razı olsun.

Kkadercim bebeğini ne zaman kaybettin ? şu an çok üzüldüm içim bi tuhaf oldu... Sana msj atıyorum iletilmiyor mu... Allahım sabır versin.

Kkadercim bebeğini ne zaman kaybettin ? şu an çok üzüldüm içim bi tuhaf oldu... Sana msj atıyorum iletilmiyor mu... Allahım sabır versin.

canım 2 hafta falan oldu sağolasın. senin msj ın bana hiç gelmiyor neden acaba ya özelden mi atıyosun msn den mail mi atıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…