canım sağol uyarın için ben yeni atlattim bi gün oldu şimdilik hiç bir sorun yok zaten içine çok sürmuyoruz nohut tanesi kadar ayrıca doktorumda hiç bir yan etkisi yok demişti zaten biraz alışsin dahada kullanmam :)mertiii emlayi icine surmek zararli olabilir. ilaclarla ilgili soru sorulan bi site vardi cvp verenler dr veya eczaci, orda okumustum, vajililer icin cok kullanilan bir krem yuzeysel surulur icine surulmesi tehlikelidir falan yaziyordu.
Canim destegin icin sag ol .dorsilon aldim kas gevsetici olarak bir de onunla denicem yalniz esim bu yag isini sevdi bir de faydasi olursa super olacak .desteklerinizi eksik etmeyin.
1yil falan ugrastik bu dertle sonra arastirirken bu sekildede hamile kalindigini ogrendim. kremler kegel egzersizleri bi ise yaramadi gerci egzersizi duzenli yapamadim ama... artik herkes cocuk istiyodu bizden e bizde cok istiyoduk cok umutsuzdum yenemicem die bu sorunu karar verdim. afedersiniz esige b.salma yontemiyle hamile kaldim cok sukur bize herseyi unutturdu sipa :) az kaldi insallah dogsunda bu yontemi deniycem.
vajili hamileyim, insallah sezeryanla dogumumu yaptiktan sonra bu yontemi denicem. olurda burda yazamazsam bilki coook dua edicem sana
kkaderim yazdıkların bana ümit verdi doğrusu. bende 9 günlük evliyim günden güne geriye gidiyorum.başta p.... başını alabiliyorken şimdi onuda yapamıyorum. aşırı kasmaya başladım kendimi rahatlayamıyorum. şu zeytinyağını deneyelim bakalım inşallah faydasını görürüz.yoksa üzüntüden ölcem
kzlar bende vajılı hamıleydım ve oğlum dogdu 5 aylık suan 2 yılın sonunda dun gece z.yagı ıle denedik ve oldu sankı yavaş yavaş p..s gırdı zaten gırene kadar gırdıgınde acı kalmıyor evet kızlar cok mutluyum anlatamam sıze ağladım kocama sarılıp tabı gıtgel az olsada yınede ben yendım artık denıcez artık olucak gun gectıkce cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok dua eduyorum sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kkaderim canımm ALLAH SENDEN RAZI OLSUNSANA MİNNETTARIM ÇOOOK SAĞOL PAYLAŞTIĞIN BİLGİLER İÇİN KURTULDUM :124:BENDE ÇOK ŞÜKÜR BİR SAAT ÖNCE.. HEMEN SEVİNÇLE SANA YAZIYIM İSTEDİM:)) GEÇEN AKŞAM MİSAFİRİM VARDI HİÇBİŞEY YAPAMADIK AMA BUGÜN BAŞARDIK OMUZLARIMIZDAN KOCAMAN YÜK KALKTI EŞİMİN GÖZLERİNDE Kİ MUTLULUK HERŞEYE BEDELDİ..SIKINTIMIZ BİTTİ SARILDIK HEMEN BİRBİRİMİZE BİTTİ DEDİK ÖYLE Kİ girmkle kalmayıp eşim bşldı bileee:):132: SEN BANA DESTEK OLDUN SEN BANA GÜVEN VERDİN ALLAHDA SENİN HER SIKINTINI GİDERSİN RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH:)
BURDAN HALA BAŞARAMAYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM HİÇ PES ETMEYİN ZEYTİNYAĞI ÇOOK İŞE YARIYOR CANINIZ ÇOK ACIYOSA ECZANEDEN EMLA KREM ALIP İKİSİYLE AŞABİLİRSİNİZ İNANIN ZOR BİŞEY DEĞİLMİŞ HİÇ BİR ANLIK SADECE ŞİMDİ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜYORUM DEMİCEM NASİP BÖYLEYMİŞ AMA ÇOK GEÇ OLMADAN MUTLAKA AMA MUTLAKA BOSBOL ZEYTİNYAĞI VE UYUŞUP ÇOK ACI DUYMAMAK İÇİN EMLA KREM TAVSİYE EDİYORUM..KKADERİM'İN SÖYLEDİĞİ GİBİ BOL YAĞDAN HİÇ BİR SIKINTI OLMUYOMUŞ BİLAKİS SİZİ MUTLU SONA ULAŞTIRIYO..
KKADERİM CANIM SENİDE ÇOK ÖPÜYORUM TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SENDEN:119:İNŞALLAH SIRADA BEBİŞİMİZ OLUR:80:
Aylardir sayfayi uye olmadan takip ediyorum.nihayet uye olup kendi derdime care aramaya karsr verdim.okudukca umutlaniyorum.basaranlari gordukce.benim de 1 yil oldu esim artik doktora gidelim diyor bana 1 ay daha vermesini istedim bu 1 ay benim icin cok onemli lutfen yardim edin zeytin yagi ile egzersiz yapamam gibi geliyo korkuyorum yine olmicak diye
Arkadaslar tum sayfalari neredeyse okudum da pek cok arkadas yagi once es parmagina yada kendi parmagina surerek denemis ben dokunamiyorum ama p.nin degmesinden o kadar rahatsiz olmuyorum nedense parmak daha cok korkutuyor belki saçma ama böyle o yuzden dedigim gibi denesem olur mu ki
Merhaba Arkadaşım :)
Ilk önce tebrik ederim Vajinismusu kendiniz yendiginizve burda kendi yönteminizi paylaştığınız icin tşk ederim.. Ben eşimle ilişkiye girdigimde yarısı girdi ve hamile kaldim ama şimdi denemeye çalışıyorum ilişkiye girmek istiyorum eşimle ama kasıyorum kendimi ister istemez ama korkum yok.. dr ada gitmek istemiyorum tam vajinismus denilmez ama dogumdan korkum var biraz :/ acaba bebek yagi ile mi denesem sizin dediginizi?
Artik hayal kirikligina o kadar alistim ki(
benimde bu sorunum war banada yardım edin
Ben once kendime surdum sonra esime serce parmagi ile surmesini söyledi m yalnizparmakla iceri alamiyorum ben iceri alsam zaten sorun kalmicak sonra p ye surduk acaba ax mi surduk altima yastik aldim ki yukseleyim ama olmadi maalesef
kkaderim yazdıkların bana ümit verdi doğrusu. bende 9 günlük evliyim günden güne geriye gidiyorum.başta p.... başını alabiliyorken şimdi onuda yapamıyorum. aşırı kasmaya başladım kendimi rahatlayamıyorum. şu zeytinyağını deneyelim bakalım inşallah faydasını görürüz.yoksa üzüntüden ölcem
Belki faydası olur