vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

afedersin esiğe boşalma yöntemi nedir anlayamadım??...çocuk isteyen bir vajinismuslu olarak merak ettim...aydınlatırsan sevinirim..özelden msg atmak istedim ama yeni üye olduğumdan izin vermedi sistem.

kzlar bende vajılı hamıleydım ve oğlum dogdu 5 aylık suan 2 yılın sonunda dun gece z.yagı ıle denedik ve oldu sankı yavaş yavaş p..s gırdı zaten gırene kadar gırdıgınde acı kalmıyor evet kızlar cok mutluyum anlatamam sıze ağladım kocama sarılıp tabı gıtgel az olsada yınede ben yendım artık denıcez artık olucak gun gectıkce cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok dua eduyorum sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

afedersin esiğe boşalma yöntemi nedir anlayamadım??...çocuk isteyen bir vajinismuslu olarak merak ettim...aydınlatırsan sevinirim..özelden msg atmak istedim ama yeni üye olduğumdan izin vermedi sistem.

burada anlatmak banada zor geliyo, canim formda en altta deneme tahtasi die bi yer var orda herhangi bi konuya girip bisiler yaz msj hakkin dolsun, ben oyle yapiyorum simdi sende doldur ki msjlari okuyabilesin. 100 e ulasinca galiba msj hakkin oluyo. sana msj atarim. olur mu?

ayyyy çok sevindim valla inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım, olurda siteye giremezsem yarın aklım burda olacak, Allah yardımcın olsun inşallah yarın kurtulmuş olursun bu sıkıntıdan.

kkaderim canımm ALLAH SENDEN RAZI OLSUNSANA MİNNETTARIM ÇOOOK SAĞOL PAYLAŞTIĞIN BİLGİLER İÇİN KURTULDUM :124:BENDE ÇOK ŞÜKÜR BİR SAAT ÖNCE.. HEMEN SEVİNÇLE SANA YAZIYIM İSTEDİM:)) GEÇEN AKŞAM MİSAFİRİM VARDI HİÇBİŞEY YAPAMADIK AMA BUGÜN BAŞARDIK OMUZLARIMIZDAN KOCAMAN YÜK KALKTI EŞİMİN GÖZLERİNDE Kİ MUTLULUK HERŞEYE BEDELDİ..SIKINTIMIZ BİTTİ SARILDIK HEMEN BİRBİRİMİZE BİTTİ DEDİK ÖYLE Kİ girmkle kalmayıp eşim bşldı bileee:):132: SEN BANA DESTEK OLDUN SEN BANA GÜVEN VERDİN ALLAHDA SENİN HER SIKINTINI GİDERSİN RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH:)
BURDAN HALA BAŞARAMAYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM HİÇ PES ETMEYİN ZEYTİNYAĞI ÇOOK İŞE YARIYOR CANINIZ ÇOK ACIYOSA ECZANEDEN EMLA KREM ALIP İKİSİYLE AŞABİLİRSİNİZ İNANIN ZOR BİŞEY DEĞİLMİŞ HİÇ BİR ANLIK SADECE ŞİMDİ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜYORUM DEMİCEM NASİP BÖYLEYMİŞ AMA ÇOK GEÇ OLMADAN MUTLAKA AMA MUTLAKA BOSBOL ZEYTİNYAĞI VE UYUŞUP ÇOK ACI DUYMAMAK İÇİN EMLA KREM TAVSİYE EDİYORUM..KKADERİM'İN SÖYLEDİĞİ GİBİ BOL YAĞDAN HİÇ BİR SIKINTI OLMUYOMUŞ BİLAKİS SİZİ MUTLU SONA ULAŞTIRIYO..
KKADERİM CANIM SENİDE ÇOK ÖPÜYORUM TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SENDEN:119:İNŞALLAH SIRADA BEBİŞİMİZ OLUR:80:

Aylardir sayfayi uye olmadan takip ediyorum.nihayet uye olup kendi derdime care aramaya karsr verdim.okudukca umutlaniyorum.basaranlari gordukce.benim de 1 yil oldu esim artik doktora gidelim diyor bana 1 ay daha vermesini istedim bu 1 ay benim icin cok onemli lutfen yardim edin zeytin yagi ile egzersiz yapamam gibi geliyo korkuyorum yine olmicak diye

Hayır canım kesinlikle erteleme artık bir ay çok uzun bir zaman kendinize yazık etmeyin artık hiç zor değil inan bana bak bir yıl olmuş kaçma korkularinin üzerine git bende senin gibiydim kendi parmağımi alamadım ama eş parmağı cook kolay canın yanacaktir biraz illaki eczaneden emla krem al biraz sür uyussun sonra bol zeytinyagi sonra oldu bitti:) doktora gitmenide tavsiye ederim bir hastaneye yada imkanin varsa özel bir jinekolojuzmanina görünmelisin ki onun ağzından hiç bir problem olmadığını vajina yolunun normal olduğunu duyman seni dahada rahatlatacaktir tatlım Allah yardımcin olsun daha fazla zulüm etmeyin kendinize sakın erteleme ankaradaysan sana doktor ismide verebilirim

Mesajima dondugun icin öncelikle çok teşekkür ederim merti .bu hafta denemek istiyorum .artik cok üzülüyorum kafam surekli bu konuda her saniye dua ediyorum. Kurtulayim bu dertten diye kurtulanlara o kadar ozeniyorum ki.sormak istedigim bir sey var emla krem gercekten uyusturuyor mu yani oranin uyustugunu hissediyormusun bir de uyusukluk uzun suruyor mu.krem etkisini gosterdikten sonrami yag suruyoruz bir de son soru sen kac deneme de bbaşardı n cunku denemelerde insani yildiriyor.ilgin icin cok tesekkur ederim simdiden

Arkadaslar tum sayfalari neredeyse okudum da pek cok arkadas yagi once es parmagina yada kendi parmagina surerek denemis ben dokunamiyorum ama p.nin degmesinden o kadar rahatsiz olmuyorum nedense parmak daha cok korkutuyor belki saçma ama böyle o yuzden dedigim gibi denesem olur mu ki

Ne demek tatlım her zaman yardımci olurum çünkü bu durumu yaşayan bilir.. Emla krem olmasa kesinlikle yapamazdim bu bir 75 günlük evliyim çok denedik çok arastirdik çözüm emla ve zeytinyagi .. Benim ilişkiye girememe sebebim çok acidigi için kasılip geri kaçmam.. Parmak bende yapamadim asla asla ama emlayı alıp tam giriş yerine sürünce orası uyustu 3 4 dk bekle eşin o esnada parmağını bol yağa batırsin ve içine itsin tabi sende cesur ol içi yaglandiktan sonra parmağını tekrar yağa batirsin parmağının ucuna kremi sürsün yine içine itsin maksat içininde uyusması bu arada çok değil nohut kadar sürsün etkisi uzun sürmuyo on dk falan tabi az sürdüğümüz için ben iki demede başardım tatlım ilk parmak sonra penis ve oldu bitti canın aciyacaktir biraz ama çok normal sana doktorumun bana söylediklerini söylüyorum penis girerken mutlaka açır sünnetli kısmı açıtir sonra kesinlikte acı yok evet gerçektende öyle hiç acı yok bu arada eşin parmak denedikten sonra penisinide bolca yağlasin cesaretli ol on saniye sonra bitti gitti:)

Denicem inşallah olur buraya mutluluk haberim i ve dualarimi yazmak istiyorum .yendigi halde buraya girip yardimci olmaya calisan herkese teşekkürler.bunu da basaramazsam artik kendimden nefret edicem lutfen dua edin bu is olsun merti seni cok tebrik ediyorum 75 gun olmus evleneli ve basarmisin allah mutlulugunu daim etsin

Sen de sağol canım güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum sana ama artık erteleme:)

Bir arkadas yere cokup aynayla vajinaya bakmayı onermis.denedim dokunamzken parmagimla acmayi denedim biraz ayrintili anlaticam ama lutfen kusura bakmayin yardima ihtiyacim var .genis dudaklarin ardindan ikinanarak genisletmeyi denedim bir yandan parmagimi degdirdim ancak etli ve tirtikli bir yapi var icerde bu normal mi orasi asilip nasil girecek fizyolojik bir sorun mu acsba korktum lutfen cevap yazin arkadaşlar

sevgili arkadaşların yaşadığı sıkıntıları okudukça gözlerim doluyor...kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum..bazımız bu sorunu çok şiddetli yaşıyoruz..ben bunlardan biriydim...attığım soğuk terler, kalbimin yerinden çıkacakmış gb çarpmaları, bağırmalarım geliyor aklıma(3 sene boyunca yaşadım bunları..ama egzersiz çok önemli bunu anladım..kızlık zarı korkum olduğu içinde doktora başvurdum ve ufak bir operasyonla bu iş çözüldü..sonra egzersize başlayabildim...önce beynimizin, içimize birşey girmesi olayını kabul etmesi gerekiyor..oofff kötü dönemlerdi...ama iyileşmek için yapmak zorundaydım...sonra hiç düşünmediğim bir anda eşimle birlikte olduk...anlamadım bile p...içimde olduğunu...evet ilk etapta zorlanıyorum..takii vaji..genişleyene kadar..ama sonra daha rahat oluyor...bunları anlattım, çünkü sizlerle aynı sonu yaşamış birisinin hangi noktalardan buralara geldiğini bilin istedim...belki diğer kadınlar kadar rahat olamayacağım ilşkide, ama bu noktalara gelmek bizler için deyim yerindeyse bir mucize....mucizelere inanın arkadaşlar..Allah yardımızcımız olsun, her daim...

küçücük bir giriş olduğu için, devamında sanki bir şey yok gb geliyor insana:))ama öyle değil işte..jinekolojik muayene oldun mu, bilemiyorum..ama sana önerim öncelikle muayene olman..her şeyin yolunda olup olmadığını bilmelisin öncelikle...

Okadar korkagim ki muayeneden bile korkuyorum ama artik son noktadayim istanbulda iyi guvenilir halden anlayan bir doktor arastiriyorum gidicem burdaki arkadaslarin tavsiyelri de olmazsa gidicem doktora

Merhaba Arkadaşım :)
Ilk önce tebrik ederim Vajinismusu kendiniz yendiginizve burda kendi yönteminizi paylaştığınız icin tşk ederim.. Ben eşimle ilişkiye girdigimde yarısı girdi ve hamile kaldim ama şimdi denemeye çalışıyorum ilişkiye girmek istiyorum eşimle ama kasıyorum kendimi ister istemez ama korkum yok.. dr ada gitmek istemiyorum tam vajinismus denilmez ama dogumdan korkum var biraz :/ acaba bebek yagi ile mi denesem sizin dediginizi?

Canim destegin icin sag ol .dorsilon aldim kas gevsetici olarak bir de onunla denicem yalniz esim bu yag isini sevdi bir de faydasi olursa super olacak .desteklerinizi eksik etmeyin.

mertiii emlayi icine surmek zararli olabilir. ilaclarla ilgili soru sorulan bi site vardi cvp verenler dr veya eczaci, orda okumustum, vajililer icin cok kullanilan bir krem yuzeysel surulur icine surulmesi tehlikelidir falan yaziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…