vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

mertiii emlayi icine surmek zararli olabilir. ilaclarla ilgili soru sorulan bi site vardi cvp verenler dr veya eczaci, orda okumustum, vajililer icin cok kullanilan bir krem yuzeysel surulur icine surulmesi tehlikelidir falan yaziyordu.
canım sağol uyarın için ben yeni atlattim bi gün oldu şimdilik hiç bir sorun yok zaten içine çok sürmuyoruz nohut tanesi kadar ayrıca doktorumda hiç bir yan etkisi yok demişti zaten biraz alışsin dahada kullanmam :)

Canim destegin icin sag ol .dorsilon aldim kas gevsetici olarak bir de onunla denicem yalniz esim bu yag isini sevdi bir de faydasi olursa super olacak .desteklerinizi eksik etmeyin.

Dualarım seninle canım:) sende çok gayret et lütfen sık dişini yapacak bişey yok:)

1yil falan ugrastik bu dertle sonra arastirirken bu sekildede hamile kalindigini ogrendim. kremler kegel egzersizleri bi ise yaramadi gerci egzersizi duzenli yapamadim ama... artik herkes cocuk istiyodu bizden e bizde cok istiyoduk cok umutsuzdum yenemicem die bu sorunu karar verdim. afedersiniz esige b.salma yontemiyle hamile kaldim cok sukur bize herseyi unutturdu sipa :) az kaldi insallah dogsunda bu yontemi deniycem.

hangi yöntem canım ? Eşiğe b. salma nedir.

vajili hamileyim, insallah sezeryanla dogumumu yaptiktan sonra bu yontemi denicem. olurda burda yazamazsam bilki coook dua edicem sana

canım inşallah Rabbim sağsalim bebeğini dünyaya getirmek büyütmek nasip etsin sen o zamana geldiğinde mutlaka haber ver elimizden geleni yaparız denemeye karar verdiğinde lütfen haberimiz olsun. Allaha emanet ol.

kkaderim yazdıkların bana ümit verdi doğrusu. bende 9 günlük evliyim günden güne geriye gidiyorum.başta p.... başını alabiliyorken şimdi onuda yapamıyorum. aşırı kasmaya başladım kendimi rahatlayamıyorum. şu zeytinyağını deneyelim bakalım inşallah faydasını görürüz.yoksa üzüntüden ölcem:KK14::KK14::KK14:

canım geçmiş olsun aslında öyle şanslısın ki daha çok yeni evlisin ve bizim gibi korkuların seni yönetmeye başlamadan kurtulman için elimden geleni yapıcam inşallah,eğer ki söylediklerimi denersen ilk günde aşarsın ikinci günde de tam anlamıyla korkularını aşıp yağsız denemeye devam edersin inşallah.

kzlar bende vajılı hamıleydım ve oğlum dogdu 5 aylık suan 2 yılın sonunda dun gece z.yagı ıle denedik ve oldu sankı yavaş yavaş p..s gırdı zaten gırene kadar gırdıgınde acı kalmıyor evet kızlar cok mutluyum anlatamam sıze ağladım kocama sarılıp tabı gıtgel az olsada yınede ben yendım artık denıcez artık olucak gun gectıkce cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok dua eduyorum sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canım benim çok sevindim yağı vajina içine iyice sürersen uyuşturmaya gerek kalmadan hiçbir acı hissetmeden p girişini sağlarsın, yavruna da hayırlı uzun ömürler versin Allah. dua et bizede hayırlısıyla nasip etsin Rabbim, bebeğim vardı benim malesef kaybettim kalbi durduğu için hamilelik sonlandı.dualarını esirgeme Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.

kkaderim canımm ALLAH SENDEN RAZI OLSUN:KK9::KK16:SANA MİNNETTARIM ÇOOOK SAĞOL PAYLAŞTIĞIN BİLGİLER İÇİN KURTULDUM :124:BENDE ÇOK ŞÜKÜR BİR SAAT ÖNCE.. HEMEN SEVİNÇLE SANA YAZIYIM İSTEDİM:)) GEÇEN AKŞAM MİSAFİRİM VARDI HİÇBİŞEY YAPAMADIK AMA BUGÜN BAŞARDIK OMUZLARIMIZDAN KOCAMAN YÜK KALKTI EŞİMİN GÖZLERİNDE Kİ MUTLULUK HERŞEYE BEDELDİ..SIKINTIMIZ BİTTİ:KK70: SARILDIK HEMEN BİRBİRİMİZE BİTTİ DEDİK ÖYLE Kİ girmkle kalmayıp eşim bşldı bileee:):132::KK17: SEN BANA DESTEK OLDUN SEN BANA GÜVEN VERDİN ALLAHDA SENİN HER SIKINTINI GİDERSİN RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH:)
BURDAN HALA BAŞARAMAYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM HİÇ PES ETMEYİN ZEYTİNYAĞI ÇOOK İŞE YARIYOR CANINIZ ÇOK ACIYOSA ECZANEDEN EMLA KREM ALIP İKİSİYLE AŞABİLİRSİNİZ İNANIN ZOR BİŞEY DEĞİLMİŞ HİÇ BİR ANLIK SADECE ŞİMDİ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜYORUM DEMİCEM NASİP BÖYLEYMİŞ AMA ÇOK GEÇ OLMADAN MUTLAKA AMA MUTLAKA BOSBOL ZEYTİNYAĞI VE UYUŞUP ÇOK ACI DUYMAMAK İÇİN EMLA KREM TAVSİYE EDİYORUM..KKADERİM'İN SÖYLEDİĞİ GİBİ BOL YAĞDAN HİÇ BİR SIKINTI OLMUYOMUŞ BİLAKİS SİZİ MUTLU SONA ULAŞTIRIYO..
KKADERİM CANIM SENİDE ÇOK ÖPÜYORUM TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SENDEN:119:İNŞALLAH SIRADA BEBİŞİMİZ OLUR:KK49::80:

ohh çok sevindim şükürler olsun bir arkadaşım daha kurtuldu bu sıkıntıdan. canım bu arada yağı vajina içine iyice eşin sürerse, eş parmağında ki amaç o zaten daha rahat oluyor. eşin iyice yağlasın başka şeye inan ihtiyaç duymazsın kas gevşetici falan gereksiz ama sen öyle rahat ediyosan sen bilirsin tabi.yağı bol bol sonuna kadar parmağını girdirerek sürerse eşin ve kendine de yağ sürerse yavaş yavaşda ıkınarak itersen hiç acı hissetmezsin. inşallah isteyen herkese sağlıklı akıllı yavrular versin Rabbim beni de dualarında hatırlar mısın? :KK17: Allaha emanet ol canım bende seni öptm

Aylardir sayfayi uye olmadan takip ediyorum.nihayet uye olup kendi derdime care aramaya karsr verdim.okudukca umutlaniyorum.basaranlari gordukce.benim de 1 yil oldu esim artik doktora gidelim diyor bana 1 ay daha vermesini istedim bu 1 ay benim icin cok onemli lutfen yardim edin zeytin yagi ile egzersiz yapamam gibi geliyo korkuyorum yine olmicak diye

aramıza hoş geldin canım inşallah geçmiş olacak biraz çabalamak lazım kararlı ol, korksanda kararlı ol, pes etme yeter ki, ha olduğunda korkulacak birşey olmadığını da göreceksin tabi.zeytinyağıyla egzersiz değil tatlım aslında eş parmağıyla yağı sonuna kadar vajina içine sürmek amaç, ne kadar iyi yağlanırsa acıyı hissetmeden bir kerede kurtulursun inşallah.

Arkadaslar tum sayfalari neredeyse okudum da pek cok arkadas yagi once es parmagina yada kendi parmagina surerek denemis ben dokunamiyorum ama p.nin degmesinden o kadar rahatsiz olmuyorum nedense parmak daha cok korkutuyor belki saçma ama böyle o yuzden dedigim gibi denesem olur mu ki

canım eş parmağında ki amaç söylediğim gibi vajinanın sonuna kadar ulaşabildiğimiz yere kadar yağlamak, bende kendi parmağımı hiç vajina içine girdiremedim, eş parmağınada korksamda izin verdim, eşin parmağını girdirmeye çalışırken afedersin, ıkınırsan takıldığın kendini kastığın zamanlar derin nefes al ve büyük abdestini yapar gibi ıkın.

Merhaba Arkadaşım :)
Ilk önce tebrik ederim Vajinismusu kendiniz yendiginizve burda kendi yönteminizi paylaştığınız icin tşk ederim.. Ben eşimle ilişkiye girdigimde yarısı girdi ve hamile kaldim ama şimdi denemeye çalışıyorum ilişkiye girmek istiyorum eşimle ama kasıyorum kendimi ister istemez ama korkum yok.. dr ada gitmek istemiyorum tam vajinismus denilmez ama dogumdan korkum var biraz :/ acaba bebek yagi ile mi denesem sizin dediginizi?

canım şuan hamileysen tabi bu konu biraz daha hassas lütfen dr una danışmadan hiçbirşey sürme vajina içine, eğer ki doğum yaptım deseydin sana hiç tereddüt etmeden yöntemimizi kullan derdim ama hamilelik farklı bir durum belki hiçbir zararı olmaz ama zeytinyağı da olsa başka birşey de olsa, olacak vardır olumsuz birşey olur Allah korusun ben hiçbirşekilde yaşamanızı istemem, hele ki sebep olmayı hiç istemem.hamileyken bende korkuyordum doğum yapmaktan gerçi nasip olmadı, kısmet değilmiş ama Allah kaldıramayacağın yük vermez inan biz gözümüzde büyütüyoruz, o zamana gel hayırlısıyla Allah sabrınıda kolaylığını da verir hiç takma bunları kafana.hamileliğin riskli falan değildir inşallah ilk 3 son 3 ay eşinle beraberliğide yasaklıyor dr lar lütfen herşeyi ayrıntılarıyla sor dr una.

Artik hayal kirikligina o kadar alistim ki :KK43:(

canım nasıl denedin nerde eksikler var görmemiz lazım denediğinde neler yaptın ayrıntılı anlat ki hatayı yada aksaklığı bulalım yada yeni birşeyler önermeye çalışalım, muhtemelen yönde sorun olmuştur yada yeterince uğraşmadan pes etmişsindir diye düşünüyorum, herşeyi aynen yaptım olmadı dersen de yönde sorun vardır diye düşünüyorum sen herşeyi ayrıntılı yazarsan inşallah birdaha ki sefere aşmış olursun.

benimde bu sorunum war banada yardım edin:KK50:

geçmiş olsun arkadaşım ilk sayfayı okuyun önce sonrada dilersen mail adresi verip burda soramadığınız çekindiğiniz sorularınız olursa, pozisyonla alakalı falan burda çekiniyoruz açıkça yazmaya orda rahatça yazabiliriz, msn adresimi özelden yazıyorum eklerseniz lütfen sitedeki isminizi yazın ki karışıklık olmasın.

siz bana gönderin lütfen ben bugun uye oldugum için ozel mesaj atamıyorum:KK43:

Ben once kendime surdum sonra esime serce parmagi ile surmesini söyledi m yalnizparmakla iceri alamiyorum ben iceri alsam zaten sorun kalmicak sonra p ye surduk acaba ax mi surduk altima yastik aldim ki yukseleyim ama olmadi maalesef

Ben once kendime surdum sonra esime serce parmagi ile surmesini söyledi m yalnizparmakla iceri alamiyorum ben iceri alsam zaten sorun kalmicak sonra p ye surduk acaba ax mi surduk altima yastik aldim ki yukseleyim ama olmadi maalesef

canım vajina içine eşinin sürmesini tavsiye ediyorum kendi kendine güzelce yağlayacağına inanıyosan bilmem ama eş parmağını normalde bende alamazdım ama sırt üstü uzanıp eşin yağ sürerken büyük abdestini yapar gibi afedersin ıkınırsan giriş kolaylaşır ve her takıldığın gitmediği yerde uzun uzun ıkın nefes al ver, ilkte girerken hissediyosun bişey girdiğini ama acımıyor ikincide eşin parmağını çıkarıp yağa batırıp tekrar girdirmeye çalıştığında girdiğini nerdeyse hissetmiyosun bile ama eşinin orta parmağı tavsiyem çünkü vajinanın en uzak noktasını yağlasın diye, bu arada sen altta değil üstte yenmeyi dene altta bacaklarını kasarsın kapatırsın ama üstte o ihtimalin yok, başta üst ürkütücü gelsede alsında avantajlarını görüyosun birkere bacakların yorulmuyor ayrıca kontrol sende olduğundan korkun az oluyor ve bacaklarını kapatma şansın yok :) özel msj yolluyorum hemen.

kkaderim yazdıkların bana ümit verdi doğrusu. bende 9 günlük evliyim günden güne geriye gidiyorum.başta p.... başını alabiliyorken şimdi onuda yapamıyorum. aşırı kasmaya başladım kendimi rahatlayamıyorum. şu zeytinyağını deneyelim bakalım inşallah faydasını görürüz.yoksa üzüntüden ölcem:KK14::KK14::KK14:

canım özel msj ına cevap yazdım ama msj kutun doluymuş :KK43: onları siler misin?

X