umut oldun demişsin ama hamilesin nasıl yani anlamadımyanlış anlama benim zar yırtıldı ama gerisi gelmiyor.bende bazen böyle de hamile kalıırmı denesemmi diyorum sonra vazgeçiyorum oyüzden sordum
canim iyi yinede senin zar da gitmis, zaten korkumuzda onun acimasindan kaynaklaniyo ve bu hallere dusuyoz. benim zarda duruyo 8 ayim bitiyo Allahin izniyle az kaldi doguma. bu sekildede hamile kalinir istiyosan ve bazi seyleri goze alabiliyosan Allahin izniyle rahatlikla olur. zar,kas hic biri engel degil :)
Canım emla krem denedn mi?
emlayi yuzeysel olarak denedim. icine zararli die yazinca sitede,surmedim. o yuzden pek bi fayda gormedim emladan.
Merhaba arkadaslar benim de dort aylik bir oglum var, vajiyi ben de yenmek istiyorum, bana da yardimci olun.
inşallah canım sana düşen sadece ısrarla denemek hemen pes etmeden, bol ıkınarak , zeytinyağ sürerek inşallah sende kurtulursun sende inan.Allah cesaret versin hepinize ve inşallah bugün yarın başarın.
Doktora gitmeden bu is olsun istiyorum ikinci kez deneyemedim fırsatı olmadı inşallah bu hafta sonu denicem yine biliyorum doktora sihirli değnek ile dokunmayacak belki benzer yol izlicek ama son çare gidicem inşallah bu denem de olur
Olmuyor yapamiyorum 1cm bile yol alamiyorum kkaderim söylediklerini denemeye calistim ama söylediğin oturma şeklini beceremedim korktum
bende ılk evlendıgımde vajınusmusu zeytın yagı kullanarak asmıstım cok 3ay sonra umarım herkez bu sıkıntılı durumu kolaylıkla aşar
uzun zaman olduysa belki hatırlamıyorsunuzdur ama belli bir yöntem kullnadınız mı belki arkadaşlara yardımcı olur, anlatırsanız.sizde mi tesadüf denediniz yoksa birisi mi söylemişti.
Bı arkadasımdan duymustum zeytın yagı sur bıkerelık sal kendını canın nekadar yanarsa yansın katlan demıstı bende denedım ve basardık.
emlayi yuzeysel olarak denedim. icine zararli die yazinca sitede,surmedim. o yuzden pek bi fayda gormedim emladan.
Ben içinede surdüm bi yan etkisi olmadı canım hemde 3 4 kez ama bunyeden bunyeye değişiklik gösterir mi bilemiyorum
evet kızlar gerçekten ıse yarıyor bende 1 hafta once ılk denemeyı yaptık oldu yıne denıcez 1 hafta gectı ama ınsalah ılk zamankı gıbı olmamıştır gırene kadar zaten gırınce acımıyor da ah ahhh yıne denıcezzzzzzzzzz
korkma canım bir kere olunca zaten beyin ikna oluyor yavaş yavaş zorlamadan deneyin olur Allahın izniyle.