vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

özelden çok attım... Allahım sabır versin gülüm. Allahım inşalllah güle güle sağlıkla kucağına bir bebek verir.
amin canım Allah razı olsun cümle isteyene nasip etsin Rabbim.bu arada valla gelse mutlaka cvp yazarım biliyosun. acaba senin msj kutun mu dolu, dur ben sana yollamayı bir deneyim bakalım.

Okurken gözlerim doluyor. Rabbim bana da nasip eder ins.kkaderim allah razi olsun ayrıntılı mesajı n icin.cok guzel anlatmissin da ben umarim bu parmak olayini hallederim .her gun buraya girip yazılanları okumadan rahat edemiyorum.allah hepimizin yardimci si olsun .
.

Kızlaar ben yapabildimse herkes yapar o kadar söylüyorum :) 3 sabahtir işime nasıl mutlu huzurlu gidiyorum nasıl tatlı uyanıyorum anlatamam o yük beni mahvetmiş evlenmisim ama yarım yamalak gün geçirmişim şimdi anlıyorum ve acisini çıkartıyorum lütfen bu zulmü ne kendinize ne eşinize yaşatmaya devam etmeyin lütfen hiç zor değil hiç hemde yeter ki kkaderimin ilk sayfada yazdiklari talimatlari bir bir uygulayin caniniz benim. Gibi çok tatlıysa emla krem size çok yardımci olacaktir sevgiler hepinize..:)
mutluluğun daim olsun ins.sayfaya girip moral vermeye devam edin rica ediyorum

Okurken gözlerim doluyor. Rabbim bana da nasip eder ins.kkaderim allah razi olsun ayrıntılı mesajı n icin.cok guzel anlatmissin da ben umarim bu parmak olayini hallederim .her gun buraya girip yazılanları okumadan rahat edemiyorum.allah hepimizin yardimci si olsun .
.

canım bende sen gibiydim okudukça burdakileri rahatlıyordum ve güç geliyordu neyse ki dün gece ben kurtuldum umarım sen de bir an önce kurtulursun neredeyse 1.5 yılımı yedi ama geriye bakmamak gerekiyor lütfen sen de burda yazılanları birebir uygula ve kkaderim e mutlaka her şeyi çekinmeden sor sağolsun çok yardımcı oluyor

canım bende sen gibiydim okudukça burdakileri rahatlıyordum ve güç geliyordu neyse ki dün gece ben kurtuldum umarım sen de bir an önce kurtulursun neredeyse 1.5 yılımı yedi ama geriye bakmamak gerekiyor lütfen sen de burda yazılanları birebir uygula ve kkaderim e mutlaka her şeyi çekinmeden sor sağolsun çok yardımcı oluyor
dedigin gibi okudukca umutlaniyorum ben niye basaramayayim diyorum inşallah

mutluluğun daim olsun ins.sayfaya girip moral vermeye devam edin rica ediyorum
Canım benim hiç sıkma canını elbet olacaktır hiç olmaz olur mu ben daha kötü durumdaydim neler yaşadıgimi Allah bilir seni çok iyi anlıyorum sen soylenilen ne varsa uygulamaya calis hatta kesin uygula lütfen.. mutlu sözlerini biran önce duyalım çok dua ediyorum sana arkadaşım zeytinyagi kesin çözüm sana düşen dişini birazcik sıkmalisin inan bana on saniye.. Rabbim hayirlisiyla biran önce yolları açsin seni ve eşini mutluluğa ulaştırsin ben inanıyorum sen basaracaksin ve eşinle çok güzel cinsel hayatıniz olacak Allah bu günleri hiç yasamamisa çevirsin seni ve bu sikintiyi yaşayan herkesi

.

inşallah canım sana düşen sadece ısrarla denemek hemen pes etmeden, bol ıkınarak , zeytinyağ sürerek inşallah sende kurtulursun sende inan.Allah cesaret versin hepinize ve inşallah bugün yarın başarın.

sizde sağolun canım elimden geldiğince yardımcı olurum Allahın izniyle.

cok cok tesekkur edrim, umut oldun bana, insallah dogumdan sonra denicem. drmla konustum 3 ay once falan cok moral verdi bana, cati muayenesini denerim kaslarin izin verirse normal dogum yaparsan senin icin cok cok iyi olur dedi, ama ben hem cati muayenesini yapamam, hemde Allah muhafaza olurda, istem disi zaten bu kaslar, kendimi kasarsam bu sacma sey yuzunden bebegime bisi olursa die cok korkuyorum. o yuzden sezeryan istedim. Allahin izniyle hepimiz kutulacaz bu agir yukten kafaya koydum :KK66:

umut oldun demişsin ama hamilesin nasıl yani anlamadım :KK43: yanlış anlama benim zar yırtıldı ama gerisi gelmiyor.bende bazen böyle de hamile kalıırmı denesemmi diyorum sonra vazgeçiyorum oyüzden sordum

Ben de 2 gündür senin önerinle zeytinyağını kullanıyorum. Çok faydalı oldu. Üstte çok fazla yapamıyorum ama popo altına yastık alarak dün gece denedim daha rahat ve kolay oldu. Arkadaşlara da tavsiyem z.yağı ile denemek ben de kendi parmaklarımla egzersiz yapamadım...

poponun altına yastık koydun yüzüstümü yattın sırt üstümü canım çok özür dilerim özeldir belki ama bende bi umut çünkü ben üstte yapamadım daha kötü oluyorum:KK43:

poponun altına yastık koydun yüzüstümü yattın sırt üstümü canım çok özür dilerim özeldir belki ama bende bi umut çünkü ben üstte yapamadım daha kötü oluyorum:KK43:

benimki saçma bi soru olmuş popo altında olduğuna göre sırt üstü yattın :)) benim kendimi psikolojik olarak en rahat hissettiğim durum ama olmuyor kayıyor yastık kaymasınımı engelliyor ?böyleyse çok sevinicem.deneme yanılmadan bunaldım sormak istedim.

X