vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

özelden çok attım... Allahım sabır versin gülüm. Allahım inşalllah güle güle sağlıkla kucağına bir bebek verir.
amin canım Allah razı olsun cümle isteyene nasip etsin Rabbim.bu arada valla gelse mutlaka cvp yazarım biliyosun. acaba senin msj kutun mu dolu, dur ben sana yollamayı bir deneyim bakalım.

Okurken gözlerim doluyor. Rabbim bana da nasip eder ins.kkaderim allah razi olsun ayrıntılı mesajı n icin.cok guzel anlatmissin da ben umarim bu parmak olayini hallederim .her gun buraya girip yazılanları okumadan rahat edemiyorum.allah hepimizin yardimci si olsun .
.

mutluluğun daim olsun ins.sayfaya girip moral vermeye devam edin rica ediyorum

canım bende sen gibiydim okudukça burdakileri rahatlıyordum ve güç geliyordu neyse ki dün gece ben kurtuldum umarım sen de bir an önce kurtulursun neredeyse 1.5 yılımı yedi ama geriye bakmamak gerekiyor lütfen sen de burda yazılanları birebir uygula ve kkaderim e mutlaka her şeyi çekinmeden sor sağolsun çok yardımcı oluyor

dedigin gibi okudukca umutlaniyorum ben niye basaramayayim diyorum inşallah

mutluluğun daim olsun ins.sayfaya girip moral vermeye devam edin rica ediyorum
Canım benim hiç sıkma canını elbet olacaktır hiç olmaz olur mu ben daha kötü durumdaydim neler yaşadıgimi Allah bilir seni çok iyi anlıyorum sen soylenilen ne varsa uygulamaya calis hatta kesin uygula lütfen.. mutlu sözlerini biran önce duyalım çok dua ediyorum sana arkadaşım zeytinyagi kesin çözüm sana düşen dişini birazcik sıkmalisin inan bana on saniye.. Rabbim hayirlisiyla biran önce yolları açsin seni ve eşini mutluluğa ulaştırsin ben inanıyorum sen basaracaksin ve eşinle çok güzel cinsel hayatıniz olacak Allah bu günleri hiç yasamamisa çevirsin seni ve bu sikintiyi yaşayan herkesi

inşallah canım sana düşen sadece ısrarla denemek hemen pes etmeden, bol ıkınarak , zeytinyağ sürerek inşallah sende kurtulursun sende inan.Allah cesaret versin hepinize ve inşallah bugün yarın başarın.

sizde sağolun canım elimden geldiğince yardımcı olurum Allahın izniyle.

umut oldun demişsin ama hamilesin nasıl yani anlamadım yanlış anlama benim zar yırtıldı ama gerisi gelmiyor.bende bazen böyle de hamile kalıırmı denesemmi diyorum sonra vazgeçiyorum oyüzden sordum

poponun altına yastık koydun yüzüstümü yattın sırt üstümü canım çok özür dilerim özeldir belki ama bende bi umut çünkü ben üstte yapamadım daha kötü oluyorum

poponun altına yastık koydun yüzüstümü yattın sırt üstümü canım çok özür dilerim özeldir belki ama bende bi umut çünkü ben üstte yapamadım daha kötü oluyorum

benimki saçma bi soru olmuş popo altında olduğuna göre sırt üstü yattın :)) benim kendimi psikolojik olarak en rahat hissettiğim durum ama olmuyor kayıyor yastık kaymasınımı engelliyor ?böyleyse çok sevinicem.deneme yanılmadan bunaldım sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…