iyiyim canım sen nasılsın?yumurtlama günlerin yaklaşıyo heyecan var mı?ben de regl oldum.zaten hep özel günlerde olurum sevgililer günümüz biraz eksik geçicek
topiğimiz hayırlı olsun,bol bebişli olsun...2 gün bakamıyordum nete ancak vakit buldum..daha bikaç sayfa okudum..gülcel sanırım aynı durumdayız.bende 2 çizgiyi silik görünce gittim kan testi yaptırdım ondada pozitif çıktı ama dr a gösteremedim sonucu..o yüzden hala emin değilim salıdan beri o kadar sabırsızım ki dr a gitmek için ama bi hafta bari geçsin diyorum kesecik oluşmamışsa diye.. alttan muayne olmak istemiyorum.inşallah bu salı gitcem dr a.buarada özel bi polikliniğe gidiyorum ama tam teşekküllü bi hastanede dr bulmam lazım anadolu yakasında önerebileceğiniz dr ve hastane var mı??
evett yaa Allahından bulsunnlarr bende şikayet etmediğime çok pişman olmuştumm valla eline ağzına sağlık kötülicen böle doktorları
tatlımmm senin bebegın varmıydı:)))))))))))))))
valla tatlım boş geçmiyoruz dün gecede yaptık :))) bugun sabah kalktım akıntım başlamış ya çatladı ya çatlıcak :)) devam bakalım hayırlısı olsun tatlım
inşallah tutar canım bi fasulyecik daha eklenir aramızahayırlısı neyse o olsun inşallah benim de yaş 28 insan daha bi acele ediyo yaş ilerleyince.bakalım kısmet artık bir kaç ay daha bekliyeyim de sonra biz de düşünüyoruz
evet tatlım benim hayırlı zamanda olur inş. cümlemizin ben hiç korunmadıgım için şimdiye kadar olma ihtimali yüksek dedi dr. bakalım kısmet artık:))) biz elimizden geleni yapıyoruz bu haftayı verimli değerlendiriyoruz bugun 14. günüm 28 günde bir regli oluyorum bugun çatlaması lazım bakalım dün ondan önceki gün yolladık askerleri:) kapışıyolardır içerde
evet tatlım benim hayırlı zamanda olur inş. cümlemizin ben hiç korunmadıgım için şimdiye kadar olma ihtimali yüksek dedi dr. bakalım kısmet artık:))) biz elimizden geleni yapıyoruz bu haftayı verimli değerlendiriyoruz bugun 14. günüm 28 günde bir regli oluyorum bugun çatlaması lazım bakalım dün ondan önceki gün yolladık askerleri:) kapışıyolardır içerde
ayy canım benim gecmiş olsun.
jelin ismi ne tatlım neye etkiliymiş kızz
bu arada başka sorun olmadıgına cok sevindim tatlım
şimdi sana sadece 1 tanecik miniminnacık sperm mi lazım kuzummm kıyamam sana
geçmiş olsun tatlım ayy ben de hiç su içmem ya bütün gün aklıma bile gelmez demekki vaji ondan da etkileniyomuş ne vaji varmış bizde de
geçmiş olsun tatlım aman bende cok az su içerdim ama simdi bebiş olursa diye içmeye başladım 1 haftadır .. jelin adı neymiş bizede ver gızzz:))) dün sorunsuz geçti gecem yeterli ıslaklık olunca p... girdiğini bile anlamadım :))))
şimcik içinde ne fırtınalar kopuyordur senin
bol bol dua edelim o zaman senin için canım gerisi duaya kalmış
ewet sadece minicik bi spermcik kaçması lazımmışkocişle naneliyiz bu aralar artık ısrar etmeyeceğim bebiş konusunda sıkıldım artık jeli bu gün alcam daha almadım dün gece 11e geliyodu hastaneden çıktık nöbetçi eczane arayamadık bu gün bi alıyımda hatim ederim uygularım bakalım nasıl olacak...hiç ilişki yasak falanda demedi hatun fitil verdi ondan sebep demekki
ben çok su içerdim bizim aşcı ablayı işten çıkardılar artık mutfağa uğramaz oldum...doktor vücuttaki su dengesinin çok önemli olduğunu çok su içmediğimiz zaman vucutta bakterilerin biriktiğini idrar yolu ile atılamadığını söyledi çok su içki hepsi süzülsün gitsin vücut mikrop toplayamasın dedi
sağol bebişim oyyyy oyyyy acaba sudanmı çok ıslandın anacım gerçekten bu kadar etkilimidir acabawalla kızım sen kesin bu ay hamilesin diyim ben sana
len yumurtla çatlayınca göndermek lazım deilmi alsın içine öncedenmi şey yapmalı anammmmmm ben hiç bi şe anlamıyom bu yumurta olayından kafam karıştıdün o kadar kötü oldum ki hastanede dr beklerken gerkes hamile gelen geçen çoluk çocuk yaşında kızlar bile hamile kimisi 2. çocuğuna hamile öyle baktım onlara benim duygusuz kocada hiç oralı bile deildi bu aralar çok kızıyorum kocişe
bende çatladıgı anda sanıyodum ama öle değilmiş oku bebişim yazıları. çatladıgı anı denk getirmek zorki oyüzden zati mantıken spermler 3 gün yaşıyorya çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyomus. hemen döllenmesi için önceden içerde sperm olması gerekiyormuş.
ama yıkanırken gitmezmi o sperm dururmuki orada ??? neyse artık bana çok uzak bunlar nasıl olsa spermleri içimde asla göremeyeceğim en azından 1 yıl daha :96:
ama yıkanırken gitmezmi o sperm dururmuki orada ??? neyse artık bana çok uzak bunlar nasıl olsa spermleri içimde asla göremeyeceğim en azından 1 yıl daha :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?