anacım ne kulak çubuğu kulak çubuğu olsa ben 10 tanesini sarıp alırdım içime kürek gibi bişey var artık neyse o aletin adı o vajiyi açtırıyorya öldüm öldüm dirildim bide kadın doktor olacak o gerizakalı hart diye sokmaya çalıştı hazırmısın hazırlan falan demeden neye uğradığımı şaşırdım siz napıyosunuz diye bağırdım oda bana dediki alış bunlara kadınsın hep yaptıracaksın dedi ilk jinekolojik muayenem olduğunu vajinusmus yaşadığımı anlattım size ilk seferde nasıl alışmamı bekliyorsunuz dedim gerildim zaten kazadan 10 gün sonra gitmiştik kafamdaki dikişleri aldırmaya ayakta duramıyodum kadın bunu yaptı yıktım hastaneyi halada hıncımı alamadım gördüğüm yerde paralayacam onu sizide korkutmak istemem teyzem smear yaptırdı anlamamış bile doktoru çok anlayışlıymış kaç defa hazırmısın diye sormuş yavaş yavaş itirmiş...80 tl muayene ücreti verdiğimemi yanayım beni deli etti onamı yanayım...doktor çok önemli ama bazı kadın doğumcular insan değil gibi geliyo bana artık vaji görmekten sıyırmışlar heralde halbuki önce mantar için gittiğim doktor erkekti ama çok anlayışlıydı bana çok güzel telkinlerde bulundu içimi rahatlattı...genç olmasaydı ona devam ederdimde kocişin nedense kıskançlık krizi tuttu
Evet o dr çok anlayışsızmış yaaa...sinir oldu şimdi,gerizekalı kadın...O sanırım biraz drun anlayışına bağlı ama genelde kadınlarda bir kıskançlık mıdır nedir?kadın drlar ya işlerini bilmiyorlar yada çok gaddarlar..Erkeler daha narin ve daha nazik yaklaşıyorlar sanki...ama o kişinin vicdanıylada alakalı sanırım..kimi bayan drlarda çok iyi yazıyordu forumda,bilemedim yani..Sanırım bir dr belirleyip hep o dra gitmek lazım..