Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar.. Kim var kim yok nasılsınız yeni hamisler var mıya da hamisliği düşünenler
![]()
günaydın tatlım benim akıntım başladı ama katı değil bugun 14. günüm . 12ve 13. günde yaptık bugun yarında yapıcaz. bakalım hayırlısı artıkın. hemende kalkmıyorum yarım saat yatıyorum bakalım hayırlısı.
Ben de aynen böyle yapmıştım 12.-13.-14.-15. günler yaptık sonra nadasa bıraktıkİnşAllah şubat sonu halaya dururuz güzelim
![]()
canım benim ya seni ilk defa bu kadar karamsar görüyorum sıkma canını senin koca da baya inatçıymış ama sen daha inatçısın gibi.ya da dediğin gibi oluruna bırak bakarsın bu sefer o ister sen naz yaparsın.erkeklerin çok üstüne gidince ters tepiyo sanki daha doğrusu bizde öyle oluyo genellikle.ben de kendi haline bırakıyorum.
tatlım vajinal duş enfesksiyona sebeb oluyor zati sen dışını yıkıyorsun şimdi yazılandaki gibi 2 dk. içinde gidiyor içeri zati. dısarı akan kısmı sıvı kısmıymış. tuvalete oturdugunda akıp gidiyo zati ... merak etme verimli günlerde yaptınmı sansın %30 yani az değil:))) ozmaan gelsin biz sana anlatırız ne yapman gerektiğini balım:))))
gel cnm gel sende mi vajiliydin ve yendin tatlım...bebiş varmı?
evet canım bende ondandım :) yendik çok şükür bebiş istiyoruz şimdide.. İnşallah bizde tadarız bu duyguyu
Ben de aynen böyle yapmıştım 12.-13.-14.-15. günler yaptık sonra nadasa bıraktıkİnşAllah şubat sonu halaya dururuz güzelim
![]()
inşallah tatlım senden akıntı geldimi birde adetin kaç günde bir oluyor ben 27-28 günde bir oluyor son 3 ay 28 günde bir olmuşum.
canım o akıntıyı ilk kez ocak ayında farkettim zaten önceden hiç bilgim yoktu.. Benim adetim düzenlidir aslında 28 günde bir olurum ama son adetimi 11 Ocakta olmam gerekirken 12 Ockta oldum ve o hesaplayıcıda adet döndüm 29 gün çıktı...
Adet siklusuna 28-29 gün diyelim kısaca.. Uzayan şeffaf akıntı ise yoğun bi şekilde tam hatırlamıyorum ama 13. günden sonra gelmeye başladı.. Zaten ovulasyondan 1-2 gün önceden gelirmiş.. 13.-14.-15. günlerde akıntı devam etti sonra normale döndü... 15. günden sonra da biz yapmadık
canım o akıntıyı ilk kez ocak ayında farkettim zaten önceden hiç bilgim yoktu.. Benim adetim düzenlidir aslında 28 günde bir olurum ama son adetimi 11 Ocakta olmam gerekirken 12 Ockta oldum ve o hesaplayıcıda adet döndüm 29 gün çıktı...
Adet siklusuna 28-29 gün diyelim kısaca.. Uzayan şeffaf akıntı ise yoğun bi şekilde tam hatırlamıyorum ama 13. günden sonra gelmeye başladı.. Zaten ovulasyondan 1-2 gün önceden gelirmiş.. 13.-14.-15. günlerde akıntı devam etti sonra normale döndü... 15. günden sonra da biz yapmadık
kuşum maşallah prof olmuşsun bu konularda![]()
e ne geldiyse basımıza cahillikten geldi şu vaji yani cinsel konudaki cahillikten bahsediyorum :))) onun için bu konularda arastırmacı gazeteci gibiyiz maşallah :))) önceden bende dikkat etmezdim akıntıya olunca aaa üşüttüm galiba derdim:)))
aminnn cnm hoşgeldin aramıza bu ay deneme yaptınmı? yumurtlama döneminde:)))
e ne geldiyse basımıza cahillikten geldi şu vaji yani cinsel konudaki cahillikten bahsediyorum :))) onun için bu konularda arastırmacı gazeteci gibiyiz maşallah :))) önceden bende dikkat etmezdim akıntıya olunca aaa üşüttüm galiba derdim:)))
sanırım şuan yımırtlıyorum :) akıntım var akşam kasıgım agrımıstı hafif :)) deneme yaptık ama önce yaptık sanırım :) tutarmı tutmaz mı artık Allah bilir.. çok kfam karıstı benim bu yumuırtalam dönemiyle ilgili ya.. Aslında yapacagımzı zamanı tam kestiremedik galiba.. çok istiyorum inşallah bu ay olur hemen.. :)
tatlım adetinin 1. günü saymaya başla 10. günden itibaren 16. güne kadar ilişkiye gir 1 kere girersen ihtimal düşer yani devam et.ok. kaç günde bir regl oluıyosun. bugun kaçıncı gündesin?
canım, 28 günde bir olurdum cok düzenli.. ama gecen ay 5 gün gecikti 32.günde oldum hesaplarım şaştı.. adet bitiminden bi kaç gün sonra gün aşırı 2 kez oldu.. bugünde 16. günü.. bugün bi daha denemek lazım yani :)![]()
tatlım google dr.nevra yaz orda hesaplayıcı var nezaman gebe kalırım diye oraya adet tarihlerini yaz orda çıkan tarihler arasında ilişkiye gir en kesini o.
kuşum maşallah prof olmuşsun bu konularda![]()
anladım tatlım bende 16. güne kadar yapmayı düşünüyorum. bakalım.![]()