Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

tşkler canım.. ay valla nasıl strese sokuyo adamı bu tarihler falan :) annem diyoki "kızım biz bişi bilmeden nası yapıyoduk oluruna bırakın, strese giriyosun düşündükce" ee haksızda sayılmaz yani dimi..
allah yardımcımız olsun canım ne diyim :)

öyle tatlım amin hayırlısı bakalım :)))

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07
:49:
Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek :49:
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011

13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07
Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek :49:
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011

13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

ay sonu yazarım inşallah :1::1::1::1::1::1:

Selam kızlar yazılanları okudum vallahı hamıle kalırsam bu ısler surprız ve cokda dusunmeye gerek yok gıbı bugunde olmadım, tabı vucut hala gergın az once gene test yaptım cıft cızgı pazartesı netlestırmek lazım

ben napayım sizce yahuuu
adetim ayın 17 sinde idi geçen ay o yüzden heyecanal beklıyorum 4 gun kaldı
ama şöyle bir durum var kiiiii adetim zamanında olmuyor pek :(
geç oluyor genelde her ay farklı sekılde yanı daha cok beklemem gerekıcek sanırım
zaten bu sebepten ovlsyon zamanını hesaplamamda ne kadar dogru oldu bılemıyorum
artık kısmet..
ben vajiden kurtulalı 2 ay olcak yenı..hep istemiyorum diyordum daha önce ama artı kistiyorum ben..
:69::69::69:
ne zormus bu işler :52:

Selam kızlar yazılanları okudum vallahı hamıle kalırsam bu ısler surprız ve cokda dusunmeye gerek yok gıbı bugunde olmadım, tabı vucut hala gergın az once gene test yaptım cıft cızgı pazartesı netlestırmek lazım

gülcel? inanmıorum tebrikler...sıra bana da geldi sanırım yhaa:52:

merhaba kızlar bu topik süper bişeye dönüşmüş yavvv:32:
bende hamiş olmak planındayım artıkın:49:
tüyolarınız kabul görür..

günaydın kızlar yarın için izin aldım doktora gidicem am biraz da korkuyorum bende enfeksiyon vardır hala akıntı geliyor birde ilaç kullanıyordum antbi falan geçmeden kaldım muhtemelen zararı var mıdır nedir ne değildir ya da kesin hamile miyim tüö cevapları yarın öğrenicem .)

günaydın kızlar yarın için izin aldım doktora gidicem am biraz da korkuyorum bende enfeksiyon vardır hala akıntı geliyor birde ilaç kullanıyordum antbi falan geçmeden kaldım muhtemelen zararı var mıdır nedir ne değildir ya da kesin hamile miyim tüö cevapları yarın öğrenicem .)

cnm hayırlı haberlerle gel inşallah :))

nazlıcım başarıyla geçen 4 gün bakalım artık , verimli kullandık bakalım . ben burada çok alıştım çok şükür hiçbir problem yok :nazar::nazar::nazar: sende akıntı olmuşmuydu gebelik belirtisi diyolar. akıntı kesilince regl olursun diyolar ...

Son düzenleme:

Canım,hamileysen nasıl antibiyotik kullanıyorsun?zararlı olmaz mı?ben olabilir diye düşünüyorum...vallahi ben dişçiye gitmiştimde hafif şüpheleniyordum,dra iğne yapırmadan dolgu yaptırdım...korka korka yaptırdım ama yaptırdım...

ben napayım sizce yahuuu
adetim ayın 17 sinde idi geçen ay o yüzden heyecanal beklıyorum 4 gun kaldı
ama şöyle bir durum var kiiiii adetim zamanında olmuyor pek :(
geç oluyor genelde her ay farklı sekılde yanı daha cok beklemem gerekıcek sanırım
zaten bu sebepten ovlsyon zamanını hesaplamamda ne kadar dogru oldu bılemıyorum
artık kısmet..
ben vajiden kurtulalı 2 ay olcak yenı..hep istemiyorum diyordum daha önce ama artı kistiyorum ben..
:69::69::69:
ne zormus bu işler :52:

Canım yumurtlama gününü hesaplayamıyorsan...adet bitiminden bir müddet sonra şeffaf gibi uzayan akıntı geldiği zamanlar oluyor ya...onu takip et,yumurtlama o sıralarda olabilir diye duymuştum..o akıntı geldiği zamanlar korunmasız deneyin,faydası olabilir diye düşünüyorum..

nazlıcım başarıyla geçen 4 gün bakalım artık , verimli kullandık bakalım . ben burada çok alıştım çok şükür hiçbir problem yok :nazar::nazar::nazar: sende akıntı olmuşmuydu gebelik belirtisi diyolar. akıntı kesilince regl olursun diyolar ...

Akıntı bende çok olmadı ama belirtiler kişiye göre değişiyor,tatlım...İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız..ayy şimdi sen nekadar heyecanlısındır...aynı bende öyleydim,adet günümün gecikmesini bekleyene kadar meraktan,heyecandan bir hal olmuştum..

Akıntı bende çok olmadı ama belirtiler kişiye göre değişiyor,tatlım...İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız..ayy şimdi sen nekadar heyecanlısındır...aynı bende öyleydim,adet günümün gecikmesini bekleyene kadar meraktan,heyecandan bir hal olmuştum..

evet cnm heyecanlıyım ama çokta takmamaya çalışıyorum sonuçta daha ilk ay 12.13.14.15 te yaptık. dün öglen yaptık akşama dogru sol yumurtalıgımda agrı oldu. aha dedim çatladı :)) sp.. karşılayın dedim :))) belimin altına yastık koydum yarım saat yattım hep. bide daha önce hiç korunmadımda o nedenle olma ihtimali var diyorum bi yandan olmazsa bi ay daha beklicm ne bileyim karışık duygular işte Allahım hayırlısını tez zamanda versin inşallah nasıl beklicem 14 gün bilmiyorum. bugunde yapsammı acaba :))) 16. gün. dr.nevra da 8 şubatla 13 şubat arası diyodu yumurtlama günümede 13 şubat diyodu.

Son düzenleme:
Back