Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

iyiyim canım sen nasılsın?yumurtlama günlerin yaklaşıyo heyecan var mı?ben de regl oldum.zaten hep özel günlerde olurum sevgililer günümüz biraz eksik geçicek:9:

valla tatlım boş geçmiyoruz dün gecede yaptık :))) bugun sabah kalktım akıntım başlamış ya çatladı ya çatlıcak :)) devam bakalım hayırlısı olsun tatlım

topiğimiz hayırlı olsun,bol bebişli olsun...2 gün bakamıyordum nete ancak vakit buldum..daha bikaç sayfa okudum..gülcel sanırım aynı durumdayız.bende 2 çizgiyi silik görünce gittim kan testi yaptırdım ondada pozitif çıktı ama dr a gösteremedim sonucu..o yüzden hala emin değilim salıdan beri o kadar sabırsızım ki dr a gitmek için ama bi hafta bari geçsin diyorum kesecik oluşmamışsa diye.. alttan muayne olmak istemiyorum.inşallah bu salı gitcem dr a.buarada özel bi polikliniğe gidiyorum ama tam teşekküllü bi hastanede dr bulmam lazım anadolu yakasında önerebileceğiniz dr ve hastane var mı??

slm tatlım hayırlısı bitanem haber ver bize ara ara :)))))))))))))) :49::49::49:fasülyeciğimizi ve seni öpüyoruz...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla tatlım boş geçmiyoruz dün gecede yaptık :))) bugun sabah kalktım akıntım başlamış ya çatladı ya çatlıcak :)) devam bakalım hayırlısı olsun tatlım

inşallah tutar canım bi fasulyecik daha eklenir aramıza:emir_bebek:hayırlısı neyse o olsun inşallah benim de yaş 28 insan daha bi acele ediyo yaş ilerleyince.bakalım kısmet artık bir kaç ay daha bekliyeyim de sonra biz de düşünüyoruz

inşallah tutar canım bi fasulyecik daha eklenir aramıza:emir_bebek:hayırlısı neyse o olsun inşallah benim de yaş 28 insan daha bi acele ediyo yaş ilerleyince.bakalım kısmet artık bir kaç ay daha bekliyeyim de sonra biz de düşünüyoruz

evet tatlım benim hayırlı zamanda olur inş. cümlemizin ben hiç korunmadıgım için şimdiye kadar olma ihtimali yüksek dedi dr. bakalım kısmet artık:))) biz elimizden geleni yapıyoruz bu haftayı verimli değerlendiriyoruz bugun 14. günüm 28 günde bir regli oluyorum bugun çatlaması lazım bakalım dün ondan önceki gün yolladık askerleri:) kapışıyolardır içerde :1::1::1::1::1::1::1::1:

evet tatlım benim hayırlı zamanda olur inş. cümlemizin ben hiç korunmadıgım için şimdiye kadar olma ihtimali yüksek dedi dr. bakalım kısmet artık:))) biz elimizden geleni yapıyoruz bu haftayı verimli değerlendiriyoruz bugun 14. günüm 28 günde bir regli oluyorum bugun çatlaması lazım bakalım dün ondan önceki gün yolladık askerleri:) kapışıyolardır içerde :1::1::1::1::1::1::1::1:

şimcik içinde ne fırtınalar kopuyordur senin :9:

bol bol dua edelim o zaman senin için canım gerisi duaya kalmış:71:

ayy canım benim gecmiş olsun.
jelin ismi ne tatlım neye etkiliymiş kızz:34:
bu arada başka sorun olmadıgına cok sevindim tatlım:71:
şimdi sana sadece 1 tanecik miniminnacık sperm mi lazım kuzummm kıyamam sana :1:

ewet sadece minicik bi spermcik kaçması lazımmış :66: kocişle naneliyiz bu aralar artık ısrar etmeyeceğim bebiş konusunda sıkıldım artık :73:jeli bu gün alcam daha almadım dün gece 11e geliyodu hastaneden çıktık nöbetçi eczane arayamadık bu gün bi alıyımda hatim ederim uygularım bakalım nasıl olacak...hiç ilişki yasak falanda demedi hatun fitil verdi ondan sebep demekki :32:

geçmiş olsun tatlım ayy ben de hiç su içmem ya bütün gün aklıma bile gelmez demekki vaji ondan da etkileniyomuş ne vaji varmış bizde de:9::9::9:

ben çok su içerdim bizim aşcı ablayı işten çıkardılar artık mutfağa uğramaz oldum...doktor vücuttaki su dengesinin çok önemli olduğunu çok su içmediğimiz zaman vucutta bakterilerin biriktiğini idrar yolu ile atılamadığını söyledi çok su içki hepsi süzülsün gitsin vücut mikrop toplayamasın dedi :54:

geçmiş olsun tatlım aman bende cok az su içerdim ama simdi bebiş olursa diye içmeye başladım 1 haftadır .. jelin adı neymiş bizede ver gızzz:))) dün sorunsuz geçti gecem yeterli ıslaklık olunca p... girdiğini bile anlamadım :)))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

sağol bebişim oyyyy oyyyy acaba sudanmı çok ıslandın anacım gerçekten bu kadar etkilimidir acaba :16: walla kızım sen kesin bu ay hamilesin diyim ben sana :8:

ewet sadece minicik bi spermcik kaçması lazımmış :66: kocişle naneliyiz bu aralar artık ısrar etmeyeceğim bebiş konusunda sıkıldım artık :73:jeli bu gün alcam daha almadım dün gece 11e geliyodu hastaneden çıktık nöbetçi eczane arayamadık bu gün bi alıyımda hatim ederim uygularım bakalım nasıl olacak...hiç ilişki yasak falanda demedi hatun fitil verdi ondan sebep demekki :32:

ben çok su içerdim bizim aşcı ablayı işten çıkardılar artık mutfağa uğramaz oldum...doktor vücuttaki su dengesinin çok önemli olduğunu çok su içmediğimiz zaman vucutta bakterilerin biriktiğini idrar yolu ile atılamadığını söyledi çok su içki hepsi süzülsün gitsin vücut mikrop toplayamasın dedi :54:

sağol bebişim oyyyy oyyyy acaba sudanmı çok ıslandın anacım gerçekten bu kadar etkilimidir acaba :16: walla kızım sen kesin bu ay hamilesin diyim ben sana :8:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bitanemmmmmmmmmm hayırlısıssss:49::49::49:bende hamiş olursam kafama pembe kurdela takıcam :49::49::49::49::49::49:

len yumurtla çatlayınca göndermek lazım deilmi alsın içine öncedenmi şey yapmalı anammmmmm ben hiç bi şe anlamıyom bu yumurta olayından kafam karıştı :52:dün o kadar kötü oldum ki hastanede dr beklerken gerkes hamile gelen geçen çoluk çocuk yaşında kızlar bile hamile kimisi 2. çocuğuna hamile öyle baktım onlara benim duygusuz kocada hiç oralı bile deildi :63: bu aralar çok kızıyorum kocişe :57:

kızlar burda ilk sayfalarda hamilelik için yapılması gerekenler falan paylaştım. yumurtlamadan önce cinsel ilişkiye başlamak gerekiyormus spermler 3 gün yaşadıgı için yumurta çatladıgı anda içerde sperm olucagı için hemen dölleniyomuş:))) boşalma anında spermler saniyede gidip orda yerleşiyomuş dışarı akan kısım sadece sıvı olan kısmıymış:)))) yani benim perşembeden beri ordalar :)))) bekliyolar bugun çatlar sanırım akıntım var çünkü:) daha katı değil ama başladı yani:) kasıklarımdada agrı var. bu yazıları sizde okuyun :)))

geçen ay dr. gittigimde sag yumurtam olusmustu . bi ay sag bir ay sol olurmus. hatta eşimle geyik yaptık bu ay olursa sagcı olcak diye ama mantardan dolayı yapamadık. bu ay solum calısmıs. şimdide sol tarafım agrıyor :))) solcu olcak sanırım :)))

Son düzenleme:
len yumurtla çatlayınca göndermek lazım deilmi alsın içine öncedenmi şey yapmalı anammmmmm ben hiç bi şe anlamıyom bu yumurta olayından kafam karıştı :52:dün o kadar kötü oldum ki hastanede dr beklerken gerkes hamile gelen geçen çoluk çocuk yaşında kızlar bile hamile kimisi 2. çocuğuna hamile öyle baktım onlara benim duygusuz kocada hiç oralı bile deildi :63: bu aralar çok kızıyorum kocişe :57:

bende çatladıgı anda sanıyodum ama öle değilmiş oku bebişim yazıları. çatladıgı anı denk getirmek zorki oyüzden zati mantıken spermler 3 gün yaşıyorya çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyomus. hemen döllenmesi için önceden içerde sperm olması gerekiyormuş.

Bir yılda hamilelik şansı, kabaca 35 yaşından genç kadınlarda yüzde 80’dir. O nedenle 35 yaşından genç çiftlerde 1 yıldan
önce hamilelik oluşmamışsa paniğe kapılmamalarını tavsiye ediyoruz çünkü yüzde 80’i hamile kalır. Ancak hamile kalamayan yüzde 20’sinde testler yapılarak bir sorun var mı yok mu tespit edilir ve tedaviye geçilir. Birinci yılda alınabilecek bazı tedbirler vardır, o da hamilelik şansını artıracak günlerde özellikle cinsel ilişki gerçekleştirilmesi. Eğer 28 günde bir adet gören bir kadınsa normal olarak 14. günde yumurtlama olmasını bekleriz. Yumurta maalesef sadece 24 saat yaşayabilir. Bu süre içerisinde spermle buluşursa embriyo haline geçer ve bebek gelişir. Spermle buluşamamışsa kendiliğinden yok olur. Sperm ise kadın vücudunda, iyi sperm parametreleri varsa ilişkiden sonra 48 saat kadar yaşar. Hatta çok iyi sperm parametreleri varsa ve ortam da uygunsa bu süre 72 saate kadar çıkabilir. Yani 14. gün gibi bir yumurtlama bekleniyorsa, bunu biz adetin başladığı günü birinci gün kabul ederek sayıyoruz. Bu da demek oluyor ki, adetin ilk gününden sonra 14. gün en çok beklenen yumurtlama günüdür. Sperm de 48 saat yaşadığına göre. Biz kabaca 10. günden itibaren gün aşırı ilişkiyle hamilelik şansının en yüksek seviyeye ulaşacağını tahmin ediyoruz.
Erkekler için böyle bir zaman var mı?

Erkeklerde pek fazla kısıtlama yok. Sperm üretimi de sürekli devam ettiğinden ama spermin içinde sıvı kısmı da oluşması gerektiğinden standart olarak gün aşırı yapılacak bir ilişkidedegil erkeğin en uygun kombinasyonu üreteceği tahmin edilmekte. Bir erkek laboratuvarda sperm tahlili yaptıracaksa 2-3 günlük bir cinsel perhizden sonra sperm örneği vermesini tavsiye ediyoruz. Çünkü bu iki günlük perhizden sonra en uygun sperm profilini ölçebiliyoruz. Daha sık yapılacak ilişkide sperm hacmi ve sayısı azalır. Çok ara verilirse de spermin hareketliliği azalır. Dolayısıyla gün aşırı yapılacak ilişki hamilelik açısından en uygunudur. Sperm sayısı zaten çok iyi olan bir erkekte bu sürenin bir önem yok. Bu sıklıkla ilişki gerçekleştirilmesi, sperm sayısı sınırda olan erkekler için geçerli.

bende çatladıgı anda sanıyodum ama öle değilmiş oku bebişim yazıları. çatladıgı anı denk getirmek zorki oyüzden zati mantıken spermler 3 gün yaşıyorya çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyomus. hemen döllenmesi için önceden içerde sperm olması gerekiyormuş.

ama yıkanırken gitmezmi o sperm dururmuki orada ??? neyse artık bana çok uzak bunlar nasıl olsa spermleri içimde asla göremeyeceğim en azından 1 yıl daha :96:

ama yıkanırken gitmezmi o sperm dururmuki orada ??? neyse artık bana çok uzak bunlar nasıl olsa spermleri içimde asla göremeyeceğim en azından 1 yıl daha :96:

canım benim ya seni ilk defa bu kadar karamsar görüyorum sıkma canını senin koca da baya inatçıymış ama sen daha inatçısın gibi.ya da dediğin gibi oluruna bırak bakarsın bu sefer o ister sen naz yaparsın.erkeklerin çok üstüne gidince ters tepiyo sanki daha doğrusu bizde öyle oluyo genellikle.ben de kendi haline bırakıyorum.

tatlım vajinal duş enfesksiyona sebeb oluyor zati sen dışını yıkıyorsun şimdi yazılandaki gibi 2 dk. içinde gidiyor içeri zati. dısarı akan kısmı sıvı kısmıymış. tuvalete oturdugunda akıp gidiyo zati ... merak etme verimli günlerde yaptınmı sansın %30 yani az değil:))) ozmaan gelsin biz sana anlatırız ne yapman gerektiğini balım:))))

Back