ayyy bende diyorumki yaş gidiyo hamilelik zor geçer doğum zor olur ama hep aynı sözler sen 18liklere taş çıkarırsın deyip kestirip atıyor
annemlerin üst sokağında medical park var orada tavsiye edilen bi kadın doğumcu var bu akşam nöbetciymiş kadın fırsat bu fırsat gideyim diyorum kaşıntım iyice artmaya başladı bide vaji kızarmış gibi geliyor bana...mantar için o smear yaparken sokulan aletten falan sokarlarmıki sadece ellemi bakıyolar oyyy yusuf yusufum son gittiğim kadın beni çok sinir etmişti o günden beri tırstım aman ne zor işler :2:
kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30dan sonrası için öyle diyorlar...gerçi olacak olduktan sonra,Allah nasip ettikten sonra herşey olur...onun için söylenilenlerede pek takılmamak lazım..ben hiç jinekoloğa gitmedim,alttan baktırmadım,korkumdan...o yüzden bu smear testlerini falan hiç bilmiyorum,bundan sonra ne yapacam onuda bilmiyorum yaaa...:18: bayanların işleri hakikaten çok zor...ama dr anlayışlıysa durumunu söylersen belki ona göre daha nazik davranır..Dr işini kesinlikle ihmal etme kaşıntılar ve kızarıklık varsa...aman canım,dikkat et kendine..