Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

Arkadaşlar ben vajinismusu yeni yendimm...Şimdi de sıra geldi bebişe:)Hangi aralıkta olur??Bilenlerin yardımını bekliorum..Şimdiden teşekkürler kızlar

Arkadaşlar ben vajinismusu yeni yendimm...Şimdi de sıra geldi bebişe:)Hangi aralıkta olur??Bilenlerin yardımını bekliorum..Şimdiden teşekkürler kızlar

öncelikle çok tebrik ederim mutluluğun devamını dilerim...
canım yumurtlama günlerini takip et derim...
nette heseplayıcılar var ordan hesaplayabilirsin
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

kızlar ya benim sat 7 şubat
hesaplamalarıma göre 5+3 olmam gerekiyor
geçen gittiğimde keseyi göremedik
ben çok tedirginim
salı gününe tekrar randevum var sizce bu hafta görebilirmiyim keseyi

ben çok tedirginim

slm canım,nasılsın,,,
5-6 haftalık olunca görebiliyosun zaten keseyi ,
oyüzden tedirgin olma canım,inşlh keseyide görüceksin...

slm canım,nasılsın,,,
5-6 haftalık olunca görebiliyosun zaten keseyi ,
oyüzden tedirgin olma canım,inşlh keseyide görüceksin...

inşallah canım...
sen nasılsın
iki gündür aşırı baş dönmem var
acaba herkeste böyle oluyormu ki
ben çok pinpirikli olduğum için herşeyi kafama takıyorum
çok şükür lekelenmelerim gitti
ilaçlar işe yaradı sanırım
çok tedirginim

inşallah canım...
sen nasılsın
çok tedirginim

ah canım rahat ol,takma herşeyi,inşlh herşey yolundadır,malum hormonlar değişiyor olacak o kadar ,,,
baş dönmesi,bulantılar filan:82:

cnm öncelikle hayırlı olsun çok sevindim yenmene aramıza hoşgeldin. kaç günde bir regl oluyorsan 14 çıkar o gün yumurtlama günün ogün ve öncesinde 3 gün sonrasında 3 gün ilişkiye gir. dr.nevra sitesindede otomatik hesaplayıcı var ne zaman gebe kalabilirm bölümünde regl günlerini yaz o günlerde ilişkiye gir ama daha saglıklı olması açısından reglinin 10. günü başla günaşırı 20.güne kadar yap derim çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor. hayırlısı olsun cnmcm.
ben çok tedirginim

cnm daha erken benim cogu ark. 6 haftalıkken gördü moralini bozma cnmcm.rahat ol dinlen kafana takma az kalmış birkaç gün sonra görürsün tatlım benim .allaha emanet ol cnmcm ...

anam :) ben de buraya yazmalıyım hamileyim die:3:inşallah dua edin kızlar bize de nasip etsin Allahım:44:
yendim die yazıcam dedim oldu...bu da olur nasipse bakalım..
olur cnm oda olur merak etme hayırlısıyla hepci olacak...
Çok teşekkürler güzel dileklerin için inşallah iyi sonuçlarla da yazarım birgün buraya

inşallah tatlımcım merak etme allahtan hayırlısını dile hepsi olur ...

cnm daha erken benim cogu ark. 6 haftalıkken gördü moralini bozma cnmcm.rahat ol dinlen kafana takma az kalmış birkaç gün sonra görürsün tatlım benim .allaha emanet ol cnmcm ... [/QUOTE]

inşallah dediğin gibi olur canım
çok tedirginim
bir o kadarda heycanlı

kızlar hamile olanlarda mide bulantıları ne alemde benim çok kötü dayanılmaz hal aldı ne zaman geçecek acaba nazlının geçti mi onu da göremedim forumda ...

inşallah canım...
sen nasılsın
çok tedirginim

baş dönmelerin düşük için kullandıgın ilaçtan oluyor yastıgını yükseltip ayaklarınıda hafifce yükselterek dinlenirsen geçer insallah

kızlar hamile olanlarda mide bulantıları ne alemde benim çok kötü dayanılmaz hal aldı ne zaman geçecek acaba nazlının geçti mi onu da göremedim forumda ...

hamileliğin ve hormonların saglıklı yükseldigini gösteriyor bulantılar bebegin sana kendini hatırlatıyor dikkatli ol diye ..zencefili dr una danısarak kullanırsan belki biraz hafifletir bulantılarını ama dr a mutlaka danıs

baş dönmelerin düşük için kullandıgın ilaçtan oluyor yastıgını yükseltip ayaklarınıda hafifce yükselterek dinlenirsen geçer insallah

zerr teşekkür ederim canım...
geçen hafta doktor keseyi göremediği için dış gebelik olabilir dedi
çok tedirginim ya gene bu hafta göremezse diye

cnm öncelikle hayırlı olsun çok sevindim yenmene aramıza hoşgeldin. kaç günde bir regl oluyorsan 14 çıkar o gün yumurtlama günün ogün ve öncesinde 3 gün sonrasında 3 gün ilişkiye gir. dr.nevra sitesindede otomatik hesaplayıcı var ne zaman gebe kalabilirm bölümünde regl günlerini yaz o günlerde ilişkiye gir ama daha saglıklı olması açısından reglinin 10. günü başla günaşırı 20.güne kadar yap derim çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor. hayırlısı olsun cnmcm.

cnm daha erken benim cogu ark. 6 haftalıkken gördü moralini bozma cnmcm.rahat ol dinlen kafana takma az kalmış birkaç gün sonra görürsün tatlım benim .allaha emanet ol cnmcm ...

Tamam kızlar çok teşekkürler..Daha öncesinden kaç günde adet oluorum hesaplamamıştım hiç..Adetim de yaklaştı-tabi bebiş olmadıysa:)-hesaplarım artıkkk

bütün anne adaylarini tebrik ederim rabbim insallah saglikli 1sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.bende 14.3.ile17.3 pazartesi persembe günleri 2.kere p.. üstüne ciktim duygularim cok karisik hic 1sey anlamadim sanki yalanciktan yapmisiz.siz hamilesiniz neolur dua edin bugün regl olmim cünkü ben bugün alta denemek istiyom bakalim o.yapinca 1sey hissedicekmiyim hamile kalmak icin bana ne önerirsiniz benim cok bilgim yok sadece kulaktan dolma.duyduguma göre birlesmeden sonra götümün altina yastikmi koyucam.kac saat o.sakilde yatmam lazim cok acele cevaplarinizi bekliyorum

bütün anne adaylarini tebrik ederim rabbim insallah saglikli 1sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.bende 14.3.ile17.3 pazartesi persembe günleri 2.kere p.. üstüne ciktim duygularim cok karisik hic 1sey anlamadim sanki yalanciktan yapmisiz.siz hamilesiniz neolur dua edin bugün regl olmim cünkü ben bugün alta denemek istiyom bakalim o.yapinca 1sey hissedicekmiyim hamile kalmak icin bana ne önerirsiniz benim cok bilgim yok sadece kulaktan dolma.duyduguma göre birlesmeden sonra götümün altina yastikmi koyucam.kac saat o.sakilde yatmam lazim cok acele cevaplarinizi bekliyorum

arkadaşım biraz daha usturuplu şekilde yazarsan daha çok sevineceğiz bu forumu herkes okuyor eşinle arandakileri de bu kadar açıkça yazman hiç hoş olmamış....

arkadaşım biraz daha usturuplu şekilde yazarsan daha çok sevineceğiz bu forumu herkes okuyor eşinle arandakileri de bu kadar açıkça yazman hiç hoş olmamış....

cok tesekür ederim yorumun icin ben yorumumu kaldirmaya calistim ama kaldiramadim zana zahmet sen ekrandan kaldirabiliyorsan kaldir.ben 2.bucuk haftadir üyeyim bu siteye. bu benim tercih ettigim 1yazma dili deyildi biz diger tarafta arkadaslar öyle yazisiyoruz.herkes herkesten cesaret aliyor öyle yaziyor.sen zamaninda hic.öyle yazmadinmi?hem ben o.yaziyi normal.1ruh halinde yazmadim, 2.gündür ne yasadigimi ben biliyorum. siteniz.de vaji.den kurtulup hamile kalmak isteyenler buraya yaziyordu, bende hic düsünmeden tüm samimiyetimle sizden yardim istiyeyim dedim. anladimki hata yapmisim tesekür ederim sana cok güzel yardimci oldun bana. cok güzel,de moral bozdun.anlasiliyorki sen eski günlerini coktan unutmussun.

cok tesekür ederim yorumun icin ben yorumumu kaldirmaya calistim ama kaldiramadim zana zahmet sen ekrandan kaldirabiliyorsan kaldir.ben 2.bucuk haftadir üyeyim bu siteye. bu benim tercih ettigim 1yazma dili deyildi biz diger tarafta arkadaslar öyle yazisiyoruz.herkes herkesten cesaret aliyor öyle yaziyor.sen zamaninda hic.öyle yazmadinmi?hem ben o.yaziyi normal.1ruh halinde yazmadim, 2.gündür ne yasadigimi ben biliyorum. siteniz.de vaji.den kurtulup hamile kalmak isteyenler buraya yaziyordu, bende hic düsünmeden tüm samimiyetimle sizden yardim istiyeyim dedim. anladimki hata yapmisim tesekür ederim sana cok güzel yardimci oldun bana. cok güzel,de moral bozdun.anlasiliyorki sen eski günlerini coktan unutmussun.

arkadasım kusura bakmada daha öncede yaşadık bunları ayrıca öbür topiktede varım ben sen görmedin galiba sanada biçok kez yazdım yardımcı olmak için. ben hiçbirşeyi unutmuş deilim ve sürekli öbür topikteyim. herkese yardımcı oluyorum öbür topiktede bu şekilde fakan yazılmıyor ben kaç aydır bu forumdayım. daha öncede bu şekilde açık yazan ark oldu ve banlandılar forumda banlanırsa diye uyardım seni. biz herşeyi üstü kapalı yazıyoruz bilmem farkındamısın? ama anladıgım kadarıyla snaa yazılan yorumları okumuyorsun üzgünüm uyarmak zorundayım...

Back