Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

en sonunda bugün tam hamilesin diyebildi
emin olamamış
bakalım 10 gün sonra tekrar randevu verdi
hayırlısı artık

Canım benim üzülme hiç....Bendede olmuştu ve bir akrabamızdada hamileliğinin ilk ayından son ayına kadar düşük tehlikesi var demişti dru ama şimdi nurtopu gibi bir kızı var..kendine dikkat etmen lazım,stres yapma....ben sağlık ocağında hemşireye sormuştum,kanama olayı düşük tehlikesi gelen bayanların yüzde 80 inde oluyor dedi...Çalışıyor musun bilmiyorum ama yatıp dinlenmen lazım...Bacaklarını uzat,yat..temizlik falan yapma,yüksek yerlerede uzanma..Drun ilaç verdiyse düzenli kullan,10 gün sonra kontrole çağırdıysa çok iyi...inşallah bebişin sağlıkla gelir...:70::71:

Canım benim üzülme hiç....Bendede olmuştu ve bir akrabamızdada hamileliğinin ilk ayından son ayına kadar düşük tehlikesi var demişti dru ama şimdi nurtopu gibi bir kızı var..kendine dikkat etmen lazım,stres yapma....ben sağlık ocağında hemşireye sormuştum,kanama olayı düşük tehlikesi gelen bayanların yüzde 80 inde oluyor dedi...Çalışıyor musun bilmiyorum ama yatıp dinlenmen lazım...Bacaklarını uzat,yat..temizlik falan yapma,yüksek yerlerede uzanma..Drun ilaç verdiyse düzenli kullan,10 gün sonra kontrole çağırdıysa çok iyi...inşallah bebişin sağlıkla gelir...:70::71:

inşallah dediğin gibi olur canım
sanki hala adet olacakmışım gibi geliyor
birde adet ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara
sendede oldumu böyle
10 gün nasıl geçer bilmiyorum
korkuyorum bu sefer bişey olmasın ya:43:

allah gönlünüze göre versin
saol cnmcm herkesin Allahım gönlündeki muradı versin.

en sonunda bugün tam hamilesin diyebildi
emin olamamış
bakalım 10 gün sonra tekrar randevu verdi
hayırlısı artık

hayırlı olsun cnmcm çok sevindim dinlen yat kendine dikkat et saglıkla gelir inşallah bebişin cnmcm darısı isteyen herkese inşallah...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Vajinal kuruluğun en kolay ve etkili çözümü lubrikan yani kayganlaştırıcılardır. Piyasada bu amaçla satılan pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ilaçların çoğu kokusuz, tatsız ve sterildir. Yine bu ilaçların hemen hepsi hipoalerjeniktir. Kendinize uygun olan lubrikanı değişik markaları deneyerek kendiniz bulmalısınız. Lubrikan seçerken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır:

1) Her zaman suda çözünen lubrikanları kullanın. Petrol bazlı vazelin gibi kayganlaştırıcıları asla ve asla kullanmayın. Bunlar hem enfeksiyona olan eğilimi arttırırlar hem de içerdikleri maddeler prezervatiflerin dayanıklılığını azaltırlar. Öte yandan vajinada irritasyona neden olabilirler.

2) Nemlendirici, anti-irritan ve kurutma tozları arasındaki ayrıma dikkat edin. Pek çok markanın değişik amaçlarla kullanılan farklı ürünleri vardır. Anti-irritan kremler sadece dış bölgelerde kullanılır ve vulvadaki ağrı ve kaşıntıyı giderirler. Bu ilaçlar asla vajina içinde kullanılmazlar. Bazı toz ve pudralar ise sadece aşırı salgı olan kadınlarda salgıyı absorbe etmek için kullanılırlar.

3) Unutmamanız gereken bir başka nokta ise aksi belirtilmediği sürece bu tür kayganlaştırıcıların hamilelikten koruyucu etkisinin olmadığıdır. Yine bu maddeler cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı korumaz. Sadece nonoxynol adı verilen maddeyi içeren maddeler sperm öldürücü özelliğe sahiptir. Ancak bu madde de vajina için irritan bir maddedir ve enfeksiyon riskini arttırır.

Kayganlaştırıcılara ek olarak pelvik kasların güçlü tutulması bölgeye olan kan akımını arttırarak sıvı üretimine destek olabilir. Bu amaçla Kegel egzersizleri yapılabilir. Kegel egzersizlerini öğrenmek için tuvalette otururken idrar yapmaya başlayın ve idrar akımı devam ederken durdurmaya çalışın. Daha sonra bu hareketleri mesaneniz boşken yapın. Kasları kasın ve üçe kadar sayın. Buna kalsarın yorulduğunu hissedene kadar devam edin. Kegel egzersizlerini her gün günde 2 defa yapın. Birkaç hafta içinde cinsel yaşantınızdaki değişmi fark edeceksiniz.

inşallah dediğin gibi olur canım
sanki hala adet olacakmışım gibi geliyor
birde adet ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara
sendede oldumu böyle
10 gün nasıl geçer bilmiyorum
korkuyorum bu sefer bişey olmasın ya:43:

Bendede adet olacakmışım gibi bir his vardı..Kasıklarımda ağrım vardı,zaten bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor..Onun için endişelenme,bak ben 3.aya kadar yatarak devam ediyorum..Sende kendine dikkat et yat,dinlen stres yapma...dediğim gibi temizilk falanda yapma ve yüksek bir yerlere uzanma..Allahın izniyle herşey yoluna girer,inşallah..:70::71:

Son düzenleme:
[canım benim biraz zor geçiyor yıllık izine falan çıktım bu hafta çünkü pazartesi ateşim çok yükseldi biraz zor düşürüldü * mide bulantıları desen tam gaz devam ediyor 9. haftaya giricem sanırım daha azalması için zaman var .( senin azalınca ve bitince haber ver .))

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
:emir_bebek:
3- Bahar07
:49:
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 :49:
Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011
16- Gulcn :49:
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
:49: 30/09/2011
19- Nurulebrar :49:
20- Sevcihan :49:
21- İzmit_1982 :49:

19 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

merabalar herkese bi görünüp bi kayboluyorum cok iyi takip edemiyorum malesef ama uzak da kalamıyorum burdan ...
bebiş haberlerine cok sevindim tebrik ederim ...

düşük tehlikesi olan arkadaşlar nar suyu ,maydonoz ve adacayından uzak dursunlar düşük riskini arttırıyormus

ben vajinismusu yenmiştim hatta burda da paylaşmıştım kadınlar kulübü sayesinde yendim ve hemen hamile kalmıştım herşeyim tam olmuştu 4 sene sonunda müthişti ama malesef 2 gün önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm vajinismusun acısı yeni yeni geçerken bu çok acı geldi bana inşallah bir daha yaşamam Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallahhh.Herkeze hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Allah ım . Sadece paylaşmak istedim sizden destek almak istedim.

ben vajinismusu yenmiştim hatta burda da paylaşmıştım kadınlar kulübü sayesinde yendim ve hemen hamile kalmıştım herşeyim tam olmuştu 4 sene sonunda müthişti ama malesef 2 gün önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm vajinismusun acısı yeni yeni geçerken bu çok acı geldi bana inşallah bir daha yaşamam Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallahhh.Herkeze hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Allah ım . Sadece paylaşmak istedim sizden destek almak istedim.

canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun...sebep neymiş peki ? doktora gidiyordun değilmi düzenli olarak ? düşük riski için ilaç falan vermedimi ?

gerçekten üzücü olmuş ama herşeyde bir hayır var kısmet değilmiş inşallah yeniden olur üzülme demek sacma ama geçer unutturacak şeyler olur hiç merAK ETME inşallah..

bu arada bende artık yavaş yavaş hamile kalmayı düşünüyorum arkadaşlarım ben aşalıda 3 ay olacak inşallah

sebebi belli değil henüz test yapılmadı çarşamba kontrolüm var ve hala ağrılarım devam ediyor çok zor oldu inşallah atlatırım ve hamile kalmak isteyenler inşallah sağlıklı bebeklerini kucaklarına alırlar.

canım zor bir durum ama üzme kendini sen vajiyi yendin en zoruda bu nasılsa olur bebişin saglıklı hayırlısını versin allahım bak benim kuzenimde düşük yaptı ama 6 ay sonra bidaha hamiş kaldı ve şimdi 9 aylık dünya güzeli bir kızı var o yüzden allahım sana saglık versin olur tatlım sen yeterki moralini yüksek tut hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmcm...

anam :) ben de buraya yazmalıyım hamileyim die:3:inşallah dua edin kızlar bize de nasip etsin Allahım:44:
yendim die yazıcam dedim oldu...bu da olur nasipse bakalım..

canım zor bir durum ama üzme kendini sen vajiyi yendin en zoruda bu nasılsa olur bebişin saglıklı hayırlısını versin allahım bak benim kuzenimde düşük yaptı ama 6 ay sonra bidaha hamiş kaldı ve şimdi 9 aylık dünya güzeli bir kızı var o yüzden allahım sana saglık versin olur tatlım sen yeterki moralini yüksek tut hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmcm...

Çok teşekkürler güzel dileklerin için inşallah iyi sonuçlarla da yazarım birgün buraya

Back