Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yendinizz yardım edin
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel
18- Yaseminimmm30/09/2011
19- İzmit_1982
20- Sevcihan
18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz![]()
bende buraya gelebiler miyim artık....![]()
kızlar beni listeden silin 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim
çok üzgünüm![]()
çok üzgünüm![]()
canım benim gecmiş olsun cokAllah hayırlısını versin tatlım boylesi daha hayırlıdır belki de saglıksız bir bebektir.öyle düşün dua et canım hiç üzülme vardır bir hayır oyle düşün..
![]()
çok üzüldüm canım ne denir ki böyle bi durumdaama en azından tekrar anne olma şansın var öyle düşün yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayanlara göre çok şanslısın çok geçmiş olsun
çok üzgünüm![]()
izmitcimm çok geçmiş olsunn canım,Allah sabır versin sana,,,üzülme lütfen ,inşlhh tekrar anne olabilirsin ,belkide sağlıklı gebelik değildi ,bide böle düşün,,,,Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinn,![]()
slm kızlar hepinizi burda görmek ne kadar güzel bende bebiş için uğraşıyorum ama eşim tedavi sürecinde yeni başladık doğal yoldan denemelere bu listede gördüklerime şaşırdım uzun süre oldu görüşmeyeli nasılsınız bebekleriniz hayırlı olsun çok sevindim![]()
slm pamuğum nasılsın
allah inşallah tez zamanda bebişini verir
allah hakkımızda hayırlı olanı verir inşallah
Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım![]()