canım hatırladığına sevindim sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( ama düşükten sonra bebeğe hemen hamile kalabilirsin sakın üzülme olurmu
nasıl hatırlamam canım
seninle bayağı muhabbetimiz olmuştu
artık üzülmüyorum canım vardır bundada bir hayır diyorum
çok şükür doktor kürtaja gerek görmedi
korunmamda gerekmiyormuş yeniden çalışmalara başlayacam nasipse
Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım
canım çok geçmiş olsun
olsun allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
sen kürtaj oldun mu yoksa kendimi düştü
sana korunmayla ilgili bişey dedilermi
bana korunmama gerek olmadığını söylediler
canlarım üzülmeyin lütfen saglıksız gebelik olmuştur . allahım hayırlısını versin diye dua edin Allahın takdiri inşallah allahım en kısa zamanda saglıkı bebekler versin hepimize sıkmayın canınızı zor bir durum ama Allahın takdiri ... hayırlı evlatlar versin rabbim. gerçekten çok sık duyar olduk düşük neden oluyor acaba bu kadar çokk ...
çok sağol canım
allah hamişlerimize sağlık versin inşallah
hayırlısıyla bbeişlerini alsınlar kucaklarına
birinciyi veren rabbim ikinciyide verir ne de olsa
valla ilk gebeliklerde araştırmaya gerek duymuyolar
arkası gelirse araştırma yapıyorlarmış
bende hep vardı düşük tehlikesi lekelenmem hiç bitmiyordu
sağlık olsun napalım
Canlarım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden anneliği yaşatır inşAllah... Kendinize çok iyi bakın sakın üşütmeyin, olumlu yanı en azından doğurganlık sorununuz yok
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Gerçekten çevremde düşük olayı çok almaya başladım, okuldan arkadaşımın da 13. haftada bebeğini kaybetti, be de 12. haftamdayım c.tesi randevum var rabbim tüm melekleri korusun darısı arzu eden herkese hayırlı zamanda inşAllah...
evet canım en azından hamile kalabiliyoruz
herşeyi iyi düşünmek lazımmış
sende sağsağlim sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah