Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

kızlar beni listeden silin 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim
çok üzgünüm:43::43::43:

Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım:(

canlarım üzülmeyin lütfen saglıksız gebelik olmuştur . allahım hayırlısını versin diye dua edin Allahın takdiri inşallah allahım en kısa zamanda saglıkı bebekler versin hepimize sıkmayın canınızı zor bir durum ama Allahın takdiri ... hayırlı evlatlar versin rabbim. gerçekten çok sık duyar olduk düşük neden oluyor acaba bu kadar çokk ...

izmit_1982 , yaseminim

kızlar çok üzüldüm inanınki sizi çok iyi anlıyorum bende düşük yaptığımda nasıl ağlamıştım ama herşeyde bir hayır varmış onu öğrendim.
sizde çok üzmeyin kendinizi yıpratmayın bir daha olur rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde olur inşallah gene en kısa zamanda.

düşükten sonra hemen hamile kalınabilme durumuda varmış sakın sıkmayın canınızı..
vucudunuzu toparlamaya bakın ..

Ben kendimce araştırdığım duyduğum kadarıyla ada çayı nar ve maydanoz yenmemsi gereken besinler. daha varmı bilemiyorum ..

birde kesinlikle stres yaşanmaması gerekiyor stres çocuk olmamasına bile sebeb ki hamileyken daha dikkat etmek lazım. kendimizi strese sıkıntıya sokmamamız lazım

ve taabi ilk üç ay iş güç hiç kendimizi yoracak iş yapmamalıyız.

Herşey Rabbimin taktiri taabiki . inşallah tekrardan olur ve isteyenlerinde sağlıklı bebişleri olur tez zamanda inşallah

Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım:(

kızlar beni listeden silin 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim
çok üzgünüm:43::43::43:

Canlarım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden anneliği yaşatır inşAllah... Kendinize çok iyi bakın sakın üşütmeyin, olumlu yanı en azından doğurganlık sorununuz yok:nazar:
Gerçekten çevremde düşük olayı çok almaya başladım, okuldan arkadaşımın da 13. haftada bebeğini kaybetti, be de 12. haftamdayım c.tesi randevum var rabbim tüm melekleri korusun darısı arzu eden herkese hayırlı zamanda inşAllah...

canım hatırladığına sevindim sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm :((( ama düşükten sonra bebeğe hemen hamile kalabilirsin sakın üzülme olurmu :16:

nasıl hatırlamam canım
seninle bayağı muhabbetimiz olmuştu
artık üzülmüyorum canım vardır bundada bir hayır diyorum
çok şükür doktor kürtaja gerek görmedi
korunmamda gerekmiyormuş yeniden çalışmalara başlayacam nasipse

canım çok geçmiş olsun
olsun allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
sen kürtaj oldun mu yoksa kendimi düştü
sana korunmayla ilgili bişey dedilermi
bana korunmama gerek olmadığını söylediler

canlarım üzülmeyin lütfen saglıksız gebelik olmuştur . allahım hayırlısını versin diye dua edin Allahın takdiri inşallah allahım en kısa zamanda saglıkı bebekler versin hepimize sıkmayın canınızı zor bir durum ama Allahın takdiri ... hayırlı evlatlar versin rabbim. gerçekten çok sık duyar olduk düşük neden oluyor acaba bu kadar çokk ...

çok sağol canım
allah hamişlerimize sağlık versin inşallah
hayırlısıyla bbeişlerini alsınlar kucaklarına
birinciyi veren rabbim ikinciyide verir ne de olsa
valla ilk gebeliklerde araştırmaya gerek duymuyolar
arkası gelirse araştırma yapıyorlarmış
bende hep vardı düşük tehlikesi lekelenmem hiç bitmiyordu
sağlık olsun napalım

Canlarım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden anneliği yaşatır inşAllah... Kendinize çok iyi bakın sakın üşütmeyin, olumlu yanı en azından doğurganlık sorununuz yok:nazar:
Gerçekten çevremde düşük olayı çok almaya başladım, okuldan arkadaşımın da 13. haftada bebeğini kaybetti, be de 12. haftamdayım c.tesi randevum var rabbim tüm melekleri korusun darısı arzu eden herkese hayırlı zamanda inşAllah...

evet canım en azından hamile kalabiliyoruz
herşeyi iyi düşünmek lazımmış
sende sağsağlim sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
emir_bebek.gif

2- Zehranurum (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

4- Ela _emre (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

6- Zerr
cuvcuv.gif
ilk hafta/HAZİRAN/2011 Kız
7- Bahar07
cuvcuv.gif
TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
cuvcuv.gif

9- Yasmin3561
cuvcuv.gif
Erkek
10- Füsuncuk
cuvcuv.gif

11- Narcicegi16
cuvcuv.gif

12- Bocuss
cuvcuv.gif

13- Selmatem
cuvcuv.gif

14- Ada_439
cuvcuv.gif

15- Nazlı1982
cuvcuv.gif
01/10/2011
16- Elisaist
cuvcuv.gif
19/10/2011
17- Gulcn
cuvcuv.gif

18- Gülcel
cuvcuv.gif

19-
Sevcihan
cuvcuv.gif

20-Ozum34
cuvcuv.gif

15 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
flow.gif
RyfYp2.png

izmit_1982 , yaseminim

canlarım çok üzüldüm allahım yardım etsin ne kadar üzülmeyin desekte ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ama bundada bi hayır vardır rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin hiç kendinizi yıpratmayın toparlanın bakim 1-2 ay geçsin yine hamiş kalırsınız hayırlısı ile ama morelinizi yüksek tutun...sebebi neymiş düşüğün ? bişey söyledimi doktorlar ? normal hamileliklerde düşük oranı bu kadar yüksekmi oluyordu yoksa vajililerdemi yüksek oluyor onu merak ediyorum...dualarımızdasınız kızlar allahın izniyle tekrar annelik heyecanını yaşayacaksınız:69:

izmit_1982 , yaseminim

canlarım çok üzüldüm allahım yardım etsin ne kadar üzülmeyin desekte ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ama bundada bi hayır vardır rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin hiç kendinizi yıpratmayın toparlanın bakim 1-2 ay geçsin yine hamiş kalırsınız hayırlısı ile ama morelinizi yüksek tutun...sebebi neymiş düşüğün ? bişey söyledimi doktorlar ? normal hamileliklerde düşük oranı bu kadar yüksekmi oluyordu yoksa vajililerdemi yüksek oluyor onu merak ediyorum...dualarımızdasınız kızlar allahın izniyle tekrar annelik heyecanını yaşayacaksınız:69:

çok sağol canım
dün doktor kontrolüm vardı gene ilk defa dün çok kötü oldum
hastanenin bahçesinde saatlerce oturdum ağladım
ama doğru herşeyde bir hayır vardır
allah tekrar nasip eder inşallah
vajililerde illa oluyor diye birşey yok canım
ben doktora sordum ilk gebeliklerde düşük olduğunda normal karşılıyorlarmış
bunun devamı geldiğinde araştırılıyormuş problemmi var diye
ilk gebelik ve ilk düşükse bunun tekrarlama oranı çok çok azmış
biz güçlü kadınlarız o kadar problemden sonra allahın izniyle bunuda atlatırız
ve tekrar hamile kalabiliriz:16::16:

canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun yasemincim.ya neden bu kadar çok düşük oluyo acaba ya nasıl korunucaz biz peki artık o kadar sık oluyo ki düşükler.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım

izmit_1982 , yaseminim

kızlar çok üzüldüm inanınki sizi çok iyi anlıyorum bende düşük yaptığımda nasıl ağlamıştım ama herşeyde bir hayır varmış onu öğrendim.
sizde çok üzmeyin kendinizi yıpratmayın bir daha olur rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde olur inşallah gene en kısa zamanda.

düşükten sonra hemen hamile kalınabilme durumuda varmış sakın sıkmayın canınızı..
vucudunuzu toparlamaya bakın ..

izmit_1982 , yaseminim

Çok sağolun arkadaşlar..Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...Bizim içinde hakkımızda hayırlısı böyleymiş..İlk günler çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı diye diye kendimi teselli ettim..Tekrar hamile kalırsam hamileliğimin nasıl geçeceğini anlamış oldum:) Bu arada izmit_1982 arkadaşım benim 8 haftalıkken kürtajla alındı.Normal düşük çok daha zormuş sanırım ben hiçbir acı ağrı hissetmedim Allah'a şükür.Doktor 3 ay korunmamı önerdi 1 ay geçti bile:) zaten bende biraz kendimi toparlayım istiyorum.bikaç kilo fazlam var onu vereyim,yaz geldi tatile gideyim,bide sınavım var o geçsin Allah'ın izniyle tekrar denemelere başlarız:))bu kez daha itinalı olacağım kesin gerçi o zamanda herşeye dikkat ediyordum ama olacağı varmış..bide ben folik hapına geç başlamıştım doktor hamilelikten 2 ay önce başla dedi yani çalışmalara başlamadan folike başlıycam çok önemliymiş...bu arada doktora vajinismus geçirdiğimi söylemiştim muaynelere git gel doktorda dedi artık iyce alıştın vajinismus falan kalmadı diye:) vajinismusu atlattığım ay hamile kalmıştım tam alışamamışken ama muayneler sayesinde alıştım iyce korku falan kalmadı:)))

Çok sağolun arkadaşlar..Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...Bizim içinde hakkımızda hayırlısı böyleymiş..İlk günler çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı diye diye kendimi teselli ettim..Tekrar hamile kalırsam hamileliğimin nasıl geçeceğini anlamış oldum:) Bu arada izmit_1982 arkadaşım benim 8 haftalıkken kürtajla alındı.Normal düşük çok daha zormuş sanırım ben hiçbir acı ağrı hissetmedim Allah'a şükür.Doktor 3 ay korunmamı önerdi 1 ay geçti bile:) zaten bende biraz kendimi toparlayım istiyorum.bikaç kilo fazlam var onu vereyim,yaz geldi tatile gideyim,bide sınavım var o geçsin Allah'ın izniyle tekrar denemelere başlarız:))bu kez daha itinalı olacağım kesin gerçi o zamanda herşeye dikkat ediyordum ama olacağı varmış..bide ben folik hapına geç başlamıştım doktor hamilelikten 2 ay önce başla dedi yani çalışmalara başlamadan folike başlıycam çok önemliymiş...bu arada doktora vajinismus geçirdiğimi söylemiştim muaynelere git gel doktorda dedi artık iyce alıştın vajinismus falan kalmadı diye:) vajinismusu atlattığım ay hamile kalmıştım tam alışamamışken ama muayneler sayesinde alıştım iyce korku falan kalmadı:)))

benim kürtaj olmadı kendi düştü
sadece adet sancısından biraz daha fazla bir ağrı hissettim
oda parçalar düştükten sonra geçti zaten
bana hiç korun demedi ben hemen başlıycam çalışmalara
tekrar olsun diye çok istiyorum
boşuna hala vajiden korkman bak neler atlatıyoruz
omu bize zor gelecek artık
ben iki ay oldu yapmayalı ama içimde hiç korku yok olmayacak diye
:21::21:

ben de geldim buraya artık ama arkadaşlar yaaaaaaaaaaa neden zor giriyor offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

yarım saat girmesinlemi uğraşcaz hep neden neden yenince hepkolayolcaksanıyordum nedenolmuyor allhımmm

hafta sonu diye kimse yok sanırım nasılsın pamuğum

iyiyim canım benim ya eşimin tedavisi güzel sonuçlandı artık denemelere kaldı :)))) bu ay inşallah bende hamile olmak istiyorum bide canım bak düşükten sonra hamile kalınması çok fazla canını sıkma üzülme sen olurmu Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada :16:

kızlar hamile olan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum birzamanlar vajiyle uğraştık şimdi bebişler için uğraşıyoruz sorunsuz hamilelik geçirirsiniz inşallah :16::16:

Back