Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

nazlıcım hamileymişsin sende senin adına çok mutlu oldum:16:
allah sağlıklı hamilelik geçirmek nasip etsin:49::49:
güzel annemize nazar değmesin inşallah:nazar::nazar::nazar:

izmitcimm tebrik ederimm,,,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn,,,:nazar::nazar::nazar:
çok sevindim canımmmmmmmmm:16::16::16:

hayırlı olsun cncm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin az kalmış erdem güzel isim ismiyle yaşasın inşallah ....
kötü günlerın sonunda bu muhteşem duyguyu yaşamaya az kaldı ama artık gunler gecmıyor son aya gırdık.Oğlumun ismini erdem düşünüyorum ne dersiniz kızlar :))) bu arada erkek olduğunu 25 gun oldu öğreneli önceleri şevvali bekliyoduk şmdi erdemm geliyomuş :)))))

uzun zamandır giremiyordum
ama şükür hızlı giriş yaptım ...
bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
dün kan tahlili ile tescillendi...:49:
ama size tavsiyem ben altı ay boyunca aşırı kafama taktım
yumurtlama günlerini günü gününe heseplıyorum
ama bu ay inanın hiç takmadım
yumurtlama günlerimi bile hesaplamadım
hatta bu ay ihtimal bile vermiyordum ama
olacağı varmış...yani demem o ki
sıkıntı yaptığınız zaman daha zor olur kendinizi rahat bırakın

hayırlı olsun cnmcm cooook sevindim evet kesinlikle fazla kafaya takmamak gerekiyor darısı başımıza inşallah Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.:71:

hayırlı olsun cnmcm cooook sevindim evet kesinlikle fazla kafaya takmamak gerekiyor darısı başımıza inşallah Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.:71:[/QUOTE]

inşallah canım allah tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün :emir_bebek:
iyi dileklerin için de tşk ederim:16:

bende bu kötü durum sonrası bebeğine kavuşmayı bekleyen biriyim.Geçen yıl hazıranda yenmiştim.Şuan 7.5aylık hamileyim az kaldı tatlı oğlumu kucağıma almaya inşallah.Ama hala inanamıyorum bunların olabildiğine.3yıl çektim bende bu iğrenç olayı çok şükür geçti artık.Dün gibi aklımda unutamamda.Allahım herkese yenmeyi nasip etsin.İsteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.:64:

Amiiiiiin,inşallah canım...Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:70:

kızlar kan sonucum pozitif cıktı hamileyim bende :49::49:

Çok tebrik ederim,canıııım..:62:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:49:

nazlıcım hamileymişsin sende senin adına çok mutlu oldum:16:
allah sağlıklı hamilelik geçirmek nasip etsin:49::49:
güzel annemize nazar değmesin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Evet canııım,çok teşekkür ederim....:62:Sende hamileymişsin tebrik ederim,çok sevindim yaaa..:49: Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....:70::16:

Son düzenleme:
Amiiiiiin,inşallah canım...Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:70:

Çok tebrik ederim,canıııım..:62:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:49:

Evet canııım,çok teşekkür ederim....:62:Sende hamileymişsin tebrik ederim,çok sevindim yaaa..:49: Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....:70::16:

çok sağol canım....
allah herkese sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin

kötü günlerın sonunda bu muhteşem duyguyu yaşamaya az kaldı ama artık gunler gecmıyor son aya gırdık.Oğlumun ismini erdem düşünüyorum ne dersiniz kızlar :))) bu arada erkek olduğunu 25 gun oldu öğreneli önceleri şevvali bekliyoduk şmdi erdemm geliyomuş :)))))

adı da güzelmiş canım adı gibi erdemli biri olur inşallah.Allah sağlık versin bebişine:emir_bebek:

uzun zamandır giremiyordum
ama şükür hızlı giriş yaptım ...
bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
dün kan tahlili ile tescillendi...:49:
ama size tavsiyem ben altı ay boyunca aşırı kafama taktım
yumurtlama günlerini günü gününe heseplıyorum
ama bu ay inanın hiç takmadım
yumurtlama günlerimi bile hesaplamadım
hatta bu ay ihtimal bile vermiyordum ama
olacağı varmış...yani demem o ki
sıkıntı yaptığınız zaman daha zor olur kendinizi rahat bırakın

hayırlı olsun canım ne güzel:49:darısı başımıza inşallah:emir_bebek:

hayırlı olsun canım ne güzel:49:darısı başımıza inşallah:emir_bebek:

sağol canım allah isteyen herkese versin inşallah
ama doktor moralimi bozdu çok bu akşam ya
reglden 2 gün önce kan tahlilinde değer 336 çıkmıştı
bugün doktora gösterdim düşük dedi
düşük yapabilirsin dedi :((((

üzülme canımcım ilaç vermedimi ilaçlar düşüğü önlüyor yatıp dinlen ilaç vermediyse başka dr. git canımcım dikkat et hayırlısı olsun Allaha emanet ol canımcım

üzülme canımcım ilaç vermedimi ilaçlar düşüğü önlüyor yatıp dinlen ilaç vermediyse başka dr. git canımcım dikkat et hayırlısı olsun Allaha emanet ol canımcım

daha vermedi canım tekrar tahlil yaptırdım
yarın alıcam sonucumu inşallah değerlerim yükselmiştir

üzülme tatlım şimdi çoğu kişide bu risk var.hem nazlıda da bu düşük tehlikesi vardı ama maşallah şu an çok iyi.düşük önlemek için ilaçları kullanırsın bi de çalışıyor musun bilmiyorum ama istirahat etmen şart.Allah yardımcın olsun canım stres yapma stres yaparsan daha çok etkilenirsin bu durumdan.bi de doktor faktörü de çok önemli bi doktorun söylediğiyle diğer doktorun söylediği birbirini hiç tutmayabiliyor.istersen farklı bi doktora daha görün canım

üzülme tatlım şimdi çoğu kişide bu risk var.hem nazlıda da bu düşük tehlikesi vardı ama maşallah şu an çok iyi.düşük önlemek için ilaçları kullanırsın bi de çalışıyor musun bilmiyorum ama istirahat etmen şart.Allah yardımcın olsun canım stres yapma stres yaparsan daha çok etkilenirsin bu durumdan.bi de doktor faktörü de çok önemli bi doktorun söylediğiyle diğer doktorun söylediği birbirini hiç tutmayabiliyor.istersen farklı bi doktora daha görün canım

en sonunda bugün tam hamilesin diyebildi
emin olamamış
bakalım 10 gün sonra tekrar randevu verdi
hayırlısı artık

Back