Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

[nazlıcım şimdi kullanmadım geçen haftalarda kullandım çünkü enfeksiyon olunca antb vermişlerdi kullanırken karın ağrısı başlayınca hap da bitti adet olucam herhalde dedim

evet cnm heyecanlıyım ama çokta takmamaya çalışıyorum sonuçta daha ilk ay 12.13.14.15 te yaptık. dün öglen yaptık akşama dogru sol yumurtalıgımda agrı oldu. aha dedim çatladı :)) sp.. karşılayın dedim :))) belimin altına yastık koydum yarım saat yattım hep. bide daha önce hiç korunmadımda o nedenle olma ihtimali var diyorum bi yandan olmazsa bi ay daha beklicm ne bileyim karışık duygular işte Allahım hayırlısını tez zamanda versin inşallah nasıl beklicem 14 gün bilmiyorum. bugunde yapsammı acaba :))) 16. gün. dr.nevra da 8 şubatla 13 şubat arası diyodu yumurtlama günümede 13 şubat diyodu.

Amiiiin canım...sakin olmaya çalış,hayırlı haberlerini alırız,inşallah...bugünde mi yapacaksın?maaşallah...sen bilrsin tatlım...:4:

Amiiiin canım...sakin olmaya çalış,hayırlı haberlerini alırız,inşallah...bugünde mi yapacaksın?maaşallah...sen bilrsin tatlım...:4:

ben çekiştiriyorum kocişi ne oldu sana diyor :))) gerçi bugun agrım yok kasıkta demekki çatladı :))) bide kandil dua etcem yarın artık :))):4::4::4::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::66::66::89::89::89:

[nazlıcım şimdi kullanmadım geçen haftalarda kullandım çünkü enfeksiyon olunca antb vermişlerdi kullanırken karın ağrısı başlayınca hap da bitti adet olucam herhalde dedim

Bence önce druna git,orda dra sor...enfeksiyon olduğunuda söyle,ona göre drun seni bilgilendirir canım ama hamilelikte ilaç helede antibiyotik zararlı diye biliyorum ben...

ben napayım sizce yahuuu
adetim ayın 17 sinde idi geçen ay o yüzden heyecanal beklıyorum 4 gun kaldı
ama şöyle bir durum var kiiiii adetim zamanında olmuyor pek :(
geç oluyor genelde her ay farklı sekılde yanı daha cok beklemem gerekıcek sanırım
zaten bu sebepten ovlsyon zamanını hesaplamamda ne kadar dogru oldu bılemıyorum
artık kısmet..
ben vajiden kurtulalı 2 ay olcak yenı..hep istemiyorum diyordum daha önce ama artı kistiyorum ben..
:69::69::69:
ne zormus bu işler :52:

dr.nevra diye bir site var orada yumurtlama hesplayıcı var ordan bulabilirsin. yumurtlama zamanını cnm .

Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..:70:

Son düzenleme:
kızlar acaba su bazlı jeller hamile kalmayı etkilermi?ıslaklık olmuyo bende.galiba stresten,jel kullanmak zorunda kalıyoruz,inşallah sp..mleri etkilemiyodur....

rabbim isteyen herkezle beraber banada sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah en yakın zamanda...

Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..:70:

maşallah:nazar:
nazlım çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..:emir_bebek:

Back