Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

bnde vajıliyim bi ay oldu ewleneli zar yrtıldı bdha ilişkiye gremedk bnm kasılmalarmdam emla krem bnde aldm kullandım ama işe yaramadı sen nasıl kullandın yardımcı olurmusun banada

arkadaşlar merhaba..bu illeti tam 1 yıl çektim...ağlamalar kasılmalar kavgalar gürültüler..ama artık canıma tak etmişti..ne parmak egzersizi yaptım ne doktora gitttim. sade ve sadece kendim yendim..tabi eşimin inanılmaz desteğiyle...sıfır yardımla tek başına yenilebiliyor bu merak etmeyin..ilk yendiğimde isteksizdim zorla yaptım..zarım çok esnek ..tamamını aldığım halde zar yırtılmadı..halen daha böyle..şimdi bebek düşünüyorum..ve sanırım zar doğum esnasında yırtılacak..hepinize yardım etmek isterim..kadının gücüne inanın..

Yardimlarini bekliyorum cnm. 13 aydir cekiyorum

Yardimlarini bekliyorum cnm. 13 aydir cekiyorum
merhaba arkadaşım öncelikle çok kararlı olmalısın.sakın korkma ve ön sevişmeyi canın isteyene kadar devam ettir.bol kayganlaştırıcı kullan ve derin nefes al ver...üstte ol ilk etapta inan nasıl girdiğini anlamayacaksın.. tam 1 sene korkup kaçtım..okadar basit ki sende inanamayacaksın..sorularını bekliyorum

Günaydın altı aydır evliyim.. yazın dikkatimi çekti kendim yendim ! Ben bu korkuyu ciddi anlamda yasayanlardanim aparat vs den de çok korkuyorum ya kendime zarar verirsem diye, yazın yüzümü güldürdü ve bana idik oldu sanki. Bacak kasılmalarim, üşüme lerim ve titremelerim var o an. Tavsiyelerine çok ihtiyacım var.

canım günaydın..erteledğim her ay yüzünden okadar pişmanımki..bigün yenersm ve bunu tek başıma başarırsam yardım edicem dedim herkese..senden ricam akşam duşunu al..gir yatağa çağır eşini...kayganlaştırcını sür ve ön sevişme yap..ilk başta korkun öne geçecek. ama inat et zev alana kadar uzat sevişmeyi..bi noktadan sonra zevkin korkunun önüne geçecek.bütün iş beyinde unutma...üste çık.ben ilk öyle yendim.nefes al nefesini verirken ilerlet.yavaş yavaş..ilk etapta zaten lönk diye girmiyo..milim milim ilerlet.birden tamamını almış olacan ve şok olacaksın..acıda çeksen inat et.bugün bu iş bitecek.bak ben egzersiz falan yapmadım.tek egzersiz ne biliyomusun..beyin egzersizi.ben bunu bu gece halletmeden kalkmayacam diyeceksin....

ve rüyadaymışsın gibi rahatla..kapa gözlerini.rüyaymış gibi davran acı yok.bunu şimdi başarırsam eşimde bende çok mutlu olzacaz diye sayıkla kendi kendine..

İlgin için önceliklecok teşekkür ederim. Üste olma fikri bi kadın olarak güzel ufak da olsa bir deneme yaptım ama kontro bende olunca yapamadigimi farkettim. Sen bunu aşmış biri olarak kusuruma bakma açık açık soracağım ama canın yandı mi zorlandın mi ben beynim e bi türlü yerlestiremiyorum nasıl olur diye bide bayan altta iken onerebilecegin bi sey var mı

HİÇ CANIM YANMADI.DİYORUM YA ŞOK OLDUM:) AMA BEYNİMİ ÇOK GÜZEL HAZIRLADIM ACIMAYACAK DİYE.ALTTA OLMAK İSTİYOSAN BELİNİN ALTINA YASTIK KOY AÇABİLDİĞİN KADAR AÇ BACAKLARINI...AMA BENCE İLKİNİ ÜSTTE AŞSAN DAHA RAHAT OLUR:)

HİÇ CANIM YANMADI.DİYORUM YA ŞOK OLDUM:) AMA BEYNİMİ ÇOK GÜZEL HAZIRLADIM ACIMAYACAK DİYE.ALTTA OLMAK İSTİYOSAN BELİNİN ALTINA YASTIK KOY AÇABİLDİĞİN KADAR AÇ BACAKLARINI...AMA BENCE İLKİNİ ÜSTTE AŞSAN DAHA RAHAT OLUR:)

Güler yüzle yaklaştığın için çok sağol inan farketmeden bana güç verdin. Şuan eşimle limoni bi durumdayız ama söylediklerin benim için çok kıymetliydi dua et senin gibi başarabilim.. Umarım bende yazabilirim senin gibi

BENDE ÖZENİRDİM BİGÜN BENDE YAZABİLCEMMİ DİYE AMA İNAN BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR :)

Merhaba. Umarım yakında sorun kalmayacak hic kimsede. Acaba vajinismuslu kişilerde sık rastlanan bir şey mi bu zevk kaçması hâli?

Merhaba. Umarım yakında sorun kalmayacak hic kimsede. Acaba vajinismuslu kişilerde sık rastlanan bir şey mi bu zevk kaçması hâli?
Sanirim öyle, 16 17 yasindaki kizlar yapiyor biz tikanip kaldik ya
Bir de eşimin ilk kız arkadaşi benim evlendiğimizde öpüşürken bile hemen boşalıyordu sonradan alışmaya başladi önsevisme uzun sürüyor ama son asamaya gelince bende bir isteksizlik basliyor onun icin de canim yaniyor
Kafaya cok takinti yapmadan akisina birakicam artik ne zamana olursa olsun

merhaba kızlar,
benimde vajinismus yolculuğum aslında nişanlıyken başladı ancak çok fazla üstünde durmadık.
evlilik gelince haliyle artık iş başa düştü dedim. vajinamı asla elleyemeyen ben tam bir kronik vakaydım. egzersizleri hele hele kesinlikle yapamam gibi geliyordu ama 1 haftadır bu siteyi buldum ve inanır mısınız, dedikleriniz yazdıklarınızı okudukça çok rahatladım ve şimdi egzersizleri yapmaya başladım. devam etmekteyim. başardıgımda size yazacagım. sakın ümitsizliğe kapılmayın. giderek daha cok kalınlaştırın aparatınızı ve kendinizi psikolojik olarak ilişkye hazırlayın.

bşarılar kızlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…