Grup kuruldumu mesajı nereye atıyoruz
Kızlar 16 günlük evliyim basından beri yapamadım burdaki başarı hikayelerinin çoğunu okudum vee az önce olduuuuu...
Anestol Pomad ve gleihtgelen kayganlastırıcıyı okumuştum burada aldım sürdüm ama daha öncesinde beyin olarak burayı okuyup hazırlamıştım kendimi herkes hiç acımıyor diyordu kafama bunu kodladım nefes alıp vererek ıkınarak sonunda tamamı girdi ama kanamam fln olmadı hiç korkmayın bunları alın dua edin yemin ederim hiç ama hiç acımadı girerken biraz zorlanıyor ama acı degıl kesinlikle inanılmaz bi mutluluk gerçekten eşinizide kendinizi de yıpratmayın
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim peki siz hiç parmak egzersizi falan yapmadan mi oldu
Bende de aynı korku vardı. Yanlış yer sanıyordum hep. O yüzden Can'ım acıyor sanıyordum. O düşünce daha da korkutuyor insanı kızlar
Yok Canım hiç yapmadım..
Ben ilk deneyeceğimiz Zaman aynadan orama baktım eşim banyodayken inanılmaz küçük bi delik vardı orada o kadar korktum ki kesinlikle buraya prnis girmez dedim eşim geldi yapmıycaz dedim düşün başlatmadım bile ertesi gün ve sonrası kayganlastırıcılarla denemeye çalıştık biraz giriyordu fakat yanma ve baskı hissi korkutuyordu geri itiyordum eşimi ..
Hatta ilk pazartesi doktora gittim muayne oldum doktor baktı kızlık zarın zedelenmiş ama yırtılmamış deri sakınlestirici şurup verdi işe yaramadı bende..
Ama o denemeler sonucu o delik yukarıya doğru biraz genişlemişti aynadan baktığımda sonra okuduklarımdan dediğim uyusturucuyu ve kayganlastırıcıyı aldım kafama koydum herkes acımıyor diyordu çünkü bugün yaptık biraz girerken zorlanıyorsun baskı hissi ama sadece sonrası derin nefes al ver ve zorlandığın yerde ıkınınca biraz uğraşlar sonra tamamını alabildim ..
Bu arada belimin altına yastık koydum eşim üste pozisyonda yaptık daha sonra ben üste çıktım emin olmak için öyle de girdi ..
Ne zevk aldım nede acı duydum belki de anestolun etkisindendir ..
Ya kesinlikle korkmayın herkesin dediği gibi popoya doğru asagıya giriyor zorlanmadan dim direk sokmaya çalışmayın kızlar ..
Cok acık yazdım ama bunları duymaya ihtiyacınız var biliyorum kusura bakmayın..
banada yardım edin Bi aylık ewliym yapamıyorum kasılıp kalıyom npçam blmyorumm bldklernizi paylaşın akıl verin lutfen
canın yazıcı adlı kullanıcıya mesaj at numaraniama numaramı nereye yazıcam blmıyorm ki
ama numaramı nereye yazıcam blmıyorm ki
anestol yakıyormu?
2 bucuk yildir cekiyorum nasil yendiniz ben suan hazirim aslinda ama benim esim le suan yer degistik sanki.sarkadaşlar merhaba..bu illeti tam 1 yıl çektim...ağlamalar kasılmalar kavgalar gürültüler..ama artık canıma tak etmişti..ne parmak egzersizi yaptım ne doktora gitttim. sade ve sadece kendim yendim..tabi eşimin inanılmaz desteğiyle...sıfır yardımla tek başına yenilebiliyor bu merak etmeyin..ilk yendiğimde isteksizdim zorla yaptım..zarım çok esnek ..tamamını aldığım halde zar yırtılmadı..halen daha böyle..şimdi bebek düşünüyorum..ve sanırım zar doğum esnasında yırtılacak..hepinize yardım etmek isterim..kadının gücüne inanın..