Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Kizlar bende 4 aylik evliyim ama olmuyo neolur bi akil verin
4 yıl çok uzun bir süre esinizin sabri mukemmelmis. Egzersiz ile başlayın aparatlar var ya da parmaginizla bunları denediginizde o şeyin de gireceğini anlayablrsnz. Düşünün ordan bebek çıkıyor demekki elastik. Bunu basarirsanz 4 yılı nasıl heba ettim diye üzülürsúnz

4 yıl çok uzun bir süre esinizin sabri mukemmelmis. Egzersiz ile başlayın aparatlar var ya da parmaginizla bunları denediginizde o şeyin de gireceğini anlayablrsnz. Düşünün ordan bebek çıkıyor demekki elastik. Bunu basarirsanz 4 yılı nasıl heba ettim diye üzülürsúnz
4 yil degil canim 4 ay ama korkum cok aparar dediginiz nedirki yurtdisina gelin geldim doktorada gidemiyorum

Arkadaşlar ben bu tedavi için dr a gittim ve 5.500 tl istendi tedaviye onu verecek gücümüzde yok. ben artık parmak egzersizlerine başlamak istiyorum. beni hergün mesajla yönlendirecek bilinçli arkadaşlara ihtiyacım var tamamen başarmış insanlar Allah rızası için bana yardım edin. parmak egzersizi nedir bilmiyorum nasıl başlayıp nasıl devam edicem bilmiyorum yardım ederseniz çok üzgün bir kalbi hayata bağlarsınız Lütfen.................

Ilk ben yazayım o zaman inşallah cesaret olur size kızlar ...8 temmuz gecesi evlendik esimle ve ikimiz de ogrenciyiz çok büyük bir yük aldık derken düğünden sonra eve geldik hep beraber :halay:ama cidden hep beraber k aynanam kaynim gorumcem ve eşi ve iki çocuğu....evin içine geldim ama ilk bir kac gun tek kalırız sandım..neyse ben gitmelerini bekliyorum yok sürat asiyorum yok....baktım olmuyor gelinlikle ve sinirle yatak odasına geçtik esimle ..ben bir sürü bağırdım eşime bu saçmalık neden gitmiyorlar hepsi evli halden anlamıyorlar mi saydım da saydım ...ağlıyorum ama eşim de çok üzgün ve kızgın .kardeşini çağırdı ve hepiniz evde mi kalacaksınız dedi .kaynim yazık bekar ve hiç anlamaz kiz işlerinden dedigi tek şey nereye gidecez:KK76: ben devam ağlamaya ve kendi gelindiği mi kendim çıkardım ve küs yatağa yattım ...Olacak gibi değil ve dedim ki ilk gece mi böyle mahfetmicegim ve eşime döndüm gülümsedi m.....o da böyle olsun istemez di ...beterin beteri var ya iste tam o noktadaydik beraber olacağız ama olmuyor sevişiyoruz tam içime almak istiyor ki yanma oluyor du ve ben de kendimi çekiyordum...neyse biz hala durumun farkın da değiliz ve artık hep kendimi cekecegimi bilmiyorum ..sabah çocukların sesi ile uyandık ve annesi kapiya vurdu kalkın kahvaltiya diye ben odadan çıkmam dedim bana içeriye kahvaltı getir dedim hem benim hayalim de böyleydi ....ama hayaller paris gerçekler evlilik :duduk:neyse çıktık odadan ve gorumcem bir sürat bir sürat yapıyor artık görmeyin neyse takan kim ..kahvaltıdan kalkıp odaya geçtik tekrar yapmak istedik bir baktım evdekoler yetmedi üç kadin geldi gelin görmeye ben şok ben iptal ....neyse dedim adımız kötü gelin çıkmasın diye kalktım ki beni görmeye gelmişler o işi yaptık mi diye ...neyse akşam oldu tekrar yapmak istedik ama hala vaji olduğumu bilmiyorum olmadı üçüncü gün yok ve ben stres yaptım etrafımdaki ablalarla konuştum ve rahat ol insanlar zevk için yapıyorlar neden korkuyorsun falan filan....ilk bir ay kabul etmedim ki arastirdim vaji olduğumu takı arkadaşımın kuzeni ile konuşunca ya kadar o da ilk 2 hafta olamamış ..bu arada benden dört gün sonra evlenen lise arkadaşı mi da aradım ve ağlıyorum beraber oldunuz mu dedim evet dedi daha çok ağladım ve ben daha olamadım korkuyorum dedim o da saçmalama hiç korkacak bir şey yok sadece sıkma kendini ve kevser kendini dedi o kadar sakinlestim ki iyi şeyler düşünmeye başladım ..eşim bu arada bana sabır gösteriyor ama çok üzülüyorum ona :KK14:neyse bu durumu yaşayan arkadaş bana vaji den bahsetti ve hastaneye git dedi ve ben kabul ettim hastayım ben diye ..ilk yanlış zaten kabullenmemek tir ..onu astım ve sonra sakin olmak ki onuda arka da sayesin de astım ve sonra bilgisiz olmak onu da aşmak için interneti kullandım ve bir sürü hikaye okudum ve tek olmadığımı fark ettim çok kötü bir durum hastasin ama kimseye söyleye miyorsun ...derken kadınlar kulübünü buldum tük yazılanları okudum ve eşim e anlattım cesaretlendim ve parmak egzersizin e başladım ilk serçe parmağı içim e aldım çok şaşırdım derken ertesi gün regl oldum bir hafta gitti sonra işaret parmağın a geçtim ve onu da yaptım sabır istiyor ilk yapmaya başlarken sanki bir duvar var ve gidemiyorum sandım ama ikinmak bursa çok önemli her egzersiz de ikinin ve örsa bir delik açılacak ...bu sıra da yardım istiyorum siteden ve ozel den konuştuk larim var bana diktatör al dedi ve şu bazlı kayganlastirici önerdi hemen aldım ve başladım egzersize ..tabi bunlar uzun zaman aliyor yaklasik olarak 1 ayın gitti çünkü hep erteliyordum ve isteksizdim ...ve emla kirem çok yardımcı oldu en büyük aparati içime almadan önce kremi içine doğru ve çevresine sürdüm biraz yaktı ama geçti derken ikinmak la nefes alıp vermekle içime aldim :KK15:eşimi çağırdım bak oldu dedim oldu oldu:KK45:...ama ortada kızlık zarı yok eşim suphe duyuyor..ama ben eminim kendimden sonra zarin esnedigine ve doğum da gideceğine karar verdik ..eşli denemeye gelince bu anlattığım süre boyunca eşim bana yanasmadi :KK15:eğer üstüme gelseydi yapamazdım .eşli denemede o ustumdeyken kendimi güven de hissetmedim ve üste çıktım sirtimi döndüm kendi elimle deliğe getirerek yavaş yavaş oturdum tabi kınıyorum nefes alıp veriyorum ve yarısını içime aldim çok mutluyduk ağladım hamdolsun allah a ..ve ertesi gün tam içime aldim ve yendik tabi emla krem sürdüm bu süre de yenince grek kalmadı ..ama ilk 3 ilişki de ilk önce a paratla rahmi mi açtım sonra p..si kullandım öyle öyle bitti:KK54: inşallah siz de yenersiniz

Merhaba ben uzun zamandır burayı takip ediyordum acıkcası kullanımı da pek bilmiyorum :) en basit ve görebileceğim sekilde iletisebilirsek cook sevinrim kızlar :) ben 5aylık evliyim eşimle ilişkiye giremedik vajinismus mu bu bilemiyorum. Çok istekliydim en fazla 5 kez denemişizdir o da ilk ay içerisindeydi canım acıdıgı icin devam edemedik ama onu itmedim bacak kapatma vs gibi sorunlar da yok sadece canım acıyor ama evet girmeyecek gibi geliyor biraz ilerledikten sonra duvara tosluyor gibi hissettim. Esimin de benim de isteğimiz kalmadı acıkcası cok huzursuzum lutfen yardımcı oluun :KK43:

Merhaba oncelikle hem destek olma hemdestek almak icin yine buradayim
5 yillik evliyim vajinusmusu cok sukur yendim 2011 yilinda evlendim 2013 6 kasimda yendim 2014 6 kasimda oglumu kucagima aldim ben burdaki arkadaslarimdan cok fazla destsk gordum once burdaki yontemlerle denedim epey ilerledim ama ikili iliskide olmayinca 5000 tl verip ankarada bi klinikte sok tedavi dedigi bi yontemle(para tuzagi cunku giriste bilgilerini aliyorlar dr gidiyor ona gore para talep ediyor ogrenci birinden 2000 tl istedi ve benden 5000 ) verdik tabi sonuc bin sukur iliskiye girdik ve ben mutluluktan agliyordum hemen hamile kaldim burda bilgi isteyen herkeze yardimci olurum inanin bukadqr cektigime degmezmis..
Simdi benim istedigim destek yenen arkadaslardan.. evet yendim iliskiye girdik hemen hamile kaldigimdan hamileykende cok yapmadigimizdan bence tamda yenmis sayilmiyorum aslinda sormak istedigim evet icime giriyo ama ben sadece baskı yanma falan hissediyorum haz almayi nawil basarabilirim yani vajinusmuwu yeneler simdi rahat cok rahat iliskiye girebiliykrlarmi lutfen bana donus yaparmisiniz

Yeneli bir buçuk a
Merhaba oncelikle hem destek olma hemdestek almak icin yine buradayim
5 yillik evliyim vajinusmusu cok sukur yendim 2011 yilinda evlendim 2013 6 kasimda yendim 2014 6 kasimda oglumu kucagima aldim ben burdaki arkadaslarimdan cok fazla destsk gordum once burdaki yontemlerle denedim epey ilerledim ama ikili iliskide olmayinca 5000 tl verip ankarada bi klinikte sok tedavi dedigi bi yontemle(para tuzagi cunku giriste bilgilerini aliyorlar dr gidiyor ona gore para talep ediyor ogrenci birinden 2000 tl istedi ve benden 5000 ) verdik tabi sonuc bin sukur iliskiye girdik ve ben mutluluktan agliyordum hemen hamile kaldim burda bilgi isteyen herkeze yardimci olurum inanin bukadqr cektigime degmezmis..
Simdi benim istedigim destek yenen arkadaslardan.. evet yendim iliskiye girdik hemen hamile kaldigimdan hamileykende cok yapmadigimizdan bence tamda yenmis sayilmiyorum aslinda sormak istedigim evet icime giriyo ama ben sadece baskı yanma falan hissediyorum haz almayi nawil basarabilirim yani vajinusmuwu yeneler simdi rahat cok rahat iliskiye girebiliykrlarmi lutfen bana donus yaparmisiniz
Yemeli bir buçuk ay oldu ve çok rahat göre biliyorum çünkü ilk başlarda ben de acı ve endişe duydum daha sonra onları bırakıp haz almaya baktım oraya odaklanmadim kendini kastigin için açıyor ...vajinal kaslarını rahat bırak sanki dinleniyormussin gibi

Yeneli bir buçuk a

Yemeli bir buçuk ay oldu ve çok rahat göre biliyorum çünkü ilk başlarda ben de acı ve endişe duydum daha sonra onları bırakıp haz almaya baktım oraya odaklanmadim kendini kastigin için açıyor ...vajinal kaslarını rahat bırak sanki dinleniyormussin gibi

Bu mumkunmu gercektenne siklikta birlikte olmaliyim ve nekadar surede bu aci korku hissi gecti bende kadinligimi hissetmek istiyorum bende haz almak istiyorum artik

Merhaba arkadaşlar; 1 yil 1 aydir evliyim ve vajinismusluyum hic iliskiye giremedm esimle. Cocuk istiyorum artik ama bunun icin ilk adimi dahi atamadik. Sorunum su hersey normal giderken esim p.. girecegi zaman kendimi kasiyorum ve sanki duvar varmis gibi takiliyor ve pes ediyorum bunca zamandir. Not: kayganlastrrici kullaniyoruz. Iki gundur bas parmagimla bir bogum egzersiz yapiyorum bugun regl oldum. Lutfen yardm edin

Merhaba arkadaşlar; 1 aylık evliyim. Uzun zamandır forumu okuyorum.

Sizlerin mesajlarını okuyarak vajinismus denen illeti atlatmaya karar verdim. Parmak ve penis denemeleri yapıyoruz. Bugun de bir parmağı alabildim. Bayağı yol katettik ANCAK önemli bir sorunum var.

Tam her şey yolundayken ve zevkim de çok fazlayken bir anda zevkim kaçmaya başlıyor ve kendimi o noktadan sonra daha çok kasmaya başlıyorum. Doğal olarak penisin daha fazla girmesine engel oluyorum ve bırakıyoruz.

Acaba diğer vajinismuslularda da böyle bir şey var mı? Vajinismusta zevk kacmasini hic duymadim bilmiyorum. Yoksa başka bir sorunum daha mı var. Şimdiden teşekkür ederim cvp verecek arkadaslara

Son düzenleme:
Mrblar; ben 3 haftalık evliyim evlendiğimiz günlerde yoğun uğraşılar sonucu zar yırtıldı ancak ondan sonrasında her denememizde kalçalarımdan kasılmaya başlıyorum inanılmaz ağrı hissediyorum ve eşimi istemsizce itiyorum.. Ve ağlamaya başlıyorum her defasında aynı sahne.. Oraya girmeyecek gibi hissediyorum.. Eşim çok anlayışlı sağolsun ama zamanla isteği azalıyor gibi hissediyorum.. Akşam eve gelmesinden korkuyorum evde misafir olsa gitmesini istemiyorum yine deneyecezde aynı acıları hissedeceğim diye. Doktora gittim anatomik bir problem yok aşılmayacak birşey değil dedi.. Parmak egzersizi önerdi arada bir parmak egzersizi yapıyorum. Yenemedim bir türlü bu korkumu. Kime anlatmaya kalksam yaaa 2 saniyelik bir iş abartma bu kadar diyorlar bilmiyorlar hissettiklerimi.. Burdakiler beni anlar ve bana yardımcı olurlar birbirimize destek oluruz diye buraya yazmak istedim.. Allah kimsenin başına vermesin.. Ben bu işi yapabilenlere gıpta ederek bakıyorum şimdilerde.. Nasıl yapabilmişler hayretler içindeyim.. Sağlıkçıyım ama bu olayın ne meslekle nede eğitimle asla alakası yok.. Ve bende artık herkes gibi olmak istiyorum

herkese merhaba, buraya yorum yapabilmek için üye oldum siteye. yaklaşık 1 buçuk aydır evliyim ve ilk günden beri ilişkiye giremiyordum. Evlenmeden önce de korkularım vardı zaten sürekli yapamam diye diye ne yazık kı yapamadım. Neyse ben moralimi bozup üzülmek yerine sürekli araştırdım. Önce Vajinsmusla ilgili cem keçenin bir kitabı var onu aldım ve okudum (hatta isteyen varsa gönderebilirim. 30 liraya almıştım sadece kargo ücretni kendiniz ödemek koşuluyla ücretsiz verebilirim, isteyen mesajla bilgierini ve adresni atabilir.) Daha sonra bu siteye girdim ve günlerce sabahlara kadar okudum her gün egzersiz yaptım ve ben de yapabilirim dedim. Eczaneden emla krem aldım ve sonunda başardım. Emla krem de uyuşturdu ve en ufak bir acı bile hissetmedm boşuna o kadar korkmuşum :) Şimdi her şey daha da güzel Allah bu dertle savaşan herkese yardım etsin inşallah umarm herkes kurtulur. Sadece inanın ve yapailirim diyin, herkes yapıyor biz mi yapamayacağız. neyse herkese iyi günler

merhaba ben de 2 aylık evliyim 1 ay bu sorunu yaşadım çok kötüydü internetten araştırdığımda parmak yöntemini öğrendim ayrıca kayganlaştırıcı jel aldık.ilk önce 1 parmağımı denedim başta acıdı ama sonra alıştı sonra iki parmağımı denedim çok zor girdi ama o da oldu ama birlikte olamadık yine de eşimle.vakit kaybetmeden jinekoloğa gittik muayene oldum bir sorun yoktu emla ,vemcaine sprey ve kas gevşetici yazdı aldık.ayrıca vazelinli ılık suya otur dedi hepsini denedim oldu Allah ın izniyle.ama sonraki denemelerde emlanın bi işe yaramadığını gördüm çünkü ondan sonraki denemelerimizde de olmadı.vemcaine çok işe yarıyo size onu söyleyebilirim 5 dk içinde uyuşturuyo ve 10 dk geçerliliği var çabuk etkisi geçiyo bunlara dikkat etmek ona göre ayarlamak lazım.şu anda sadece kayganlaştırıcı jel kullanarak yapıyoruz yine acı oluyo ama en azından oluyo buna şükür.acının sebebi kendimi kasmam bunu biliyorum ama engel olamıyorum ama ilk zamanlara göre daha kolay oluyo.size tavsiyem birlikte olmadan hemen önce parmak yöntemini uygulayın ve eşinizden yavaş olmasını rica edin elinizle yerleştirip gerisini ona bırakın yavaş yavaş ıkınarak içeri girmesini sağlayın ve başaracağınıza inanın.Bir de Besmelenin çok faydası var :KK66:
İlaçlar vs hepsi hikaye önemli olan inanmak.Allah yardımcınız olsun..:dua:

zevk alma noktasına gelince ben her seferinde acıda duysam zevk aldım ama hazzımın daha çok olmasını istiyodum bu yüzden kendimce bir yöntem buldum eşimle birlikte olduğumuzda ben de elimle kendimi uyarıyorum ve bana sarılmasını istiyorum o zmn hem acım olmuyo hem zevk alıyorum.Bu konularla ilgili internetten araştırma yapmalısınız her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır :KK66:

merhaba ben de 2 aylık evliyim 1 ay bu sorunu yaşadım çok kötüydü internetten araştırdığımda parmak yöntemini öğrendim ayrıca kayganlaştırıcı jel aldık.ilk önce 1 parmağımı denedim başta acıdı ama sonra alıştı sonra iki parmağımı denedim çok zor girdi ama o da oldu ama birlikte olamadık yine de eşimle.vakit kaybetmeden jinekoloğa gittik muayene oldum bir sorun yoktu emla ,vemcaine sprey ve kas gevşetici yazdı aldık.ayrıca vazelinli ılık suya otur dedi hepsini denedim oldu Allah ın izniyle.ama sonraki denemelerde emlanın bi işe yaramadığını gördüm çünkü ondan sonraki denemelerimizde de olmadı.vemcaine çok işe yarıyo size onu söyleyebilirim 5 dk içinde uyuşturuyo ve 10 dk geçerliliği var çabuk etkisi geçiyo bunlara dikkat etmek ona göre ayarlamak lazım.şu anda sadece kayganlaştırıcı jel kullanarak yapıyoruz yine acı oluyo ama en azından oluyo buna şükür.acının sebebi kendimi kasmam bunu biliyorum ama engel olamıyorum ama ilk zamanlara göre daha kolay oluyo.size tavsiyem birlikte olmadan hemen önce parmak yöntemini uygulayın ve eşinizden yavaş olmasını rica edin elinizle yerleştirip gerisini ona bırakın yavaş yavaş ıkınarak içeri girmesini sağlayın ve başaracağınıza inanın.Bir de Besmelenin çok faydası var :KK66:
İlaçlar vs hepsi hikaye önemli olan inanmak.Allah yardımcınız olsun..:dua:
Amin cnm. Darisi bize :)

Merhaba arkadaşlar; 1 aylık evliyim. Uzun zamandır forumu okuyorum.

Sizlerin mesajlarını okuyarak vajinismus denen illeti atlatmaya karar verdim. Parmak ve penis denemeleri yapıyoruz. Bugun de bir parmağı alabildim. Bayağı yol katettik ANCAK önemli bir sorunum var.

Tam her şey yolundayken ve zevkim de çok fazlayken bir anda zevkim kaçmaya başlıyor ve kendimi o noktadan sonra daha çok kasmaya başlıyorum. Doğal olarak penisin daha fazla girmesine engel oluyorum ve bırakıyoruz.

Acaba diğer vajinismuslularda da böyle bir şey var mı? Vajinismusta zevk kacmasini hic duymadim bilmiyorum. Yoksa başka bir sorunum daha mı var. Şimdiden teşekkür ederim cvp verecek arkadaslara
Canim aynisi bende de oluyor ilk basta cok istekliyim surekli opusmek oksanmak istiyorum ama son asamaya gelince hic istemiyorum kasilmam oluyor yanma ve aci hissi geliyor
Aslinda son asamayi da surecin dogal bir asamasi oldugunu kabul edip dusunsek boyle olmaz belki ama iste beynimiz kabul etmiyor.

X