Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Yok valla canim bence tamamen ayni. Anesteziyle yapip sonrasinda yine ayni olan tanidiklarim var. Seni yalanlar nitelikte konusmuyorum sahit oldugumu soyluyorum. Hani anestezi yapiyorlar belden asagisini uyusturuyorlar bir sura hastaneye gidip geliyorsub iyice alis diye. Ama işte uyusukluk gecince yine yapamayanlar var. Biliyorum taniyorum... Keske hicbirine getek kalmasa keske ilacli bir çözümü olsa ama bunun ilacla çözümü kesin olarak yok. Uzun ya da kisa sürsün en iyi yöntem psikolojik ve kadin dogumcunun desteği ile olan tedavi yöntemi. Ayrica ben de cok arastirmistim anestezik tedavi uzmanlarin en cok karsi ciktigi tedavi...

Valla tatlım bizzat ben yaşadığım için söylüyorum bana evde kullanmam için enjektörde ilaç verdiler öyle hastaneye falan gidip gelmedim.bir kişinin kurtulmasına vesile olsam yeter benim için.bende saglikciyim laborantim.öyle tavsiye edilmiyor denildiğine bakma sen rant savaşı veriyor doktorlar.herkes benim bölümüm diye geçiniyor.ben bu şekilde yendim darısı diğerlerinin başına.ama hiç birşey yapmamaktan iyidir denemek.

Sen bu yöntemde de olsa kurtulmussun ne guzel ama ben anesteziyi tavsiye eden hic bir doktor psikolog ve ya baska bir uzman görmedim. Neyse ben cok arastirdigim icin daha bildigim bir cok sey var bu konuda ama anlatip da konuyu uzatmaya gerek yok. Ben de bilirdim anesteziyle iki dakkada yapmayi ama ben 1.5 sene cabalayip kendim yenmeyi tercih ettim. Cok da icim rahat bu yolu tercih ettigim icin. Allah kimsenin basina vermesin bu derdi hic kolay değil..

Merhaba kızlar.
Dün gece itibari ile vajinismusu yenenlerdenim.Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
Benimde sizlere birkaç tavsiyem var..
Ben 1 senelik evliyim, birleşme olmayınca internetten araştırmaya başladım ve bu sayfayı buldum.o zamanlar üye değildim sadece okuyup çıkıyordum.. Sonra parmak egzersizlerini,kegel egzersizini,nefes alıp vermeyi, bebeyağını ve ıkınmayı öğrendim... parmak egzersizlerini duyunca midem bulaşmıştı..İğrenç bulmuştum ama başarı hikayelerini okuyunca cesaretlendim
Sonra bir ayna aldım iki taraflı ayna bi tarafı olduğundan büyük gösteriyordu evet benim puf noktam aslında bu büyük gosteren ayna vajiyi incelerken daha ayrıntılı gördüm açıldığını görünce mutlu oldum ve hep aynanın büyük tarafıyla egzersiz yaptım parmak egzersizlerini yapmaya başladım ve kısa sürede hepsini tamamladım dediğim gibi bunun sırrı büyük gosteren ayna lütfen bu önerimi dikkate alın sonrasında nefes egzersizi İkinma derken başarılı olduğumu gördüm.. Son olarak mumdan aparat yapıp onunla çalıştım... Yine aynanın büyük tarafıyla tabiiki. Ve son gece esime verdim aparatı aynayı karşıma alıp denemesini istedim ve oldu kontrolü ona bırakmayı öğrendim ve sonunda birleşme oldu çok şükür Rabbime. Ve en önemlisi kızlaaaar DUA! İÇİNİZDEN İSTEYEREK VE SAMİMİ DUA! RABBİM DUYUYOR VE SİZE YARDIM EDİYOR DUAYI BIRAKMAYIN ASLA VE AZİM EDİN LUTFEN ...KESİNLİKLE OLACAK...:)))
Son olarak LUTFEN BURADAKİ KARAMSAR YAZILARI OKUMAYIN!!! BAKTINIZ KARAMSAR HEMEN BAŞARI YAZISI BULUN!!! BU İNANILMAZ RAHATLATIYOR VE MOTİVE EDİYOR!!!VEEEE KESİNLİKLE BÜYÜK GOSTEREN BİR AYNA İLE EGZERSİZE BAŞLAYIN!!!
ALLAH herkese mutluluk versin ve yardımcısı olsun..
Umudunuzu kaybetmeyin ve hırslı olun :)

Benim amacım bir insanın daha kurtulmasına vesile olmak.yapıp yapmamak sizlere kalmış ben kurtulduğum yöntemi paylaştım sadece.ayrica bende sağlıklıçıyım laborantim neyin ne olduğunu az çok biliyorum yani.şunu da belirtmek isterim ki bana bu yöntemi anlatan bir doktordu.dediğim gibi benim amacım yardımcı olmak ki zaten yendikten sonra üye oldum ben buraya.

Herkese merablar bn de 1 aylik evliyim malesf bnde vajiliyim bikc gndr sayfayi takip ediorm amahala deneme yapamdm yardmci olursnz sevinirim

Kizlar merhaba bir konuda bana destek olur musunuz? Kizlar ben esimin kucuk parmagini isaret parmagini rimelden yaptigimiz aparati aliyorum. Yaklasik bir haftada oldu bu ilerleme. Bir aksam esimin uc parmagi kalinligindaki aparati da yarisina kadar aldim. Zaman zaman yanma hissediyorum ama dayanilmayacak seviyede degil. Iki kez penis denemesi yaptik basi giriyor yanma olsa da nefesle sakinlesiyorum ancak biraz daha ilerleyince yani kasa gelince yanma artiyor ve istemsiz kas kasiliyor. Boyle olunca canim yaniyor halbuku aci hiseetmeyecegimi biliyorum egzersizlerden ancak peniste bunu durduramiyorum. Bilgisi olan bu durumu yasayan varsa bana yardimci olursa cok mutlu olurum. O anda ne yapmalıyım nasil bir yol izlersem baski ve yanmayi azaltirim nefes ve ikinma yapsam da başarılı olamadim. Cevaplarinizi bekliyorum tesekkur ederim.

Merhaba arkadaslar,
Su an vajinal siğil rahatsızlığım için üye olduğum bu sitede, bundan 3 yil once vajinusmus rahatsızlığı da deneyimlemis biri olarak kendi yasanmisligimi sizlerle paylaşmak isterim.
Benimki başarı öyküsü mudur başarısızlık mıdır bilmiyorum çünkü vajinusmus vesilesiyle evliliğim bitmişti.
Bundan 3 yil once aynı iş yerimden biriyle 6 ay gibi kısa süreli bi tanışma evresinden sonra evlendim.
Evlenmeden evvel ufak tefek cinsel yaklasimlarimiz olmasına rağmen ilişki boyutunda değildi. Haliyle evlendiğimde gün kasılmalar yaşadım korktum refleks halinde ittim ilişkiye giremedik.Hepinizin yaşadığı süreçleri 1p ay süren evliliğim boyunca yaşadım. Bu süreçte okudum araştırdım parmak egzersizinden tutun da lokal anestezi yapan kremleri dahi denedim.Bi defa deneyip yapmadıysak bi kaç gün hatta hafta denemez olduk.Çünkü her defasında başarısız olmak ikimizi de yıpratmisti.Haftalar geçtikçe ay oldukça eski eşimin bana yaklaşımı değişti. Daha sert daha duygusuz daha tepkili oldu.Yatak dışında günlük hayatımızda daha tahammülsüz oldu.Evliligimizin 3-4. aylarında ufacık şeylerden tartışır olduk çoğunda alttan aldim. Fakat zamanla önce sözel sonra fiziksel şiddete dönüştü tavırları. Bi kaç ay anlayışla karşıladım. Tedavi için doktora gidelim senin şiddet eğilimin bundan bence dedim Doktora gitmeyi kabul etmedi.Tek başıma gitmem ise faydasız olacaktı. Zaten her gün kavga gürültü hakaret vs artar olmuştu. Ve 10. ayında sudan bi sebeple bana yaptığı ciddi bi fiziksel darp sonrasi Evliligimiz bitti.

Bakire olarak evlenmiş bakire olarak dul kalmıştım.

Boşandıktan sonra 1 yil kendime gelemedim.Psikolojik olarak kendimi yetersiz gereksiz onun şiddetine de asıl sebep benim kadinligimi yapamamam olarak görüyordum.Psikolojik destek aldım ilaçlar kullandım.
1 buçuk yıl geçti hayatıma biri girdi.Hayatıma giren kişi dul olduğumu biliyordu fakat ona hiç vajinusmus durumundan bahsetmedim. Zaman içinde yakınlaşmamiz oldu ve bir akşam plansız bi şekilde gelişen cinsel yakınlaşma sonrası ben ne olduğunu anlayamadan acısız kasilmasiz birlikte olduk.Oluyoruz.
Hayatta insanın başına herşey gelebiliyor.Düşündükçe taktıkca kafayı daha da dibe batıyoruz. Benim bi evliliğe malolan kötü tecrubemden çıkardığım sonuç şu. Herseyin bi zamanı var.Biz ne yaparsak yapalım yaşanmasi gereken yaşanıyor.
Kendinize inanın ve kendinizi sevin arkadaşlar.

Ben hastalığı yemeli bir hafta olmadı ilk içime aldığım da ben de öyle haissetim ve pozisyonları değiştirdik kendine uygun posizyon bul ve dene en önemlisi zevk al yoksa acı hissedersin ...

Ben sizleri okuyarak cesaretlendım ve üye oldum ama hem nasıl iletiişim kuracagımı hemde nasıl takip edeceğimi bilmiy

Canim ben herkese tavsiye ediyorum hayatim boyunca o bölgede tikanip ilerleyemeyiz zannediyordum cunku cok aciyordu. Sana tavsiyem yariya kadar gelip de tikaninca kocandam veya yatagin bir yerinden sikica tutun ve var gücünle kuvvetlice ıkın. O zaman boru gibi aciliyor ve girdigini bile anlamiyorsun ikonman bitince icinde oldugunu anliyorsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum dene bunu ve buraya sonucu yaz :)

Ya nasil yaptin fanus nasil benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…