Merhaba arkadaşlar; 1 yil 1 aydir evliyim ve vajinismusluyum hic iliskiye giremedm esimle. Cocuk istiyorum artik ama bunun icin ilk adimi dahi atamadik. Sorunum su hersey normal giderken esim p.. girecegi zaman kendimi kasiyorum ve sanki duvar varmis gibi takiliyor ve pes ediyorum bunca zamandir. Not: kayganlastrrici kullaniyoruz. Iki gundur bas parmagimla bir bogum egzersiz yapiyorum bugun regl oldum. Lutfen yardm edin
HİÇ CANIM YANMADI.DİYORUM YA ŞOK OLDUM:) AMA BEYNİMİ ÇOK GÜZEL HAZIRLADIM ACIMAYACAK DİYE.ALTTA OLMAK İSTİYOSAN BELİNİN ALTINA YASTIK KOY AÇABİLDİĞİN KADAR AÇ BACAKLARINI...AMA BENCE İLKİNİ ÜSTTE AŞSAN DAHA RAHAT OLUR:)
tebrik ederim :) ben de yakında insallah başarma aşamasındayım yaklaştım diye hep kendimi hazırlamaktayım. çünkü asla orama kendi elimi bile süremeyen ben 1 haftadır ezersizle gidiyorum acısız bir şekilde bunlar bitince insallah p....s denemesine gececeğim. özellerde yüksk paralar ödemeye gerek olmadıgını herkese anlatalım bence:))
O aparatların zara zarar verme ihtimali yok mu ? Ben düşünürken bile korkuyorum
canım günaydın..erteledğim her ay yüzünden okadar pişmanımki..bigün yenersm ve bunu tek başıma başarırsam yardım edicem dedim herkese..senden ricam akşam duşunu al..gir yatağa çağır eşini...kayganlaştırcını sür ve ön sevişme yap..ilk başta korkun öne geçecek. ama inat et zev alana kadar uzat sevişmeyi..bi noktadan sonra zevkin korkunun önüne geçecek.bütün iş beyinde unutma...üste çık.ben ilk öyle yendim.nefes al nefesini verirken ilerlet.yavaş yavaş..ilk etapta zaten lönk diye girmiyo..milim milim ilerlet.birden tamamını almış olacan ve şok olacaksın..acıda çeksen inat et.bugün bu iş bitecek.bak ben egzersiz falan yapmadım.tek egzersiz ne biliyomusun..beyin egzersizi.ben bunu bu gece halletmeden kalkmayacam diyeceksin....
HİÇ CANIM YANMADI.DİYORUM YA ŞOK OLDUM:) AMA BEYNİMİ ÇOK GÜZEL HAZIRLADIM ACIMAYACAK DİYE.ALTTA OLMAK İSTİYOSAN BELİNİN ALTINA YASTIK KOY AÇABİLDİĞİN KADAR AÇ BACAKLARINI...AMA BENCE İLKİNİ ÜSTTE AŞSAN DAHA RAHAT OLUR:)[/QUOTE
kızlar gelin whatsapp grubu kuralım buradan çoğu zaman takip edemiyoruz. oradadaha aktif olacağımızı düşünüyorum. ne derrsiniz ? umarım sakıncası olmaz.
ayrıca da belirtmek istiyorum ki ;
inanın özel doktorlara gidip büyük paralar dökmeye gerek yok.
biliyorum aranızda belki sırf maddi durumunuz olmadıgı için daha cok karamsarlıga düşüyor olabilirsiniz.
doğrusunu söylemek gerekirse benm de maddi durumum yok. hem eşim hem de ben calismama rağmen yeni düğünden çıktık ve borcların arasında buna verecek param da zamanım da yok.
inanın ki evde egzersizle kendinizin de yenebileceği bişey. çok zor değil. inanın değil. sadece biraz cesaret istiyor.
kendini rahatlatın inanın oraya bile bişey sokabilmek insanın bir anda hayatının değişmesine neden oluyor.
keşke daha önce başlasaydım diyorum bu egzersizlere. bi yandan da kegel ezgersizlerine devam ediyorum,bi yandan da aparatla calismaktayım.
biraz cesaret kızlar sadece biraz cesaret bakın olucak. buradaki insanların desteği yazdıklarını her zaman okuyun ben böyle yaptım ve bölece egzersizlere başlamaya karar verdim. ve bu evre de ben de yardımcı olmak istedim burdaki insanlara. yani sana, size... evet evet burayı okuyan...sana.
inanın ki bu bir hastalık değil. kafada biten bişey. şuan inanın ki çok mutluyum kızlar bu yaşımda ilk kez orama bişey soktum! sokabiliyorum! ve bu beni ilişkiye bir adım daha yaklaştırdı.
:) :)
merhaba ben de 2 aylık evliyim 1 ay bu sorunu yaşadım çok kötüydü internetten araştırdığımda parmak yöntemini öğrendim ayrıca kayganlaştırıcı jel aldık.ilk önce 1 parmağımı denedim başta acıdı ama sonra alıştı sonra iki parmağımı denedim çok zor girdi ama o da oldu ama birlikte olamadık yine de eşimle.vakit kaybetmeden jinekoloğa gittik muayene oldum bir sorun yoktu emla ,vemcaine sprey ve kas gevşetici yazdı aldık.ayrıca vazelinli ılık suya otur dedi hepsini denedim oldu Allah ın izniyle.ama sonraki denemelerde emlanın bi işe yaramadığını gördüm çünkü ondan sonraki denemelerimizde de olmadı.vemcaine çok işe yarıyo size onu söyleyebilirim 5 dk içinde uyuşturuyo ve 10 dk geçerliliği var çabuk etkisi geçiyo bunlara dikkat etmek ona göre ayarlamak lazım.şu anda sadece kayganlaştırıcı jel kullanarak yapıyoruz yine acı oluyo ama en azından oluyo buna şükür.acının sebebi kendimi kasmam bunu biliyorum ama engel olamıyorum ama ilk zamanlara göre daha kolay oluyo.size tavsiyem birlikte olmadan hemen önce parmak yöntemini uygulayın ve eşinizden yavaş olmasını rica edin elinizle yerleştirip gerisini ona bırakın yavaş yavaş ıkınarak içeri girmesini sağlayın ve başaracağınıza inanın.Bir de Besmelenin çok faydası var
İlaçlar vs hepsi hikaye önemli olan inanmak.Allah yardımcınız olsun..