Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben anesteziyle yendim kesinlikle tavsiye ederimben 8 aylık evliyim ama olmuyor doktorada gittim vajinanın yeteri büyüklükte bak ben dokunuyorum sen vajinamus değilsin dedi ama genede yapamadık sanki orda bir duvar var girmiyo kendimi çok kasıyorum geçen gün gene doktora gittim adet düzensizliği için onada anlattım bana antidepresan verdi daha başlamadım bilmiyorum başlasammı napıcamı bilmiyorum artık utanıyorum ne biçim kadınım ben diye gerçi daha kadın bile olamadım bıktım artık kızlar ne yapıcam ben
Yönünü bulamıyorsunuz heralde. Yukarı dikine zorlamayın. Uyuşturucu sprey ve kayganlaştırıcı kullanarak deneyin. Bu şekilde yenen çok var.Lütfen bana da yardimci oln yeni kayit yaptordim uzun suredir takip ediyorum ama ben de daha yeni Hera kliniye girdim ordako tük seanslaro tamamladim dilatatorlerler yapiorum ama gerçek es denemesinde yapamiyorum sadece ucununeden boyle oluyor dilatator kayiip gidiyor ama gerçek ilişkide olmuyor takiliyor lütfen cevaplar misiniz
Canım benim ben vajinismusu cok agir bir sekilde yasadim. 1.5 sene sonra yensem de kasilmalarim devam etti ve o duvar gibi dedigimiz yeri gecmem mümkün olmuyordu. Ben tesadüf uzeri bunu nasil yenecegimi öğrendim. O duvar gibi yere gelince bir yere ya da eşine sikica tutun ve elinden geldigince tüm tüm gücünle ıkın. O zaman vajina boru gibi aciliyor ve girdigini hissetmiyorsun bile. Ikinman bitince bir bakiyorsun girmks bile :) bunu dene cunku ben de o duvari hic asamayacagimi düşünüyordumben 8 aylık evliyim ama olmuyor doktorada gittim vajinanın yeteri büyüklükte bak ben dokunuyorum sen vajinamus değilsin dedi ama genede yapamadık sanki orda bir duvar var girmiyo kendimi çok kasıyorum geçen gün gene doktora gittim adet düzensizliği için onada anlattım bana antidepresan verdi daha başlamadım bilmiyorum başlasammı napıcamı bilmiyorum artık utanıyorum ne biçim kadınım ben diye gerçi daha kadın bile olamadım bıktım artık kızlar ne yapıcam ben
Anestezi herkes için kesin çözüm olmayabiliyor canim. Beyinde bitmedikce ilac ve anestezi yetersiz olabiloyor.Canım ben anesteziyle yendim kesinlikle tavsiye ederim
Canim Allah yardimcin olsun.. Siz vajinismus icin olmasa da en azindan bir evlilik terapistine gitmelisiniz bence.. Eşin sogumasi zordur ALLAH muhafaza. Sen zorla eşine yapmak istedigini söyle. İnternetten de bulabilirsin eşler arasindaki baglari kuvvetlendirecek dualar var onlari oku. Kocana yemek yaparken yemege 3 ihlas 1 fatiha oku. Bu da sizin aranizdaki baglari kuvvetlendirir Allah in izniyle..Ben 3 yildir bu illetleyim, bir bebeğim var 9 aylik. Benim ileri derecede degildi hatta az bir cabayla belkide duzelebilirdi cunki ben iliskiye izin veriyordum penisin girisindede problwm yoktu sadece ilerlemesi kisminda kendimi sıkmadigimi rahat oldugumu dusunurken istemsizce kasiliyordum ve canim aciyordu. O duvari hissediyordum. Bir iki kez anestol yardimiyla tama yakin da oldu hatta hamile kalabildim. Ama benim asil sorunum esim bu konuda bana hep amlayisli ve sefkatli davrandi ama bi yandan da bu durum yuzunden cinsellikten uzaklasti. Ilk once 2-3 haftada bir,iki ayda bir olan cinsellik suan bitti diyebilirim,en son 7 ay once birlikte olduk hatta konu actim bunun icin. Oysa esim benimle duzenli ve sık birlikte olsa bunu asabilirdim diye dusunuyorum. Esim benden uzaklastikca beni istemedigini dusundum ve zaten bu sorun psikolojik oldugundan bu dusunce beni hep geriye atti. Ozellikle bu gunlerde bu konu icimde oyle dert ki suan agliyorum bunlati yazarken. Eslerin anlayisli olmasi da yetmiyor ne yazik ki. Allah hepimize sifa versin.
Normal iliskimizde bir problem yok gayet iyiyiz ama cinsellik anlaminda yaklasmak istemiyorum korkuyorum diyor. Hicbirsey bilmiyormus gibi hissediyorum diyor. Ne yapmaliyiz diyorum. Sen bana sefkat goster beni iyilestir diyor bu seferde .. Gercwkten oyle zor ki zaten gururum yeterince kirik,yeterince kizginim ama birseyler icin cabalamak bana dustu.Canim Allah yardimcin olsun.. Siz vajinismus icin olmasa da en azindan bir evlilik terapistine gitmelisiniz bence.. Eşin sogumasi zordur ALLAH muhafaza. Sen zorla eşine yapmak istedigini söyle. İnternetten de bulabilirsin eşler arasindaki baglari kuvvetlendirecek dualar var onlari oku. Kocana yemek yaparken yemege 3 ihlas 1 fatiha oku. Bu da sizin aranizdaki baglari kuvvetlendirir Allah in izniyle..
Cabala o zaman eşini gec olmadan geri kazan. Gerekirse eşine istek arttirici birseyler yedir icir. Vazgecme canim vaji yüzünden hayatiniz solmasin bu yaşta. Bir erkek en az haftada bir kere istemiyorsa durum vahim demektir. Ki 7 ay diyorsun bu hic normal değilNormal iliskimizde bir problem yok gayet iyiyiz ama cinsellik anlaminda yaklasmak istemiyorum korkuyorum diyor. Hicbirsey bilmiyormus gibi hissediyorum diyor. Ne yapmaliyiz diyorum. Sen bana sefkat goster beni iyilestir diyor bu seferde .. Gercwkten oyle zor ki zaten gururum yeterince kirik,yeterince kizginim ama birseyler icin cabalamak bana dustu.
Evet durum kotu farkindayim Kendi yarami birakip onunla ilgilenicrm baska çarem yok..Cabala o zaman eşini gec olmadan geri kazan. Gerekirse eşine istek arttirici birseyler yedir icir. Vazgecme canim vaji yüzünden hayatiniz solmasin bu yaşta. Bir erkek en az haftada bir kere istemiyorsa durum vahim demektir. Ki 7 ay diyorsun bu hic normal değil
Anestezi zaten beyinde bitmesini sağlayan bi yöntem ayrıca tamamen uyuşma olmuyor.beynin algılıyor bu işin olduğunu ve kabulleniyor..sadece ilkinde fazla bi uyuşma var ama alıştırma anestezisinde herşeyi hissediyorsun.bence benim söylediğim ve senin bahsettiğin yöntem birbirinden farklıAnestezi herkes için kesin çözüm olmayabiliyor canim. Beyinde bitmedikce ilac ve anestezi yetersiz olabiloyor.