merhaba daha 1 haftadır evliyim ve bütün belirtiler vajinusmus olduğumu gösteriyor çok çaresizim daha şimdiden yıprandım burayı bulmam beni biraz olsun rahatlattı fakat neyi nasıl yapacağımı hala bilmiyorum çok ürküyorum nefes egzersizleri tam nasıl yapılıyor sonra parmak egzersizini nasıl yapabiliyoruz biraz anlatabilir misiniz bu problemden kurtulmak istiyorum parmak egzersizini denedim ama nasıl yapacağımı bilmemekte korkutuyor nasıl sokacağımen kısa zamanda dışarıdan psikolojik tedavi göreceğim bu konuda ama ondan da fayda bulamayıp daha çok yıpranmaktan korkuyorum lütfen yardım edin
merhaba daha 1 haftadır evliyim ve bütün belirtiler vajinusmus olduğumu gösteriyor çok çaresizim daha şimdiden yıprandım burayı bulmam beni biraz olsun rahatlattı fakat neyi nasıl yapacağımı hala bilmiyorum çok ürküyorum nefes egzersizleri tam nasıl yapılıyor sonra parmak egzersizini nasıl yapabiliyoruz biraz anlatabilir misiniz bu problemden kurtulmak istiyorum parmak egzersizini denedim ama nasıl yapacağımı bilmemekte korkutuyor nasıl sokacağımen kısa zamanda dışarıdan psikolojik tedavi göreceğim bu konuda ama ondan da fayda bulamayıp daha çok yıpranmaktan korkuyorum lütfen yardım edin
canım ben 2 haftaık evliyken psikiyatriye gitmiştim
bana bir kişinin vajinismus olduğu kanısına varmak için 2 ay geçmesi gerek demişti
evliliğin ilk 2 ayında olan bu durumun vajinismus değil cinsel tecrübesizlik olduğunu söyledi
2 ay geçtikten sonra hala devam ediyorsa tedaviye başlanabilr dedi
moralini bozma biraz akışına bırak ve rahatlamaya çalış
burda yazılanları okumanda fayda var kesinlikle
Merhaba yaklaşık 6 aydır evliyim ve sonunda Cumartesi gunü başardık..Haydar Dümene gittik ve 2000 tl karşılığında ki 10000 istese yine hakkıdır sonuca eriştik..Allah bu sorunla cebellwsen herkeze yardımcı olsun darısı basınıza insallahhhh
Eşimle severek evlendim. balayı denilen günlerim zehir aylarına dönüştü. her denemeye sevgi ve aşkla başlayıp hıçkırıklarla son bulması,kendimi eksik ve çaresiz hissetmem ve herkese mutluluk rolü yapmaya çalışmanın iğrençliğini anlatamam. ben tam bir korkaktım. 1 yıl boyunca çektim bu sıkıntıyı. aslında bu vajinusmus sayfasını çok önceleri keşfetmiş ama parmak egzersizi yapamam ben die hep bir sonraki denemeye ertelemiştim. ama vajinusmus erteleme hastalığıymış malesef bilemedim. dostlarımdan bazıları ile bu sıkıntımı paylaştım evli olanlarla. sırf biri kolay bir yol söyler sihirli bir el yardım eder ümidiyle ama onlarda beni anlayamadı tabi. vajinamdan nefret eder olmuştum inanın niye girmiyor die anlam veremiyordum. bir ara vajinamın küçük olduğıunu yapısında problem olduğunu düşünmüştüm. bazen eşimi bile suçladım sen tecrübesizsi die bir erkek için söylenebilecek en kötü şeyleri söyledim eşime sırf kendi çaresizliğimden kurtulmak için onuda ortak etmeye çalıştım. sonra anneme söyledim 15 tatilde. anneme söylemem büyük hata oldu çünkü psikolojik anlamda çok baskı altında hissettim kendimi. gel zaman git zaman bu sorun içimde büyümeye başladı her şeye ağlar olmuştum. eşimle en küçük tartışmalarımız bile bu olay yüzünden kocaman probleme dönüşüyordu. en son dr saygın beyin internette sitesini keşfettim. ücret 3.750 idi. çok pahalıydı. önce vazgeçtim ama sonra bu parayı gözden çıkardım. eğer bu sayfada yazanları uygulama cesaretim olsaydı gereksizdi ama diyorum yaa be bakamıyordum bile vajinama. orası benim için mabet gb di. dokunulmaz ve bakılmaz. dr aparatla çalıştırdı. önce işaret parmağı boyunda bi aparatı soktu. ama öncesinde bir şey sürdü. uyuşturucu olabilir. sonra kendimi mutlu hissettiğim yeri düşündürdü. bacaklarımı tamamen açmamı istedi. ben bunu yapamam dedim. yapman gerek çünkü böylesi daha kolay olacak dedi. poponu kaldırmadan bacaklarını açabildiğim kadar açmamı istedi.dr bak girdi dediğinde inanamadımciddmisin die şaşırmıştım bir yandan da ağlıyorum ama nasıl anlatamam. neyse dr bu aparatla çalış gel dedi. fito krem,bebe yağı ve bepanten sür dedi özellikle fitoyu çok sür dedi çünkü bu çalışmmalar sırasında tahrişleri azaltıyormuş. dr un yanında yaptığım çalışmayı evde yapamadım. bol bol yağ sürdüm saatlerce denedim olmadı ağladım falan tık yok olmuyor. eşimde boşuna para döktük die beni suçluyor. neyse ben dr u aradım tekrar gittim açın yanlış dedi. kolay girebilecek şeyi zorluyorsun dedi çalışmayı nasıl yapıcamı gösterdi. evde yine uzun denemelerden sonra o aparatı gecenin bir körü içime almayı başardım. evde yalnız olduğum bir gündü ve ben müziği açp oynadım :) kendime kahve çikolata gb ödüller verdim. vajiyi yenmiş gb dim sonraki aşamada aparatın boyu büyüdü. ve o da girmişti. vajinam sonsuz bir derinlik gb ne sokarsan giriyordu. ben yeni yeni keşfediyordum. ve hiç acı yoktu itekledikçe giriyordu. son aşamada dr normal p..s boyutunda bi aparat verdi ben onu görünce bu girerse kesin yaparım dedim. dr eşli çalışma istedi. evde eşinle çalış dedi. güven duygusu için. ama eşim çalışmaları reddetti zaten kendim çalıştım hep sadece destek ol günde bi kere dedim ama yok ben yapamam tuhaf geliyor die reddetti. çok kızdım ona nefret ettim. boşanmayı düşünüyordum eşim geldi. özür diledi. seni seviyorum ama bu çalışma bana itici geliyor dedi bak son kez deneyelim olacak dedi. ben olsa şimdiye olurdu die kızıyordum ama denemeyi reddetmedim bak olmadı demek için :) ama oldu. Allah yardım etti. o denememizde ben eşime sırtımı dönük oturarak p..si içime almmaya çalıştım yarısından çoğu girince çok mutlu oldum bi de olmıycak zaten diye düşündüğümden rahattım galiba. hiç bir şey sürmedim. tamamını içime aldım sonra eşim üste geçti gel git yaptı bak girdi dedi inanamıyordum. yalan söylüyor sandım ama olmuştu. daha sonraki denemelerimde kan geldi hep ama acı yoktu. sadece ilk başlarda zorlanıyorum hala. çünkü zevk almaya odaklanmadığımdan ve hala girmezse korkumdan dolayı zorlandığım oluyor ama girince ne acı oluyor ne başka bi şey. bu satırları okuyan değerli arkadaşım senin yaşadığını hepimiz yaşadık belki daha fazlası. gözyaşlarının acı tadını en iyi bilenlerdeniz. ama dr ya da doktorsuz bu sıkıntıdan kurtulmanın tek yolu egzersiz eğer cesaretim olsaydı aparatla kendim çalışırdım ama ben korktum. eğer oraya bir şey girmez diyorsan yanılıyorsun vajina öyle bir organ ki çok genişliyor. bebek başı çıkan bir organ ve sen bizden diğer kadınlardan farklı değilsin. yapabilirsin. bu işin tek sırrı egzersiz biraz güven ve rahatlık dr umun dediği gb doğaya karşı gelme lüksümüz yok. eğer bu satırları okuyan arkadaşım hala yapamam sonra deneyim dersen 1 yıl 5 yıl belki daha fazla bu sıkıntın sürecek hayatı ıskalayacaksın. lütttttfennnnnnnnnnnn vajinusmusa dur deeee ve başla egzesize çünkü ben şimdi çok huzurluyum binlerce kg luk yük taşıyormuşum meğer. artık mutlu olamanın zamanı bu sayfalardaki arkadaşlarımın desteği çok büyük çok teşekkür herkese. ben başardıysam herkes başarır. sevgilerrrrrrrr.
rabia 1984
çıkçası ben halen inanamıyorum başardığımı ama emla ile başardım ilk başta tek parmak egzersizi yaptı eşim daha sonra p..s denemesi yapalım dedi ben ama halen kasıyorum kendimi.Başta p..s başı oldu ben dedim yapamayacağım ama eşim ben böyle duracağım biraz rahatla dedi bende onun dediğini yaptım gerçekten kendimi kasmamaya çalıştım derin derin nefes egzersizi yaptım.Baktım biraz eşim bana doğru dahada yaklaştı bak oldu dedi yok ben inanmıyorum tabiki ama sanırsam emlanın uyuşturmasından kaynaklandı.sonra eşim git gel yapmadı çünkü hafiften kan geldiği için ürktü sanırım ama eşim oldu dedi.Ben şuan bile halen inanmıyorum