Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

kızlar meraba. şu anda buraya kendi başarı öykümü yazıyor olduğuma inanamıyorum.sanki hala olmadı gibi , o kadar mutlu oldumki kaldıramadım bu kadar mutluluğu sanırım:) ben yaklaşık 5 aylık evliyim. ilk günler olmadı hep sorun yaşadık geçer dedik bekledik, bide baktım zaman akıp gidiyor.internette araştırma yaparken burayı buldum. yazılanları okudum ama ama asla yapamam bunlar ne yapıyor böyle dedim kendi kendime. doktora gitmeyi hiç düşünmedim ama yenemesem heralde o ruh hali ile giderdim. neyse burayı buldum bikaç gün okudum inceledim,sonra bi anlık karar ile üye oldum. ama asla aklımda bende yenerim üye olayım öğreniyim ney nasıl diye düşünmedim. sadece dertleşmek içn gelmiştim.1 ay önce üye oldum. serçe parmağı başardım daha sonra işaret daha sonra orta parmak. bunlar çok zor olmadı benim için. ama 2 parmağa gelice çok zorlandım yapamadım.kızların desteği ve motivasyonu ile bi tane mum aldım ve 10 dk içince mumu başardım. çooook mutlu olmuştum. sonra 6 8 9 derken 11 oldu. en çok 9 ve 11 e geçişte zorlandım.( bu arada bu verdiğim ölçüler aparatların çevre uzunluğu kızlar,yani mezro ile çevirerek ölçülüyor) ama hepsini de başardım. 5 i yaptım 6 zor dedim oldu, 6 yı yaptım 7 çok kalın yaa nasıl yapcam dedim o da oldu, yani her seferinde hep çok zor geli olmaz dedim ama hep oldu. sadece azmettim.azmettim ve başardım. ama tabiki önce RABBİM,sonra burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde.çok yorgun olduğumda bile egzersizlerimi hiç bırakmadım. 11cm de denemeye karar verdim. egzersizimi yaptım eşimi çağırdım ,denedik ama olmadı. moralim çok bozuldu sanki başa dönmüştüm. gerçekten motivasyonum gitmişti.ama yine burdaki arkadaşlarım destekleri ile beni kendime getirdiler.zaten o sıra regl olmuştum( geçen hafta). reglim bitti ,haftasonu şehir dışından eve dönüyorduk. eve geldik banyo ettim abdest aldım , namaz kılıp dua ettim. hiç aklımda yoktu o gün denemek, ama birden içime bi istek geldi sanki o an hemen denemem lazımmış gibi hissettim. ve dua ederken" Allah ım sen herşeyin en iyisini bilirsin ol dersen herşey olur ,bugün ol de Rabbim nolur bugün ol de bize" dedim. çok sıkılmış ve bunalmıştım artık.( bebek yok mu daha diye soranlardan bahsetmiyorum bile) neyse egzersize başladım 11 cmle. 15 20 dk içimde beklettim eşimi çağırdım. denemeye başladık. bikaç sefer denedik olmadı. ben yine tam umutsuzluğa kapılacakken ve odadan çıkarken eşim gel bida deneyelim üzülme dedi ve beni durdurdu.iyiki de durdurmuş.bidaha denedik ve oldu. inanamadım olduğuna eşime sordum kaç kere, o da benden daha heyecanlı anlayamıyorumki diyo:) sonra elimle kontrol ettim bi baktım olmuuuuuuuuuuuuş:) daha sonra peş peşe 5 6 kez denedik. çok şükür oldu. hatta git gel bile yaptık. dün de 2 kez denedik ve yine oldu çok şükür. gerçekten 2 gündür hayat bambaşka geliyor bana.ve psikolojik olarak hala inanamadm tam olarak. sürekli kedni kendime söylüyorum ki inanayım bi an önce:):):) çok şükür Allah ı ma kurtardı bu dertten.inş bundan sonra geriye dönüş olmaz,hep daha da ilerleriz inş. kimseye vermesin bu derdi Rabbim ve olanlarıda bi an önce kurtarsın inş. çoooooooooooooooooooook mutluyum şu an ve eşim de çok mutlu. en güzelide onu mutlu etmek. çünkü çok sabretti çok destek oldu bana.Allah razı olsun ondan. ve şimdi bir ay iyice bi alışırsam nasipse, daha sonra çok beklemeden bebiş istiyorum:) Allah nasip ederse tabi. bu yazıyı okuyan vajili arkadaşlar lütfen pes etmeyin ve bu mutluluğu siz de yaşayın. emin olun hak ediyosunuz bunu. hadi hemen harakete geçin lütfen. UNUTMAYIN BİZLERDE SİZİN GİBİYDİK Bİ DÖNEM,AMA SABIR AZİM DUA VE EGZERSİZLE YENDİK ALLAH IN İZNİYLE. yazıya son vermeden önce herkese derman diliyorum Rabbim den. ALLAH A EMANET OLUN

merhaba daha 1 haftadır evliyim ve bütün belirtiler vajinusmus olduğumu gösteriyor çok çaresizim daha şimdiden yıprandım burayı bulmam beni biraz olsun rahatlattı fakat neyi nasıl yapacağımı hala bilmiyorum çok ürküyorum nefes egzersizleri tam nasıl yapılıyor sonra parmak egzersizini nasıl yapabiliyoruz biraz anlatabilir misiniz bu problemden kurtulmak istiyorum parmak egzersizini denedim ama nasıl yapacağımı bilmemekte korkutuyor nasıl sokacağım en kısa zamanda dışarıdan psikolojik tedavi göreceğim bu konuda ama ondan da fayda bulamayıp daha çok yıpranmaktan korkuyorum lütfen yardım edin

anasayfada vajinismus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle paylasalım adlı lınk var oraya gelırsen ordan herseyı okuyabılırsın we sana yardımcı olabılrız canım

daha dün yenmiş biri olarak hikayeme başlıyorum.aslında uzun bi hikaye benimkide şöyleki boşu boşuna geçen tam 3 yıl.biraz ketum bir düşüncedeydim illede normal yolla girlmeli ilişkiye diye eşimde beni bu konuda ikna edemedi tabi olmaz illada normal yolla olacak falan klasikçiydim yani.yapamıyosun işte kabul etsene hayır etmiyorum bide.neyse internetlerden vajinusmus olduğumu öğrendim.sitelere falan baktım buarada yıllar gidiyor ben hayır dedim bişey sokamam oraya p...s harici.tabi diğer topiği buldum bu arada okumaya falan başladım inannamadım dedim kaç kişiler bunu yapıyor demkki bi çözümü var dendim ve topik sayesinde beğnime eğzersiz yapmam gerektiğini kabul ettirdim.17.12.2011 de üye oldum.ben aparat egzersizi yaptım ilk önce kulak çubuğu streç sardım bebe yağı sürdüm onu aldım içime inanamadım.(buarada ben p...s ucunu alabiliyordum sonrasını kasıyordum)sonra 2 çubuk,pasta mumu gene streş ve okeyin jelini aldım onu sürdüm,ve bakkal mumu onuda streçleyip jelleyip aldım ben bu üç aparatı 1 saatte yaptım aldım hepsini içime evet tek şart yapcam diyip cesaretlenmek.hep burda okuduğum kişilerin söyledikleri aklımdan geçti onlar yaptı bende yaparım dedim.sonra hergün kalınlaştırdım bakkal mumuna 1 havlu peçete sardım streçledim jelledim ama hep alt aparattan başladım ta pasta mumundan başlayıp en üst aparata geldim.enson dün 9 cm den sonra p...s denemesi yaptım.burdaki arkadaşların söylediği herşeyi dinleyin derim eşim altta ben üstte sırtım ona dönük aynı aparat çalışır gibi nefes alıp vererek ve ıkınarak aldım içime sonra yüzüm ona dönük yaptık çok şükür Rabbime.inşallah Rabbiminde yardımıyla burayı dışardan okuyanlarda hemen egzersizlere başlayın takıldığınız yeride sorabilirsiniz herkez çok iyi niyetle cevaplıyor.azim-cesaret ve umut hepsini birleştirin.inşallah herşey daha güzel olacak.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-8581.html#post22484334
bu sayfaya gel cnm yardımcı olalım...

canım ben 2 haftaık evliyken psikiyatriye gitmiştim
bana bir kişinin vajinismus olduğu kanısına varmak için 2 ay geçmesi gerek demişti
evliliğin ilk 2 ayında olan bu durumun vajinismus değil cinsel tecrübesizlik olduğunu söyledi
2 ay geçtikten sonra hala devam ediyorsa tedaviye başlanabilr dedi
moralini bozma biraz akışına bırak ve rahatlamaya çalış
burda yazılanları okumanda fayda var kesinlikle

Teşekkür ederim en azından bu sürede burayı takip edeceğim.

arkadaşlar bende 1 buçuk yıllık evliyim..ve asla değil ilişkiye girmek oraya kendim dokunamıyorum,bakamıyorum bile..tayinle gittiğimiz şanlıurfada doktora gittim..kadın beni zorla muayene etti,ağladım sızladım dokundurmadım felan..herşey normal,ileri derece vajinismussun dedi..ben hep erteledim..eşim çok anlayışlıydı sağolsun.vakit geçtikçe geçti..tayinimiz balıkesirin bi ilçesine çıktı..ben hala doktora gidemiyorum..nefret ediyorum..parmak felan iğrenç diyorum..parmağı soksam zaten adamın şeyini sokarım( neyse okudukça okudukça bunun başka çaresi olmadığını anladım..bugün orta parmağımın tamamını sokabildim..çok ilginçti..oturup ağladım..ben hep oranın kapalı olduğunu,et olduğunu parçalanması gerektiğini düşünüyordum..öyle değilmiş:))eşimi aradım hemen..çok ilginç bi durum..şimdi ne yapmalıyım? olacak demi:) umutlandım birden:))ayyy çok ilginç yaww..

Merhaba yaklaşık 6 aydır evliyim ve sonunda Cumartesi gunü başardık..Haydar Dümene gittik ve 2000 tl karşılığında ki 10000 istese yine hakkıdır sonuca eriştik..Allah bu sorunla cebellwsen herkeze yardımcı olsun darısı basınıza insallahhhh

arkadaşlar ben bu vajinismusu yenme yöntemlerini yani (şu egzersizleri) okurken bile midem bulanıyooo (

haydar dümen tedavimi etti yoksa ilaçmı verdi sana ? nette okudum da haydar dümen emla isimli kremi yazıyormuş genelde ama benim sorunum acıcak hiissi değilki

canım ya ne güzel yazmışsın teşekkürler ama ben okurken baştan moral buldum fakat aparat egzersiz falan ben okurken bile bacaklarımı sıktım..yani ben hiç egzersiz yapmadım ama mantık olarak oraya bişey gireceğinin cocuğun da sonucta ordan cıktığının farkındayım.bunun bilincinde olduğum için egzersiz yapmadan yenemezmiyim..

rabiacım yazdıkların umut oldu biraz bana..bende emla ile başarabilirim sanıyorum.fakat emla kullandım ve oldu diyelim sonrasında hep ona ihtiyac duyarmıyım acaba sende böyle bi sorun oldumu benim parmak egzersizi falan yapmam imkansız ben okuyunca bile midem bulanıyr

kızlar 1 aylık evliyim ve bende bu vajinismusla imtahan oldum çok şükür bitti artık benim için kesinlikle :) ne probleminiz var başta onu çözmeniz lazım mesela benim ki bilgisizlikti acımasından korkuyordum nasıl olacağını idrak edemiyordum ben bu problemin üzerine gittim önce probleminiz ne onu öğrenin kendinizce çözemiyorsanız bir psikoloğa gidin derim ama çözülmeyecek bir şey yok ben parmak egzersizi asla yapamam diyordum onu bile yaptım ki 1 gün 10 kere yaptım ve 2. gün ilişkiye rahat şekilde girebildim başta diyordum biz beceremiyoruz galiba benim ki çok dar girmede sorun yaşıyordum sonra bir kere hiç parmak egzersizi yapmadan denemiştik girmiştik ama yine de ağrılı olmuştu bir daha başaramamıştık sonra parmak egzersizini deneyip kendimi keşfettim o biraz rahatlattı sanırım dediğim gibi benim ki bilgisizlikti ve ben keşfederek bunu yendim hemde 2 hafta gibi kısa bir sürede sadece psikolojimi düzeltmeye çalıştım uygulama kısmıysa 1 gün sürdü unutmayın oradan bebek çıkıyor her şey girebilir korkmamaya çalışın aklınızdan kötü düşünceleri çıkarın Rabbim yardım eder siz inanın ve probleminizi bulun önce rotayı bilmeden boşa kürek çekmiş olursunuz ve kendiniz yapamıyorsanız bu durumun sizi ve ailenizi daha çok yıpratmasına izin vermeyin yol yakınken bir psikiyatriste gidin. ( egzersizlerinizi de eşinizle beraber yapın onun size destek olmasını sağlayın önce birbirinize masaj yapıp rahatlatın ve sonra sadece bebeyağıyla parmak egzersizi yapın emlaya falan hiç gerek yok önce bir boğumla başlayın madem inanın bir boğum girdikten sonra zaten geriside giriyor başarabiliyorsunuz ondan sonra neden ilk ilişkinizde bu bir parmak egzersizi diye düşünün çok zorlanıyorsanız gerisi geliyor zaten)

merhaba arkadaşlar!
Ben çocuk yaşta bir aile yakının bir kaç kez göz tacizlerine tanık oldum çok incindim...o yüzden lisede çok yakın olmadım karşı cinse...Hattta beğendiğim birini 3 yıl oyalayıp evlenmekten kaçtım onuda kaçırdım.Eşimle tanıştığımda 1 yıl flört dönemi oldu ama ben vajinusmus olduğumu anlamadım.Evlenince anladım nanet bi şey...Eşim dedi ayrılmam senden korkma!çok ağladım komleks oldum.zamanlada alışmış gibi olduk.Çoğu yerde tedavisi yok para istiyorlardı çok kulak arkası oldu yine.tedavi garantisi yok.çapayı aramıştım ünlü bir kadın doktor oda özel muaynehaneme gel dedi.
sonunda vakıf guraba bir kadın doktorla tanıştım genç.Bana gel dedi uçtum sevinçten seve seve kobayın olurum senin.Parmak egzersizleriyle iyileştim.zor oldu ama değdi.hiç geciktirmeyin bu işi.çok aptalca.zaman geri gelmiyor yazık o yaşlara...

bence doktora gidin!çünkü ödevler şeklinde azıda fazlasıda sizi korkutabilir vazgeçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…