Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

merhabalar eşimle birbirimizi çok severek evlendik evlenmeden 6 sene birlikteliğimiz vardı
evlendik balayına gittik ben vajili nedir balayından sonra öğrendim hep stressten yapamadım sandım eşimde sağ olsun hiç ısrar etmedi olur dedi yorgunuz dedi eve dönelim evimizde olur dedi bende peki dedim
eeee günler geçti tık yok olmuyo ..
ağlama krizlerim gelio neden olmuyo bende ne var diye kendimi yiyip bitirdim
ağdaya gittiğim ağdacıya vajimde bi anormallik varmı die sordum en son kendim bakamıyordumki miğdem bulanıyordu bayan yok normal ama biraz dar gibi dedi:KK1:
nette dr ararken bu siteyi buldum 5-6 ay eğzersiz yaptım ama toplamda 1 ay ancak eğzersiz yapmışımdır hep aksilik oldu eğzersilerim yarım kaldı egzersizleri duyunca tuhafıma gitti ben yapamam diye ama 3 gün boyunca önce topiği okudum kendime malzemeler aldım ultrason jeli kulak çubukları ilkin çubukla denedim bana o küçük geldi :KK1: o ara gözüm göz kalemime gitti hemen streçledim jelledim nefes alıp verdim sokmaya çalıştım allahım 3-4 gün başka yerlere sokmaya çalışmışım sonra kendime küçük bir ayna aldım vajimi inceledim ve kendi halime saatlerce ağladım ben neden bu kadar cahilim diye :KK43:oysaki 2 üniv bitirdim ama yılmadım tekrar göz kalemiyle başladım bu defa yaptım inanılmaz mutluydum :KK43: sonrası rimel parlatıcı kalın göz kalemi en son mum denemesi yaptım mumla tamam oluyor ama p... gelince tık yok eşim dedi böle olmaz dr gitmek şart oldu dr randevu aldık kuşadasından otelimiz ayarladık ama ben dr gitmeden vajilikten kurtuldum allahım inamıyorum eşime devamlı soruyorum oldumu oldumu diye eşim dedi oldu ben hala inanamıyordum
ama benden kan gelmedi çokta önemli değildi biz gene tatile gittik kuşadasına geç balayı yapmış olduk dr aradık biz kendimiz hallettik diye çok dua ettim dr para vermek çok zoruma gitti 5000 tl az bi para değil sonuçtaaöa allahın izniyle burdaki arkadaşlarım sayesinde 2 yıllık kabusum bitti :KK54::KK54::KK54:

allah herkesin yardımcısı olsun aslında çok basitmiş çok kolaymış :KK1::KK1:

eşimle severek evlendik 1 sene flört ettik 1 sene nişanlı kaldık.aslında hiç korkum yoktu ama evliliğe 1 ay kala birden korku bastı.arkadaşlardan da bir kaç kötü hikaye duymuştum.neyse evlendik ilk gecemiz de biraz uğraştık olmadı.eşim yorgunuz takma yatalım uyuyalım daha sonra tekrar deneriz dedi.tabiii biz 1 ay uğraştık ama hala olmuyor.sonra bana tak etti hadi kalk dr gidelim dedim ve gittik.doktor zarımın kalın ve septalı olduğunu küçük bi operasyonla köprünün alınabilceğini zarında yanlardan açılıp rahatça ilişkiye girebilceğimizi söyledi.neyse operasyonu geçirdik 15 gün deneme yapmadık 15 gün sonra yine denedik nafile yani boşa operasyon ve boşa giden para...4,5 aydan sonra kadınlar kulübünü buldum ilk başta kabullenmedim vajinusmus olduğumu.bayağı bir araştırdım konuyu.sonra kendimi vajili olduğuma inandırdım ve egzersizlere başlamaya karar verdim.
1.gün tek kulak çöpünü almaya çalıştım.biraz zorlandım ama bırakmadım sonra 3 e çıkardım.
2.gün de 5,7, ve 9 kulak çöpünü birleştirip yaptım her gün 40 dk yılmadan çalıştım.
3.gün kaleme geçtim.ince bir pamuk sardım.çok rahatlıkla oldu.üzerine bir kat daha sardım biraz uğraşma sonucunda oda oldu.
4.gün 5.gün ve 6. günde kalemi pamukla kalınlaştırıp pe...kalınlığına gelene kadar çalıştım.

6.günün sonunda deneme yaptık ve çok şükür oldu.eşim sağolasun egzersiz boyunca hep yanımdaydı sürekli destek oldu.1 haftada vajinusmus kabusundan kurtuldum.Allah buradaki arkadaşlardan ve eşimden razı olsun.eğer kadınlar kulübünü bulmasaydım dahaaaa çok para sarçardım.

herşey sizde bitiyor eğer isterseniz inanın çok kolay yılmadan sabırla egzersizlerinizi yapın düzenli ve sabırlı olursanız çok kısa sürede yeniceksinizdir.

arkadaşlar emla kremlerden veya uyuşturucu kremlerden felan bahsediliyor. bu kremleri tam olarak nereye sürüyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar emla kremlerden veya uyuşturucu kremlerden felan bahsediliyor. bu kremleri tam olarak nereye sürüyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim...

Emla ve bepanthen sürmüştüm ben,doktor vermişti. Vajina girişine nohut büyüklüğünde emla ve bolca bepanthen süreceksin.bide kullandığın aparata sürmen gerekiyor.

Son düzenleme:
canım emla uyusturucu bir kremdir kasları rahatlatır cok az sürülür.bepanthen ise egzersizler esnasında aparatla calısıyorsun yada burdaki arkadaslar parmak egzersizi falan yapıyor ya hem mikrop kapmasın diye hemde sürtünmeden dolayı olusan tahrisi önlüyo.nihayetinde hijyenik olması gerekiyo.zaten bu kremler vajinusmusu yenene kadar uygulanıyo.ıslaklık olsun diye değil:KK20:yendikten sonra emlayı esine sürecek halin yok.mazallah sonları ne olur

2 yılı geçti evliliğimiz.Eşimle birbirimize gerçekten aşığız ve evlenip cinsel hayatımız da olduğunda daha mutlu olacağız diyorduk.Ta ki vajinismus olduğumu anlayana kadar.Çok zor günler geçirdim boşanma derecesine geldik.Ağlamadan yatağa girdiğim çok nadirdi.Kırıcı sözler duymaya başlamıştım, gerçi o sözler hiç unutulmuyormuş anladım. Sonra bir gün bu siteye rastladım.Benim sorunumda olan başkalarının da olduğunu gördüm ,yalnız olmadığımı anlayınca rahatladım biraz. sayfaları günlerce okudum inceledim.egzersiz yapmaya karar verdim. kulak çubuğunu streçleyim denedim ve o an ki mutluluğumu anlatamam. hep o bölgede tamamen kapalı bir zar olduğunu düşünürdüm öyle değilmiş :) arkadaşlar sağolsunlar sürekli destek oldular bana. sonra mum denemesi yapmaya karar verdim önceleri zorlandım ama zamanla onu da almayı başardım. eşim bile inanamıyordu. ve 1 ay gibi bir süre içinde egzersizin ardından deneme yaptık ve o an işte o an ikimiz de ağlayacaktık mululuktan. eşimin gözlerinde aşkı, sevgiyi ilk kez o kadar net gördüm. inşallah benim yaşadıklarımı şu an benim yazdıklarımı okuyan SEN yaşamazsın.Eğer aynı durumdaysan lütfen hemen egzersizlere başla. Erteleme sakın, al aynayı incele tanı kendini. Mutluluk çok yakın.İnşallah sağlıklı bir bebişimiz de olur ve şu keşkeleri unuturum artık.

selam arkadaşlar 1 aydır siteyi ben de takip ediyodum yeni üye oldum.ben de 7 aylık evliyim.ilk beş ay nasılsa olur diye doktora filan gitmedik.en sonunda kadın doğum uzmanına gittim vajinismus dedi.hiç kimseye söyleyemediğimiz bu sırrı doktorun öğrenmesi çok zoruma gitmişti.hiçbişey yapmadı sadece psikiyatr servisine gidin dedi.sağolsun eşim de bana bu süreçte çok destek oldu.en sonunda nette araştırırken bu siteyi bulduk.sayfanın birinde yazılı olan kas gevşetici ve kayganlaştırıcıları alıp uyguladık ve büyük oranda bu illeti atlattık.ben bu durumu hiç kimseyle paylaşamadım.bir arkadaşıma söyleyecek gibi oldum o kadar şaşırarak tepki verdi ki sonradan lafı değiştirdim.ilk zamanlar bu hastalığın sadece bende olduğunu düşünüyodum ve çok ağladım ama şu an allaha şükür mutluyum.bi de hamile kalırsam keyfime diyecek yok.allah herkese bu problemi halletmeyi nasip etsin ve hayırlı evlatlar versin.ben herkese böyle dua ediyorum siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.burada kader birliği yapıp birbirimize destek vermemiz çok güzel...

ewt bu topiğe ben de acıama mutlu sona sahip hikayemi anlatayım
3 aylık evliyim hemen hemen
her vajinismus gibi bu 3 ayın ne kadar berbat ve karanlık geçtiğini anlatmama gerek yok
garip bir duygudur ki oraya asla hiçbirşeyin gireceğine inanmayan ben dün "aaa buraya tencere bile girer ya" diyecek kıvama geldim
o kadar esnek o kadar yumuşak ve olabildiğince ince dokuyu ben nasıl olmuş da o kadar kaskatı hale getiriyomuşum pes yani

ne kulak çubugu ne parmak ne de aparat
hiçbirini yapamadım
aynanın karşısına geçip denedim olmadı
bana göre değil dedim oraya göz göre göre bişeyler sokamam
direkt p... denemesi yaptık
önceleri sadece milimetrik denecek kadar az alıyordum içime
daha sonraları biraz daha
biraz daha
biraz daha
yavaş yavaş zamanla daha da fazlasını almayı başarabildim
3 ay bu dile kolay
öncelikle şunu söyleyeyim ben herkesten ama herkesten çok çok şanssız durumdaydım çünkü cinselliğe karşı evliliğimin en en başında beri sıfır derecede bir isteksizlik hakimdi
ıslanma bile gerçekleşmiyodu canım istemiyodu öpmek bile zor geliyordu
bu sebeple eczaneden bir kiloluk ultrason jeli aldım
her denemede bir avuç dolusu sürdüm neredeyse
ve dün gecdeden bahsedeyim

öncelerinden biraz daha istekliydim sanki azcık gevşer gibi oldum
eşim yöneldi "duuuuurrrr" dedim
jeli sürdük her ikimizde resmen buladım ben:)
şimdiye kadar ben hep alttayken denemiştik bir şekilde onu engelliyodum bellli bir noktada takılıp kalıyoduk
bu sefer ben üste geçtim
önce yerleştirdim derin derinn nefes aldım
eşim hareketsizce bekledi
ben yavaşça onu içime almaya başladım
bir, iki, üç... Allah Allah diyorum bir terslik var
sıfır acı sıfır kasıntı ve bir de ne göreyim hepsini almışım
eşimin gözülerine bakıyorum "farkında mısn" dedim
"evet oldu işte görmüyo musun" dedi
elimle kontrol ediyorum ewt girmiş hem de tamamı
ve yemin ediyorum zerre kadar acı hissetmedim
o orda öylece dururken ben ileri geri bile yapabildim
acımıyo acımıyo acımııyoo diye bagıryorum bi yandan da
Allahım ben bunun için mi 3 ayımı zehir ettim günlerimi heba ettim
hepsi bunun için miydi?
ağlamaya başladım tabi
sonra tekrar denedik yine oldu
3. kez denedik yine oldu
oldu hep olduu
eşime "burası ne kadar ilginç bi bölgeymiş, 40 metre olsa yine girecek sanki" dedim
o da gülüyo
şimdi regl oldum 1 hafta deneyemicez
umarım rahatsızlığım tekrarlamaz ama sanmıyorum tekrarlanacağını
artık beynim kabullendi
insanlık varolduğundan beri dünyaya gelen her kadının bunu nasıl yapabildiğini düşünmüyorum artık
Rabbim kmseyi sınamasın bununla

tebrikler canım çok sevindim aynı duyguları 1.5 ay önce bende yaşadım.Merak etme beyinde bitince bu hastalıkta kendini sıfırlıyor ve inşallah daha iyi olacak :)

Tebrik ederim canım demekki o kadarda zor degilmiş :KK3:

değil asla zor değil
yenemeyen herkese söylüyorum
günlerinizi heba etmeyin ağlamayın yorulmayın
rahat olun inanın çokpişman oluyor insan yendikten sonra

tebrikler canım çok sevindim aynı duyguları 1.5 ay önce bende yaşadım.Merak etme beyinde bitince bu hastalıkta kendini sıfırlıyor ve inşallah daha iyi olacak :)

çokteşekkür ederim reyyan:)
umarım dediğin gibi olur ve reglim bitince hiçbir sorun yaşamadan atlatırım tekrar

emla kullanan arkadaşlara bi sorum var arkadaşlar, hiç an etkisini gördnz mü, memnun kaldınız mı, tavsiye edermisinz ve nerden temin ettiniz?

emla kullanan arkadaşlara bi sorum var arkadaşlar, hiç an etkisini gördnz mü, memnun kaldınız mı, tavsiye edermisinz ve nerden temin ettiniz?

tüm eczanelerde bulabilirsin
hiçbir yan etkisi yok
ben ağdadan önce 4 yıldır kullanıyorum her seferinde
uyuşturma özelliği sayesinde ağdada acıyı yokediyor
vajinismusla mücadele eden arkadaşlar da kulanıyor bunu ama ben kullanmadım yenmeye çalışırken

ileri dercede yanık tedavilerinde kullanılan bir krem bu
güvenip kullanabilirsin inş

14 ay 2 hafta sonunda bende bu illeti yendim. sizlerin sayesinde yendim. 1 seneden fazla bu topikteydim 2010 ekim ayında burayı buldum, egzersiz parmak laflarını duyunca çok korkmuştum ben yapamam diyordum ki benim canım çok tatlıdır, hastaneye girdiğimde kan vermem gerektiği zaman acilde verebilirim yatarak aksi durumda bayılıyorum zaten.ilk kanımınıda evlilik için verdim hayatımda hastanenin önünden geçmeyi sevmeyen bir insanım. uzun süre egzersiz yapamadım hep erteledim ben p..sle deneyerek yenerim parmak yapamama diyordum hep. neyse bir gün kulak çubuğu denedim olduğunda çok şaşırmıştım ama yinede parmak mumdan hep korktum hep erteledim egz.si. o dönem çalışıyordum çok yorgun olıyordum hep bahaneler ürettim ama topiği hep takip ettim. bir dönem yazdı sanırım uzunca birsüre girmedim. yapamayacağımı düşündüğüm için buraya girip yazacak birşeyim olmadığı için kaçtım .
gelzaman git zaman serçe parmak işaret parmağı devam ettim. 2 parmakta zorlandım ve muma geçtim. 7 cm mumu aldığımdada çok şaşırdım inanamadım. ve 8,9, 10 cm derken sonunda bittiii....

eşimle inanamadık ikimizde şaşkınız. oldu mu diye kaç kez sordum hatırlamıyorum ama oldu sonunda acı yok kırmızı yok.sadece biraz baskı okadar.. ve 6 7 kez denedik inanamadım çünkü yok dedim olmamıştır yine yapalım ve hepsinde oldu. ben üstte yüzüm eşime dönük, sırtık eşime dönük ve ben altta klasik pozisyonlarda hepsi de oldu çok şükür.heyecandan bacaklarım biraz titredi ama geçti. gerçekten çok kolay bir şeymiş. klasik cümleyi sonunda bende kuruyorum 'bu muymuş ' dedim..
egzersiz yapan arkadaşlar lütfen ertelemeyin çok kolaymışşş... herkes kurtulur inşallah.
bana destek veren bütün arkadaşlara: maviaraba,belinay,nilay,pati,nursena,acemkızı,mutl u,karabiber,şekeristan ve adını unuttuğum herkese binlerce kez teşekkür ediyorummmm...:KK16:

Son düzenleme:
Alıntı alevsi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar çok kişiye özelden mesaj attım bilemiyoum neler oldu herkese yanıt vermeye çalıştım.bisüre önce bana yazan arkadaşlara yollamak üzere tedavi aşamalarını yazmıştım burada paylaşmakta sakınca görmüyorum umarım bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bi nebze de olsa yardımcı olabilirim.

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.

şaşıyorum ama bence her şey eşlerde bitiyor

:KK3:şuanda Yazımı okuyan kişi ya vajilidir, ya atlatmıştır yada bu konunu ne olduğunu bilmeyen biridir.9 aylık evliyim.uzun bi zaman değimli.9 ay boyunca insan hiç bi şeyden tat almazmı?yaptığı hiç bişeyden mutlu olmazmı.:KK25:etrafa sahte gülücükler dağıtırmı.vee en kötüsü hemen her günü ağlamakla geçermi.benim geçti.Rabbim bana zor bir imtihan verdi.ama çok şükür derdi verip dermansız bırakmadı.gelelim hikayeme.malum düğün oldu ama biz bi faaliyette bulunamadık.yorgunuz gerginiz gibi laflarla kendimizi avuttuk.günler geçtiti.eşim sürekli ‘alışacaksın eminim.her daim yanındayım’ deyip beni rahatlatmaya çalıştı.aradan bi ay geçti.netten araştırma yapmaya başladım. ‘vajinismus’lu bayanın taşıdığı bütün özellikleri taşıyordum.:KK50:inanmadım tabi.değilimdir dedim.sonra güzel topiğimizi buldum.bir iki okudum.kendi kendime dedimki bu kızlar çıldırmış olmalı.:KK1:parmakmış,aparatmış bana göre şeyler değil.bunun başka bi yolu olmalıydı.araştırmalarıma devam ettim .bi kaç doktor araştırdım. ‘parmak yok aparat yok diyorlardı’.işte bu ya dedim doktorun yazısını okuduktan sonra bana göre kızlar gerçekten çıldırmıştı.(kesinleştirdim)sonra başka bi doktorun apartla yaptırdığını öğrendim.vee ücretleri merak ettim.nasıl olsa doktorla çözülecek bi işti. en ucuzu 2000 sonra :KK47:4000falan filan.aslında durumumuz çok şükür ii ama eşim nedense vajili olduğumu kabullenemedi. herneyse.bikaç ayda öyle geçti.ne bekliyorsam git topiğe al malzemelerini paşalar gibi yap egerzersizini.yazık değimli kadınlığına kocana.ama her denememizde itiraf ediyorum kalbim çarpıyor boğulacak gibi oluyordum.nedense ölecmişim gibi hissediyordum.ne kadar saçma değimli.sinir krizleri falan.offf hatırladıkça ağlayasım geliyo.vajiyii en kötü haline kadar yaşadım anlayacağınız.aradan 3ay geçti ve ben tıpış tıpış ‘bu kızlar çıldırmış olmalı topiğine’ :KK55:gittim.o dönem yazdı tabi kimsecikler yok.millet izinde tatilde falan.topikte olan arkadaşlar çok şükürki çok samimi davranıp :13:destek oldular .zannetmeyin hemen başladım egzersize.ne zor kadınmışım ben ya bir ayda anca kulak çubuğunu elime aldım.günlerce ben ona o bana baktı.vee kulak çubuğuyla ilk buluşma anı:18: artık biz kankaydık ve muhteşem ikiliydikdizlerde titreme,mide bulantısı,baş dönmesi gibi haller. korkmayın bişeycik olmuyor.kulak çubuğundan ölmedim yani.sonra yavaş yavaş bir peçete kalınlaştırarak ilerledim.anamm içerisi boşlukta boşlık ilerliyorda ilerliyor.tabi bu süreçtede bi gün deniyorsun oluryor.bi gün sonra deniyorsun olmuyo oflayıp pofluyorsun:KK4: .ben başaramicam olmuyoo diyorsun.topiğe gelip destek alıyorsun bi azimle tekrar egezersize :KK55:dönüyorsun.enson kurban bayramında 13cm de aldım dedim tmm oldu artık bitti.ama maalesef eşim yanaşmadı.bi türlü.aramıza değişik bi soğukluk girdi.eğer denemiş olsaydık eminim bir ay önce sinde yenerdim. denemek nasip olmadı.(bu zorlu süreçte belianyım ve albuneam beni yalnız bırakmadılar.çok tşk erdim kızlar size.Rabbim kat kat karşılığını versin inş)takii düne kadar.güzel bi sabah kahvaltısından sonra eşimle çıkıp dolaştık.sonra eve dmndük anlayacağınız kafa çok rahattı artık hazırdım.kızların tavsiyesi üzerine aparatı 20 dk bekletim çıkarıp tekrar 20dk bekletim denedim.çok şükürki oldu.bişey olmadı.kendimi kasmadım.kafam dolu değildi.artık eşim için değil kendim için kadınlığımı ispatlamak için yaptım.hiç bişey bizden önemli değil.bu vajide kafamızada kurduğumuz kuramacadan başka bişey değil bizim diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok çok şükür.öyle kırmızı falanda gelmedi acıma zaten hiç yook.ölmedimde.yani.boşyere kaç ay ne beklediysem.yazık günlerimize.çok uzattım kusura bakmayın ama napayım.olsun okadar değimli.vajili kızlar düne kadar bende vajiliydim bitti.sizde yapabilirsiniz.egzersize hemen başlayın.umutsuzluk yokk.bomboş bi yer iki oda bi salon dermişimmmm.umutsuzluğa kapılınca hemen topiğe gelip rahatlayın.
veeeeeeeee bitiriyorum topik ahalisi benim hikayem burada biter.çokkk teşekkür ederim hepinize :KK16:.gidip bide 4000liramı heba edecektim(.:KK51::KK51:pışıkkkk anneniz güzelmi:KK37:).sizi çok seviyorum.burayı bulduran Rabbimi daha çok seviyor………..çokkk şükürrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK12::KK12::KK12:

Son düzenleme:
X